آرزوی دوران بچگی!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع armitaa
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آرزوی دوران بچگی!

تو بچگی آرزو داشتم موهام بلند باشه (:|
بابام هیچوقت نمیذاش موهام رو بلند نگه دارم تازه به شونه هام می رسید که کوتاه می کرد :(( :((

تو بچگي ارزو داشتم دندون پزشك بشم ازين مته ها تو دندون مردم بكنم!!!! ;D
+
بعد ارزو داشتم فراري بخرم توش اهنگ بذارم پز بدم!!! ;))
+
ارزو داشتم يه باغ پراز گل داشتم هي ميرفتم گل مي چيدم! 8-^

یک روز یک لباس عروس تو مغازه دیدم گفتم من این را میخواهم...مامانم گفت بسه دیگه...تو که سه تا لباس عروس داری...منم تا شبها خواب این را میدیدم که یا کسی این لباسهرو بهم هدیه داده یا اینکه پوشیدمش....
یک همچین اسکلی بودیم...

موقعیکه بچه بودم اصن آرزو داشتم فروشنده بشم بعد مثلا میومدم همه لباسامو از کمدم در میاوردم بعد همه رو قشنگ کنار هم تا میکردم و میذاشتم بعدش مثلا یه نفر تو ذهنم میومد و اینا منم لباس بهش میفروختم....اصلا قوه تخیلی داشتم واسه خودم 8-^

آرزو داشتم با پسر همسایمون ازدباج(!) کنم!!! :-"
آرزو داشتم میز صندلی داشته باشم!! ;D

به نقل از P8rya.Kh :
همیشه می خواستم یک ساعت مثل ساعت برنارد داشته باشم ;D
که با استفاده از اون به دیگر آرزو هام دست پیدا کنم 8-}
هر وقت این فیلمشو میذاست من با خودم میگفتم چی میشد منم یکی مثل این ساعت داشته باشم [-o<
چه دنیایی داشت بچگی یادش بخیر
اره اين آرزوى منم بو ولى مال من ورژن جديد بودش.آرزو داشتم علتوه بر اين كه ساعته زمانونگه داره،اگه عقربه هاش رو بچرخونى زمان عقب جلو هم بشه!!همش هم احساس ميكردم ساعت برنارد هم اين قابليت رو داره و كلى حرس ميخوردم كه چرا برنالد شيشه ساعته رو نميشكنه امتحان كنه ببينه ميشه يانه ;))

یکی از آرزوهای بچگیم این بود که میخواستم بالای خلیج فارس پرواز کنم. 8-^

منم همش آرزو میکردم موهام بلند شه

من وقتی کلاس اولم تموم شد تابستونش تا برم دوم همه ش ارزو میکردم دیگه مدرسه نرم که کلفت بشم ;D
بعدها ارزو میکردم پلیس بشم
یه ارزو دیگه م داشتن دفتر مشقی بود که روش عکس ماهی باشه اما هیچ وقت روم نشد بگم مامانم برام بخره

آرزو داشتم خبرنگار بشم و به همه جا سفر کنم .
آرزو داشتم جای جودی ابوت باشم و کل اتفاقایی که واسش افتاد واسم بیفته

من الان یه آرزو یادم اومد

من عاشق این بودم که اسمم ستاره باشه ;))
میخواستم دامپزشک بشم
ماکسیما هم دوست داشتم :>
دیگه چیزی یادم نمیاد ;D

من کلا آرزو زیاد داشتم.
هم میخواستم دامپزشک شم و به همراه !Tik! یه متب بزنم .
هم دوست داشتم مسئول شهر بازی شم هم راننده تاکسی وهم شا فروش... X_X X_X
همش هم دوست داشتم صاحب 101 سگ خالدار من میبودم ک البته الانم دوست دارم اینو... ;D ;D

تو بچگی آرزو داشتم مهندس کامپیوتر بشم(چه اینده نگر) و داداشمم آبدارچیم شه هر کی هم میپرسید میخوای چی کاره شی این جمله رو با جدیت میگفتم

من آرزو داشتم که برم فضا!!!دوس داشتم برم فضا ُ دیگه برنگردم رو زمین ، دوس داشتم برم یه سیاره کشف کنم ُ به آدما بگم بیان توش زندگی کنن ،میخواستم اسم سیارم ُ بزارم "آبی"!!!دوس داشتم سیارم اونقد خوشگل باشه که آدما آرزوشون بشه بیان تو سیارم ، قرار بود تو سیارم فقط "خوبی" تعریف شه...
+یادش بخیر... :-<

همه میخواستن فضا نورد بشن خلبان بشن من میخواستم آرایشگر بشم!! ;D
این قد از این دمو دسگاهاشون خوشم میومد :-[

من عاشق لپ لپ و تخم مرغ شانسی و... از این چیزا کلا دوس داشتم.اون برچسب های "پو و دوستان" که حالت کتابچه داشت هم که دیگه نگو . یادمه اون اولا دوست داشتم دکتر زنان بشم!اما بعد نظرم تغییر کرد و دوست داشتم دکتر مغز و اعصاب بشم ;D بعدش نمی دونم چی شد از پزشکی حالم به هم خورد و عاشق مهندسی معماری شدم !الانم که در خدمت شما هستم دوست دارم مهندسی مکانیک بخونم B-) حالا تا اخرش دیگه خدا به خیر کنه!

عاشق این تخم‌مرغ شانسی‌هایی که شکلات داشت بودم و سگا و ماشین کنترلی ;D

...

چه آرزوهای خزی داشتیما

...

یه آرزو دیگهمم این بود که کتابام (دبستان) مثل کتابای دبیرستان سه تا خط سبز و زرد و قرمز داشته باشه

وقتی بچه بودم بزرگترین آرزوم این بود که با کاکرو ازدواج کنم...نخندین خب بچه بودم

از این عروسکا ک تو ماهواره تبلیغ میکرد مثل بچه های واقعی بود الان اسمش یادم نیست...دوست داشتم از اونا داشتم

از این چادرا هم ک پارچش فانتزی بود مال بچه ها بود خیلی دوست داشتم

من بچه که بودم خیلی دوس داشتم پلیس شم. آخه از فیلم های جنایی و پلیسی و اینا زیاد میدیدم.
چه دورانی داشتیما... :)

من آرزو داشتم بزرگ که شدم همه پولمو برم لپ لپ بخرم!
فک میکردم هرکی بزرگ شه همینجوری بش پول میدن 8-^
منم خوشـ خیالـــــــ.... :-<

Back
بالا