• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رمان های عاشقانه ایرانی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ImPiSh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

علاقه ای به خواندن رمانهای عاشقانه ی ایرانی دارید؟؟

• بله

رای‌ها: 73 30.0%
  • خیر

رای‌ها: 89 36.6%
  • بستـگی به نویسنده دارد

رای‌ها: 81 33.3%

• رای‌دهندگان
    243
پاسخ : رمان های عاشقانه ایرانی

به نقل از TAk :
تو رمانای ایرانی -هر نوعش- نویسنده برام خیلی شرطه.
ینی اگه نویسنده خیلی شناخته شده نباشه برام، امکان نداره که کتابُ بخونم.
ولی خوب نویسنده های ِ عاشقانه نویس ِ ایرانیم کم نداریم؛ نادر ابراهیمی، رضا امیر خانی و ...
دقیقا ب خاطر شخص امیرخانی و امثال امیرخانیه ک میگم رمان عاشقانه ی ایرانی نخونید...
تصور انسان کوته بینی مثل امیرخانی اینه ک"عشق یعنی ی پیرمرد زنگ بزنه ب معشوقش و پیرزن ب پیرمرد بگه بالاخره بعد 50 سال فهمیدی عاشقمی؟" :|
واقعا ذهن آدم با همچین تصوراتی مسموم میشه حتی ب نظرم :|
ولی بازم میگم...رعنا امانی...رمان های خوبی مینویسه...مریم جعفری هم همین طور...از نادر ابراهیمی زیاد نخوندم بخوام نظر بدم...ولی همینقدری ک خوندم خوب بوده...

اکثر رمان های عاشقانه ایرانی ارزش خوندن ندارن
ولی
بعضی رمان های ایرانی واقعا ارزش خوندن دارن
من دوست دارم اسم 4تاشون رو بگم
1.پدر آن دیگری..........پرینوش صنیعی
2.دالان بهشت..........نازی صفوی
3.برزخ اما بهشت.......نازی صفوی
4.پریچهر..............م.مودب پور

@پوريا: ميدوني مشکل کار چيه که حرفات آدمو قانع نميکنه؟
اين که درباره ي هرکي ميخواي نظر منفي بدي، خيلي کم ازش خوندي. بعد آدم کاملا اين "يک جانبه بودن" رو حس ميکنه تو پستات.
من از اين خانوم اماني در حد چند پاراگراف+خلاصه ي کتاب ها رو خوندم و به نظرم زرد بودن، اما چون درباره ي کتاباش صاحب نظر نيستم نتيجه گيري کلي نميکنم.

به نقل از نرگس¹ :
@پوريا: ميدوني مشکل کار چيه که حرفات آدمو قانع نميکنه؟
اين که درباره ي هرکي ميخواي نظر منفي بدي، خيلي کم ازش خوندي. بعد آدم کاملا اين "يک جانبه بودن" رو حس ميکنه تو پستات.
من از اين خانوم اماني در حد چند پاراگراف+خلاصه ي کتاب ها رو خوندم و به نظرم زرد بودن، اما چون درباره ي کتاباش صاحب نظر نيستم نتيجه گيري کلي نميکنم.
باو نرگس حداقل وقتی اینو بگو ک زیر پستم ننوشته باشم در مورد نادر ابراهیمی چون زیاد نخوندم نمیتونم نظر بدم :-" ;D
نه....واقعا وا3 متقاعد کردن نمینویسم حتی...بعضا شده خوشم اومده از طرفدارای زدبازی و امیرخانی با لذت بردنشون از آثار اینایی ک من ازشون متنفرم...
من صرفا نظر منفیم رو راجع"سمبل ریش"میگم چون وظیفه ی خودم میدونم ب دیگران بفهمونم این آدم چقدر کوته فکره و تصورش از عشق ب چی برمیگرده :)
زرد؟...مطمئنی در باب رمان عشقی میشه اصلا گفت زرد؟...زرد برام بیشتر تداعی غیرمفید میکنه...خب اصلا مگه رمان عاشقانه میاد تا مفید باشه؟ :-?

خب اين حرکت تو کاملا توهين آميزه. ;D سعي در قانع کردن نداري، اما حتي نه فقط کتابا، شخصيت يه نويسنده رو هم بدون خوندن چيزايي که نوشته و صرف ريش و چند صفحه، زير سوال مي بري!!! ;D
[بحث اميرخاني به اين جا مربوط نيست البته.]

بعدم، من به رماني ميگم زرد که عامه پسند و بي ارزش ادبي باشه.

به نقل از نرگس¹ :
خب اين حرکت تو کاملا توهين آميزه. ;D سعي در قانع کردن نداري، اما حتي نه فقط کتابا، شخصيت يه نويسنده رو هم بدون خوندن چيزايي که نوشته و صرف ريش و چند صفحه، زير سوال مي بري!!! ;D
[بحث اميرخاني به اين جا مربوط نيست البته.]

بعدم، من به رماني ميگم زرد که عامه پسند و بي ارزش ادبي باشه.
مانند همیشه بحث من و تو سر کتاب(و نه صرفا امیرخانی)ب نتیجه نمیرسه....دلیلشم قبلا رسیدیم بش...تو دنبال ارزش ادبی هستی و من ب دنبال مفهوم فلسفی در کتاب :)
پس بیخیال ;D

بنظرم اونهایی که تاحالا من خوندم که داستان هاشون شبیه هم بودن و اکثرشون یک فصل از کتاب که میگذره شرو میکنه به خاطره گفتن تا نزدیک به ته کتاب و چیزی که خیلی به چشم میخوره تفاوت بسیار زیاد انها با فرهنگ ماست و همینطور تضاد اعتقاداتیکه برای یک فرد توصیف شده به عنوان شخصیت اصلی!

رمان ایرانی خوب کم پیدا میشه...خیلی کم...رمان ایرانی زیاد نخوندم ولی از بین همونایی که خوندم دالان بهشت خوب بود...عالی نبود ولی بد هم نبود....گندم هم قشنگ بود به نظرم...بعد از خوندن گندم تصمیم گرفتم یاسمینو بخونم فکر میکردم اونم مثل گندم قشنگ باشه ولی الان پشیمونم که وقتمو هدر دادم...به نظر من اکثر رمان های ایرانی موضوعاتشون تکراریه....

به نظرم اگه تو کتاب عشق کنار چیزای دیگه باشه خوب در می یاد ولی در مورد سری رمانا مثل رمانای مودب پور یا تلافی سیمین شیردل من فکر می کنم مثلا نویسنده شب خوابیده صبح پاشده یه داستان به دهنش رسیده نوشته.این قصه ها فقط از یه سری فکر مریض می تونه باشه.البته تو رمانای ایرانی نمیشه دنبال مفاهیم عمیق فلسفی بگردیم ولی خوب من خودم شخصا اگه یه رمان یا فیلم خوب عاشقانه ایرانی باشه ترجیح میدم اونو بخونم چون بالاخره ما عشق ایرانی را بهتر درک می کنیم البته رمانای کلاسیک عاشقانه مثل غرور و تعصب هم خیلی قشنگه...

من از رمانهای ک خوندم گندم بد نبوده!
غزال هم خوندم اما به نظرم مثله گندم نبود..
رمان های ایرانی به نظرم اویل بهترنوشته میشد تا الآن

Back
بالا