• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تفاوت پایین شهر و بالا شهر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohsen_mankan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تفاوت پایین شهر و بالا شهر

راست میگید منم از پسر عمم شنیدم!
وای واقعا ی پایین شهری و بالا شهریو بیاری و ی لباس ی جور تنشون کنی از طرزه صحبتشون معلوم میشه بالا شهری ان یا پایین شهری!!!!!!!!!!!!!

نمی خوام کسی ناراحت بشه ولی این نظر منه
چی شده که بعضی ها بالا شهرن بعضیا پایین شهر؟
علت عمدش کم بودن تحصیلات هست که منجر به کم بودن در امد ودر نتیجه زندگی در پایین شهر میشه .
وقتی تحصیلات کم باشه فرهنگ هم در اون قشر پایین میشه یعنی طرز حرف زدن طرز راه رفتن طرز غذا خوردن همه و همه تفاوت داره.
عده ای وجود دارن در بالاشهر که تحصیلات کمی دارن ولی در امد بالایی دارن که باعث شده در بالا شهر زندگی کنن دقت کنید با وجود وعض مالی خوب تفاوت فر هنگی زیادی با هم قشراشون دارن که من بهشو ن بازاری می گم
بر عکس در پایین شهرم افرادی وجود دارن با تحصیلات بالا که به خاطر برخی مشکلات در پایین شهرن یا از اول اون جا بودن فرهنگ اونا بالاست ولی استسنا هم باز وجود داره اگه از اول پایین شهری بودن و با فر هنگ اونا خو گرفتن با وجود تحصیلات عالی بازم از نظر فرهنگ پایینن مگر این که خودشون خودشونو درست کنن

تفاوت پایین شهر وبالا شهر:
تحصیلات و پول که باعث همه ی تفاوت ها میشه. :)

به نظرم شعور اجتماعی که خیلی مهمه ربطی به پایین شهر بالاشهر بودن نداره

اصلا ربط به هیچی نداره
من الان یکیو میشناسم که هم پولداره هم سطح فرهنگیش بالاس اما پایین شهره
فقط بخاطر اینکه حوصله اثاث کشی و دنبال خونه گشتن نداره

بالا شهر و پایین شهر بیشتر از نظر اقتصادی دسته بندی میشن
اما تفاوتشون فقط به وضع مالی بر نمی گرده بلکه به نظر من تفاوت فرهنگی هم دارن که خیلی مهمه.
نه اینکه آدمای پایین شهر همیشه فرهنگ پایین تری نسبت به بالا شهری ها دارن
اما خوب اونجا به خاطر نوع زندگی که دارن تفاوت فرهنگی خود به خود ایجاد میشه.
البته نمیشه منکر این شد که هم تو بالا شهر آدمای بی فرهنگ هستن و هم تو پایین شهر آدمای با فرهنگ.
خیلی از آدمای بزرگ جامعه ی خودمون توی محیط های فقیر بزرگ شدن.

ما بالا شهرمون با پایین شهرمون باهم فرق داره وبرعکس جاهای دیگه هستیم از لحاظ جغرافیایی
مثلا پایین شهرمون ادمای با فرهنگ تر وشخیص تر داره تا بالاشهرمون :)

به نقل از Unstable :
به نظرم شعور اجتماعی که خیلی مهمه ربطی به پایین شهر بالاشهر بودن نداره

حرفت درسته اما خوب .. جامعه هم باید همین جوری فکر کنه که متاسفانه..عامیت مردم کوتاه فکرمیکنند و اینجوری فکرنمیکنند.

هم توی پایین شهر آدمایی با فرهنگِ خیلی بالا داریم
هم توی بالاشهر آدمایی با فرهنگِ خیلی پایین دارم
ولی اگه میانگین گرا نگاه کنیم، فرهنگ و تحصیلات و قدرت مالی با هم در ارتباطن!
یه هرمی وجود داره که نیازهای انسان رو با توجه به اولویت و اهمیت طبقه بندی میکنه و میگه اول باید نیازهای جسمی و فیزیکی رفع بشن تا آدم احساس نیازهای انتزاعی رو پیدا کنه
و حقیقت تلخی که واقعا وجود داره اینه که : کسی که دغدغه ی امروزش پول اجاره خونه ش و شکم همسر و بچه هاشه، خیلی سخته که بتونه به نکات ریزِ فرهنگ شهری و .. توجه کنه. اون مشکل بزرگتری داره :-<

به نقل از Eh$an :
هم توی پایین شهر آدمایی با فرهنگِ خیلی بالا داریم
هم توی بالاشهر آدمایی با فرهنگِ خیلی پایین دارم
ولی اگه میانگین گرا نگاه کنیم، فرهنگ و تحصیلات و قدرت مالی با هم در ارتباطن!
یه هرمی وجود داره که نیازهای انسان رو با توجه به اولویت و اهمیت طبقه بندی میکنه و میگه اول باید نیازهای جسمی و فیزیکی رفع بشن تا آدم احساس نیازهای انتزاعی رو پیدا کنه
و حقیقت تلخی که واقعا وجود داره اینه که : کسی که دغدغه ی امروزش پول اجاره خونه ش و شکم همسر و بچه هاشه، خیلی سخته که بتونه به نکات ریزِ فرهنگ شهری و .. توجه کنه. اون مشکل بزرگتری داره :-<
حرفت درسته اما خیلی از بچه ها توی همون اوضاع اقتصادی سخت با مشکلات زیاد درس می خونن و رشد می کنن و خیلی هاشون آدم موفقی هم میشن چون قدر اون چیزی رو که به دست آوردن بیشتر از بقیه می دونن

Back
بالا