• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

درون گرایی/ برون گرایی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع روژین د.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : درون گرایی/ برون گرایی

من هر 13تا ویژگی های افراد برون گرا رو داشتم...اصولا زیادی ادم برونگراییم ;D

به نقل از Cheetah :
یکی اجتماعیه ... خیلی راحت دوست میشه با همه یا کنار میاد باشون و اینا ولی درونگراست

ببین به قول خودم و یه کتابی! ;D درونگرا یه قلعه درونی داره ...

اکثرا این افراد اگه احساسشون یا هر چیزی که مربوط به روح و روان خودشونه رو بگن بعدش پشیمون میشن ...

اکثرا دوست ندارن شناخته بشن و به قولی ریخته شن رو داریه! ;D

ممکنه یه برون گرا ناراحت باشه بشینه گریه و کنه و دردشو بگه به قول خودش راحت شه ولی درونگرا بیشتر مواقع بدتر میشه ... چون همون حس بد لو رفتن وجودشو پر می کنه!

;D

خلاصه ترین حالت ممکنی بود که می تونستم اینو توضیح بدم! ;D
خیییییلی موافقم ;;) خودمم واقعا همینطوریم :)

اگه یکی‌ در مورد درون/برون گرا بودن بخواد خودشو گول بزنه ... چه آثاری روش داره؟ :-?

• لایک
امتیازات: n.a

بنظرم این فرد میخاد تظاهر کنه که اینطور نیست و سعی میکنه خودشو برونگرا / درونگرا نشون بده که اینطور نیست.چنین فردی مطمئنا از درون اذیت میشه.مثلا واقعا دوست نداره بره بیرون با دوستاش ولی میخاد اینکارو کنه که بگه درونگرا نیست.خب این میره بیرون ولی واقعا از با دوستاش بودن لذت نمی بره؛ در این حالت بنظرم عذاب میکشه .این ها همه تصورات خودم بودن از تاثیرش.شاید درست نباشه.

نه اين طور نيست واقعاً! من خودم خيلي سعي كردم كه وقتي با جمع هستمم بهم خوش بگذره، در حالي كه درون گرام. اذيت نشدم، اتفاق خاصي نيفتاد! :-??

یه چیزیو در نظر بگیرینا ...

درونگرا بودن با اجتماعی نبودن فرق داره ... یه جا توی همین تاپیک گفتم

@نرگس: درست میگی.این احساس منه.ممکنه برا همه صادق نباشه. :)اینم فراموش نکن نرگس ؛یک درونگرای واقعی و صددرصدی هیچ وقت نمیتونه جمع رو تحمل کنه.اطرافم از این افراد هست و من واقعا میفهمم تو جمع واقعا معذب اند.

به نقل از hester prynne :
@نرگس: درست میگی.این احساس منه.ممکنه برا همه صادق نباشه. :)اینم فراموش نکن نرگس ؛یک درونگرای واقعی و صددرصدی هیچ وقت نمیتونه جمع رو تحمل کنه.اطرافم از این افراد هست و من واقعا میفهمم تو جمع واقعا معذب اند.
درون گراى مطلق نداريم، برون گراى مطلقم همين طور. و من فك ميكنم منِ نوعيِ درون گرا، ميتونم بعضي وقتا با قسمت برون گرام وارد عمل شم!

نمیشه گفت درونگرای مطلق وجود نداره.میشه گفت تعدادشون خیلی کمه؛قبلا گفتم.

نمیشه گفت درونگرای مطلق وجود نداره.میشه گفت تعدادشون خیلی کمه؛قبلا گفتم.
یک درونگرای واقعی و صددرصدی هیچ وقت نمیتونه جمع رو تحمل کنه.اطرافم از این افراد هست و من واقعا میفهمم تو جمع واقعا معذب اند.
به قول يه روان‌شناسي، همچين آدمي اگه باشه هم الآن توي تيمارستانه قطعاً.
پس بهتره بحث حولِ اونا نگرده بحث! :-??

Back
بالا