این جو مزخرف

• شروع کننده موضوع

Amir Hossein

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدهاشمی نژاد2
شهر
مشهد
ممکنه بعداین تاپیک بن شم (;
ولی میارزه به بیان این موضوع
این چه وضعیه؟
چرااینجااینجوریه؟
مدیران عزیزتوجه کنند
این جودوستانه که اینقدازش دم زده میشه کجاس؟
1عده ازدوستان بچه های قدیمی هستندوقابل احترام
دوست های خودشونودارن
این جدیدهاهم میان اینجا
نه دوستی
نه آشنایی
جوکاملاغریبه
ناآشنا
و...
من فک نمیکنم این همون جودوستانه ای باشه
که ازاینجاانتظارمیره
همه بلانسبت میخوان بخورنت
کسرشانشون میشه رابطه برقرارکنن
انگاراز...افتادن
1کم جنبه
1کم تواضع
1کم محبت خوب چیزیه به خدا
این موضوع رواصلاشخصی به حساب نیارید

Weeping Angel

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
پاسخ : این جو مزخرف

به نقل از The Phenom :
ممکنه بعداین تاپیک بن شم (;
ولی میارزه به بیان این موضوع
این چه وضعیه؟
چرااینجااینجوریه؟
مدیران عزیزتوجه کنند
این جودوستانه که اینقدازش دم زده میشه کجاس؟
1عده ازدوستان بچه های قدیمی هستندوقابل احترام
دوست های خودشونودارن
این جدیدهاهم میان اینجا
نه دوستی
نه آشنایی
جوکاملاغریبه
ناآشنا
و...
من فک نمیکنم این همون جودوستانه ای باشه
که ازاینجاانتظارمیره
همه بلانسبت میخوان بخورنت
کسرشانشون میشه رابطه برقرارکنن
انگاراز...افتادن
1کم جنبه
1کم تواضع
1کم محبت خوب چیزیه به خدا
این موضوع رواصلاشخصی به حساب نیارید

البته در اون حدیم که تو میگی نیست منم که اولش اومدم غریبه بودم الان خیلیا رو (از نظر طرز فکر) می شناسم و رابطه ام با بچه ها خوبه مشکل اعضا نیستن مشکل تاپیکان که یه ذره خوابیدن. هر کی میاد میره خلاقیت و حرف بزن بعدش میاد بیرون.

• شروع کننده موضوع

Amir Hossein

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدهاشمی نژاد2
شهر
مشهد

به نقل از مُحسن :
ما دیگه والا همه راه های دوستی وآشنایی اعم از انواع مختلف آی دی و فیس بوکو و اینارو گذاشتیم.. :D یه عده گفتن آقایون متناتون خشکه، بعد کمی مزه دارش کردیم، نوکر بچه های جدیدم هستیم! ولی خوب خودشون زیاد جلو نمیان :(
شاید اولش اینطور باشه یه چند ماه که اینجا باشید حسابی با همه آشنا میشید..آهسته آهسته اما پیوسته!
این روش هایی روکه میگین کی کجا برای کی ...گذاشتین؟

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

شما روز اول بری سر یک کلاس درس توی یک مدرسه جدید ، همون روز اول رفیق فابریک پیدا میکنی؟ والله !

• شروع کننده موضوع

Amir Hossein

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدهاشمی نژاد2
شهر
مشهد

به نقل از محمّد :
شما روز اول بری سر یک کلاس درس توی یک مدرسه جدید ، همون روز اول رفیق فابریک پیدا میکنی؟ والله !
والاما3ماهی هس سراین کلاس نشستیم هنوهیچی به هیچی

anahid_30s

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1392

موافقم. آدم وقتی میاد یه تاپیکُ باز میکنه (تاپیک های محتوا دار)، دو سه صفحه ازش میخونه، بیشترین چیزی که به نظرش میاد یه جور کینه و دشمنیه که همش داره بروز میکنه. حالا کاربرای قدیمی تر با هم خیلی اینجوری نیستن. اما قدیمیا با جدیدا، و جدیدا با جدیدا خیلی این طوری هستن.

hermit2

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
دزفول، اهواز
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

خب به این شوری که ایشون گفتن نیست اما خب به نظر من هم جو اینجا اونجوری که باید باشه نیست درسته روز اول قرار نیست با همه رفیق شد اما به نظرم مدیرا باید یه سیستم ایجاد کنن کهبا کسایی که تازه عضو میشن ارتباط برقرار کنن و اگر علاقه به فعالیت خاصی توی سایت داشتن زمینه رو واسشون فراهم کنن

Sarina_ahm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين یکـــ
شهر
جَهــان / ٢
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشكى اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكى
تلگرام
اینستاگرام

یکم زیاد دارین سخت میگیرین!البته با توجه به اینکه خیلی راجع به این موضوع حرف زدیم توی تاپیکای مختلف مثلا:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,82635.0.html
نمیشه که همینجوری آدم احساس دوستی کنه که!
حالا بالفرضم اصلا جو افتضاح(که فکر نمیکنم!) از دست کی چی برمیاد!خودتون باید فکر خودتون باشین!
به نقل از anahid_30s :
موافقم. آدم وقتی میاد یه تاپیکُ باز میکنه (تاپیک های محتوا دار)، دو سه صفحه ازش میخونه، بیشترین چیزی که به نظرش میاد یه جور کینه و دشمنیه که همش داره بروز میکنه. حالا کاربرای قدیمی تر با هم خیلی اینجوری نیستن. اما قدیمیا با جدیدا، و جدیدا با جدیدا خیلی این طوری هستن.
آخه اینجا دنیای مجازیه!نه دعواش دعواست نه کینش کینه!کسایم که دعوا میکنن دنیای مجازی و لذت بردن ازشو از خودشون میگیرن!
بابا مگه از هم طلبکاریم؟سمپادیاه ها!ارگان نظامی نیست که!
به نقل از h3rm!+...pr!nc3$$ :
خب به این شوری که ایشون گفتن نیست اما خب به نظر من هم جو اینجا اونجوری که باید باشه نیست درسته روز اول قرار نیست با همه رفیق شد اما به نظرم مدیرا باید یه سیستم ایجاد کنن کهبا کسایی که تازه عضو میشن ارتباط برقرار کنن و اگر علاقه به فعالیت خاصی توی سایت داشتن زمینه رو واسشون فراهم کنن
فکر نمیکنین با توجه به نسبت و تعداد و اینا کابرا باید با مدیرا و بچه هایی که اینجا بودن قبلا آشنا بشن؟! :-??

khoshi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی3
شهر
تهران
مدال المپیاد
تلاش!

آقا خوبه همو به عنوان دوست تو سایت اد کنن؟ :D
اینطوری جو دوستانه میشه؟ :))

stevendeljoo

داماد مسعودی
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
برق

شاید بشه ی کارایی مث صندلی داغ زدنو برای تازه گان تسهیل کنیم اینجوری هم تاحدودی با بعضیا آشنا میشن هم روشون وا میشه ....

کلا به نظرم بد نیست

N-hidden

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران

منم اولش این فکرو میکردم چون سایت های مختلفی عضو بودم (و هستم) که جوشون خیلی رهاتر و دوستانه تر از اینجا بود (و بعضا هست) ولی شما اینم در نظر بگیر که اینجا سایتی نیست که بشه خیلی توش مانور داد... یه ذره جو ش بزنه بالا کل سمپاد و سرویس می کنن... یه جورایی همه مجبورن مصلحتی کار کنن... از یه حدی بالاتر نمیشه رفت واقعا... باید نهایت تلاشمونو کنیم که کمتر بهمون گیر بدن! (;

anahid_30s

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از مُحسن :
خوب این ویژگی یه اجتماعه، وقتی شما میری یه جا تا با کسی همدرد نشی باهاش دوست نمیشی یا با کسی به مشکل نخوری باهاش دشمن نمیشی! معمولا به خاطر اینکه هرکسی که روز اول میاد اینجا و انتظار داره سریع نظرش مورد تایید قرار بگیره و تو وجودش یه غروری هم داره! اما اینطور نیست!لزوما هرکس شدیدا از نظر خودش استقبال میکنه..برا همین همه مقابل هم موضع میگیرن و اینطوری میشه.

اگه یه زمانی رو تو انجمن سپری کنید میبینید که همه این ها یه اصولی داره و کم کم و آهسته یاد میگیرید چطور بحث کنید، چطور نظرتون رو تغییر بدید، چطور نوشتار رو قوی کنید، چطور اجتماعی بشید..اینجا چند تا از هدفاش همینه! اگه قرار بود همه ایده آل باشن خوب انجمن نیاز نبود که :D

من به شما اطمینان میدم که اینقدر میفهمم که آدم بیخودی با کسی دشمن نمیشه.و این که کسی(مثلا خود من) انتظار نداره همه نظراتش تأیید بشه. خیلی ممنونم که شما به فکر اجتماعی شدن ما هستید!

Mahdiye.Z

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

اين مسئله مربوط ميشه به زمان تاپيك خانواده ي سمپاديا..يكي از دوستان من كه به تازگي عضو شده بودن يه پ .خ رو فرستادن به يه كاربر حرفه اي و قديمي و بسيار پر ادعا! برعكس لحن مودبانه ي دوست من ، ايشون بسيار وقيحانه و زشت جواب داده بودن! جوري كه من به عنوان معرف سمپاديا به دوستم، از خجالت اب شدم! نمي خوام بگم همه اينجوري ان..اما خب يه رفتار نامناسب از سوي يه كاربر اسم و رسم دار تاثير وحشتناكي ميزاره.. هر چند خيلي كوچيك باشه!
نمي فهمم نتيجه ي اين تاپيكاي اينجوري چي ميشه...چرا هنوز يه عده يه جوري ان..لحنشون طلبكارانه اس..ميشه احساس كرد اينو توي خيلي از تاپيكا! مثلا همين شب نشيني!
حتي توي شب نشيني ها هم ميشه اين تبعيض رو احساس كرد..و من فكر نمي كنم شب نشيني اخير تاثير چنداني توي اشنايي كاربراي قديمي و جديد گذاشته باشه..
شايد اين يه مسئله ي شخصي باشه..و من خيلي گوشه گير باشم..اما به عنوان يه كاربر يه ساله ترجيح ميدم از 6 كيلومتري يه عده رد نشم.. و كمتر حرف بزنم..

hermit2

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
دزفول، اهواز
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از N-hidden :
منم اولش این فکرو میکردم چون سایت های مختلفی عضو بودم (و هستم) که جوشون خیلی رهاتر و دوستانه تر از اینجا بود (و بعضا هست) ولی شما اینم در نظر بگیر که اینجا سایتی نیست که بشه خیلی توش مانور داد... یه ذره جو ش بزنه بالا کل سمپاد و سرویس می کنن... یه جورایی همه مجبورن مصلحتی کار کنن... از یه حدی بالاتر نمیشه رفت واقعا... باید نهایت تلاشمونو کنیم که کمتر بهمون گیر بدن! (;
چه حرف عجیبی!کی ما رو محدود کردن گفتن چون جو سمپادسیتی اینجوریه؟!حالا سوء تفاهم نشه من اصلا 1بار بیشتر سمپادسیتی نرفتم اما دیگه همه می دونن چجوریه کسی هم انقدر بیکار نیست که پی گیر انجمنای ما باشه تازه اگه بیکارم باشه بلد نیست(جدی میگم)

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

ببینید یه بخشی از حرفاتون رو من قبول دارم اما حقیقتن مدیران نمی تونن کار خاصی انجام بدن و واسطه ی این ارتباط بشن با وجود این ما دنبال برنامه هایی هستیم که همه ی افراد بتونن توی اون شرکت کنن و این باعث بشه که افراد با هم دیگه آشنا بشن اما توی این قضیه نقش اساسی رو خود بچه ها دارن و نوع رفتار اوناس که دوستی ها رو شکل میده.

sadlove

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شـیراز
سال فارغ التحصیلی
93

منم با eliza-m موافقم.حالا خوبه اون بنده خدا جواب داده.بعضي از كاربراي قديمي حتي به خودشونم زحمت نميدن جواب بدن!البته بعضياشون!

ولي به عنوان يه كاربر نيمه حرفه اي هيچوقت ديگه تو هيچ فعاليت گروهي شركت نميكنم!چون هر بار كه شركت كردم تبعيض گذاشتنو كاربراي قديميو انتخاب كردند!

جو واقعا بده!يه عده پشت همند و هواي همديگه رو دارن ولي بقيه.....

كاربراي جديد ميتونين با هم دوست بشين و هواي همو داشته باشين...حتما كه نبايد با كاربراي قديمي صميمي بشين.... :) >:D<

درسته كه كاربراي قديميتر با تجربه ترند ولي اين باعث غرورشون شده...فلان چيزم فلان چيزاي قديم..اين جمله اي هست كه اين روزا خيلي اينجا شنيدم...خوب بقيه بي تجربه ترند شماها هم يه روز كاربر جديد بودين!

اينا چيزايي بودن كه تو اين يه سال شخصا تجربه كردم...

فك نميكنم اين جو رو بشه درست كرد چون بازم حرف خودشونو ميزنند!
:-<

Karo

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
سنندج
دانشگاه
دانشگاه تبریز
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

من شخصا شدیدا از جو سایت خوشم نمیاد
تلاش های زیادیم کردم که دوستانی پیدا کنم تنها کاری که نکردم این بوده که برم به همه مستقیما پبغام خصوصی بدم
تو شب نشینی من راحت نزدیک 10 تا 15 پست دادم که حتی یکیش رو هم نقل قول نکردن این به اون معنیه که بدن و نبودن من فرقی نمیکنه
تو تاپیک خانواده سمپادیا خودمو کشتم فقط 1 نفر از سر دلسوزی حاضر شد خواهرم بشه
تو صندلی داغمم که واقعا هیچکسی نیومد یعنی دقیقا امار صندلی داغم اینجوری بود
134 تا پست داشت (بجز پست اول)
71 تا از پستا پاسخ های خودم بود
41 از پستا سوالایی بود که دوستانی که منو میشناختن ازم پرسیدن
6 تا از پستا ماله افرادی بود که همزمان با من صندلی داغ داشتن
16 تا از پستام مربوط به افرادی بود که منو نمیشناختن که 3-4 تاشون سوالشون این بود که معنی اسمم (کارو) چیه؟
قتی واسه صندلی داغ درخواست کردم انتظار داشتم حداقل بعد از 22 روز فعالیتم توی فرم 30 تایی سوال از طرف کسایی که منو نمیشناسن ازم بشه ولی کلا دیدم که هیچ کسی علاقه ای به برقراری دوستی نداره
و کلا من از اون وقتی که عضو شدم تاحالا شاید کمتر از 5 تا دوست پیدا کرده باشم توی این سایت اونم 3 تاشون سنندجی بدن
بعضی وقتا فک میکنم شاید بخاطر شهرم که هیچکسی علاقه ای به دوستی نداره :|
در کل شاید محتوای سایت خیلی بالا باشه ولی اخیرن من تصمیم گرفتم فقط خواننده باشم و پسته زیادی ندم چون میدونم مثلا پست من توی حرف بزن ساید خوندم نشه
مشکل سایت اینه که دوستان در اینجا تقریبا 2 دستن (به نظر من)
یکی اعضای قدیمی که از اوایل بودن و دیگری همشهری ها که تقریبا همدیگرو میشناسن
ولی ای کاش یکم جو سایت دوستانه تر بود

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

یکی از راه هایی هم که می تونه کمک کنه اینجا راحت تر باشید اینه که هم کلاسی هاتون رو ترغیب به اومدن به اینجا کنید. :)
برای صندلی داغ هم خود منم صندلی داغم خبری نبود :D
اما راه آشنا شدن با بچه ها فعالیت زیاد و شناختن نظراتشون و البته استفاده از ابزارهایی از قبیل مسنجر و ایناس نه جا زدن و کنار کشیدن و راضی شدن به این انزوا :)

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

میدونید هر وقت میری یه جایی، تقریبن تو هر سایتی،همیشه این تاپیک های کلیشه ای هست که بچه های قدیم بهتر بودن و جو قدیم بهتر بود و جو الان بد شده و بچه ها با هم بد شدن و....
الان شما این رو میگید یه ماه پیش یکی دیگه گفته 1 سال پیش هم یک سری آدم دیگه فکر میکردن قدیم بهتر بوده و جدیدن جو بد شده.قبل از این که شما اصلن تو این سایت عضو شی هم یه عده از جو جدید شکایت داشتن.همین جو قدیم شما که بهتر بوده برای اونا جو جدیدی بوده که دوستش نداشتن.همه هم یه جوری حرف میزنن انگار 40 سال پیش تو سایت عضو شدن.از این خبرا نیست..قبل شما هم این حرفا بوده بعدشم هست.بیشترش حرف بی اساسه.

Mahdiye.Z

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از احمدرضا.ج :
یکی از راه هایی هم که می تونه کمک کنه اینجا راحت تر باشید اینه که هم کلاسی هاتون رو ترغیب به اومدن به اینجا کنید. :)
برای صندلی داغ هم خود منم صندلی داغم خبری نبود :D
اما راه آشنا شدن با بچه ها فعالیت زیاد و شناختن نظراتشون و البته استفاده از ابزارهایی از قبیل مسنجر و ایناس نه جا زدن و کنار کشیدن و راضی شدن به این انزوا :)
ببينيد ..زماني كه من عضو شدم..هيچ كدوم از بچه هاي مدرسه مون رو نديدم..
در طول سال تحصيلي اونقدر از سمپاديا گفتم كه 98 درصد بچه هاي كلاسمون عضو شدن!
به خاطر برخورد يه عده اي الان فقط من به فعاليتم ادامه مي دم و دو سه تا از بچه ها هرازگاهي سري ميزنن..
بماند كه اين وسط خيليا منو متهم كردن كه باعث شدم كه توي فلان درس يه نمره افت كنن!
اخه ديگه من چيكار مي تونم بكنم!
+
بنده كاملا حرفاي اقاي karo رو تاييد مي كنم!
+
براي شب نشيني هم فقط يه عده گرداننده بودن..و بقيه هم صرفا شاهد بودن..
+
به نقل از dorna :
میدونید هر وقت میری یه جایی، تقریبن تو هر سایتی،همیشه این تاپیک های کلیشه ای هست که بچه های قدیم بهتر بودن و جو قدیم بهتر بود و جو الان بد شده و بچه ها با هم بد شدن و....
الان شما این رو میگید یه ماه پیش یکی دیگه گفته 1 سال پیش هم یک سری آدم دیگه فکر میکردن قدیم بهتر بوده و جدیدن جو بد شده.قبل از این که شما اصلن تو این سایت عضو شی هم یه عده از جو جدید شکایت داشتن.همین جو قدیم شما که بهتر بوده برای اونا جو جدیدی بوده که دوستش نداشتن.همه هم یه جوری حرف میزنن انگار 40 سال پیش تو سایت عضو شدن.از این خبرا نیست..قبل شما هم این حرفا بوده بعدشم هست.بیشترش حرف بی اساسه.
ببين دوست من..من اصلا قصد نداشتم دامن بزنم به بحث غريب شدن جو سايت!
حق با شماست..اره..مردم عاشق چشم و ابروي من نيستن كه نديده و نشناخته منو دوست داشته باشن!
اما خب فقط مي خواستم اينو بگم كه شب نشيني اصلا فايده اي نداشته..و هنوزم خيلي از كاربرا هستن كه كار خودشونو مي كنن..
بيشترم حرفاي ما نوعي درد و دل بود.. و بيان حرفايي كه مدت هاست داره اذيتمون مي كنه..

بالا