این جو مزخرف

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی
پاسخ : این جو مزخرف

چرا به جای هرروز تاپیک ساختن و شکایت و گله از اینکه « بین ما و قدیمی ها تبعیض هست »، سعی نمیکنید این تفکر « خود تنها پنداری » رو کنار بذارید ؟
چرا دست از این تقلا برای جای دادن خودتون بین قدیمی ها و این روش های ناشیانه برنمیدارید ؟
چرا نظرات و عقاید خودتون رو آزاد نمیذارین تا به جای پ.خ، فیسبوک و یاهو شخصیت شما رو معرفی کنند ؟
چرا سعی دارید تفاوتی که اصلاً وجود نداره رو اثبات کنید ؟

من قدیمی نیستم، ادعایی هم ندارم؛ اما کم تجربگی یک کاربر جدید رو هم ندارم ! چیزی که به عنوان یک یوزر عادی از رفتار شما میبینم، این هست که با اصرار بر اینکه بین کاربران قدیمی جای بگیرید و صمیمیت غیر قابل دسترسی ای که انتظار دارید رو به وجود بیارید، تمایل قدیمی ها رو برای گسترش این رابطه از دست میدید .

فقط کافیه بی تفاوت باشید ! در مباحث علمی شرکت کنید و هنر بحث و گفتگو رو به نمایش بذارید !
منطق رو پیش زمینه ی هر حرف کنید و بذارین نظرات و عقایدتون معرف شخصیتتون باشن؛ لازم نیست هر روز و هر دقیقه با کسی صحبت کنید یا حتی انتظار داشته باشید در مورد شما صراحتاً اظهار نظر بشه؛ چیزی که میتونین ازش اطمینان داشته باشید، این هست که بالاخره شناخته میشید !
ممکنه ماه ها طول بکشه، اما هر قدر هم که زمان ببره، ارزش این رو داره تا روزی به عنوان یک کاربر قدیمی مطرح بشید .
قدیمی ها که از اول ریش سفید نبودند، اون ها هم از جایی شروع کردن !

سعی نکنید دنبال دوستی برید، بذارید شخصیتتون اونقدر جذابیت داشته باشه که دوستی دنبال شما بیاد؛ واقعاً نیازی به این همه تلاش نیست !

سعی کنید خودتون باشید، لازم نیست حتماً الگویی در سمپادیا داشته باشید، هر کس شخصیت خودش رو داره !

( در ضمن، من هر بار که این بحث « کاربر قدیمی .Vs کاربر جدید » رو میبینم، بیشتر به این باور میرسم که جدید ها متفاوت هستن و برقراری رابطه با این افراد لذت بخش نیست ! این که این تفاوت رو برجسته میکنید و ازش انتقاد میکنید، نهایتاً نتیجه ی خوبی نداره ! )

negar.mr

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ٢
شهر
اهواز
دانشگاه
علوم پزشكي فسا
رشته دانشگاه
پزشكي

( در ضمن، من هر بار که این بحث « کاربر قدیمی .Vs کاربر جدید » رو میبینم، بیشتر به این باور میرسم که جدید ها متفاوت هستن و برقراری رابطه با این افراد لذت بخش نیست ! این که این تفاوت رو برجسته میکنید و ازش انتقاد میکنید، نهایتاً نتیجه ی خوبی نداره ! )
ببخشید میشه درباره ی این قسمت از حرفتون یه خورده توضیح بدید؟
بعدشم ببخشید خب افراد با همدیگه فرق دارن
بعضی از کاربرایی که تازه عضو میشن دوست دارن با دیگر کاربرا تعامل داشته باشن
خوبه همه میدونن که کلا ما آدما اجتماعی هستیم و نیاز داریم به برقراری رابطه با دیگران
این یه چیزه واضح و بدیهیه
ولی بعضی از کاربرا زایاد از برقراری رابطه ی دوستانه با دیگران خوششون نمیاد
پس نباید فکر کنن که همه مث خودشونن
البته این نظر منه :)
پ ن: حرفام شبیه کتاب مطالعات شدا :D

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

بابا به خدا ما با شما ها دشمنی نداریم!

ما چشم دیدن شما رو داریم!

ما میخوایم که ارتباط برقرار کنیم

مشکل اینجاست که شما ها دیده نمیشین!

خب آخه مرد مومن! من بیام ار کجام تو رو بشناسم؟!!!

پسر خاله عمم که نیستی که آشنایی قبلی داشته باشیم!

علم غیب هم مثه هنگامه ندارم که بخوام بفهمم کی هستی!

وقتی بعضیا کم دیده میشن!

وقتی میان تو یه حرف بزن یه پست میدن "خسته ام از روزگار!"

وقتی دیگه به انجمن های دیگه کاری ندارن! من از کجا با خصوصیات شما آشنا بشم و ارتباط برقرار کنم؟!!!

من برا بار صدم دارم میگم!

باید اینجا پررو باشی!

آره! پررو!

باید بیای درگیر بشی پست بدی بری جلو!

نباید خزعبل(؟!) به هم ببافی! ولی خب باید پست بدی تا خصوصیاتت رو بشناسیم یا نه؟!

من نمیخوام مثال بزنم!

ولی واقعا ملیکا یه نمونه بارز این مورده!

من خودم به شخصه اوایل کلی باهاش دعوا میکردم!

ولی خب نا امید نشد! هی اومد تو بحثا شرکت کرد!

هم خودش با کاربرا آشنا شد هم ما با اون آشنا شدیم!

شما هم باید همین طوری باشین!

پ.ن: فرد مخاطب تمام کاربر های جدید بودن

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

به نقل از negar.mr :
ببخشید میشه درباره ی این قسمت از حرفتون یه خورده توضیح بدید؟
بعدشم ببخشید خب افراد با همدیگه فرق دارن
بعضی از کاربرایی که تازه عضو میشن دوست دارن با دیگر کاربرا تعامل داشته باشن
خوبه همه میدونن که کلا ما آدما اجتماعی هستیم و نیاز داریم به برقراری رابطه با دیگران
این یه چیزه واضح و بدیهیه
ولی بعضی از کاربرا زایاد از برقراری رابطه ی دوستانه با دیگران خوششون نمیاد
پس نباید فکر کنن که همه مث خودشونن
البته این نظر منه :)
پ ن: حرفام شبیه کتاب مطالعات شدا :D

هیچ کس از برقراری رابطه با دیگر کاربران فرار نمیکنه ! همه خواهان این ارتباط اجتماعی هستند .
اما شیوه ای که شما در پیش گرفتید درست نیست !
این که تقلا میکنید تا این تفاوت میان کاربر قدیمی و جدید رو ثابت کنید، از نظر من مسخرست !
به قول سروش، کسی با شما دشمنی نداره؛

حالا این وسط اگر منِ نوعی برخوردم خشک و رسمی هست، به این دلیل نیست که مغرورم به باتجربه بودن و قدیمی بودنم !
شاید این فقط برخورد عمومی و اخلاق کلی منه !

من باز هم تکرار میکنم؛ اگر تا این اندازه برای ایجاد ارتباط و دوستی و برداشتن مرز بین یک کاربر جدید و قدیمی ( که اصلاً وجود نداره ! ) تلاش نکنید و بی تفاوت به دیگران، فقط عادی باشید، این موضوع به مرور کم رنگ میشه و شما هم بین قدیمی ها قرار میگیرید !

@مُحسن: به تناقضِ (املا؟!) شخصیتی رسیدم ! :))

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از lof :
من نمیخوام مثال بزنم!

ولی واقعا ملیکا یه نمونه بارز این مورده!

من خودم به شخصه اوایل کلی باهاش دعوا میکردم!

ولی خب نا امید نشد! هی اومد تو بحثا شرکت کرد!

هم خودش با کاربرا آشنا شد هم ما با اون آشنا شدیم!

شما هم باید همین طوری باشین!

پ.ن: فرد مخاطب تمام کاربر های جدید بودن
ملیکا وارد بحث میشود!

من لب تاپ ندارم الانم با لب تاپ داداشمم یکم دیر گرفتم ولی کلا خواستم یه چیزیایی رو بگم!(البته شاید بچه ها هم بهش اشاره کردن...!)

مرسی سروش راست میگه!

با همه ی کاربرای جدیدم!

هممون موقعی که وارد سایت شدیم یه کاربر جدید بودیم به هیچ کدوممون شوکولات تعارف نمیکردن نمومدن تو بیا بشو سر پرست خانواده سمپادیا!

من تقریبا خیلی دیر تو سایت عضو شدم... یادم موقعی داشتن خانواده سمپادیا میزدن من کاربر نیمه فعال دو ستاره ای بودم و اصن به خودم حتی اجازه ندادم که برم تو خانواده :-"

خودم به شخص ایجاد دوستی از طریق پ.خ رو توصیه نمیکنم! سعی کنین تو همه ی بحثا نظرتونو بگین تا با همه یکدست صمیمی شین! شاید بگین من مغرورم ولی اگه یه کاربر پسر(چه کاربر جدید چه خاک انجمن خورده!)به من پ.خ بده سلام خوبی من جوابشو نمیدم! من نیمدم تو سمپادیا که چت کنم یا دوست پیدا کنم!

در مورد شب نشینی... اون موقع من فوق فعال بودم...(فوق قعال همچین درجه ی توپی هم نیست!) ولی بس من پر رو بودم تو هر صفحش دو تا پست داشتم! کلی هم باعث آشنایی و صمیمیتم شد! :D

در مورد صندلی داغ: آقای کارو یکم توقعتون بالاس از این لحاظ :-" صندلی داغ منم همزمان با شما بود... خب معلومه در درجه ی اول تو صندلی داغ همه دوستاشون میرن... یه نگاه به صندلی داغ بقیه هم بندازین! میانگین تعداد صفحه ها رو 5-6 تاس!

سخن پایانی: پر رو باشید و از اینکه باهاتون مثل یک خاک انجمن خورده برخورد نمیکنن ضدحال نخورید! بزارین اول 4 نفر بشناسنتون بعد توقع داشته باشین حسابی تحویلتون بگیرن!

این نظر من بود...

پایان :D

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

:)) طرف اومده میگه من چقد بدبختم تولدمو 10 نفر بیشتر تبریک نگفتن، پس من که حتی یک نفر هم تبریک نگفته باید سر به کوه و بیابون بزارم؟

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از GCD :
:)) طرف اومده میگه من چقد بدبختم تولدمو 10 نفر بیشتر تبریک نگفتن، پس من که حتی یک نفر هم تبریک نگفته باید سر به کوه و بیابون بزارم؟
منم دقیقا عین تو یعنی ما دیگه باید بریم بمیریم یا اون بره از خوش حالی بمیره؟؟ :-?
تولد رو دیگه خانواده هم به ما تبریک نمیگه چه برسه به بچه های سمپادیا :D
الان هیچکی حوصله ایت قرتی بازی( :D) ها رو نداره باو
از کسی هم نباید توقع داشت!

سخن پایان تقلید از ملیکا :D: غصه نخورید پسته بخورید :D

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

آقا این قدر مشکل دارید با این تولدا؟ من از همین جا تولد همتونو پیشاپیش / پساپس (!) تبریک میگم ! (۱۴ تا سوسکمم تبریک میگن٬ ما رو به حساب ۱۵ نفر بذارید) :D

+ صندلی داغ ما ۱۸ صفحه بود٬ ( اون ۱۸ صفحه هم چت بود همش :D ) حالا مثلا چی رسید بهمون؟ :-??

ولی کلا میخواستم بگم چیزیه که بوده تا جایی که یادم میاد . من عضو شدم٬ جدید بودم٬ پست دادم٬‌ پررو بودم٬ کم کم جا افتادم . یه عده دیگه عضو شدن‌٬‌ پست دادن٬‌ جا افتادن. همین مهران عضو شد٬ این قدر پررو بود نگو نپرس :-" همون روز اول همه شناختنش٬ جا افتاد . خیلی های دیگه تابستون پارسال عضو شدن٬‌ پست دادن٬ جا افتادن. کاربرای جدید الانم خیلی زود جا می افتن . مطمئنا انتظار ندارین روز اولی که عضو شدین یهو پیش همه جا بیفتین . پست بدین ٬ شرکت کنین ٬ به قول سروش پررو باشین درست میشه .
من خودم این قدر پررو بودم ! اسپم میدادم٬‌مدیر انجمن تذکر میداد اسپم نده٬ دوباره پست میدادم خودت اسپم نده! در این حد :-"

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه

یایا اون اولا من عضو شده بودم یه بار با همین ستاره یه دعوایی کردم :))
الان فک میکنم از خجالت میخوام بمیرم :D :-[
اصلا شماها برین پست هایه اول بچه هارو بخونین اونوقت میفهمین :D
:-"

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

اگه بحث پر رو بازیه جوگیر ترین فرد سایت رو خودم میدونم!

روز اول عضویتم هنوز بلد نبودم پست بدم ورداشتم رفتم 3 تا تاپیک زدم :-"

(همشم تو انجمنی زدم که بهش مربوط نبود 10 تا پ.خ واسم اومد که رعایت کن!)

دعای عقل کلیمم میشد مثله چی! اصن پا میشدم میرفتم پست های موجودات حرفه ای به بالا رو نقل قول میکردم میگفتم آقا حرفت اشتباهه :D(اینایی که میگم همش خوب نیستاا فردا پا نشین بیاین واسه اینکه معروف بشین از حرف مردم سوتی بگیرین یا دعوا کنین داریم تجربیات رو میگیم!)

خلاصه اینکه حرفا داره تکراری میشه! نتیجه ی کل حرفای این صفحه!:

حرف بزنید تا باهاتون جرف بزنند!

L.E

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران
شهر
تهران

آقا چرا بدآموزی یاد ملت می دین؟
کلا آدم اینجا ضدحال زیاد می خوره....من بعد یه سال هنوز در حال ضدحال خوردنم!
ولی منم خیلی پررو بودم....هنوز تذکرا و دعواهای بقیه که بامن کردم و جوابایی که دادم هستن!
ولی خوب اینطوریم نیس که هر کی تذکر داد قورتش بدین!
کلا اینکه تا ضایه می شین پا نشین برین
آهان من تولدم بگم:من کلی واس تولدم پست آماده کرده بودمو اینا دقیقا روز قبلش سایت فیل....تر شد....دریغ از یه تبریک! :(

mona*

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
پایتخت تاریخ و تمدن!(Hamedan DC!:D)
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

منم از وقتی عضو شدم یا دارن پستامو حذف میکنن :))یا بن میشم! =))
ولی باز با پررویی تمام به کار خودم ادامه میدم!
اولاش خیلی حساس بودم ینی مثلا وقتی پستمو میحذفیدن قاطی میکردم!
یه بارم قهر کردم رفتم سیتی عضویدم ولی سر یه ساعت نشده برگشتم! ;))
یه بار دیگه هم نمیدونم کدوم تاپیکمو قفل کردن باز قهر کردم رفتم!
فرداش دوباره اومدم! :D
اون ماه اولی هم که عضو شده بودم وقتی میومدم توی سایت احساس خوبی داشتم با وجود اینکه کس خاصی منو نمیشناخت!ولی وقتی از سایت در میومدم احساس میکردم کسی منو ندیده!بعد کلی میرفتم توی فکر!فکر میکردم اینجا خیلی بزرگتر از اونیه که من دیده شم! :D
ولی الان میبینم خب اون اولا واقعا پستام بوق بودن! :-"
الان نسبت به قبلنا خیلی کمتر پست میدم!چون وقتی میخوام درباره ی چیزی نظر بدم به این فکر میکنم که آیا واقعا نظری که میخوام بدم به درد بخور هست یا نه!ولی اون اولا فقط پست میدادم که یه چیزی گفته باشم!
اون اولا هم که فقط همه به آواتارم گیر میدادن! :D
الان توی سایت یه عالمه دوستای خیلی خوب پیدا کردم! >:D<
خانواده هم دارم!تازه من اون موقه که خانواده ی سمپادیا بود 3 تا یا 2 تا ستاره بیشتر نداشتم!
ولی توی همون روز اول تاپیک خانواده دار شدم! :D
بس که پررو بازی دراوردم! :D
چند وقت بعدشم نگار شد دخترم!الانم نزدیکه 2 هفتس که مهشید شده دخترم! >:D<
تعداد دوستا خیلی مهم نیست!مهم اینه که دوستای خوبی آدم پیدا کنه!به چه درد میخوره با 20 نفر دوست باشی ولی به درد نخورن!؟
الان من قدیمی نیستم خیلی هم جدید نیستم!ولی در کل به کاربرای جدید یه کم حق میدم اگه بهشون بر خورده باشه!چون وقتی آدم میبینه بقیه چقدر با هم خوبن و اونا توی گروه دوستیه اونا نقشی ندارن خب آدم بهش بر میخوره!ولی همه چی به زمان احتیاج داره!نباید انتظار داشت همون اول همه چی آماده باشه!
بعد حتما هم دوستی نباید با پ.خ باشه که!
همین که آدم میبینه جواب پستاشو میدن یا حالا نقل قول میکنن این به نظر من ینی دوستی!
حالا حتما نباید به یکی پ.خ داد که بیا با هم دوست شیم!اینجا که سایته دوست یابی نیست!
پستایی هم که نقل قول نمیکنن حتما در حد نقل قول نیست که نمیکنن!مثل پستای من! :D :D :D
خب باید یه چیزی باشه که بگن!
در کل همه چی به رو بستگی داره!و اینکه آدم خلاق باشه و پستای خوبی بده!من خودم ولی پ.خ رو زیاد دوست ندارم!مثلا اینکه یهو بپری بگی سلام چطوری و اینا!خودم تا حالا این کارو نکردم!ولی بقیه این کارو واسم کردن!و من جوابشونو دادم!خودم اگه به کسی پ.خ دادم مثلا دلیلی داشته که دادم!بعدش دیگه ادامه پیدا کرده!خیلی اوقات هم وقتی بحثم تموم شده دیگه بعدشم به هم پ.خ ندادیم!
آدم نباید خیلی حساس باشه!من خودمم اولش اینجوری بودم ولی حالا دیگه نه!
الان روی منو ببینید!وقتی چند تا کاربر قدیمی و اینا دارن میحرفن من فوق فعال پریدم وسط سخنرانی میکنم! :D

• لایک
امتیازات: L.E

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

بابا دیگه به این شدت هم نیست که شما میگید...
به هرحال یه سری کاربر قدیمی هستن، که خیلی وقته اینجا باهم درارتباطن و کلی هم خاطره دارن. خب طبیعیه که گاهی حرف از اون زمانا بزنن. اما همه جور آدمی هست بالاخره. بعضیا هستن که اصلا کاربرای جدید رو آدم حساب نمیکنن، بعضیاشونم کلی صمیمی رفتار میکنند.(یه سریاشونم بی تفاوتن! :-") اما به نظر من یه کاربر خودش باید پی صمیمی شدن با کاربرا و شناخته شدن تو انجمن باشه. من خودم یه کاربر قدیمی نیستم (البته خیلی هم جدید نیستم) اون اولا فکر میکردم که جو اینجا برای من سنگینه، اینجا همه همدیگرو میشناسنو...اصلا میترسیدم پست بدم!! اما به هرحال هر کاربری که فعالیت مفید داشته باشه شناخته میشه و میتونه دوستای جدیدی پیدا کنه.من فکر میکنم بهترین راه برای بهتر شدن جو، ارتباط با بقیه کاربرا توی فیصبوک، یاهو و... باشه.
توی این مدتی که من اینجا فعالیت داشتم، دیدم کاربرایی رو که اومدن عضو شدن، تا چند ماه بعد هم با بقیه صمیمی شدن، کلی هم فعالیت داشتن و الان هم کاربر جدیدِ منافق به حساب نمیان!
به هرحال، همین کاربرای قدیمی هم یه روزی کاربر جدید بودن دیگه!

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

در مورد صندلی داغ هم من یادم رفت بگم! :|

اگه الان شما برین صندلیمو نگاه کنین میبینین که حتی یکی از دوستام هم ازم سوال نپرسیده! حتی صمیمی ترین دوستام!

حالا کی بدبخت تره؟؟؟

الان چند نفر دیگه هم با من صندلیشون شروع شد که اونا الان 10 صفحه دارن و من 3 صفحه!

• لایک
امتیازات: L.E

sadlove

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شـیراز
سال فارغ التحصیلی
93

به نقل از SiXaXiS :
در مورد صندلی داغ هم من یادم رفت بگم! :|

اگه الان شما برین صندلیمو نگاه کنین میبینین که حتی یکی از دوستام هم ازم سوال نپرسیده! حتی صمیمی ترین دوستام!

حالا کی بدبخت تره؟؟؟

الان چند نفر دیگه هم با من صندلیشون شروع شد که اونا الان 10 صفحه دارن و من 3 صفحه!
خوب از بچه ها بخواه كه بيان صندلي داغت!پ.خ كن و ازشون دعوت كن!امكان نداره نيان!بقيه هم همين كارو كردن :)
يا اينكه اونايي كه الان صندلي داغ دارن شركت كن تو تاپيكشون اونا هم ميان صندليت مطمئن باش!

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از sadlove :
خوب از بچه ها بخواه كه بيان صندلي داغت!پ.خ كن و ازشون دعوت كن!امكان نداره نيان!بقيه هم همين كارو كردن :)
يا اينكه اونايي كه الان صندلي داغ دارن شركت كن تو تاپيكشون اونا هم ميان صندليت مطمئن باش!
من به 20 نفر حداقل تا حالا پ.خ دادم و با بی توجهی مواجه شدم!!
من تو صندلیشون شرکت کردم ولی فقط یکیشون یکبار اومد!

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

به نقل از sadlove :
کار بسیار خز و بیمعناییه که بیای واسه اومدن تو صندلی داغت منت کشی کنی!

آدم نباید خودشو انقد کوچیک کنه که واسه پرسیدن 3 تا سوال! منت دیگران رو بکشه!

هر کی دلش بخواد میاد هر کی هم نخواد نمیاد!

mona*

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
پایتخت تاریخ و تمدن!(Hamedan DC!:D)
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از lof :

آره دقیقا!
منم اون موقه که صندلیم داغ بود :D کسای دیگه ای هم که با من بودن به بقیه پ.خ دادن ولی به نظر من کار قشنگی نیست!
اونا دادن ولی من ندادم!

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از lof :

در این مورد باهات مخالفم :D

میخوای با مثال بهت توضیح بدم؟؟
مثلا خاله ی تو زنگ میزنه خونتون و شما رو برای فردا شب شام دعوت میکنه!!! بعد شما میتونی بگی که خودشو کوچیک کرد و این کار خز شده؟؟ :-w

البته من مثل بعضیا نیستم که فقط لینک صندلی رو میفرستن!!!

من دوستام رو با پ.خ دعوت میکنم فقط!

sadlove

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شـیراز
سال فارغ التحصیلی
93

به نقل از SiXaXiS :
من به 20 نفر حداقل تا حالا پ.خ دادم و با بی توجهی مواجه شدم!!
من تو صندلیشون شرکت کردم ولی فقط یکیشون یکبار اومد!
بابا صندليت 3 صفحست كه! :O
من گفتم حالا يه صفحه هم نشده كه اينطوري ميگي!
مال خودمم بهتر از مال تو نبود!
اونايي كه قديمي ترن كساي بيشتريو ميشناسن مسلما بايد تعداد صفحه هاشون بيشتر بشه! :|
اقاي لف شماها دارين ميگين براي اينكه با بقيه دوست بشين پ.خ كنين خوب دعوت واسه صندلي داغم ميتونه يه شروع باشه واسه دوستي :|
بچه هاي جديد با كاربراي دوره خودتون دوست بشين! :)
اصلا بياين با خودم دوست بشين :( >:D<
اين بحثا به جايي نميرسه :|

بالا