این جو مزخرف

marvelous

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۳
شهر
مشهد
مدال المپیاد
برنز بيست و هفتمين المپياد ادبی
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : این جو مزخرف

به نظر من بحث کردن در مورد این موضوع خیلی کار بچه گانه ای هستش!
هدف شما از عضویت در فروم چیه؟ اگه هدف پیدا کردن جو صمیمی و دوستانه هست واقعا جاش این جا نی!
من شخصا هدفم از اومدن به این جا این بود که بتونم نظراتمو تو یه محیطی که اکثرا هم سن وسال خودم هستن بگم و با عقاید بقیه آشنا بشم.و دوستی صمیمی با بقیه اعضا هم تاثیری در این هدف نداره!
درسته اگه جو صمیمی باشه اعضا یه جورایی تشویق میشن ولی باور کنید اهمیتش اینقدر نیس که بخوایم در موردش بحث کنیم یا دلخور بشیم!
در مورد صندلی داغ هم که اشاره شده بود باید بگم که کسی رو مجبور نکردن صندلی داغ بذاره خو هر موقع بیشتر جا افتادین و احساس کردین آمادگیشو دارین درخواست بدین!
من اگه یه روزی یه فروم مث این جا داشتم فقط تعداد پست ها و مدت حضور رو مشخص میکردم و چیزی به اسم درجه کاربری نمیذاشتم تا بعدا این مشکلات هم ایجاد نشه!
حرف آخرم هم اینه که تو هر جامعه ای_چه مجازی و چه حقیقی_ همه جور آدمی پیدا میشه و باید بتونیم با همه کنار بیایم! چون دو سه نفر احساس غرور کاذب دارن دلیل نمیشه همه همین طور باشن!

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
زيست،رياضي...همشونم در حد مرحله اول :D
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

اولا كه اسم تاپيك رو بايد ميذاشتين جو فوق مزخرف
دوما اينكه بحث فقط بحث درجه كاربري نيست.خب اون بايد از يه جايي شروع كنيم ديگه،فك نكنم خيلي مشكلي داشته باشن اعضا با اينكه دير به دير درجه هاشون بالا بره.مشكل با نحوه ي رفتارِ بقيه ي كاربراست.هيچ كس توي سايت به من كاربر تازه وارد كه هنوز يه سالم نيست عضو شدم ارزشي قائل نيست.ما تازه واردا رو اگه نشناس و با كاربراي قديمي تر اشنا يا هم مدرسه اي نباشيم،لهمون ميكنن.ما رو چيز هم حساب نميكنن(حرفم با به هاي اون مدرسه ايه كه خيلياتون ميدونين كدوم رو ميگم)
خب من تازه وارد وقتي اين شرايط رو ميبينم،وقتي ميبينم بايد خودي باشيم،وقتي ميبينم اقاي ايكس با انچنان شدتي ميگه كاش سايت ٣٠٠٠ تايي نميشد،واسه من چه انگيزه اي ميمونه؟
وقتي به يه مدير يه تخلفو گزارش ميدمو كاري انجام نميده،ولي به اقاي ايكس با درجه بالا ميگم كه گزارس كنه و اون مدير بلافاصله رسيدگي ميكنه،انگيزه اي هم بتقي ميمونه؟
وقتي مدير يه انجمن توهين ميكنه بهت و پستشو گزارش ميدي و سه هفته بعععععد پستش ويرايش ميشه،وقتي يه كاربر قديمي توي يه انجمن بي مدير به من توهين ميكنه و پستش اصلا ويرايش نميشه،واسه من چه انگيزه اي ميمونه؟
وقتي ميرمو پستاي خانوم ايكس رو چك ميكنم و ميبينم مدير داخلي همكلاسش به بي ارزش ترين پستش هم امتياز داده،بعد به من تذكر ميده كه به همه ي پستاي دوستات امتياز نده انگيزه اي هم باقي ميمونه؟
وقتي يه نفر اكانت منو هك ميكنه و پسوردش عوض ميشه و فلان مدير به من ميگه محاله!مطمئني؟منو به دروغ گفتن متهم ميكنه بازم انگيزه اي باقي ميمونه؟
مورد زياده،حيف كه اگه بخوام بازم بگم،پاي كسايي رو مجبور ميشم وسط بكشم كه دوستامن و اصلا دوست ندارم در مورشون حرف بزنم.
تغيير جو چيزي نيست كه مال اووووون موقع خا باشه.نه.مدت زيادي نيست كه اين جو لعنتيعوض شده.از وقتي كه كا برا فك كردن با يه تگ مديريت(فرق نداره چه نوع مديريتي) شخصيت پيدا كردن و قدرت دارن و تو فروم هركاري كردن،كردن.مديرن ديگه!
خلاصه اينكه جو از وقتي عوض شد كه اين تفكر بين بچه ها رواج پيدا كرد.ميدونين تا الان چند ده نفر از دوستاي من عضو سايت شدن،جو رو ديدن و بعد از يه مدت از حضور در سايت منصرف شدن؟
ببينين از ٦٠٠٠-٧٠٠٠ كاربر عضو سايت چندتاشون واقعاااا فعاليت دارن.نسبت تعداد پست به ساعات حضور مشخص ميكنه خيليا اصلا نميان،اونايي هم كه ميان اگه تازه وارد باشن،پي سي رو روشن ميذارن و تو مرورگر يه تب باز ميكنن،صرفا مدتشون بالا بره تا درجه كاربري زياد بشه و اون احترام رو كسب كنن،يا اينكه از كاربراي قديمين و ترجيح ميدن بيشتر بخونن تا نظر بدن،چون جو،ديگه جو سابق نيست(البته مهران استثنا هستا،الان نيان بگن نوشتم همه)يني انصافا ادم وا ميره وقتي ادم تومدير گزيني ميبينه معمولا اونايي مدير ميشن كه هماهنگ كردن از قبل يا روابط فوق حسنه اي با مديراي ••••• دارن،صرف نظر از تعداد و شيوه ي پست دادنشون(پ.ن:به هيچ وجه منظورم با هنگامه نيست،باز نياين گير بدين لطفا).
خلاصه اينكه جو بايد به دهن مديرا شيرين بياد كه مياد ظاهرا.راضين.قدرت خوبي تو سايت دارن.تگ ابي يا سبز مديريت بالاي اواتارشون ميبينن،هر روز چندتا كاربر عضو ميشن(صرف نظر از اينكه خيلياشو ديگه نميان).همه چي ارومه،هركس خواست اخلال كنه،پستشو منفي ميديم دسته جمعي(ماشالا اينقد مدير و مدير داخليو معاون و مدير ارشد داريم...بگذريم)،بعد از منفي دادن هم پستشو پاك ميكنيم تا اب در هاون كوبيده باشيم با منفي دادنمون.اگه هم ادم نشد نهايتا بنش ميكنيم ديگه!پ اين قدرتا به چه دردي ميخورن؟
خلاصه اين كه در نهايت واسه مديراي زحمت كشتون(يه زماني مون ارزوي موفقيت ميكنم.اميدوارم مثل چند وقت اخير مديريتشون پايدار،سايتشون پر كاربر،امتيازاشون صعودي و كيفيت كارشون نزولي باشه و خسته هم نباشن (;

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

از وقتي كه كا برا فك كردن با يه تگ مديريت(فرق نداره چه نوع مديريتي) شخصيت پيدا كردن و قدرت دارن و تو فروم هركاري كردن،كردن.مديرن ديگه!
it's nice ! ( پسر چه دل غوغایی :D )
....
به جز2 پست آخر هیچ پستی رو نخوندم ، فقط نظرمو میدم :
...
کل اعتراض دوستان جدید اینه که ، چرا قدیمی تر ها ، باهاشون دوست نمیشن ، یا بهشون محل نمیدن یا ...
این سایت الان بیشتر بچه هاش جدیدا" ! یعنی حداقل منی که حدود 2 ساله عضو سایتم ، همین الان فقط با چنتا کاربر خاص در ارتباطم و میشناسمشون (میشناسم یعنی قدیمی ان و از اول با هم کلی بحث و دعوا کردیم) ، بقیه همه جدیدن ! (نمیدونم شاید چون من کم میومدم سایت برام جدیدن) ولی به هر حال تاریخ عضویتشون نشون میده که جدیدن ، پس چرا انقد باید مشکل باشه که شماها(جدیدا) با این که تعدادتون انقد زیاده و چند برابر کاربرای قدیمی هستید ، احساس غربت کنید تو سایت و فکر کنید سایت مال اوناست ؟!
قدیمی ترین کاربرا مدیر کل هان ، که خب واضحا" از اینکه سایتشون بازدیدش بره بالا ، کاربرای بیشتری داشته باشه خوشحال میشن ، پس به هر نحوی شده سعی می کنند ، که شما راضی نگه دارند و جو سایت رو طوری کنند که شما دائم به اینجا سر بزنید
کاربرای جدید دوست دارن که با همه دوست باشن و تو همه بحثا شرکت کنند و خلاصه مثه کاربرای قدیمی سایت باشن کسی به چشم تازه وارد نگاشون نکنه ، ولی فقط دوست دارند ، کاری نمی کنند ، من چند روز پیش تو سایت یه یوزر دیدم تاریخ عضویتش 1 ماه قبل عضویت من بود (این یوزرم نه، اولین یوزرم) ، هنوز نیمه فعال بود و من اصلا" به هیچ وجه نمیشناختمش ، یه پست قشنگی گذاشته بود ، خوشم اومد ، مشخصاتشو باز کردم ببینم کیه، واقعا" کف کردم یه لحظه ، این چرا این همه مدت عضوه من نمیشناسمش و انقد کم پست میزاره ، شاید به خاطر درسش ، شاید اهل نت نیست زیاد ، شاید سایت رو دوست نداره ، هزارتا شاید دیگه ... در عوض یکی که چند ماهه عضو شده ، کسی نیست که نشناستش تو سایت فک کنم ، انقد که همه جا پست میذاره و شرکت میکنه ، نمیگم پست خوب میزاره ، اسپم زیاد میده ،پست معمولی و ضعیف زیاد میزاره ، ولی باعث میشه بقیه بشناسنش ، حداقل من وقتی وارد سایت میشم ، تاپیکارو چک میکنم ، اسم این آدم رو می بینم میدونم کیه ، حالا یا پستاشو دوست دارم میرم میخونم یا بدم میاد باز نمیکنم ، ولی میدونم کیه ، همین که میدونم باعث میشه باهاش بحث کنم ، باعث میشه بهش لایک و دیس لایک بدم ، باعث میشه تاپیکاشو بخونم (حتی اگه ازش بدم بیاد) ، و همه ی اینکارا باعث میشه اون کاربر خودشو یه کاربر قدیمی بدونه ( :)) )، یعنی فک نکنه که جوجه ی سایته و جو براش خوب باشه ، اما یکی مثه اون آقایی که بالا مثال زدم وقتی هیچ پستی نمیذاره ، بحثی نمی کنه لایک و دیس لایکی ازش نمی بینم (هرچند این سیستم تازه اضافه شده) ، تاپیکای معرفی خودشو معرفی نمی کنه و جالبه حتی مشخصاتشم کامل نیست، خب من از کجا و چجوری باید این فرد رو بشناسم ؟ خیلی هم ممکنه وارد باشه ، اما احساس غریبی کنه یا بگه جو سایت مزخرفه یا ... ، این دیگه مشکل قدیمی ترا نیست که چنین کاربری این احساس رو کنه
اما بعضی وقتا مثلا" یه کاربر جدید تو تاپیکا شرکت میکنه پست خوب میذاره لایک نمیگیره (کمال نامردیه ناموسا")ّ ، یا خودشو تو تاپیکای معرفی ، معرفی میکنه اصلا" انگار نه انگار ، پست یکیو نقل میکنه که بجث کنه ، طرف که یکم قدیمی تر باشه اصلا" جواب نمیده ، به عبارتی فک میکنه خیلی گندس ، این بابا اصلا" در حد جواب دادن نیست ، یا مثلا" pm میده جواب نمیگیره یا باش سرد برخورد میشه یا صندلی داغ داره ، کسی نمیره (اینم خیلی بده) ، بعد حق داره بگه جو سایت مزخرفه چون این جو واقعا" مزخرفه ! ، اینجا نوبته قدیمی هاست که باش بحث کنن ، حتی اگه طرف یکم کم روئه یا تازه وارده و به چیزی آشنا نیس ، آشناش کنن ، بش بگن که تو فلان تاپیک شرکت کن ، تو صندلی داغش برن ، به پستاش لایک یا حتی دیس لایک بدن که طرف بدونه وجودش احساس میشه ، حتی اگه 15 تا دیس لایک میگیره یعنی اینکه 15 نفر پستشو خوندن و باش موافق نبودن حتی اگه هیچکدومشون جواب اون پست رو ندن ، (این فرهنگ لایک و دیس لایک هم اساسا" من فکر میکنم باید به همه ی کاربرا توضیح داد تا جا بیفته، و الا خیلی ضرر داره) ، این کاربر از سایت خوشش میاد هر روز سر میزنه تلاش میکنه لولش بره بالا ، پستای خوب و درست بزاره که لایک بیشتری بگیره ، تو بحثا شرکت کنه و ...

و اما کاربرا ! خیلی خیلی خیلی یه عده ،بچه هستند و ایرادی نیست ، شاید به خاطر سنشونه (ماهم همون سن بودیم شاید همین مدلی بودیم) ، مثلا" به یکی لایک میدی ، سریع جبهه میگیره ، به یکی pm میدی سریع داستان شروع میشه ، آقا فلانی رو دیدی با فلانی ، آره ؟ ... ااا واقعا؟ اصلا" فکر نمی کردم ، آره بابا نگا کن یکسره به هم لایک میدن pm میدن ، پستاشون مربوط به همه .... اره آره شک کرده بودما ای این پسره ی فلانی ، دختره که از اول معلوم بود اینکارس .... ،، :D اینا میشه بحثای شیرین یه عده که روزگار میگذرونن تو این سایت ، و باعث میشه از کاربرای قدیمی تر متنفر شن و ... ، قدیمتر ها pm ها خیلی بیشتر بود ، من یادمه روزی 1-2 صفحه pm داشتیم ، با اون ظرفیت کم اون موقع !، همش در حال جدال سر این ظرفیته بودیم یه مدت ، اما خوب بود ، باعث شد من با خیلی از کاربرا که الان دوستامن دوست بشم و بشناسمشون ، هر چند اولین pmها به خاطر بحثا یا بعضی وقتا از اول جهت آشنایی بیشتر بود (خب تعداد خیلی کم بود نسبت به الان) ، اما همین عده ی بچه ، که بالا مثال زدم ، انقد حرف زدن پشت کاربرا ، که واقعا" دیگه حالم داشت بهم میخورد ، یه سری هم با یکیشون حسابی دعوا کردم و بن شدم :D
مثال خودم ، اون اول که دخول کردیم به سایت ، تنها کسایی که میشناختم رفیق و همکلاسی یام بودن مبین و کوروش، بقیه همه ناشناس تلقی می شدن ، مبین خیلی وقته نمیاد (بنده خدا حق داره) ، ولی من و کوروش بیشتر وقتا بودیم ، بعضی وقتا کمرنگ بعضی وقتا پر رنگ ، بالاخره انقد اینجا بودیم و بحث کردیم سر بعضی مسائل و پست خوندیم که بعضی کاربرا رو بشناسیم و بدونیم که چه آدمایی ان ، بعدها یا دوست شدیم یا مثه کاربر دیگه برامون باقی موندن ، مهم هم نبود که بن میشیم یا موافق بعضی نظرات نیستیم یا ... کوروش که تو یه سایت دیگه رکورد بن داره !!! :)) منم اینجا 3-4 باری بن شدم (البته هستن کاربرایی که مثه من چندبار بن شدن) ، ولی خب بازم بحث کردیم بازم مخالفت کردیم ، بازدم دیس لایک گرفتیم ، حرف شنیدیم ، حرف زدیم و بقیه رو شناختیم ، کیفیت سایت به نظرم اینجاس که میره بالا ، دقیقا" وقتی که من اینجا بتونم راحت با 20 نفر دیگه بحث کنم (مثلا" در مورد قیافم) و هیچکس نه توهینی بکنه نه جلوی بحث رو بگیره ، حتما" تهش یه تغییراتی تو هر 20 نفر ایجاد میشه ، بعضیا نظرشون عوض میشه ، بعضیا فک می کنن فقط خودشون درست میگن عوض نمیشه ، بعضیا از بعضی دیگه بدشون میاد بعضی دیگه از بعضیا خوششون میاد ، این دقیقا" یعنی فروم !

یه نکته دیگه در مورد لول کاربری هست ، نمیگم به درد نمیخوره یا مهم نیست یا یه چیز بیخوده ، خب باید مشخص شه کسی که 2008 عضو شده با کسی 2 ماهه عضو شده فرق داره ، ولی دلیلی نمیشه که اونی که تازه عضو شده رو به عنوان خنگ و بچه بهش نگاه کنیم و اونی که قبلا" عضو شده آقا و سرور باشه !
کاربری بود ارسال پنجمش یه تاپیک بود که به مدیریت یه انجمن ایراد گرفته بود و انتقاد کرده بود (ارسال 5! فک کن !!!!!!!) مدتی بعد خودش شد مدیر انجمن ، عملا"انجمن رو به نابودی بود ... الانم دیگه سایت نمیاد ، حداقل من نمی بینمش (شاید با یه یوزر دیگه میاد که من نمیشناسم) ، اینو گفتم تا بعضی جدیدترها که به همه چیز گیر میدن و وقتی بهشون میگی نه ، فلان چیز نمیشه ، یا فلان اتفاق ممکن نیست ، قبول نمی کنن و فک می کنن اونا از سر لجاجت یا دشمنی یا به خاطر اینکه تازه وارده بهش اهمیت نمیدن و حرفشو قبول نمی کنن

خیلی از این جو مزخرفی که میگین به خاطر خود کاربرای جدید و حسیه که به بقیه دارن ، به خاطر اینه که در مورد خیلی پستها و pm ها فکرای بیخود می کنین

در کل فک نمی کنم کاربرای قدیمی با کاربرای جدید مشکلی داشته باشن و از اومدن اونا به سایت ناراحت باشن ، چون اونا میتونن براشون یه دوست خوب باشن و دوست بودن به نظر من مشکلی نداره

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

به نقل از .:amir.mr:. :
خلاصه اينكه جو بايد به دهن مديرا شيرين بياد كه مياد ظاهرا.راضين.قدرت خوبي تو سايت دارن.تگ ابي يا سبز مديريت بالاي اواتارشون ميبينن،هر روز چندتا كاربر عضو ميشن(صرف نظر از اينكه خيلياشو ديگه نميان).همه چي ارومه،هركس خواست اخلال كنه،پستشو منفي ميديم دسته جمعي(ماشالا اينقد مدير و مدير داخليو معاون و مدير ارشد داريم...بگذريم)،بعد از منفي دادن هم پستشو پاك ميكنيم تا اب در هاون كوبيده باشيم با منفي دادنمون.اگه هم ادم نشد نهايتا بنش ميكنيم ديگه!پ اين قدرتا به چه دردي ميخورن؟
خلاصه اين كه در نهايت واسه مديراي زحمت كشتون(يه زماني مون ارزوي موفقيت ميكنم.اميدوارم مثل چند وقت اخير مديريتشون پايدار،سايتشون پر كاربر،امتيازاشون صعودي و كيفيت كارشون نزولي باشه و خسته هم نباشن (;
من به عنوان عضو کوچکی از جامعه مدیران سمپادیا باید عرض کنم خواهشا تهمت الکی نزنین!

ما هیچ دشمنی با هیچ کاربری نداریم و نخواهیم داشت!

کجا دیده شده تمام مدیران هماهنگ شده به یه پست خاص منفی بدن؟!

کجا دیده شده اگه پستی طبق قوانین باشه پاک بشه؟!

کجا دیده شده کاربری که به روال عادی در حال انجام کار خود باشه بن بشه؟!

به خدا همچین چیزایی نیست!

باور کنین نیست!

شما نمیدونین که بن شدن چه روال طولانی رو طی میکنه

فرد ابتدا اگر پستی خلاف قوانین داشته باشه در تاپیکی مورد بررسی قرار میگیره

به نسبت خلافی که انجام داده اخطار میگیره

این اخطار که تنها مدیران داخلی به بالا توانایی دادنش رو دارند در هر روز برای هر مدیر تنها و تنها 15 درصد هست

وقتی کاربری به اخطار 100 درصد برسه ممکنه بن بشه

این برای کاربران عادیه

کاربران غ.س بحثشون فرق میکنه

هیچ مدیری بدون دلیل اقدام به ویرایش و یا پاک کردن پست نمیکنه!

مطمئن باشین دلیلی پشتش هست!

و اینکه در آخر بگم در تمام جاها چه مجازی چه واقعی اینطوره که مدیران تشریفاتی هستند

یعنی حضور فعالی در جامعه ندارند و بیشتر نقش نظارتی دارند

چون دارای کارهای بیشتری نسبت به عوام هستند

ولی باز هم سعی خواهند کرد که در بحث ها شرکت کنند

موفق باشید

• شروع کننده موضوع

Amir Hossein

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدهاشمی نژاد2
شهر
مشهد

یعنی من الان به آقای فلان(بادرجه کاربری حرفه ای به بالا)بالاچشت ابرو
چیزی نمیشه؟از1مدیرانتقادکنم یچی نمیشه؟
خب معلومه که میشه
پدرمودرمیارن [-(
احتمالابن میشم
بعدشم مثل بعضیا
که سرشون رفت زیرآب
1چیزی پشت سرم میچینن میگم بنده خدامشکل داره :-?
بعضی ازددوستان کاملاازروی تعصب بحث میکنن [-(

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از The Phenom :
یعنی من الان به آقای فلان(بادرجه کاربری حرفه ای به بالا)بالاچشت ابرو
چیزی نمیشه؟از1مدیرانتقادکنم یچی نمیشه؟
خب معلومه که میشه
پدرمودرمیارن [-(
احتمالابن میشم
بعدشم مثل بعضیا
که سرشون رفت زیرآب
1چیزی پشت سرم میچینن میگم بنده خدامشکل داره :-?
بعضی ازددوستان کاملاازروی تعصب بحث میکنن [-(
بزار طبق تجربم بگم:
بن نمیشی، اما به هر حال انتقاد عواقبی هم داره، جدا از این که هر نوع انتقادی از هر کسی به هرحال یه اثر منفی تو رابطش با تو میزاره، باید خودتو برای تنهاییت آماده کنی
مهمترین تاثیرش توی گزینش های بعدیه، مثلا ممکنه دیگه نتونی مقام و این چیزا داشته باشی یا حتی به سختی بتونی مدیر یه انجمن شی
ولی اگه مدیریت و مقام برات مهم نیست، انتقاد در حالت عادی به بن شدن ختم نمیشه

× اشتباه تایپی

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

فرشید از تو دیگه بعدیه ! این چه جمله ایه ؟
انتقاد در حالت عادی به بن شدن ختم نمیشه
دقیقا" میشه آقا ، کلا" بن شدن تنها مهمترین دلیلش انتقاده ، به خصوص اگه از مدیرای عالی رتبه باشه :D

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

بستگی داره
مثلا اگه من به یه ادمین بگم گاو درجا بن میشم خوب! این در مورد هر کسیه، به یوزر هم بگی بن میشی! (قضیه مثل این میمونه که تو جلو من مشروب بخوری، بعد اگه من به پلیس بگم میگیرنت، ولی اگه جلو پلیس بخوری درجا میگیرنت)
ولی اگه بگم شما در این مورد اطلاع کافی/درک مناسب ندارید این مشکل بن شدن پیش نمیاره

koorosh.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
امیر کبیر (پلی تکنیک)

ولی اگه بگم شما در این مورد اطلاع کافی/درک مناسب ندارید این مشکل بن شدن پیش نمیاره
همون گاو به نظر من امنیتش بیشتر از این عبارته... اینو بگی بعضی دوستان احساس "به شعورشان توهین شدگی" می کنن

• شروع کننده موضوع

Amir Hossein

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدهاشمی نژاد2
شهر
مشهد

دررد حرف دوستانی که میگن پ.خ بده دوست جدیدپیداکن :D
بایدعرض کنم که شماخودتو1کاربرجدیددرنظربگیر
میای اینجا بعدمثلا3نفررومیبینی که ازشون
خوشت میاداحساس میکنی میتونی باهاشون دوس شی
به3تاشون پ.خ میدی
پ.خ ای به شرح زیر:
سلام.حالتون خوبه؟شماچندمید؟
میتونمIDشماروداشته باشم؟
نفراول:سلام
مگه تودکتری؟
سوم حالاکه چی؟
من براچی بایدبه توIDبدم؟
نفردوم:سلام ممنون
میرم سوم
نه ارتباطمون درهمین حدباشه بهتره
نفرسوم:اصلاجواب نمیده [-(
حالاشمااگه همچین اتفاقی برات بیفته(که برای خیلی هاازجمله خودم پیش اومده)
اصلاحس اومدن توهمچین فضایی رو2باره داری؟
بعدکه دوستی وشوخی های دیگران مخصوصاقدیمی هارومیبینی
تا...ت بایدبسوزه وعصبی بشی یانه؟
وقتی میای همش پست میدی بعدحتی1نفرهم
نه نقل قولت میکنه
نه اشارهای بهت
بعدآقایXکه مثلا2تاچرخ دنده داره با3تاستاره طلایی(خاک انجمن خورده)
1پست 1خطی چرت میده همه نقل قولش میکنن
40تا+میگیره براهمون
کلی هم ازش تعریف وتمجیدمیشه به آدم بایدبربخوره یانه؟

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از The Phenom :
دررد حرف دوستانی که میگن پ.خ بده دوست جدیدپیداکن :D
بایدعرض کنم که شماخودتو1کاربرجدیددرنظربگیر
میای اینجا بعدمثلا3نفررومیبینی که ازشون
خوشت میاداحساس میکنی میتونی باهاشون دوس شی
به3تاشون پ.خ میدی
پ.خ ای به شرح زیر:
سلام.حالتون خوبه؟شماچندمید؟
میتونمIDشماروداشته باشم؟
نفراول:سلام
مگه تودکتری؟
سوم حالاکه چی؟
من براچی بایدبه توIDبدم؟
نفردوم:سلام ممنون
میرم سوم
نه ارتباطمون درهمین حدباشه بهتره
نفرسوم:اصلاجواب نمیده [-(
حالاشمااگه همچین اتفاقی برات بیفته(که برای خیلی هاازجمله خودم پیش اومده)
اصلاحس اومدن توهمچین فضایی رو2باره داری؟
بعدکه دوستی وشوخی های دیگران مخصوصاقدیمی هارومیبینی
تا...ت بایدبسوزه وعصبی بشی یانه؟
وقتی میای همش پست میدی بعدحتی1نفرهم
نه نقل قولت میکنه
نه اشارهای بهت
بعدآقایXکه مثلا2تاچرخ دنده داره با3تاستاره طلایی(خاک انجمن خورده)
1پست 1خطی چرت میده همه نقل قولش میکنن
40تا+میگیره براهمون
کلی هم ازش تعریف وتمجیدمیشه به آدم بایدبربخوره یانه؟
اولا که اون آقای ایکس که میگین یه روزی خودش کاربر جدید بوده...

از روز اول هم اینجوری محلش نزاشتن خودش اینا رو تحمل کرده با این که میدونسته شاید به پستش توجه نشه پست داده تا شده آقای ایکس!

من نمیگم این خوبه که توجه به کاربران قدیمی بیشتر از کاربران جدیده... ولی میگم شما هم اگه توقع نداشته باشین مردم با شما قد اونی که

1 سال تو سایت عضو شده یکسان صمیمی باشن!

در مورد پ.خ هم من توصیه نمیکنم!(نظر شخصیمه!) علتشم خودتون توضیح دادین خودمم قبلا گفتم! شما اول تو سایت پست بدین...

تو بحثا شرکت کنین مطمئن باشین بعد یه مدت خود بچه ها بدون اینکه بفهمین باهاتون صمیمی میشن! نیازی به پ خ یا آی دی هم نمیشه!

این بار دهم بود که این حرفا تو این تاپیک توسط من یا بقیه زده شده ولی من بازم تکرار میکنم پست بدید که مردم بیشتر باهاتون آشنا شن و تحویلتون بگیرن!

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

در مورد اشنايي با پ خ بايد بگم به شدت پيشنهاد ميشه.يه بار هم قبلا گفته بودم،سايت داره ميشه date service
پ خ هاي بعضيا رو خوندم،وحشت كردم بخدا.كاربراي پر مدعا...
(دارم ميگم پرمدعا،نه شاخ.خاك انجمن خورده ها حواسشون به خودشون هست.منظورم فوق فعالا و حرفه اي هايي هست كه درجه كاربريشون با چرخيدن الكي بالا رفته)
من به شماها همين پيشنهادو ميكنم:صبح يه تب باز كنين،تا شب بذارين بتز باشه،هر چند ساعت يه ارسال بدين...كاري به شيوه پست زدن و ارزشش نداشته باشين.همين كه معمولي باشه كافيه.اوايلركه كسي پستتون رو نگاه نميكنه كه منفي بده(البته اگه انتقاد باشه،منفي ميدنا!)،بعدش كه فوق فعال و حرفه اي شدي يه ٥-٦تا +ميدن بهت ،صرفا چون اسمتو ديدن تو فروم...
حالا اگه مثل كاربرايي مثل فرشيد(پاي ثابت همه ي مثالا به عنوان يه كاربر شاخ :دي ) ،مهران،علي،هنگامه و... بودي و پستت باحال بود،١٠-٢٠ تا + هم ممكنه بگيري ؛)
كلا اينكه اين نحوه افزايش درجه كاربري بر اساس مدت حضور خيلي بي خوده.بايد سيستمش عوض بشه.و منصفانه ترينش هم بر اساس نسبت ارسال به مدت حضور كاربر هست :-??

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

من منظور شما از « آشنایی از طریق پ.خ » رو درک نمیکنم !
یعنی اصلاً منظور از اینکار چیه ؟ چه دلیلی برای آشنایی هست ؟ چه اصراری به شناختن هست ؟
شما برای بحث و گفتگو، شناخت نظرات و عقاید، یادگیری و ایضاً گذروندن وقت به سمپادیا میای؛ آشنایی در اهداف تعریف نشده !

اصولاً آشنایی و دوست یابی یک فرایند زمان بر هست !
یعنی شما نمیتونی مثل بچه هایی که توو مهدکودک بازی میکنند بری جلو طرف و بگی «سلام، اسم من علی ِ ، اسم تو چیه ؟ » ! :D

این روش های آشنایی در کل ناشیانست؛ من شخصاً اگر چنین رفتاری ببینم، هیچ استقبالی نمیکنم !

مورد دوم : من کاملاً با این تفکر « میخوای ملت بشناسنت؟ فقط پست بده » مخالفم !
با ارسال پست شناخته میشید؛ اما اینکه چطور شناخته میشید اهمیت بیشتری داره !
هستند کسانی که پاسخ های یک روزشون به چند صفحه میرسه اما دریغ از یک خط مفید !!!
اگر یک خط مینویسید، یاد بگیرین که اون یک خط رو درست بنویسید؛ منظورتون رو صریح منتقل کنید و ترجیحاً یک شیوه ی منحصر به فرد رو در نوشتن انتخاب کنید. [nb]در این یک مورد خیلی مطمئن نیستم؛ تجربه ی شخصیم موفق بوده، اما تضمینی نیست ![/nb] بذارید نثر شما برای همه آشنا باشه، نه فقط اسم و آواتار !

اگر ارسال های قدیمی ها امتیاز میگیره، برای این هست که قدیمی ها یاد گرفتند که چطور بنویسند، چطور رفتار کنند، چطور نظر دیگران رو جلب کنند، کجا نظر بدند و کی سکوت کنند .

در مورد حرف امیر، این مسئله هیچ ربطی به جنسیت نداره؛ همه چیز به شعور اجتماعی و ظرفیت برمیگرده .

كلا اينكه اين نحوه افزايش درجه كاربري بر اساس مدت حضور خيلي بي خوده.بايد سيستمش عوض بشه.و منصفانه ترينش هم بر اساس نسبت ارسال به مدت حضور كاربر هست :-??

این سیستم تفاوت چندانی با سیستمی که یک سال پیش بر درجه ی کاربری اعمال میشد نداره، یعنی عملاً داشتن مدت حضور کمتر و ارسال بیشتر، از نظر درجه ی کاربری به سود شماست ! ( که این از اون سیستم هم داغون تره ! :D )
البته اگر درست متوجه شده باشم ! یعنی اگر این نسبت بیشتر باشه، درجه ی کاربری هم بیشتره ؟

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از Kinder :
چه دلیلی برای آشنایی هست ؟ چه اصراری به شناختن هست ؟
شما برای بحث و گفتگو، شناخت نظرات و عقاید، یادگیری و ایضاً گذروندن وقت به سمپادیا میای؛ آشنایی در اهداف تعریف نشده !

خب اول بگم وقتی توی یه اجتماع قرار میگیری باید اطرافیانتو بشناسی وگرنه تنهاییی اذیتت میکنه و محیط کسل کننده میشه برات ، این شناختن اونقدر میتونه ادامه داشته باشه که فقط به واسطه همین شناخت توی جامعه بمونی و اگه آشنایی نداشته باشی ازا ون جامعه میری !

بعد اون اهداف رو کسی مشخص نمیکنه ! هرکسی یه سری هدف مخصوص به خودش داره ، نمیشه یه هدفو به کل اعضا تعمیم داد ، شما ممکنه واسه واسه این چیزا بیای اما ممکنه دیگران اهداف دیگه ای داشته باشن که شناخت هم جزو اونا باشه !

× در مورد لایک و اینا بگم که اصلا مهم نیست درجه کاربری چی باشه ، خیلی وقتا اسم مهم میشه ! ببینید ، بعضیا هستن که بعضی وقتا یه پستایی میدن خفن شایسته ی لایکه ! وقتی این پستا زیاد دیده شه ازشون ، خب کاربرا به اسم حساس میشن ! خیلی جاها ندیده پستو لایک میکنن ! من خودم خیلی جاها همین کارو میکنم ، اول لایک میکنم بعد پستو میخونم ( متاسفانه ! ).
مورد بعدی اینه که خیلی از پستا اصلن خونده نمیشن !
یه کاربر جدید باید کاری کنه که پستاش جذاب باشه ! نه اینکه صدتا اسمایلی بندازه تنگش ، نه ! سبک نوشتاریش ، کوتاهی و محتوا میتونه خیلی تاثیر داشته باشه !
یکی از همکلاسی های من 10 روز نیست که عضو شده اما نزدیک 150 تا لایک داره ! اونم بدون هیچ تقلبی و بچه بازی !
کافیه کاری کنین کاربرا اسمتونو یادشون بمونه ، اینطوری اصن دنبال پستای شما میگردن تا بخونن !

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

به نقل از Dr.Eniac :
خب اول بگم وقتی توی یه اجتماع قرار میگیری باید اطرافیانتو بشناسی وگرنه تنهاییی اذیتت میکنه و محیط کسل کننده میشه برات ، این شناختن اونقدر میتونه ادامه داشته باشه که فقط به واسطه همین شناخت توی جامعه بمونی و اگه آشنایی نداشته باشی ازا ون جامعه میری !

بعد اون اهداف رو کسی مشخص نمیکنه ! هرکسی یه سری هدف مخصوص به خودش داره ، نمیشه یه هدفو به کل اعضا تعمیم داد ، شما ممکنه واسه واسه این چیزا بیای اما ممکنه دیگران اهداف دیگه ای داشته باشن که شناخت هم جزو اونا باشه !

حرف شما درست هست؛ من هم به این شناخت و آشنایی نیاز دارم .
اما این که شما از شخصی تقاضای افزایش رابطه و صمیمیت کنی، مسخرست !

شما بهترین دوستانت رو هم که در نظر بگیری، این رابطه با زمان گسترش پیدا کرده .
یعنی تمایل دو طرف به افزایش این صمیمیت به مرور به نتیجه میرسه .

وقتی شما صریحاً درخواست دوستی میکنی، ممکنه طرف هیچ علاقه ای به شما و رابطه ی فعلیش با شما نداشته باشه .
اینجا دو مسئله پیش میاد :
1- طرف توو رودربایستی گیر میکنه و با قبول این درخواست، یک رابطه ی تحمیلی و بدون علاقه به وجود میاد؛
2- این درخواست دوستی شما رد میشه و ناراحتی ها و دلخوری های بعد ...

منظور این هست که اینقدر تلاش نکنید ! زمان همه چیز رو حل میکنه ...

من فکر میکنم شناخت یک وسیله برای تطابق و دادوستد با محیط هست، و هدف نیست .
البته تعاریف و سلایق متفاوته ! (;

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

جواب پست اول علي(با موبايل نميتونم نقل قول كنم)
من حاضرم دو جين كاربر اسم بيارم كه پستاشون سر سوزني ارزش نداره،ولي ده ها + گرفته.چرا؟
من ميگم،همون قضيه جنسيت،درجه كاربري.(رفاقت هم اثر بسزايي داره،نميشه منكر اين قضيه شد كه همه هواي همكلاسياشون رو دارن)
اگه مايل بودي،فردا تو ياهو طي يه حركت غير اخلاقي(:دي) اسمشون رو ميدم،خودت پستها رو بررسي كن و ببين ؛)
در مورد سيستم امتياز دهي هم "مديراي بالادست" خيلي روي اسپم دادن حساسن و بلافاصله هشدار ميدن طبق گفته خودشون :-"
پس اين روش بهتر به نظر ميرسه...(البته به شرط درست بودن مورد بالا)
به نظر من اين كار باعث ميشه تا مديرا و مديراي انجمنا فعال تر بشن.همه ي تاپيكا رو بررسي كنن و پستاي كم ارزش رو حذف كنن و يا هشدار بدن.اينطور بار علمي فروم هم بالاتر ميره...

afroDt

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهرانــــــــــ

جواب پست اول علي(با موبايل نميتونم نقل قول كنم)
من حاضرم دو جين كاربر اسم بيارم كه پستاشون سر سوزني ارزش نداره،ولي ده ها + گرفته.چرا؟
من ميگم،همون قضيه جنسيت،درجه كاربري.(رفاقت هم اثر بسزايي داره،نميشه منكر اين قضيه شد كه همه هواي همكلاسياشون رو دارن)
اگه مايل بودي،فردا تو ياهو طي يه حركت غير اخلاقي(:دي) اسمشون رو ميدم،خودت پستها رو بررسي كن و ببين ؛)
در مورد سيستم امتياز دهي هم "مديراي بالادست" خيلي روي اسپم دادن حساسن و بلافاصله هشدار ميدن طبق گفته خودشون :-"
پس اين روش بهتر به نظر ميرسه...(البته به شرط درست بودن مورد بالا)
به نظر من اين كار باعث ميشه تا مديرا و مديراي انجمنا فعال تر بشن.همه ي تاپيكا رو بررسي كنن و پستاي كم ارزش رو حذف كنن و يا هشدار بدن.اينطور بار علمي فروم هم بالاتر ميره...
اعتراف میکنم که نمونه ی بارزش منم...
اصولا من همه ی پستام بیشتر به خاطر جنبه ی طنزشون یا از سر دوستی لایک میگیرن و کمتر پستیم واقعا محتوا داره...
ولی حس نمیکنین اگه همه ی پستای جالب ولی کم محتوا رو حذف کنن جنبه ی جالب فروم از بین میره و فضاش خشک میشه؟

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

دروغ میگه ، زمان به تنهائی هیچ غلطی نمیتونه بکنه ! [nb] کپی رایت بای امام رَ [/nb]
خودتون باید تلاش کنین که با گذشت زمان رابطه هاتونو تقویت کنین ! نه اینکه فکر کنین اوضاع به وفق مراد شماست و همین که صبر کنید خود به خود با کسائی که میخواین دوست میشید !

یه وقت به خودتون میاین میبینین خیلی چیزا از دست رفته با همین گذر زمان ...

شما باید از هر فرصتی استفاده کنید ، مثلا توی بحثا وقتی دو نفر توی یه جناح هستید میتونید با پ.خ هم در کنار اون بحث جلو برین و برای پاسخ های احتمالی یا یه همچین چیزایی که الان به علت خستگی چیزی به فکرم نمیرسه ، برنامه بریزین ! اینجوری هم خیلی خیلی زیاد با عقاید افکار هم آشنا میشین ، و هم یه رابطه دوستی شکل میگیره که بسته به علاقه خودتون میتونین تا اونجا که میخواین ادامش بدین !
دوستی من و خیلی ها اینجوری محکم شد ، مثلا علی ، فرشید ، پشت پرده کلی برنامه میریختیم و این اون حس صمیمیت و دوستی رو دوچندان میکرد :D

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

:D همچی میگه پشت پرده برنامه میریختیم هرکی ندونه فکر می کنه نقشه ترور مطهری رو میکشیدیم!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

بابا جونِ سید منظورش برنامه ریزی خز کردن تیکه ها و پستا و ایناس! مطهریو دوس داشتیم x: (و داریم البته :D)

بالا