این جو مزخرف

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : این جو مزخرف

اگه تو گفت و شنود اجتماعی بود بهتر بود
هرکس حرف خودشو میزد و خودشو خالی میکرد!
من هروقت این اسمایلی ها رو میذارم هیچوقت پشتت خنده واقعی نیست : :D :)) =))
مشکلاتتونو این جا یا تو حرف بزن بگین و ما کمکتون میکنیم بی معطلی!!!
باور کنین الان دیر نسیت!

No1 I ReFLeX I

مهمان

ببخشید من یه دفعه وارد بحث شدم،
من با نظر اکثریت موافقم، ببینید دوستان، کاربر های جدید (مثل من) وقتی تو مثلا اینجا Newbi هستند،معنیش نیست اصلا تو فروم ها/سایت های دیگه نبودن!نمیخوام تبلیغ کنم،اما خود من ناظر بخش گرافیک Forum.p30world.com بودم،همکار بخش بازی های ویدویی شدم،الان هم یک کاربر حرفه ای شدم و خلاص!!!با 53000 تا پست! میدونید که p30world معروف ترین فروم فارسی هم هست؟! اما هیچوقت وقتی یک عضو جدید میاد اونجا بهم چیزی میگه،(یکم کلاس میزارم ) ولی خودمو همچین بالا نمیگیرم که بگم آره اون قدیما اینجوری بود و.... همیشه این حرف ها توی همه ی انجمن ها هست...طبیعی هست...من اینجا Newbi هستم،اونجا ناظر و همکار و حرفه ای!(کلا 5-6 تا حرفه ای اونجا هست)!یکی اینجا پرو هست،اونجا تازه وارد...دلیل نمیشه بخوایم بگیم یکی کلا Noob هست!مخصوصا اینجا!!اگر بگیریم حتی فرد این اولین فرومی باشه که اومده بالاخره سمپادیه!چغندر که نیست!اولا هممون مثل یک خانواده هستیم،دوما یاد میگیره باید چیکار کنه! در ضمن اینکه قدیمی ها پشت همدیگرو میگیرند طبیعی هست،چون بالاخره باهم دوست و آشنا شدن دیگه!!با این حرفا این انجمن ها تغیری نمیکنن!!!همیشه این حرفا بوده و هست... ; )

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

آخه دارید بی انصافی میکنید !
ببینین ، یه سری افراد هستن که واقعا اخلاقشون اونجوری خشکه و هیچ تفاوتی نداره که با یه کاربر قدیمی صحبت کنن یا یه کاربر جدید !

کارو جان ، ببین داداش من ، من خودم پارسال تازه فعالیتم شروع شد و تابستون کاربر جدید بودم ، خب تو همون دورانی که کاربر جدید بودم روز تولدم 40 - 50 نفر بهم تبریک گفتن !
اما هیچ باورت میشه امسال توی سمپادیا فقط و فقط 10 نفر بودن که بهم تبریک گفتن ؟؟؟ واقعا فکر میکنی کاربرای قدیمی اینقدر پشت همن ؟؟؟؟ نه به خدا اینجوریام نیست ...

شب نشینی هم که چه عرض کنم ، خودمونو پاره کردیم تا کاربرای جدید بهشون خوش بگذره و باما آشنا شن ، اما چی شد ؟ کی وارد بحث شد ؟ هیچکی !

حالا یه نکته دیگه ، اینکه میگن جو قدیم جو قدیم ،
فکر میکنین اگه همین احمدرضا که الان از صندلی داغش میناله ، پارسال صندلی داغ میداشت چقدر بازدید میشد از صندلیش ؟؟؟ خب معلومه که خیــــــــلی !
پارسال من به عنوان یه کاربر جدید ، دوست احمد رضا بودم و این دوستیمون الان هم هست !
احمدرضا خیـــلی درجش از من بالاتر بود ، از همه مهمتر وجهه خیلی خوبی توی سایت داشت ، اما با این وجود باهم دوست بودیم !
کاربرای قدیمی سایت یه سری دوستا داشتن که الان توی سایت نیستن به هر دلیلی ، برای همین مطمئن باشید تنها تر از همون کاربر قدیمیا هیچکس نیست ! اونام دنبال وستای جدیدن ،
اصلا خود من ، یاد قبلن میفتادم که کلی پیغام داشتم از کاربرای جدید و اینکه چقدر راحت باهاشون دوست میشدم ، فکر کردم به خاطر اسم مدیر انجمنیه زیر اسممه ، چون کاربر جدید فکر میکنه مدیر انجمن هم یه پست خیلی شاخ تو فرومه !!! فکر میکنه ازون مدیرای قد شاخه ! خب برای اینکه این مشکل حل بشه از مدیریت استعفا دادم و خب تغییراتی که انتظار داشتم کاملا محسوس بود !

خلاصه اینکه کاربرای جدید که از قدیمیا مینالن خودشون هم هیچ کاری نمیکنن واسه اینکه وارد این جمع بشن !

کارو که میگه پست منو نقل قول نکردن ، خودش پست کسیو نقل قول کرد ؟؟؟

بالاخره همه کاربر همین سایتیم ، همه با هم دوستیم ، میزان صمیمیت هم بستگی به خواست خودمون داره :)

× من تجربه خودمو هم بگم ، اگه میخواید وارد جمع دوستانه سایت بشید و به یه فرد شناخته شده تبدیل شین باید روی یه کاربر که جزو اون دستست متمرکز شید ، اذیتش کنید ، ( به شوخی ها ! :D ) هرجا پست میده برین پشت سرش پستشو نقل قول کینن و بهش گیر بدین ، چه میدونم آسیش کنین !
توی کاربرای قدیمی یه جو هست هرکدوم هرجا پست میده یکی دیگه نذر (؟) داره حتما بره ضایش کنه :)) ، وقتی شما یه همچین کاری بکنین اول باا خود اون فرد و بعد هم با بقیه خیلی سریع دوست میشین ! تازه بقیه هم شمارو توی اون جمع میبینن چون واقعا وارد شدید !
تجربه شخصی بود ، صددرصد تست شده ! خودم همین کارارو کردم هفته دوم سوم همه میشناختنم :D

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه

به نظر من جو دوستانه هست ولی خوب کاربرایه جدید باید دندون رو جیگر بزارن خودشون فعالیت کنن اونجاهای که کاربرایه قدیمی هستن و پست میدن پست بدن به قول دکتر( :D) پستاشونو نقل قول کنن برااینکه یه دوست خوب گیر بیارن یه پ.خ بهش بدن ;;)
مثلا خود من اون اولا همین کارو میکردم و با پ.خ دوستایه خوبی پیدا کردم ;;)
خلاصه خودِ شما فعالیت کنین جو سایتم خوب میشه
من خودمم همچین کاربره قدیمی نیستم :D ولی تو سایت دوستایه خوبی دارم
تازه حتی 1 نفر از بچه های مدرسمونم اینجا عضو نیستن
:)

pariya

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
شیراز
مدال المپیاد
یه حماقتی کردیم یه زمانی :|

منم با نفر بالایی موافقم ! ببینید منم تقریبا یک ساله اینجا عضوم ! ولی جو اینجا رو دوست دارم ..
این خود شمایید که باعث میشید بقیه بیان باهاتون دوست شن یا نه ! برخورد خود شماست.
من خیلی پست نمیدم تو انجمن های دیگه ، اکثر پستام تو انجمن نجوم هست.. اما با این وجود خیلی از بچه های این فروم رو میشناسم و باهاشون دوستم ... دو تا از دوستای صمیمیم از بچه های این فروم هستن ، که من اصن قبلا جایی ندیده بودمشون!
پ.خ هم زیاد میدن ، هی آدمو ضایع میکنن !! :))

×البته یه نکته ای بگم : یه جا آقای مطهری گفتن ، تعداد زیاد شده ، روابط پیچیده تر و ما نمیتونیم مثل قبل باشیم ،
من فروم هایی دیدم که کاربراشون بیشتر از این حرفاست ، اما روابطشون صمیمی تر این سایت هست !

koorosh.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
امیر کبیر (پلی تکنیک)

آقا من یه چیزی بگم؟ البته درخواست اجازه نبود، در هر صورت که میگم... چیزه، من احساس می کنم این فروم خیلی داخل گوده، ینی تو متنه... نمی دونم چطور بگم که فک نکنید دارم انتقاد می کنم، یک نگاهی از دوربین تله می خوام داشته باشم، نه به عنوان کسی که در جریان بازیه. یه تیم که با سیستم دفاعی بازی می کنه خوب قطعا نتیجه میده در بی هیجان بودن بازی.
مثلا همون فروم پی سی ورلد که دوستی در بالا معرفی کرد و اولین فرومی بود که من عضوش شدم و به جرات می تونم بگم کل زندگی مجازیم رو مدیون اون فروم هستم، 4 سال پیش عضوش شدم و "گروه های اجتماعیـ"ـش و بخش "پروفایل" کاربر ها بخشی بود که به صمیمیت سایت به نظر من زیاد کمک می کرد و این ها منافاتی با فعالیت های حرفه ای فروم نداشت. الان نمی خوام بگم همچین کاری کنید، اما به نظر من این فروم شرایطی رو برای یک "جریان موازی" تعبیه نکرده... این تشکیل دوستی های جدید رو سخت می کنه.
در چنین شرایطی کاربرای جدید مجبور میشن برای ایجاد این دوستی قدم پیش بذارن و کافیه به سمت یک فردی برن که اون لحظه اعصاب نداشته یا کلا اعصاب نداره و همین زمینه ذهنی آنها را داغان پاغان کرده و این حرفا... همینا دیگه، بیشتر غُر زدم، راهکار خاصی ارائه نمی دم.

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه

در چنین شرایطی کاربرای جدید مجبور میشن برای ایجاد این دوستی قدم پیش بذارن و کافیه به سمت یک فردی برن که اون لحظه اعصاب نداشته یا کلا اعصاب نداره و همین زمینه ذهنی آنها را داغان پاغان کرده و این حرفا...
دز این مورد باید بگم که مجبور نیستن یهو پ.خ بدن بگن با هم دوست شیم یا اشنا شیم یا از این حرفا
مثلا میتونن در مورد یه پستشون(به خصوص پستایه حرف بزن) بهشون پ.خ بدن بعد ببینن که چطوری استقبال میکنن اگه خوششون اومد بگن تو خیلی خوبی / خیلی باحالی و از این حرفا و خیلی دوستانه بگن خیلی دوست دارم یاهم اشنا شیم :D
من الان با استفاده از همین راهکار دوستایه خوبی دارم B-) :-"

• لایک
امتیازات: N.M

koorosh.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
امیر کبیر (پلی تکنیک)

دز این مورد باید بگم که مجبور نیستن یهو پ.خ بدن بگن با هم دوست شیم یا اشنا شیم یا از این حرفا
مثلا میتونن در مورد یه پستشون(به خصوص پستایه حرف بزن) بهشون پ.خ بدن بعد ببینن که چطوری استقبال میکنن اگه خوششون اومد بگن تو خیلی خوبی / خیلی باحالی و از این حرفا و خیلی دوستانه بگن خیلی دوست دارم یاهم اشنا شیم :D
تو خیلی خوبی... خیلی باحالی... به طور خیلی دوستانه ای می خوام بگم خیلی دوست دارم باهم آشنا بشیم :محل الصاق اسمایلی

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه

به نقل از کوروش :
تو خیلی خوبی... خیلی باحالی... به طور خیلی دوستانه ای می خوام بگم خیلی دوست دارم باهم آشنا بشیم :محل الصاق اسمایلی
میخوام درسمو ادامه بدم ;;) :-"

behzad93

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی گنبد کاووس
شهر
گنبدکاووس
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی سال 88، المپیاد شیمی و فیزیک سال 89
دانشگاه
علم و صنعت - شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از Mαζsα :
درسو ولش!!
ما که خوندیم چی شدیم؟!!! :)) :D

koorosh.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
امیر کبیر (پلی تکنیک)

الان قلب من شکست... همینجوریه که کاربرای دیگه رو از سایت زَده می کنید... ولی به هر حال من از این پست شما هم خیلی خوشم اومد، محتوا و عمقی داره که هر خواننده ی حرفه ای رو تحت تاثیر قرار میده. وقتی در عمقش میرم زمینه های سورئالی رو در این نوشته پیدا می کنم که من رو به خلســـ(ـصـ)ــه می بره. لعنتی بیا با به صورت دوستانه با هم دوست شیم.

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه

بهشون پ.خ بدن
من اینو گفتم :|
:-" من گفتم یه پسر به یه دختر ( {-8 ) جلو ملاء عام بگه
به صورت دوستانه با هم دوست شیم.
؟ {-8
بابا اینجوریه که بچه های مردم میگن جو سایت اِله و بــِله :-"

نام مرکز سمپاد
شهید رجایی اسلامشهر
شهر
اسلامشهر
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی
تلگرام

بهتر نیست دوستان روایط خصوصی و دوستانه!!! خودشون رو در پ.خ پیگیری کنند؟ :-" :D
یکم زیادی این موضوع رو بزرگ نکردن بعضیا؟
اصلا این قدیمیای سایت چند نفرن؟کیا هستن؟ چرا من همچین جوی رو احساس نمی کنم؟
فکر کنم خیلی از این مسائل توهم مافیا پنداریه!که تو سایت یک سری پشت همن و اینها! نمیگم نیست ولی در این حد نیست!
حالا اگر فکر میکنید خیلی این موضوع آزارتون میده یکم با این بچه های قدیمی!! پ.خ بازی کنید! پ.خ های طنز بفرستید باهاشون شوخی کنید باهاشون تو فیسبوک روابطتون رو بیشتر کنید!مطمئن باشید جواب میده!

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز

من خودم وقتی تازه اینجاعضو شده بودم دلم گرفت....
چون خیلی پرت میزدم.....
حتی چن باری خواستم دیگه نیام....
ولی از اونجایی که اصن نمیتونم خودمو نیگه دارم اومدم....
تو جو قرار گرفتم...
اللنم بزنم به تخته ما شالله خیلی دوست پیدا کردنم..
فقط کافیه یکم اجتماعی باشی...
باور کن!!!
از یکی خوشت میاد خوب باهاش ارتباط بر قرار کن...
ولی منم میگم ای کاش یکمی مهربون تر باشین همه مثل من نمیشن که برگردن...

negar.mr

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ٢
شهر
اهواز
دانشگاه
علوم پزشكي فسا
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از Mαζsα :
دقیقا همین کاری که مهسا جون گفتن یکی برای دوست شدن با من انتخاب کرد
یعنی از این طریق باهم دوست شدیم
که به من یه پ خ داد :
این یه قسمت از پ خ طرف هست که

حرف بزناتون خیلی جالبن

نشون میده از ته دلتون حرف می زنید ...

خیلی جالبه!
و اینجوری شد که ما با هم دوست شدیم
=================================
برای اولین بار نشستم با دقت دوتا صفحه رو خوندم
با نظر بقیه هم تقریبا موافقم
خود من از طریق همین خانواده با چند نفر دوست شدم
مثلا همین بابای من تو سمپادیا
جناب علی پاشا
با توجه به اینکه کاربر قدیمی ای بود بازم هیچ وقت من برخورد بدی ازش ندیدم که مثلا بخواد خودشو بالابگیره یا...
درسته که من از آبان یا آذر بود که اینجا عضو شدم
ولی خب فعالیتم کم بود تا عید
و تو عید هم کلی دوست پیدا کردم
مثلا میتونید وقتی تولد یه نفر هست بهش پ خ بدید و تولدشو تبریک بگید
بیشتر مواقع طرف مقابل از پ خ شما استقبال میکنه و این میشه شروع یه دوستی ی خوب
برای مبحث هم مدرسه ای هم :
من که امسال خودمو کشتم که بچه ها بیان عضو شن
اتفاقا خودمم براشون اکانت میساختم
ولی خب با توجه به این که چند نفری هم عضو شدن ولی فعالیتی نکردن
الانم از اهواز چند نفر هستن که بعضی مواقع فعالیت میکنن
که از همه فعال ترشون خودمم
حتما که نباید کسی که باهاشون دوست میشی
مال مدرسه یا شهر خودتون باشن
از جاهایه دیگه هم باشن که ایرادی نداره
تازه از یه لحاظی بهتر هم هست
و حتی میتونید وقتی موقعیتش پیش اومد همدیگر رو یه جایی ملاقات کنید
من خودم دوتا از بچه های سایت رو دیدم
یکی مهرناز تو عید
و یکی هم مهشید همین چند هفته پیش
پس لازم نیست حتما مال یه شهر باشید
برای شب نشینی
من از پست بقیه نقل قل زدم
ولی افراد کمی پستایه منو نقل قول زدن
یه خورده اگه کمتر سخت بگیرید فکر کنم بهتر باشه
البته خودمم به نظرم جو اونطور که باید باشه نیست
ولی متاسفانه بعضیا راه هایه جالبی رو برایه دوست شدن با یه نفر انتخاب نمیکنن
مثلا با پ خ هایه مسخره فک میکنن میتونن با طرف دوست بشن
در صورتی که کاملا اشتباهه
خب تو که میخوای به یه نفر پ خ بدی اول بیا پنتا از پستاشو بخون که یه خورده بفهمی چه اخلاق و خلق و خویی داره
همین جوری بهش پ خ نده
مثلا ببین آدم شوخیه یا جدی، خشکه یا صمیمی، همیشه دپ و ناراحته یا معمولا شاده و...
به نظرم باید قبل از دادن پ خ به طرف مقابل یه پیش زمینه ای ازش پیدا کنیم بعد پ خ بدیم
البته این نظر منه... :)

N-hidden

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران

به نقل از h3rm!+...pr!nc3$$ :
چه حرف عجیبی!کی ما رو محدود کردن گفتن چون جو سمپادسیتی اینجوریه؟!حالا سوء تفاهم نشه من اصلا 1بار بیشتر سمپادسیتی نرفتم اما دیگه همه می دونن چجوریه کسی هم انقدر بیکار نیست که پی گیر انجمنای ما باشه تازه اگه بیکارم باشه بلد نیست(جدی میگم)
من اصن همون یه باریم که شما رفتیو نرفتم! منظورم سمپادسیتی نبود... (;
ولی من فکر میکنم هم بیکارن هم بلدن :D نمی دونم... !

negar.mr

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ٢
شهر
اهواز
دانشگاه
علوم پزشكي فسا
رشته دانشگاه
پزشكي

دوستان ببینید آخه این چه تاپیکیه میزنید؟
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,83644.0.html
ببخشیدا البته
خب همین کارارو میکنید بچه ها ناراحت میشن
خب معلومه روز به روز تعداد کاربرا بیشتر میشه
این یه چیز بدیهیه
من که نمیفهمم مشکل شما با زیاد شدن کاربرا چیه؟
خب شما قدیمی هستید درست
خب ما هم جدید هستیم
خیلی ها میرن
خب بالاخره افرادی هم میان و جایگزین میشن

Sarina_ahm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين یکـــ
شهر
جَهــان / ٢
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشكى اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكى
تلگرام
اینستاگرام

منم صندلی داغم دو صفحه بیشتر نبود!(که کاش اونم نمیبود!)
شب نشینیم دو بار رفتم نتونستم خودمو وارد بحث کنم!در اصل گلابی بودم دیگه {-8
آها!توی خانواده!من فقط یه دونه خاله(خاله جون >:D< :D) داشتم و چون مامان بابا نداشتم اصلا اسمم به خانواده اضافه نشد!
پ.خ هم کلا با من بیگانست!
تولدمم 7 نفر تبریک گفتن!
(چه اوضاع ترحم انگیزی دارما :(خودم دقت نکرده بودم :D )
سابقمم زیاد نیست!پستامم زیاد نیست!زمان فعالیتمم زیاد نیست!
حتی از این روشایی که بچه ها میگن(پ.خ و اینا)از اینا هم استفاده نکردم!پس طبعا شرایط همسانه!
ولی میدونین چرا باهاتون مخالفم و جو افتضاح نیست به نظرم؟
چون حساسیتی که شما داریدو ندارم!
بابا توی دنیای واقعی به اندازه ی کافی دوست داریم هممون توی دنیای مجازی هم میتونیم داشته باشیم یا نداشته باشیم!الان مهم نیست که بقیه بخوان پست منو بخونن یا نخونن! من پست میدم چون نظری دارم که میخام بگم و زندگی میکنم به عنوان یه عضو از این جامعه(چه 1 پست داده باشم قبلا چه 100 تا!) و لذت میبرم از اینکه شخصیت من توی دنیای مجازی میتونه اظهار نظر بکنه و مشکلاتی که توی دنیای حقیقی هست رو هم ندارم!
وقتی میاین سمپادیا از ورودتون لذت ببرین نه از برخوردی که بقیه ممکنه داشته باشن!
تازه برعکس به نظر من وقتی آدم جدید باشه بیشتر فرصت مانور و پیدا کردن دوست رو داره!چون هنوز کسی باهاش مشکلی پیدا نکرده و هنوز توی هیچ کدوم از اختلافات شرکت نکرده و ذهنیتی براش شکل نگرفته(البته اگه واقعا براتون مهمه که چند تا دوست دارید اینجا!)
بعدم چه مشکلی داره اگه فکر کنین همه دوستای شماان آخه؟!باور کنید صمیمیت صمیمیت میاره!
بعدم یه چیزه دیگه آدم چه خوش اخلاق باشه چه بداخلاق از اول تا آخر همون شکلیه پس نمیشه گفت قدیمیا همشون بداخلاقن به خاطر رفتار فلان نفر!
در مورد پستایی که نقل قول میشه:من اولای فعالیتم خیلی بیشتر پستام نقل قول میشد! :-??
ولی اینا هیچ کدوم مشکل نیستن یا حداقل اگه هم باشن مدیرا توش نقشی ندارن!
×به این اعتقاد دارین که این جور حساسیتا جو رو بهتر نمیکنه و تاثیر معکوسم داره؟×
×اوهوم!باز رفتم بالای منبر! :-" :D×
به نقل از negar.mr :
دوستان ببینید آخه این چه تاپیکیه میزنید؟
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,83644.0.html
ببخشیدا البته
خب همین کارارو میکنید بچه ها ناراحت میشن
خب معلومه روز به روز تعداد کاربرا بیشتر میشه
این یه چیز بدیهیه
من که نمیفهمم مشکل شما با زیاد شدن کاربرا چیه؟
خب شما قدیمی هستید درست
خب ما هم جدید هستیم
خیلی ها میرن
خب بالاخره افرادی هم میان و جایگزین میشن
ببینین این انتقاد به ورود کاربر جدید نیست!
یه انتقاد خیلی کلی تره!
کسی نگفت کاربر نیاد!
فقط وضعیت قبلا که کاربرا کمتر بودو مقایسه کردن!

Your feline

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان
شهر
شهرستان
سال فارغ التحصیلی
105

این جا بنظر من خیلی مشکل جَو نداره ، فقط یه عده ی قلیلی هَستن که متاسفانه زیاد به چشم می یان !
ولی یه چیزی که من از دوستام که اینجا جدید بودن شنیدم ُ چَن بار خودمم دیدم این بود ک ِ :آقا اینجا یه سری افرادی هَستن ، که اسپَم می دَن ، مثبت بارون می شَن ،سر چی ِ نمی دونَم ، بَد یارو دیگه فک می کنه خیلی کارش درست ِ ، دیگ ِ حالا الباقی دور از جونشون بیان خر بیارَن و باقالی بارش کنن ! کاربر جدید که مث من و شما نمیگه تف به لایک که . فک می کنه ملاکه لابد.
البته به خود ِ فرد هم بستگی داره همونطور که دادا مهران و دوستان ِ دیگه گفتن ،
مَن اصن نمی دونَم دوستی اینجا چه معنی داره ، مصن ینی یارو رو بشناسیم ، همش ازش پ.خ داشته باشیم ، یا چیز دیگه
آخه خود من چَن وخ پیش یه دوستی در یه موردی بم پ.خ داده بود ، بَد که بحث تموم شد ( چن روز بعدش ) بش پ.خ دادم که خوبی و این حرفا ، یارو برگشت گفت اتفاقی افتاده ؟ چیزی شده ؟

negar.mr

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ٢
شهر
اهواز
دانشگاه
علوم پزشكي فسا
رشته دانشگاه
پزشكي

ببینین این انتقاد به ورود کاربر جدید نیست!
یه انتقاد خیلی کلی تره!
کسی نگفت کاربر نیاد!
فقط وضعیت قبلا که کاربرا کمتر بودو مقایسه کردن!
من که نگفتم این انتقاده
میگم همین تاپیک ها و همین پست ها باعث میشن که بعضی از افراد این حس رو پیدا کنن و...
که باعث این بحثا میشه
یه سری چیزا نوستالژی هست، تو جامعه خودمونم هست، الان اینایی که سنشون یه ذره زیادتره همش در مورد زمان شاه حرف میزنند اینجا هم هست، چه منافاتی داره که خاطرات رو دوره کنیم؟!
قبول دارم
مخصوصا مثالتون
مثال جالبی زدید

بالا