پاسخ : این جو مزخرف
به نقل از احمدرضا.ج :
گذشته چراغ آینده هست.
این رو باید سر مشق قرار داد و سعی در تغییر جو داشت و دوستان همه همکاری کنن.
موضوع اینجاست که جو تغییری نکرده!
زمانی که من اومدم هم یادمه همچین وضعیتی بود، مثلا اون موقعا یوزرای قدیمی تر Hespride و پگاه و 3ggerman و مهراب و الهه و نرگس و محمدحسین و فراز بودن، و ما جدید بودیم! زمان گذشت و شرایط عوض شد
الان هم همینه، منتهی با یک تغییر:
ملاک درجات کاربری اون موقع تعداد ارسالها بود، درجه بر اساس ارسال به سرعت زیاد میشه و این به یوزر اعتماد به نفس می بخشه، اما الان درجات بر اساس مدت زمان حضوره که خوب خیلی سخت بالا میره
از طرفی اکثر افراد وقتی مییینن طرف نصف ستاره هاش خاکستری یا سبز یا آبیه، حس می کنن طرف جدیده، این هم اعتماد به نفس رو از اون طرف میگیره و هم اعتماد رو از این طرف
یعنی ببینید قبلا نمودار انگیزه به شکل خط آبیه بود، الان به شکل خط قرمز
این یعنی چی؟ یعنی این که یوزر سابق بر این پست میداد، درجش میرفت بالا و به همون میزان اعتبارش میرفت بالا، در نتیجه انگیزه فعالیت سیر صعودی داشت
الان اینجوری شده که کاربر تا مدتی فعالیت زیادی داره، تلاش می کنه بین بقیه جا بیافته و... اما بعد از مدتی میبینه که زیاد هم اثری نداره، بنابراین کم کم دلسرد میشه
الان منو نزنید که بگید درجه کاربری هیچ اثری روی برخوردها نداره و... بله اگه بخوایم ایده آل ببینیم، دوست داریم که اثری نداشته باشه در برخوردها اما حقیقت اینه که خیلی تاثیر داره و به نوعی اعتبار یوزر با درجشه، بخصوص این که افراد زیادی هستن که نمیدونن معیار درجات کاربری اینجا تعداد ارسال نیست (بخصوص کسایی که بعد از تغییر سیستم اومدن)،
بنابراین:
1. برای کاربرای با درجه بالا اعتبار قائلن چون فکر می کنن اینها کسانی هستن که خیلی فعالن و همه فروم میشناسنشون و محبوب و... هستن (در صورتی که حتی شاید اینجور نباشه، نمونش خود من که هنوز خیلیا توی فروم نمیشناسنم، محبوب هم نیستم، فعال هم نیستم، ولی خیلی افرادی که پ.خ میدن همچین فکری می کنن)
2. سعی می کنه با پست های زیاد درجه رو بالا ببره، و بعد از مدتی که دید اتفاقی نمی افته انگیزش برای فعالیت کم میشه (خیلیا هستن که اصلا نمیدونن مدت حضور چی هست! پیشنهاد می کنم مدت حضور رو توی هدر سایت کنار یا زیر اسم یوزر یا هرجای دیگه نمایش بدین چون خیلی چیزها توی سایت به فهمیدن این بستگی داره، از جمله درخواست مدیریت یا صندلی داغ خدابیامرز)
× رفع ایهام