• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سهمیه های کنکور چطوریاست؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
4-5 تومن هم به نسبت متوسط درامد ملت کم نیستا! :))
کلیت بحث رو من کاری ندارم، اما در مورد منطقه بندی ازونجایی که خودم منطقه 3 ام و قراره استفاده کنم ازش و اینا، نمیگم 100 درصد حقه، ولی باور کنید خیلی فرق میکنه داستان بین جایی مثل همین دهات ما که 20-30 کیلومتر با تهران فاصله داره، امکانات افتضاح کمه، کلاسا همه 40-50 نفری تو فضای کوچیک، معلما یکی درمیون میان، مدرسه کتابخونه نداره ازمایشگاه نداره هیچی نداره! خود شهر باز کلا یه کتابخونه داره که با تایم کم کار میکنه که عملا کارایی نداره، همینا محرومیت یا برخوردار بودنو مشخص میکنه دیگه، نه؟ پس با این حساب امتیازی که من الان دارم به عنوان منطقه 3 احتمالا حقمه.
یه دید دیگه ای هم میتونه باشه شبیه همین ایثارگری و اینا که ما چون تو این منطقه واقعا اذیت شدیم (باز از نظر امکانات تفریحی فولان هرچی) این یه پوئنیه که دادن بهمون عوضش! که خب اینو من تاکید خاصی روش ندارم، منطقیش همون پارگراف اوله.

اولاً حقوق يه استاد هيئت علمي به طور ميانگين ٥ مليون در ماهه
من خودم خوب بابام هیئت علمیه در جریان حقوق هاشون هستم که بیشتر ازین مقداره و حجم کارشون هم کمتره:))
یک دانشگاه دولتی معمولی سطح پایین مثل جهاد و این ها ماهیانه 8 تومن پایه حقوق کسیه که صرفا هیئت علمیه و واحدی برنداشته و اگه تدریس هم بکنن حقوقشون بالاتر میره.
و اینکه به ازای هر مقاله ای که بنویسن بهشون مقدار قابل توجهی پول میدن.
و خوب اینجوری باشه باید به معلم ها هم سهمیه بدن!بخوایم مقایسه کنیم اتفاقا هیئت علمی از همشون بدتره.
و اینکه حداقل جوری که خود بنیاد شهید گفته کسایی که با سهمیه قبول میشن جزو اون 100 نفر نوشته شده تو دفترچه نیستن و جدا از بقیه کلاس هستن.
واقعا هر جور هم حساب کنی همه سهمیه ها یک مشکلی دارن و امتیازهای دیگه ای به افرادی که شامل سهمیه هستن الان داده بشه خیلی بهتره که علمی هم نباشه!
چرا كسي از سهميه ي جنسيت حرف نمي زنه
واقعا خوب یاد آوری کردید کنکور پارسال از بین رتبه های کشوری زیر 1000 حدود 720 نفر پسر بودن و 280 نفر دختر و ازونجایی که پذیرش 50 50 بود از بچه های مدرسه ما با 400 پزشکی مشهد رو نیاوردن و دخترهایی بودن که با رتبه 700 پزشکی مشهد رو آوردن!دقیقا علت اینکه پذیرش دانشگاه رو با توجه به فراوانی قبول شده ها نمیسنجن خیلی مسخرست!

آخرین ویرایش:
4-5 تومن هم به نسبت متوسط درامد ملت کم نیستا! :))
درآمد «زیادی» نیست. الآن یه بچه‌ی ۱۸ ساله که طلای زیست داره، با تدریس المپیاد همین حدودا در میاره. یه آدم ۲۵ ساله با تدریس کنکور ماهی ۳۰-۴۰ تومن در میاره. یه آدم ۴۰ ساله با تدریس کنکور ماهی ۱۰۰ تومن در میاره. استدلال این بود که «اینا که دارن این همه پول در میارن، دیگه چرا باید به بچه‌شون سهمیه بدن؟»، در واقع می‌گفتن که ۴-۵ تومن بیشتر از حقشونه.

من خودم خوب بابام هیئت علمیه در جریان حقوق هاشون هستم که بیشتر ازین مقداره و حجم کارشون هم کمتره:))
یک دانشگاه دولتی معمولی سطح پایین مثل جهاد و این ها ماهیانه 8 تومن پایه حقوق کسیه که صرفا هیئت علمیه و واحدی برنداشته و اگه تدریس هم بکنن حقوقشون بالاتر میره.
و اینکه به ازای هر مقاله ای که بنویسن بهشون مقدار قابل توجهی پول میدن.
و خوب اینجوری باشه باید به معلم ها هم سهمیه بدن!بخوایم مقایسه کنیم اتفاقا هیئت علمی از همشون بدتره.
و اینکه حداقل جوری که خود بنیاد شهید گفته کسایی که با سهمیه قبول میشن جزو اون 100 نفر نوشته شده تو دفترچه نیستن و جدا از بقیه کلاس هستن.
واقعا هر جور هم حساب کنی همه سهمیه ها یک مشکلی دارن و امتیازهای دیگه ای به افرادی که شامل سهمیه هستن الان داده بشه خیلی بهتره که علمی هم نباشه!

واقعا خوب یاد آوری کردید کنکور پارسال از بین رتبه های کشوری زیر 1000 حدود 720 نفر پسر بودن و 280 نفر دختر و ازونجایی که پذیرش 50 50 بود از بچه های مدرسه ما با 400 پزشکی مشهد رو نیاوردن و دخترهایی بودن که با رتبه 700 پزشکی مشهد رو آوردن!دقیقا علت اینکه پذیرش دانشگاه رو با توجه به فراوانی قبول شده ها نمیسنجن خیلی مسخرست!
والا مثل اينكه باباي شما هيئت علمي پول سازي هستند!
از روي تجربه شخصي ميگم هيئت علمي پزشكي (!) با سمت استاد با ٢٠ سال سابقه در دانشگاه دولتي رتبه بالا ٨ ميگيره حالا شما حساب كن استاديار و دانش يار چي مي گيرن اونم رشته هاي غير پزشكي
ثانيا من كه فكر نمي كنم ساعت كارشون كم باشه. چيزي كه خودم ديدم ٨ صبح تا ٣ بعد از ظهر هست كه ميشه ٨ ساعت و نسبت به خيلي ها بيشتره

ولي نهايتا به نظرم سهميه هيئت علمي هم عادلانه نيست (گرچه از نظر شدت و حجم بي عدالتي ايثارگران خيلي بيشتر از تسهيلات كوچك هيئت هلمي است)
*
خودم ميتونم استفاده كنم ولي فكر نمي كنم اخلاقي باشه، پدر گرامي هم گفتن اگه استفاده كردي ديگه پات رو توي خونه نذار:D
این تاپیک پر شده از کسانی که فقط دارن از سهمیه خودشون دفاع میکنن و میزنن تو سر اون یکی سهمیه ((: چنتایی هیئت علمی دارن همو لایک میکنن چنتایی مناطق چنتاییم ایثارگران...
خدا هممونو به راهِ راست هدایت کنه...الهـی آمین! مسئولین رو هم...
و البته کسی که یه جانبازُ با یه معتاد در یه سطح میدونه!بیشتر به راهِ راست.
+پاشید برید سر کنکورتون.عوضِ این کارا... این حرفا واستون رتبه و نون آب نمیشه...
با خط اولتون كاملا موافقم. اگر كسي به بي عدالتي اعتراض داره بايد به همه نوعش معترض باشه
جانباز و معتاد رو كسي مساوي ندونست. توجه كنيد كه گفتند:
شرايط فرزند معتاد ميتونه به بدي شرايط فرزند يك جانباز باشه (از نظر مالي، روحي، خانوادگي و...)

آخرین ویرایش:
شرايط فرزند معتاد ميتونه به بدي شرايط فرزند يك جانباز باشه (از نظر مالي، روحي، خانوادگي و...)
ولی پدر ایشون دارن به جامعه آسیب میرسونن و خدمتی نکردن که هیچی خیانت هم کردن!

ولی پدر ایشون دارن به جامعه آسیب میرسونن و خدمتی نکردن که هیچی خیانت هم کردن!
فكر كنم اون بحث سهميه دادن به فرزند به خاطر فضل پدر خيلي وقت پيش تموم شد.
بحث بر سر اين بود كه فرزند جانباز ممكنه شرايط سختي داشته باشه و به خاطر شرايطش بهش سهميه داد. پس اينكه چه عاملي باعث شرايط بد شده نامربوطه و سختي فرزند جانباز متعالي نيست و سختي فرزند معتاد كثيف نيست!

پي نوشت:
البته گفتند كه همه دارن از سهميه خودشون دفاع مي كنند والا من كه شخصا از چيزي به خاطر منافع شخصي دفاع نكردم و چند نفر ديگه هم به نظر نمي رسيد چنين كاري بكنند! به نظرم خودتون هم بايد جواب پس بديد درباره اين نظرتون خانم @مهرنوش.و !!!

يعني حقشه اون فرزند؟!
تقاص پدر رو فرزند بده؟!
من واقعا گفتم 1000 بار مخالف هر گونه سهمیه علمی هستم نمیدونم چرا داریم در این مورد بحث میکنیم؟
خیر هم فرزند یک ایثارگر و همچنین فرزند یک شخص معتاد هر 2شون حقشون نیست که تقاص پدر رو بدن اما پدرهاشون باهم قابل مقایسه نیستند و شخص ایثارگر قطعا حق بیشتری در رسیدگی به وضعیتش هست چون که ایشون در راه یک کشور جنگیدن و نه در راه خوش گذرانی و هوس های بد و بی پایه!

من واقعا گفتم 1000 بار مخالف هر گونه سهمیه علمی هستم نمیدونم چرا داریم در این مورد بحث میکنیم؟
خیر هم فرزند یک ایثارگر و همچنین فرزند یک شخص معتاد هر 2شون حقشون نیست که تقاص پدر رو بدن اما پدرهاشون باهم قابل مقایسه نیستند و شخص ایثارگر قطعا حق بیشتری در رسیدگی به وضعیتش هست چون که ایشون در راه یک کشور جنگیدن و نه در راه خوش گذرانی و هوس های بد و بی پایه!
رسيدگي به وضعيت كه امري واضح است و كسي نگفت به جانباز ها رسيدگي نشه، بحث بر سر خود جانباز نيست ولي....

رسيدگي به وضعيت كه امري واضح است و كسي نگفت به جانباز ها رسيدگي نشه، بحث بر سر خود جانباز نيست ولي....
خوب و متاسفانه رسیدگی نکردن درست به جانباز هارو خواستن با دادن سهمیه علمی ماست مالی کنن بره قضیه رو!
و به جای اینکه سر این چیزها بحث بشه خیلی بهتره آدم درسش رو بخونه کاری که از دست ماها برنمیاد.

Back
بالا