• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خوابگاه و مشکلاتش

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع مهسـا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات خوابگاه

تو خوابگاهی که من خواهم رفت(هنوز ندیدم خودم)به احتمال زیاد امکاناتی چون اینترنت و ... نباشه!!!اونوقت یکی که زندگیش تو نت میگذره چیکار کنه؟؟؟؟؟؟؟

به نقل از e.n :
تو خوابگاهی که من خواهم رفت(هنوز ندیدم خودم)به احتمال زیاد امکاناتی چون اینترنت و ... نباشه!!!اونوقت یکی که زندگیش تو نت میگذره چیکار کنه؟؟؟؟؟؟؟
خب خوابگاه ما هم نداره اینترنت!
حالا قضیه خیلی مهمی نیست به نظرم! چون شما بیشتر وقتتون رو تو دانشگاه هستسد و میتونید به راحتی از اینترنت دانشگاه استفاده کنید و 3-4 ساعت پایانی شب هم که میرید خوابگاه خیلی مشکل خاصی نیست اینترنت داشتن یا نداشتن!
دوسه روز آخر هفته هم که ما میایم خونه نت داریم شما رو نمیدونم!!ولی اگر نمیرید منزل میتونید از اینترنت ایرانسل و وصل کردن گوشیتون به لپ تاپ استفاده کنید که خیلی هم خوبه! ;;)

به نقل از e.n :
خریدن مودم وایمکس مبین نت شاید بتونه کمک کنه تا یه حدی

مشکل اینه که من سه شنبه ها و جمعه ها تعطیلم فردای اینروزا هم صب ساعت 8 کلاس دارم رفت و آمد خیلی سخت میشه!!!!
آره خب من از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم ولی دیگه ورشکست میشم.تو دو روز اعتبارم تموم میشه!!!!!ولی خب با اینم کنار میایم.از مال دانشگاه استفاده میکنیم.
عوضش کلی مشکل دیگه هم هست.اتاق 6 نفریه!!!ظرفیت 4نفری پر شده بود.یکی مثه من نمیدونم چطور دووم میاره.تو یه اتاق کوچیک با 6 نفر!!!
کاش من اون زیر زمینم که اونجا برا کنکور میخوندم الان اونجا داشتم

به نقل از e.n :
مشکل اینه که من سه شنبه ها و جمعه ها تعطیلم فردای اینروزا هم صب ساعت 8 کلاس دارم رفت و آمد خیلی سخت میشه!!!!
آره خب من از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم ولی دیگه ورشکست میشم.تو دو روز اعتبارم تموم میشه!!!!!ولی خب با اینم کنار میایم.از مال دانشگاه استفاده میکنیم.
عوضش کلی مشکل دیگه هم هست.اتاق 6 نفریه!!!ظرفیت 4نفری پر شده بود.یکی مثه من نمیدونم چطور دووم میاره.تو یه اتاق کوچیک با 6 نفر!!!
کاش من اون زیر زمینم که اونجا برا کنکور میخوندم الان اونجا داشتم
انعطاف پذیر باش :)
همه چیز خیلی بهتر از اونی که فکر میکنی پیش میره.فقط سخت نگیر...
همه جا همینه!
بچه های امیرکبیر هم خیلی ناراضین از خوابگاهشون.
ما هم بدترین خوابگاهو بین خوابگاهای شهر تهران داریم!اما خب خوبیهاشو میبینیم :)

منم درمورد خوابگاه یه سوال دارم.من ساز میزنم(سنتور). ;;)میخام ببینم اجازه میدن تو خوابگاه باخودم سنتورمو >:D< ببرم؟ :x :x
خوابگام دولتیه.آخه یکی میگفت خصوصی میذارن ولی دولتی نه. =(( =((ولی میگفت اگه تهران باشه گیر نمیدن.آره اینطوریه؟؟ :-/

به نقل از فاطمه ر :
منم درمورد خوابگاه یه سوال دارم.من ساز میزنم(سنتور). ;;)میخام ببینم اجازه میدن تو خوابگاه باخودم سنتورمو >:D< ببرم؟ :x :x
خوابگام دولتیه.آخه یکی میگفت خصوصی میذارن ولی دولتی نه. =(( =((ولی میگفت اگه تهران باشه گیر نمیدن.آره اینطوریه؟؟ :-/
به ما گفتن ایراد داره!یعنی تو آیین نامه هست که عیب داره

به نقل از مهســـــــــــــا :
به ما گفتن ایراد داره!یعنی تو آیین نامه هست که عیب داره
الان تو کجا درس میخونی؟منظورم شهر دانشگاته.
خو من چجوری تمرین کنم؟یادم میره که :(( :(( :(( :((

به نقل از فاطمه ر :
الان تو کجا درس میخونی؟منظورم شهر دانشگاته.
خو من چجوری تمرین کنم؟یادم میره که :(( :(( :(( :((
دانشگاه تهران

به نقل از مهســـــــــــــا :
دانشگاه تهران
اوه چه باکلاس. ;D ;D
ینی اصن راه نداره؟اتفاقا یکی از بچه هایی که بام کلاس میاد پزشکی تهران میخونه استادمون میگفت باخودش میبره سازشو.
پس تو آیین نامه نوشته.چه بد.ممنون ازراهنماییاتون :-*

Back
بالا