خوابگاه و مشکلاتش

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع مهسـا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات خوابگاه

به نقل از twilight :
یکی از دوستای من تو شریفه، میگه ترم اول اتاقا8نفره بودن بعدازاون هم 5نفره [-(
دوستهای من اتاقشون 6نفره بود ولی 5 نفر توش بودن.

یه دوست منم اتاقشون 4 نفره بوده، ولی 5 نفر توش بودن. چرخشی یکیشون رو زمین میخوابیده!

به نقل از (619سابق) MSA :
یه دوست منم اتاقشون 4 نفره بوده، ولی 5 نفر توش بودن. چرخشی یکیشون رو زمین میخوابیده!
یکی از دوستای منم همچین مشکلی داشته

بچه ها از همه اینا گذشته...
خوابگاه روباید باهاش کنار اومد!
خاطراتش و شیرینیهاش تلخیش رو کمرنگ میکنن و فراموش شدنی...بعد از یه مدت دیگه فقط خاطرات شیرینش به یادتون میمونه...
امروز یکی از بچه هامون تو فیسبوک نوشته بود نمیخوام برم خوابگاه دوباره و خونه میخوام و اینا...و ما هم همه باهاش همدرد...بعد بچه های سال بالاییمون اومدن دلداریمون دادن و بهمون اطمینان دادن که سال چهارم که برسیم 2هفته که خونه ایم دیگه خسته میشیم و بال بال میزنیم واسه خوابگاه!و گفتن که عادت که کنین میشه همه ش واستون شیرینی...

سال اول یه کم سخت میگذره...تحملش کنین...همه چی خوب میشه :)
روزهای اول یا حتی تا حدود عید عده زیادی میخوان انتقالی بگیرن...یه عده هم اینکارو میکنن...اما اگه محکم باشین و در برابر اون حس بد مقاوت کنین،همه چی خیلی خوب میشه :) >:D<

این سختیهاش هم،یادتون میره ;)

من خودم هم به جز تو بحث غذا و امنیت خوابگاه از خوابگاهای شریف عیب بزرگ دیگه ای نشنیدم

به نقل از BlackTG :
من خودم هم به جز تو بحث غذا و امنیت خوابگاه از خوابگاهای شریف عیب بزرگ دیگه ای نشنیدم

مشکل امنیتی مثلا چی؟؟

به نقل از S@ene :
مشکل امنیتی مثلا چی؟؟
محله طرشت محله جالبی نیست که خوابگاهای شریف توشن.بچه ها میگفتن عصر که میشه دیگه جرئت نداریم تنها بریم خوابگاه!دوست برادرم با اینکه پسر بود میگفت شبا میترسم برم بیرون از خوابگاه!! یه مقداری اونجا چاقوکشی و اینا زیاد اتفاق می افته مثل اینکه

به نقل از مهســـــــــــــا :
محله طرشت محله جالبی نیست که خوابگاهای شریف توشن.بچه ها میگفتن عصر که میشه دیگه جرئت نداریم تنها بریم خوابگاه!دوست برادرم با اینکه پسر بود میگفت شبا میترسم برم بیرون از خوابگاه!! یه مقداری اونجا چاقوکشی و اینا زیاد اتفاق می افته مثل اینکه
دقیقاً حتی یک از دخترای خوابگاه طرشت 2 رو هم با چاقو زدن سرچ کنین میبینین
تو خود خوابگاه هم مالکیت شخصی هیچ مفهومی نداره از دمپایی گرفته تا لیوان و بشقاب

به نقل از BlackTG :
تو خود خوابگاه هم مالکیت شخصی هیچ مفهومی نداره از دمپایی گرفته تا لیوان و بشقاب
این قسمتش مخصوص طرشت نیست، مالکیت شخصی تو خوابگاه به بچه های اون اتاق بستگی داره. خوابگاه ما هم همه ی دمپایی ها وقف عام بود برای گسترش دانش. یعنی هرکس اولین دمپایی رو که میدید میپوشید و میرفت.

به نقل از S@ene :
این قسمتش مخصوص طرشت نیست، مالکیت شخصی تو خوابگاه به بچه های اون اتاق بستگی داره. خوابگاه ما هم همه ی دمپایی ها وقف عام بود برای گسترش دانش. یعنی هرکس اولین دمپایی رو که میدید میپوشید و میرفت.

فعل هارو گذشته به کار میبری! یعنی دیگه تو خوابگاه نمیمونی؟؟ ;D

به نقل از X R@y :
فعل هارو گذشته به کار میبری! یعنی دیگه تو خوابگاه نمیمونی؟؟ ;D
نه خیر، خوابگاه کلی خوش میگذره به ما،چرا نمونم؟؟؟
گذشته به کار بردم چون مال پارسال بود.امسال خوابگاه عوض میشه، معلوم نیست چجوری باشه.

این خوابگاه اتــــــو نداره ینی؟

به نقل از Angel of Mo0n :
این خوابگاه اتــــــو نداره ینی؟
خوابگاهای امیرکبیر اتو، جاروبرقی و لباسشویی دارن.
ولی...اگه میتونید یه چیزی ببرید که روش بشه اتو کرد.

به نقل از BlackTG :
دقیقاً حتی یک از دخترای خوابگاه طرشت 2 رو هم با چاقو زدن سرچ کنین میبینین

:o :-ss :((

به نقل از 1024 :
برووووو! :((
خوش بگذره!
من به شخصه حلالت میکنم!

اونور هم فقط شب اول قبر ترس داره! بقیه اش زیاد نه!
مام یه کارایی برات میکنیم روحت شاد شه! نگرااااااااان نباش! :-*

آخ جون :دی من میخوام :دی خیلی حال میده با جماعت چاقوکش درگیر شدن :))

به نقل از Ehem_Ehem :
آخ جون :دی من میخوام :دی خیلی حال میده با جماعت چاقوکش درگیر شدن :))

میخوای چاقو زنجان ببری با خودت بترسن ازت؟؟؟ ;D :))

به نقل از X R@y :
میخوای چاقو زنجان ببری با خودت بترسن ازت؟؟؟ ;D :))
حالا من که بچه زنجان نیستم اما جلوی چاقو کش، اگر اعتماد به نفستو حفظ کنی و نترسی، راحت میتونی چاقو رو از دستش بگیری

به نقل از Ehem_Ehem :
حالا من که بچه زنجان نیستم اما جلوی چاقو کش، اگر اعتماد به نفستو حفظ کنی و نترسی، راحت میتونی چاقو رو از دستش بگیری

بابا چطور اخه! اون که هوشش سرجاش نیس! پرت میکندش! مخصوصا یکم هیکلی باشه

• لایک
امتیازات: MSA

به نقل از X R@y :
بابا چطور اخه! اون که هوشش سرجاش نیس! پرت میکندش! مخصوصا یکم هیکلی باشه
اتفاقا پرت کنه راحت تر میشه حل کرد قضیه رو

تا حالا با چاقو کش در نیافتادی

چاقو کش پرت نمیکنه. یعنی حتی اگه در حالت عادی هم نباشه، پرت نمیکنه. تلاش می کنه یا از پایین به شکمت بزنه، یا از بالا به سرت. که در هر دو صورت اگه یه آموزش یک هفته ای دفاع شخصی بری نحوه مقابله باهاشو یاد میگیری

Back
بالا