خوابگاه و مشکلاتش

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع مهسـا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات خوابگاه

انقد مشکل هست که نداشتن میز مطالعه توش گمه..خب میرین سالن مطالعه،مطالعه میکنین...
الان من که یه مقدار زود عصبانی میشم یه مقدار هم بد اخلاق هستم(یه مقدار فقط :-"..) با هر آدمی هم نمیتونم کنار بیام..همه هر روز بهم یاد آور میشن که تو نمیتونی تو خوابگاه دوام بیاری..خودمم خیلی فکری شدم...

به نقل از زرد :
انقد مشکل هست که نداشتن میز مطالعه توش گمه..خب میرین سالن مطالعه،مطالعه میکنین...
الان من که یه مقدار زود عصبانی میشم یه مقدار هم بد اخلاق هستم(یه مقدار فقط :-"..) با هر آدمی هم نمیتونم کنار بیام..همه هر روز بهم یاد آور میشن که تو نمیتونی تو خوابگاه دوام بیاری..خودمم خیلی فکری شدم...
به نظر من خیلی خوبه آدم خوابگاهی بشه!خیلی چیزارو یاد میگیره!صبور میشه!اگه لوس باشه دیگه درست میشه!مستقل میشه.و این حرفا!
برای شمام فکر کنم خوابگاه خیلی خوب جواب بده ;D من خودمم همینجوری بودم ;) الان اینقدر آروم شدم که کسی باورش نمیشه همون منم که هی به کوچکترین سروصدایی بداخلاقی میکردم ;D
مشکلات زیاد هست اما ارزششو داره...
الان نگاه کردم دیدم این تاپیکو خودم ایجاد کردم!!! وای خدا باورم نمیشه...1سال پیش :) منم مثل الان شما گیج و مبهوت... :)
سعی کنین انعطاف پذیر باشین و همه چیزو خوب ببینین!

به نقل از مهســـــــــــــا :
به نظر من خیلی خوبه آدم خوابگاهی بشه!خیلی چیزارو یاد میگیره!صبور میشه!اگه لوس باشه دیگه درست میشه!مستقل میشه.و این حرفا!
برای شمام فکر کنم خوابگاه خیلی خوب جواب بده ;D من خودمم همینجوری بودم ;) الان اینقدر آروم شدم که کسی باورش نمیشه همون منم که هی به کوچکترین سروصدایی بداخلاقی میکردم ;D
الان نگاه کردم دیدم این تاپیکو خودم ایجاد کردم!!! وای خدا باورم نمیشه...1سال پیش :) منم مثل الان شما گیج و مبهوت... :)
این همه مدت تو خانواده بودیم اونام هی گفتن پاستوریزه و اینا...
هنوز ادم نشدیم ;D خدا کنه خوابگاه ی اثرات خوبی بذاره

من فقط رو خوابم حساسم...همش میترسم این هم اتاقیام رعایت نکنن منم چند تا لگد گردشی بزنم طفلکارو!
خب ادم وقتی عصبانی میشه همش قدرت بدنی و فون رزمی میاد تو ذهنش ;D

البته گاهی در راه لوس زدایی دیوانه میشی
من هنوزم میگم جهنمی اگه باشه حتما شبیه خوابگاهه!

من اگه شهر خودمون قبول شم خوابگاه میگیرم احتمالا!
اگه خوب بود برام که خدا رو شکر! اگرم بد بود پا میشم میام خونه خودمون!!! ;D

به نقل از zahraaa :
من اگه شهر خودمون قبول شم خوابگاه میگیرم احتمالا!
اگه خوب بود برام که خدا رو شکر! اگرم بد بود پا میشم میام خونه خودمون!!! ;D

یه سری دانشگاه ها به دانشجوهای بومی خوابگاه نمیدن!

به نقل از eglantine :
البته گاهی در راه لوس زدایی دیوانه میشی
من هنوزم میگم جهنمی اگه باشه حتما شبیه خوابگاهه!
مگه تجربه کردی آخه؟!
به جان خودم شبیه جهنم نیست!!!
به نقل از پگاه :
یه سری دانشگاه ها به دانشجوهای بومی خوابگاه نمیدن!
دقیقا....به بومیهاشون نمیدن اکثرا چون جا کم دارن.
تهران به دانشجوهای تهران و کرج و پاکدشت و شهریار و اینا نمیداد خوابگاه...بعد دیگه جا اضافی اومد دادن بهشون.البته نه به تهرانیها!به همون پاکدشت و کرج و اینا

مگه تجربه کردی آخه؟!
به جان خودم شبیه جهنم نیست!!! دقیقا....به بومیهاشون نمیدن اکثرا چون جا کم دارن.
تهران به دانشجوهای تهران و کرج و پاکدشت و شهریار و اینا نمیداد خوابگاه...بعد دیگه جا اضافی اومد دادن بهشون.البته نه به تهرانیها!به همون پاکدشت و کرج و اینا
ما یکی از فامیلامون تهرانی بود یه مدت آدرس خونه ی مارُ داد رفت خوابگاه... :-" اونجا تو خوابگاه همه فک می کردن مشهدیه ... :-" (بین خودمون بمونه البته)
تازه یه اتفاقات جالبیم افتاد که اینجا جاش نیس وگرنه تعریف می کردم ;D :-"

به نقل از star-crossed :
ما یکی از فامیلامون تهرانی بود یه مدت آدرس خونه ی مارُ داد رفت خوابگاه... :-" اونجا تو خوابگاه همه فک می کردن مشهدیه ... :-" (بین خودمون بمونه البته)

نکنید خب از این کارا ;D بعد یه بنده خدایی از یه شهر دیگه میره بش میگن دیگه جا نداریم ;D

به نقل از star-crossed :
انقدرام الکی نیست
چک میکنن
بلاخره معلومه که کجا کنکور داده
این احتمالا یه مورد خاص بوده

سلام کی از خوابگاهای شریف خبر داره؟
کدوم خوابگاهش بهتره؟

به نقل از پگاه :
نکنید خب از این کارا ;D بعد یه بنده خدایی از یه شهر دیگه میره بش میگن دیگه جا نداریم ;D
از ترم 1 نبود..... نمیدونم فک می کنم از سال 2وم یا 3وم بود...یه مدت نزدیک امتحانا سختش بود بره خونه و برگرده ترجیح داد بره خوابگاه اونم فقط یه ترم ... :-"

سلام ;D
منم امسال احتمالا میرم خوابگاه

پارتی بازی میشه کرد تو گرفتن خوابگاه؟؟ (مثلا نوشتن مال دانشگاه تبریز به 70 درصد پسرا میده! (البته علوم پزشکیشو نمیدونم! منم میرم علوم پزشکی))

کلا یا تبریز یا تهران یا اصفهانه مال من که میخوام از همون ترم اول برم خوابگاه ... >:D<

تبریز کلاً خوابگاه نداره امسال
ورودی های قدیمی رو هم به زور سوییت و خودگردان راست و ریس کرده
حتی برای ارشدها هم خوابگاه ندران

به نقل از X R@y :
سلام ;D
منم امسال احتمالا میرم خوابگاه

پارتی بازی میشه کرد تو گرفتن خوابگاه؟؟ (مثلا نوشتن مال دانشگاه تبریز به 70 درصد پسرا میده! (البته علوم پزشکیشو نمیدونم! منم میرم علوم پزشکی))

کلا یا تبریز یا تهران یا اصفهانه مال من که میخوام از همون ترم اول برم خوابگاه ... >:D<
کلا" وقتی میگن به فلان درصد از دانشجو ها خوابگاه میدیم براساس رتبه و زمان ثبت نام اولویت میگیرن دانشجو ها. پس بهتره کلا" زود برای ثبت نام دانشگاه حالا هر جا که هست اقدام کنی

آقا کسی نیست از خوابگاهای شریف واس ما بگه :-s

به نقل از BlackTG :
تبریز کلاً خوابگاه نداره امسال
ورودی های قدیمی رو هم به زور سوییت و خودگردان راست و ریس کرده
حتی برای ارشدها هم خوابگاه ندران

تو سایت خودش نوشته 70 درصد! تو میگی نداره؟؟؟

تازه خوابگاهای علوم پزشکیش 2 نفره هست!

آقايعني يه شريفي اينجانيست؟
خوب جواب بدين ديگه!

خوابگاهای شریف خوبن...سوئیتین...
از آقای sayyed بپرسین خب...
یکی از دوستای من تو شریفه، میگه ترم اول اتاقا8نفره بودن بعدازاون هم 5نفره [-(

Back
بالا