بررسی مشکلات سمپادیا و حل آن ها

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
پاسخ : بررسی مشکلات سمپادیا و حل آن ها

من اصلا سر در نیاوردم از پست ! میشه دقیق توضیح و بیشتر توضیح بدین؟

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

1.توضیح دقیق تر : مثلا" تاپیک کل کل تو انجمن ورزش ، مثلا" تاپیکایی که هنگامه قولشو داده تو گفت و شنود ، مثلا" بعضی تاپیکا تو خلاقیت ، حتی تو انجمن عکس میشه تاپیکای زد که فان داشته باشه ، خیلی انجمنا میشه این کارارو کرد ، بعدشم محمد جان ، مدیر انجمن باید این کارارو کنه و ایده بده ، قرار نیست ما کاربرا هم ایده بدیم هم تاپیک بزنیم هم پست بدیم هم فحش بخوریم که گند زدیم به سایت !
2.مافیا بازی حقیقت چرت و پرته به نظرم ، هستن کسایی که همکلاسی ان یا دوستن ، به هم لایک میدن یا بحث می کنن یا پستاشون مربوط به همه و هوای همو دارن ، اما خب اینا طبیعیه ، ربطی به مافیا نداره ، لفظ مافیا گنده تر از این حرفاس
3.وقت ندارند برا چی مدیر شدند ؟ استفا بدن ، مدیر زیاده ، اونایی که فعالن مدیر شن
4.کاملا" تایید ، منم با حرف بزن خیلی موافقم
5.نه ، منظورم از این زاویه نبود ، نگاه کن ، الان چنتا از مدیر داخلیا فعالیت دارن تو سایت ؟ خدایی چنتا پست می بینی ازشون ؟ یا مدیر ارشدا ، جز خودت و سعید.آ که اونم گاهی پست میده ، کدوما دیگه پست میدن و بحث و تاپیک و ... ؟
6.سطح تاپیک زنی به شدت پایین اومده ، تاپیک خوب هم هست ، قبول دارم ، این مورد با چشم پوشی قبوله :D (چقد من رئوفم!)

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

من شفاف سازي كنم!

منظور از مافيا عده اي از كاربران با هم رفيق هست (چه جديد چه قديم) كه پشت هم رو دارن و با هم پيش ميرن

و هيچ رابطه اي با جمع مديران نداره

من منظور كليش مد نظرم بود

marvelous

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۳
شهر
مشهد
مدال المپیاد
برنز بيست و هفتمين المپياد ادبی
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از محمّد :
موارد مطرح شده در این تاپیک:
1. تنوع و سرگرمی بگذاریم تا حوصله سر نره و بچه ها سمت تاپیک های چرت پرت نرن. خیلی سخته یک چیزی تنوع و سرگرمی باشه ولی چرت و پرت نباشه ! لطفا پیشنهادات دقیق تر بدین. من به نظرم نمیرسه چجور تنوع و سرگرمی ای بگذارمی که چرت و پرت نباشه؟
6. سطح تاپیک های مفید سایت هم پایین نیومده به نظرم فقط غیرفعال شدند. الان کلی تاپیک خوب اینور اونور سایت افتاده و کسی بهشون نگاه نمیکنه. یک طرف تقصیر ما هستیم که این تاپیک رو تو دید نمیاریم و تبلیغات نمیکنیم و کسی نمیبینه چی به چیه. طرف دیگه تقصیر هم کاربران هستند که توجهی ندارند به این تاپیک ها و بی جواب میگذارنشون. فکر کردن برای خیلی ها سخته !
منه چندتا پیشنهادی داشتم واسه این دو قسمت،ولی واقعا نمیدونم میتونه جزو تنوع و سرگرمی غیرچرت! باشه یا نه!
1. این که یه چیزی شبیه شب نشینی داشته باشیم ولی هدفمند باشه، مثلا هر دوهفته مدیر هر انجمن بیاد چند تا تاپیک مفیدو که از نظرش ارزش بحث کردن داره رو انتخاب کنه بعد بگه خب فلان روز و ساعت همه کسایی که به این موضوع علاقه دارن بیان تو انجمن، یه تاپیک بزنیم همه همزمان در موردش بحث کنن.بعد از چند ساعت هم یکی بیاد یه نتیجه گیری کلی بکنه و بعد تاپیک قفل بشه. خوبیش اینه که فعالیت اعضا متمرکز میشه، میشه بهتر بحث کرد. تاپیک های مفیدی هم که به قول شما دارن خاک میخورن یه جورایی به کاربرا معرفی میشن و بعد از قفل شدن اون تاپیک هر کی فک میکنه ایده و حرف جدیدی در اون مورد واسه گفتن مونده میتونه بره تو تاپیک اصلی بگه.یه اشکال کوچولو هم داره اونم این هستش که دفعات اول نیاز به کنترل و نظارت جدی یکی دو نفر داره که بعضیا نیان اسپم بدن بکننش چت روم!
به نظرم مشکل شب نشینی های الان اینه که ملت با خودشون هم درگیرن ینی نمیدونن اومدن چیکار کنن! کلا باید قبل از شب نشینی معلوم باشه در چه مورد قرار هست صحبت بشه .حالا نه لزوما بحث جدی و علمی، منظور اینه که حتی اگه قراره کسی سوژه بشه، از قبل مشخص باشه!
2. این که بعضی تاپیک های پربار دارن خاک میخورن، شاید به خاطر این هستش که تاپیک هایی با جنبه علمی عموما پست های طولانی دارن و یه تازه وارد احتمالا حوصله نمیکنه همه ی اینارو بخونه و در نتیجه وارد بحث نمیشه، یا اگه پستی میده بدون توجه به صحبت های قبلی هستش و پیگیری نمیشه. به نظرم راه حلش هم اینه که یکی بیاد مثلا بعد از هر 80 پست یه جمع بندی کلی از صحبت هایی که گفته شد داشته باشه.
3. یه چیز دیگه هم بود قبلا پیشنهاد شده بود ولی خودمم شک دارم قابل اجراست یا نه :تاسیس انجمن سرگرمی به شرطی که محدودیت تعداد پست داشته باشه.در عوض تاپیکای چرت و نیمه چرت! از انجمن های دیگه حذف بشه. از همه مهم تر واقعا باید یه مدیر لایق و با تجربه داشته باشه که بتونه جمع و جورش کنه. به نظرم انجمن سرگرمی صرفا جایی با سخت گیری کمتر در مورد اسپم دادن و اینا نیس، بلکه واقعا میشه درست ازش استفاده کرد!

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

بدون شرح :-<
به نقل از علـی :
تجربه ثابت کرده این تاپیکای راه حل و اینا تا ۲ ۳ روز جز داغ ترین بحثای سایت خواهد بود و کلی پیشنهاد داده میشه بعد چن رو تاپیک میخوابه میره اون زیر زیرای انجمن و خاک میخوره و روند سایت میشه همون قبلی

نام مرکز سمپاد
شهید رجایی اسلامشهر
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی
تلگرام

فکر کنم این آخرین تلاشها و دست و پا زدن های فرشید GCD برای بهبود بخشیدن به وضعیت واقعا بد سایت بود که موفق آمیز نبود و ...
چرا من همش باید تو حرف بزن پست بدم؟ چرا هیچ بحث درستی شکل نمیگیره؟
باورکنید دلم تنگ شده برای یک بحث درست حسابی!
آخه 1 نفری و 2 نفری و 3 نفری هم که نمیشه کاری کرد ...! :-<

nastaran1r

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
East Azerbaidjan
دانشگاه
دانشگاه تبریز
رشته دانشگاه
مهندسی برق

جو سایت واقعن بد شده یه فکری بکنین. اینجا دیگه با سایتای مدرسه عادی فرقی نمی کنه! [-( :-<

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از farmi1r :
جو سایت واقعن بد شده یه فکری بکنین. اینجا دیگه با سایتای مدرسه عادی فرقی نمی کنه! [-( :-<
این جمله پر از کلمات گنگ هست و کلی.
اگه میشه اینو یه کم باز کنید.
جو سایت چی بوده و چی شده که این الان بده؟(از نظر شما)
سایتای مدارس عادی چه جوری هستن که اینجا اونجوری شده؟
و راه کار شما چیه؟

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

جو سایت اون زمانی خراب شد که آقایون و خانم‌ها شروع کردند به خاله‌بازی و پشت‌سر‌هم حرف زدن و مسخره و توهین و تحقیر. زمانی که محیط سایت رو تبدیل به محلی برای تسویه‌حساب شخصی کردند و اون‌قدر اینو اون رو اذیت کردند که همه ترجیح دادند از سایت برن. زمانی که تاپیک‌های داغ توی محفل خصوصی این شد که کی با کی دوسته. زمانی که به خاطر کل‌کل‌های شخصی سایت هک کردند و هرکس به خودش اجازه داد هرچیزی در مورد هرفردی بگه. همین آدم‌ها باعث شدند یکی از مدیرای ما ترجیح بده بشینه Xbox بازی کنه تا اینکه بیاد اینجا و تجربیات و اطلاعاتش رو در اختیار دیگران قرار بده.

سمپادیا قربانی بازی‌های کودکانه شد...

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از محمّد :
جو سایت اون زمانی خراب شد که آقایون و خانم‌ها شروع کردند به خاله‌بازی و پشت‌سر‌هم حرف زدن و مسخره و توهین و تحقیر. زمانی که محیط سایت رو تبدیل به محلی برای تسویه‌حساب شخصی کردند و اون‌قدر اینو اون رو اذیت کردند که همه ترجیح دادند از سایت برن. زمانی که تاپیک‌های داغ توی محفل خصوصی این شد که کی با کی دوسته. زمانی که به خاطر کل‌کل‌های شخصی سایت هک کردند و هرکس به خودش اجازه داد هرچیزی در مورد هرفردی بگه. همین آدم‌ها باعث شدند یکی از مدیرای ما ترجیح بده بشینه Xbox بازی کنه تا اینکه بیاد اینجا و تجربیات و اطلاعاتش رو در اختیار دیگران قرار بده.

سمپادیا قربانی بازی‌های کودکانه شد...
میخواین همین روند ادامه پیدا کنه خو؟
باید جلوش رو گرف

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

وقت کردین می‌تونید جلوی چت و فیس‌بوک و حرف‌های دوپهلو و کنایه دار ملت و ... رو بگیرید حتما این‌کار رو بکنید.

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از مُحسن :
قشر نوجوان کودک محسوب میشن، اگه سایت مناسب فارغ التحصیلا ها و بزرگسالاست اون بالا بزنید که ثبت نام نکنیم، رفتار شناسی نوجوانی خیلی مسئله مهمی هست و باید دوسنت بین نوجوان ها این چیز ها هست و طبعا هم رفتار هایی از خرد سالی و هم بزرگسالی دیده میشه. پس باید انتظار همه چیز رو داشت!
اتفاقا نباید از همه انتظار داشت اولا هم که این قشر اسم خودشون رو گذاشتن سمپادی پس باید یه که درکشون بیشتر باشه و حتی اگه این هم نباشه این انتظارو باید از یه کاربر جدید داشت نه از یه کارر فعال و قدیمی

4245

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

اونایی که رفتن نباید میرفتن ... از با تجربه های سایت بودن ، فعالیت بالایی داشتن ! کلا فعال بودن ، چیز یاد میدادن ، یاد میگرفتن ! نمیدونم چی شد رفتن ؟! اونجور که من احساس کردم انگار به این نتیجه رسیدن که دارن وقت تلف میکنن :| اگه اینجوری باشه که کل زندگیمون وقت تلف کردنه ...

نا سلامتی اینجا جامعه ی سمپادی هاس ! بچه هم داره ... کارای بچگونه هم ! نسبت به بچه ها باید با حوصله و صبور بود !

نمیدونم چی بگم / چی گفتم ؟! #-o ولی نباید میرفتن ... اگه یکم غیرت و مرام داشتن نمیرفتن فک کنم ! نمیشه همه چیز همیشه بر وفق مراد ادم باشه ...

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از 4245 :
اونایی که رفتن نباید میرفتن ... از با تجربه های سایت بودن ، فعالیت بالایی داشتن ! کلا فعال بودن ، چیز یاد میدادن ، یاد میگرفتن ! نمیدونم چی شد رفتن ؟! اونجور که من احساس کردم انگار به این نتیجه رسیدن که دارن وقت تلف میکنن :| اگه اینجوری باشه که کل زندگیمون وقت تلف کردنه ...

نا سلامتی اینجا جامعه ی سمپادی هاس ! بچه هم داره ... کارای بچگونه هم ! نسبت به بچه ها باید با حوصله و صبور بود !

نمیدونم چی بگم / چی گفتم ؟! #-o ولی نباید میرفتن ... اگه یکم غیرت و مرام داشتن نمیرفتن فک کنم ! نمیشه همه چیز همیشه بر وفق مراد ادم باشه ...
کاملا موافقم
اگه از این بچه بازیا و اینا به قول خودشون خوششون نمیاد میتونن برن تو بحثایی که دوس دارن شرکت کنن نه این که برن از سایت

stevendeljoo

داماد مسعودی
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
برق

آقا ی مشکلم همین تاپیکایی که هی فرت و فرت جلب پست میکنه نمونه ش که همین الان تو آخرین ارسالا مشهوده حدس تصویره!
یا حرف بزن
یا مشاعره و متارنه(که حقیقتا انجمن بی مدیر شعر پارسی رو تخریب کرده قبلا هروقت میومدم پست تازه بود الانم هست ولی قبلا مبحث ادبی بود و پستا یا درمورد اشعار بود یا ی مطلب جدید درحالی که الان همش تو هین دوتا تاپیکه)
ی راه حل هم میتونه ایجاد محدودیت باشه مثلا هر تاپیک تو ی ربع فقط 2 3 تا ارسال حق دراه داشته باشه (که خب خیلی خوب نیست :D)
راه دیگه شم اینه که وقتی جو ی تاپیکی همه رو میگره قفلش کنن تا جو بخوابه!

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2- دبیرستان حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

به نقل از علـی :
کاملا موافقم
اگه از این بچه بازیا و اینا به قول خودشون خوششون نمیاد میتونن برن تو بحثایی که دوس دارن شرکت کنن نه این که برن از سایت

مشکل تر از اون میدونی چیه؟
جلوه ی کلی سایت زشت میشه

و یه نکته ی دیگم هست، قشر قدیمی بزرگ شدن و این چیزا رو بچه بازی میبینن، ولی یادمون نره قبلنام یه زمانی مام تو این حال و هوا بودیم. حالا متناسب با دوره خودمون (;

اونام بیشتر از اینکه سایت کلیتش براشون دیگه جذاب نیست به همچین حسی رسیدن، یه واقعیته که حس کردنش درونیه، یعنی یه سال بمونی این حس کم کم توی کاربران به وجود میاد، همیشه اولش جذابه، جذابیته بعدش به خلاقیت خود افراد بستگی داره

*کیمیا*

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان همدان
شهر
همدان
مدال المپیاد
المپیاد های کارگاهی تو راهنمایی! رتبه هم آوردم!
دانشگاه
ایشالا پزشکی شهید بهش
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از مُحسن :
امکانش هست این تاپیک مزخرف قانون گذاری بشه یا یه مدت بسته بشه؟ در این حد مزخرفه که من حاضرم تو ساعتایی که این تاپیک فعال هست نیام سایت!: http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,82851.new.html#new
ببینین خوب اینم یه تاپیک سرگرمیه
خیلی وقتا اینجوریه
خوب طبیعیم هست.همه نمیشه که فقط تو تاپیکای علمی و این حرفا پست بدن
خواهشا درک کنین
خوب مثلا خیلی موقع ها حرف بزنم اینطوری میشه ولی جای اعتراض نیست
قصد مخالفت با شخص خاصی رو نداشتم.فقط نظرو گفتم

nastaran1r

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
East Azerbaidjan
دانشگاه
دانشگاه تبریز
رشته دانشگاه
مهندسی برق

به نقل از احمدرضا.ج :
این جمله پر از کلمات گنگ هست و کلی.
اگه میشه اینو یه کم باز کنید.
جو سایت چی بوده و چی شده که این الان بده؟(از نظر شما)
سایتای مدارس عادی چه جوری هستن که اینجا اونجوری شده؟
و راه کار شما چیه؟
بنده14 ماه پیش وقتی تو اینترنت سرچ میکردم فهمیدم یه همچین سایتی هست . اون موقع چقدر ذوق کرده بودم فکر میکردم اینجا بحثا علمی و درسیه و میشه در مورد سوالای درسی از فارغ التحصیلا سوال پرسید . ولی این تابستون که بیشتر اومدم سایت یه چیزایی فهمیدم. فهمیدم که تو اینجا فقط بچه راهنمایی یا اول دوم دبیرستان فعالن ترن اون هم نه در قسمتای علمی بلکه تو قسمتای سرگرمی .سایت تبدیل شده به یک مکان دوست یابی که این واقعن برامون شرم آوره. و این باعث شده کاربرای قدیمی سایت بعد از این که کنکورشونو دادن این سایت رو ترک کنن چون واقعن تحمل کردن این وضعیت سخته.
وقتی بالای این سایت نوشته شده سمپاد باید کاربرا بحث های مزخرفشونو نیارن اینجا . شما که خودتون شاهدین تو اینجا چه تاپیکایی زده شده و بعد چن ساعت قفل شده.

+ در ضمن من خاله بازیایی یه عده کاربرارو به عینه دیدم واین یه جرقه ای تو من زده که از اینجا برم.

نام مرکز سمپاد
شهید رجایی اسلامشهر
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی
تلگرام

به نقل از *کیمیا* :
ببینین خوب اینم یه تاپیک سرگرمیه
خیلی وقتا اینجوریه
خوب طبیعیم هست.همه نمیشه که فقط تو تاپیکای علمی و این حرفا پست بدن
خواهشا درک کنین
خوب مثلا خیلی موقع ها حرف بزنم اینطوری میشه ولی جای اعتراض نیست
قصد مخالفت با شخص خاصی رو نداشتم.فقط نظرو گفتم
احساس میکنم شما مارو درک نمیکنید! نمیفهمید ( بد برداشت نشه) ما چی میگیم ما هم نمیفهمیم این کارهای شما چه لذتی داره!
اختلاف نسل ها در سمپادیا...! :|
من که نمیدونم چی بگم احساس میکنم به هیج جا نمیرسیم و بیهوده بحث میکنیم با این وضعیت! :-<

*کیمیا*

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان همدان
شهر
همدان
مدال المپیاد
المپیاد های کارگاهی تو راهنمایی! رتبه هم آوردم!
دانشگاه
ایشالا پزشکی شهید بهش
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Ali pasha :
احساس میکنم شما مارو درک نمیکنید! نمیفهمید ( بد برداشت نشه) ما چی میگیم ما هم نمیفهمیم این کارهای شما چه لذتی داره!
اختلاف نسل ها در سمپادیا...! :|
من که نمیدونم چی بگم احساس میکنم به هیج جا نمیرسیم و بیهوده بحث میکنیم با این وضعیت! :-<
نه خوب میدونم چی میگین
این سایت ماله سمپادیاس و بهتره توش مسائل علمی مطرح بشه
ولی حرفم اینه که گاهی سرگرمیم بد نیست
حالا الان همه افتادن دنبال تاپیک حدس تصویر شاید به خاطر این که تاپیکای دیگه نظرشونو جلب نکرده
اگه بقیه تاپیکا این ساعت واسه کاربرا جذابیت داشته باشن چرا نریم سراغشون

بالا