پاسخ : بررسی مشکلات سمپادیا و حل آن ها
فکر کنم یه حرفایی باشه که بتونم بزنم
از تریبون یکی که تقریبا تصمیم گرفته خیلی کم بیاد سایت حرف می زنم! اگر بیادم دقیقا به خاطر همون مافیا و دوست هایی که می گید غلطه و نباید باشه میاد
1- کمک مدیران به هم!
یکی دو هفته ی آخری که حال فعالیت داشتم تماما ذهنم متمرکز رو این امر بود که بتونم موضوع خوبی برای تاپیک های انجمنی که دست خودمه پیدا کنم
گاهی هم انجمن هایی که توشون یه زمینه ذهنی داشتم مثل خاطرات و روانشناسی و شعر و اینا
انتظار من از مدیرا (حالا نه داخلی و کل! حتی در حد مدیر انجمن) این بود که تاپیک هارو بخونن و بکشن بالا
حتی با یه لایک!!! نمی دونم چقدر درک کنید ولی حتی وقتی چند تا از بچه های قدیمی و مدیرا لایک می دن به یه تاپیک خوب خود به خود توجه ها می ره سمت تاپیک
2-حرف تازه ای نیست ولی دوباره می گم که دوباره بشنوید که شاید این بار تاثیر داشته باشه:
تا شخص شما فعال نشید هیچی عوض نمی شه! دقیقا شمایی که پست رو می خونه مد نظرمه
3-تو خیلی آدمی؟ خیلی کاربر خوبی ای؟ خیلی می فهمی؟!
پس بدون حتی لازم نیست بری تو تاپیک مزخرف بگی ((وای وای چه مزخرفه!! وای وای تاپیک زننده چه احمقه!)) کافیه سرتو بندازی بیای بیرون
تو خیلی با فهم شعور بودی دیگه؟!
خب چرا به جای گیر دادن به پست مزخرف بالاییت خودت یه پست پـــــــر محتــــــــــــــــــوا نمی دی؟!!
پست قبلیت کم کم فراموش خواهد شد!
پست خودتو ماندگار کن
4-به فان و تفریح گیر ندید که خیــــــــــــــلی راها واسه کنترلش بود! آخرین ایدمم در این مورد یه جا گذاشته بودم تو تاپیکا! که امید وار بودم مدیر بعدی گفت و شنود پیگیری کنه
و جواب کسایی که می گفتند اگر فان رو متمرکز کنیم تو یه ساعات خاص کاربرا همون ساعتی که واسه تفریحه میان تو سایت بعد می رن تا سرگرمی بعدی برگردن
خیر اینطور نیست!
دیدیم پست هایی شبیه پست های کوروش که خوندیم و خندیدیم و پاک هم نشدن
پس تفریح پراکنده همیشه سر جاشه
بار علمی +تفریح همیشه خریدارشو داشته! کاربری که می خواد واسه ساعت تفریحش بیاد و بعد بره
می خوام صد سال سیاه و سفید نیاد!
تویی که خیلی با فهم و شعوری که واسه کیفیت میای! نه؟ همین کافی نیست؟
باور کن آدم ای با فهم و شعور دیگه ای هم هستند که بیان
5- اینم تکراریه ولی باز می گم شاید مدیر انجمنی شنید!
یادش بخیر آرمیتا تو تاپیک وظیفه مدیرا (یه همچین چیزی ) گفت مدیر وظیفش تحرک دادن و جهت دادن به بحث هاست!
این یعنی اینکه هفته ای یه تاپیک خوب از یه مدیر تو انجمن خودش هم می تونه سایت رو بر گردونه!
خداییش چند تا از مدیرا اینکارو می کنن؟
6-با رجوع به شماره 2 بگم که تا تو آدم نشی کس دیگه نمی شه
جالب بود واسم!
تو همین 4 صفحه یکی پست داده! یکی گفته این غلطه بعد راه حل نداده! بعد دوباره جواب دادن بهش که یه راه حل بده بعد دوباره پست داده که من فقط گفتم غلطه راه ندارم!
دستت درد نکنه! ![Straight Face :| :|](/forum/styles/yahmas/smiles/straight_face.gif)
واقعا ایشونایی که آدم های فهمیده ی سایتن نمی دونن بحث بی خود پست هارو زیاد می کنه و حوصله ی خواننده رو کم؟!
شما می خوای سایت رو درست کنی؟!!!
خودتو درست کن
7- یه تاپیکی داشتم برای توضیح دقیق جزئیات یک تاپیک در هر انجمن!
از هر مدیری درخواست کردم بیاد و بگه چه تاپیکی با چه ویژگی ای برای انجمنش مقبوله؟!
یک تاپیک منسجم که تمام جنبه های ایجاد تاپیک خوب در هر بخش براش بررسی می شد ! (گشتم تاپیکو پیدا نکردم)
فقط نمی دونم چرا مدیر انجمنا حتی لطف نکردن بخوننش
حیف شد یهو جو گرفت منو گفتم حرفمو بزنم! کاش نمی زدم! بدیش اینه که تایپ کردم اگر ارسال نکنم خون خودمو می خورم شبم خوابم نمی بره
شرمنده اگر حرف تکراری ای زدم
امید وار بودم روی حداقل یک نفر اثر کنه