بررسی مشکلات سمپادیا و حل آن ها

*کیمیا*

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان همدان
شهر
همدان
مدال المپیاد
المپیاد های کارگاهی تو راهنمایی! رتبه هم آوردم!
دانشگاه
ایشالا پزشکی شهید بهش
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : بررسی مشکلات سمپادیا و حل آن ها

من مشکلیو گفتم که الان شروع کردیم راجع بهش حرف بزنیم.
شمام فک نمیکنم از کل حرفای من منظورمو فهمیده باشی.
مشکلات سایتم حالا حالا ها حل شدنی نیست.
حالا اخه میگی این بحثا طرفدار نداره.درسته جدیه و خیلیم پر محتوا به قول خودت :D ولی خوب وقتی ملت دوس ندارن از این بحثا نمیان شرکت کنن!!!!!دیگه حرفت چیه ؟؟؟ از یه طرف میگی چرا نمیان.بعد وقتیم جذاب نیست میگی خوب چی کنیم؟؟!!!!!! :-??
طرفدار خاص خودشو داره که زیادم نیستن

به نقل از MissMarvelous :
چرا برخورد تند؟ میشه همون تذکرو ملایم تر و دوستانه تر هم گف...
مشکل نا آشنا بودن هم شاید بشه با یه پ.خ به کاربر تازه وارد حل کرد...

بحث سر اینه که مشکل یکی دو تا که نی!
مشکل اینه که بعضیا رغبت نمیکنن واسه پست دادن یه ذره به خودشون زحمت بدنو فک کنن! میخوایم اینارو تشویق کنیم!
این که با پ.خ بگیم کاملا روش خوبیه.
من خودم امشب به یکی از کسایی که به مشکل برخورده بود گفتم که داره زیدی اسپم میده که متوجه شد خدا رو شکر.
ولی بعضیا این حرفا تاثیری روشون نداره

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

دلیل داره!

وقتیمیگم بحث جدی رو نمیشه اونطوری که شما میگین جذاب کرد خوب تا وقتی بحث هایی مث همین تاپیک 2 صفحه پیش هست واسه چی ملت پشن بیان توی اون تاپیک و کلی تحقیق کنند و پست بدن؟ :-/

خوب من میگم سرگرمی جای خودش ولی کاربر نباید این سایتو فقط واسه سرگرمی نگاه کنه! اگه 4 تا از مدیران بیان توی بحث شرکت کنند(باز الآن تابستونه می تونند) بعد کاربر جدید یا غیر جدید میاد توی اون تاپیک تا ببینه قضیه چیه بعدشم شاید ترغیب(املاء؟) شد که بیاد نظرشو بده! :D

ولی باز توی این مثال ادبیات ایران ندا مکرم اومد و یه نظری داد و محمد هم اومد نظر داد(باز جای شکر داره) :D ولی واقعا اصلا هیچ کس نمیاد نظر بده :-" باز سیاوش بود یکم بحث می کرد و تاپیک های خوب رو می آورد رو من و کینگ هم کمکش می کردیم الآن واقعا نیستن بچه ها! :D

kavir

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

راستش نمیدونم جاش اینجاس یا نه...
نمیدونم چجوری باس بگم
ولی حداقل من اینجوری فک می کنم که اون بنده خدایی که حرف بزن رو ایجاد کرده منظورش گزارش کار روزانه نبوده...
منظورش این نبوده بگم امروز با دوست دخترم رفتم بستنی خوردم خیلی حال داد...
منظورش این نبوده بگم تو مدرسه فلانی رو کردیم تو سطل زباله خیلی چسبید...
و غیره
اخه مثکه تاپیک های دیگه ای هم هستن واسه این جور چیزا مثه خاطره نویسی روزانه یا...
بحث این نیس من خوشم نمیاد یا فلانی خوشش میاد
میدونم جواب خیلیا اینه که حال نمیکنی پستمو نخون یا اینکه کویر به تو چه ربطی داره نظر میدی یا همچین چیزایی
ولی من حس می کنم تو جامعه بهتره نظم وجود داشته باشه هر چیزی سر جاش باشه بهتره
اینجوره مطمئنا حرف بزن خیلی بهتر میشه
فک کنم اگه قوانین حرف بزنو رو به روز رسانی کنین و به این نکته توجه بشه بهتره...

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

با تشکر از کویر عزیز ٬ اتفاقا همین حرف ها مطرح شد که مثلا جای بسیاری از پست‌ها توی تاپیک خاطره نویسی روزانه اس یا دست نوشته‌ها یا یه سری تاپیک‌های دیگه . یعنی الان حرف بزن یه حالتی پیدا کرده که شده دم دست ترین تاپیک یعنی یارو میبینه می‌خواد فلان پست رو بده دیگه حوصله نمیکنه بره بگرده تاپیک خاطره نویسی و اینا رو پیدا کنه نیاد تو همون حرف بزن مینویسه و راحت ( من خودمم شاید این کار رو کرده باشم ) . حرف بزن یه جورایی اون هدف اصلیشو از دست داده و تبدیل شده به یه جایی که تاپیک مرتبط پیدا نکردی یا خوصله نداشتی تو حرف بزن بگو .
حالا یه سری تصمیماتی گرفته شده که سخت‌گیری ها بیشتر بشه قوانین جدید رو هم با مشورت با بچه‌ها داریم مینویسیم که کلا تغییراتی ایجاد بشه تو روند حرف بزن و گفت و شنود . فک کنم یه مدتی سخت گیری زیاد بشه و پست های نامرتبط پاک بشه روندش درست بشه ولی باز همین هم نیاز به یه نظارت خوب و مدیریت داره .

kavir

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

یه چیزی
تو روح مدیرایی کنن که پست ملتو اسپم میدونن پاک می کنن ولی انقد شخصیت ندارن که خودشونو به جای اونا قرار بدن و خودشون چپ و راس اسپم ندن... :| :| :|
مدیونین فک کنین کس خاصی منظورم بود...

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

خب یعنی کس خاصی منظورت نبود ؟ نمیشه که قطعا یه آدمی یا یه گروه از آدما این کار رو کردن که تو داری شکایت می کنی دیگه ! نه؟

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

فک می کنی لازمه اسم ببره ؟ یعنی معلوم نیس کیا مدیر شدن که خودشون 99% پستاشون اسپم و چرت و پرته ؟
بعد تازه میخوان رو کار بقیه کاربرا هم نظارت کنن ، حس شاخی دارن و ... :)))

حیف انقدر بی ارزشن یه سری که حتی یه پست هم نمیتونم در موردشون بدم ، و الا ...

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

ولی اسم برده بشه خیلی بهتره، این فرهنگ با طعنه و کنایه حرف زدن بده

3PDE.F

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان
رشته دانشگاه
معمارم

چيزي كه به نظرم ميرسه اينه كه در واقع ميشه گفت مشكل ماهاييم بيشتر من نميگم سايت توپه و عاليو ازين حرفا قاعدتا هممون قبول داريم كه نسبت به قبل مستحلك(؟) شده ولي بيشتر اين ماهايم كه تغير كرديم مثلا من خودمو مثال ميزنم وقتي اينجا عضو شدم يكي بودم كه تازه رفته بود 2دب خب برا من كه زندگيم محدود ميشده به چند نفر كه ٤،٥سال باشون بودم وقتي ميومدم اينجا كه اين همه ادم مختلف بود ذوق مرگ ميشدم علاوه بر اينكه حالو هواي سالاي اول دب برا ادم جديده اول فكر ميكني كه خودت اين جوري شدي بعد مياي ميبيني اووو اين همه ادم
دارن هموناييو ميگن كه توام حس كردي پس سايت خيلي برات جذاب ميشد چون از دنياي به نسبت كوچيكت وارد يه دنياي بزرگ ميشدي ولي الان فك ميكنم دنياي هممون ايقدر بزرگ هس كه ديگه سمپاديا در مقايسه باش يه چيز كسل كنندس كه تو هنوز مياي توش دنبال اون فان اوليه اي كه بت ميداد به كل حرفم اينه كه شايد سايت الانشم برا 70درصد كاربرا كه سنشون كمتره بقدري كه قبلا برا ما فان بوده برا اونم باشه چون من شخصا خيلي كم ديدم از كاربرايي كه درجشون فعاله حتي كه بيان بگن سايت بده يا كسل كنندس علاوه بر اينكه من فك ميكنم اين روند
ادامم داره همون جور كه كسايي كه الان از ما بزرگ ترن و رفتن از سايت همين احساسارو نسبت به سايت تو اين بازه داشتن كه اخرشم اينقدر دنياشون بزرگو شده و اين قدر چيزاي جذابتري پيدا كردن كه از سايت رفتن كه من فك ميكنم برا اكثرمون اين اتفاق خواهد افتاد
در كل نظر من اينه كه يه دورس اينجا يه سري ميان يه سري ميرن برا اونا كه ميان سايت به همون توپيه كه اول برا ما بود و برا اونا كه ميرنم به همين گنديه كه برا ما هس والسلام.
پ.ن:شرمنده 3تا پست دادم،با موب محدوديت كاراكتر هس از مديرا ميخوام لطف كنن ادغام كنن
ممنون

kavir

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

قربون شکل ماهتون...من چی گفتم شما چی جواب دادین...
دنیای بزرگتر؟؟؟؟
دنیا رو چی تعریف می کنین اونوقت؟؟؟
یه دانش اموز اول دبیرستان میره به همون مدرسه ای که سوم دبیرستان میره و بعضا همون مدرسه ای که پیش دانشگاهیه میره...
حالا اگه منظورتون از دنیا این جَوه...
ولی مشکل کجاس؟؟؟؟
مشکل این نیس که من نوعی یه کم زیادی مغروره و میخواد قوانین خودش تو سایت اجرا بشه؟؟؟ و اگه نقدش کنن بهش بر می خوره مثه چی؟؟
کلا نقد کردن یه جوری مثه توهینه واسش....
و رعایت کردن یه سری قوانین هم واسش سخته...
از این نظر مشکل از خود ماهاس...ولی حرف من یه چیزی دیگه بود تو اون پست...
با تشکر

3PDE.F

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان
رشته دانشگاه
معمارم

شرمنده ولي من به دليل ذيغ(؟) وقت همه ي پستارو نخوندم
و پست منم نظر شخص من بود راجع به موضوع اين تاپيك
و قصد جواب دادن به پست شما و بحث راجع بش نبود

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

این تاپیک خیلی کلی و عمومی هست. نیست؟!
مگه کلا انجمن انتقادات و پیشنهادات کارش حل مشکلات نیست؟ شایدم اسم تاپیک مشکل داره و باید جزئی تر شه تا بفهمیم چی می گه. به هر حال!

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از β ßlôкег :
این تاپیک خیلی کلی و عمومی هست. نیست؟!
مگه کلا انجمن انتقادات و پیشنهادات کارش حل مشکلات نیست؟ شایدم اسم تاپیک مشکل داره و باید جزئی تر شه تا بفهمیم چی می گه. به هر حال!
این تاپیک عمومی به نظر می‌رسه چون خود موضوع "مشکل" کلمه‌ی عمومی‌ی هست. منظور از مشکلات، مشکلاتی نظیر "مشکلات فنی" و .... نیست. پستا رو بخونید دستتون میاد دقیقا چه موضوعاتی مربوط هست به این تاپیک.

انجمن "انتقادات، پیشنهادات"، محلیه که شما از فروم(از ریشه تا روی روی) انتقاد می‌کنید و پیشنهادتون رو در جهت بهبود فروم مطرح می‌کنید.

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

خب من که گفتم اسمش رو عوض کنید، اگه موضوعش اینقدرا عمومی نیست!

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
ﭘﺎﺳﺦ : ﺑﺮﺭﺳﯽ ﻣﺸﮑﻠﺎﺕ ﺳﻤﭙﺎﺩﯾﺎ ﻭ ﺣﻞ ﺁﻥ ﻫﺎ

من فقط پست اولو خوندم
بنظرم مشکلاتو درگیریا و اختلافاتی که بعضا جنبه ی شخصی به خودشون گرفتن بین مدیران سایت خیلی بده
مدیران وقتی به مدیریت میرسن بعضیاشون از محتواساز بودن در میان و تقریبا دیگه خبری ازشون نیست که این بده و بنظر من مدیر باید همچنان فعال بمونه و مدیریتش محدود به پاک کردن پستو قفل کردن تاپیکا نباشه
گاهی بچه ها حس میکنن بهشون بها داده نمیشه و خودشونو در تصمیم گیریا دخیل نمیدونن که خیلی بده و بنظرم دلسرد کنندس
رفراندوم های عمومی مثل قضیه ی حمید شجاعی جزو حرکت های واقعا زیباست
فشار هایی که بر بعضی مدیران میاد و گاهی بیشتر تعصب میشه تا مصلحت طلبی

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
ﭘﺎﺳﺦ : ﺑﺮﺭﺳﯽ ﻣﺸﮑﻠﺎﺕ ﺳﻤﭙﺎﺩﯾﺎ ﻭ ﺣﻞ ﺁﻥ ﻫﺎ

آقا الان صبحه و من با موبایلم اگه پستیرو ویرایش
نمیتونمم زیاد تو یک پست تایپ کنم
عذر میخام
محیط سایت داره به سمت بدی پیش میره بنظر من
مدیرا یجورایی دارن حالت پارتی بازیو باند بازی میگیرن و سمت محوری به شدت دیده میشه بینشون متاسفانه و این اونارو از وظایف حقیقیشون منحرف کرده
اینکارا باعث درگیری های داخلی و تعصبی شده که اصلا برای سران سایت پسندیده نیست
اینکارا باعث دید بسته و کارای غیر عقلانی و شدید شده که شاید میتونست راحتو عقلانی تر انجام بشه
اتفاقای جدیدی مثل استفای ساینا
مدیر گزینی بنظر من غیر درست که مجب اعتراضات زیاد میشه
برا سایت خیلی خیلی بده
کاربران نقش خاصی در اتفاقاتی که در سایت میفته حس نمیکنن و این بدلیل بعضی گاردهای غیر عقلانیه که نتیجه ی سمت محوری افراطی در سایته
مدیرا جهت دهی درست در تاپیک های تحت نظرشونو ندارن و بیشتر وظیفشون شده حذف پستو قفل تاپیک

×پست متوالی×

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

الان فایده ی تعداد لایکا چیه؟ نمیشه جوری باشه که تعداد لایکا بالای هر پست نشون داده بشه ولی حساب نشه؟

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از نسترنّگار :
الان فایده ی تعداد لایکا چیه؟ نمیشه جوری باشه که تعداد لایکا بالای هر پست نشون داده بشه ولی حساب نشه؟
الان این مشکل سمپادیاس؟ و این‌که فک کنم من صبحی توی پیشنهادات مسائل فنی همین رو مطرح کردم و گفتم زیر آواتار و توی پروفایل نشون داده نشه ولی دیگه تصمیم با خود مدیراس.

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

بله؛ به نظر من مشکله و مشکل بزرگیه. ( مگه فرشید توی پست اولش نگفته هر مشکلی؟)
میدونم توی مسائل فنی گفتید. ولی برداشت من این بود که شما منظورتون لایکایی که هر کس در طول فعالیتش گرفته هست. و این که اونا رو از دید برداریم.
منظور من اینه که لایکا وابسته به هر پست باشن و دخیره نشن اصلا.

ببخشید اگه اشتباه فهمیدم. چون من اصلا قصد بدی ندارم. این هم فقط مسئله فنی نیست و مشکل تو طرز نگاه هم هست!

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از نسترنّگار :
بله؛ به نظر من مشکله و مشکل بزرگیه. ( مگه فرشید توی پست اولش نگفته هر مشکلی؟)
میدونم توی مسائل فنی گفتید. ولی برداشت من این بود که شما منظورتون لایکایی که هر کس در طول فعالیتش گرفته هست. و این که اونا رو از دید برداریم.
منظور من اینه که لایکا وابسته به هر پست باشن و دخیره نشن اصلا.

ببخشید اگه اشتباه فهمیدم. چون من اصلا قصد بدی ندارم. این هم فقط مسئله فنی نیست و مشکل تو طرز نگاه هم هست!
موقعی نشون داده نشن دیگه ذخیره شدن یا نشدنشون چه فرقی داره؟ حالا اگه بتونن کاری کنن که ذخیره هم نشه چه بهتر.

بالا