- شروع کننده موضوع
saranaz
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- یزد
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- رشته دانشگاه
- پزشکی
از عنوان معلومه, بگید.
منم همیشه این حسو داشتم(البته داشتم اشتباه می کردم! )روز بعد کنکورم که دیگه زدم به سیم آخرو یه جنجال بزرگی درس کردم ولی خوب الان می دونم که اشتباه کردم! یک اشتباه خیلی بزرگ!به نقل از saranaz - Eblis :بیشترین چیزی که از بچگیم یادم می آد همینه اون همیشه از من مهم تر بود شاید دلیلش این بود که من ناخواسته وارد زندگیشون شده بودم
همیشه بهم می گفتن اون از تو خوشگل تره اون از تو باهوش تره روزی که تست ریون دادیم و من از اون امتیاز بیشتری آوردم اصلا باورم
نمی شد اخر سر به این نتیجه رسیدیم که اون حالش بد شده سره جلسه وگرنه امکان نداره من باهوش تر باشم.......
یادم می اد ارزو داشتم مریض شم چون بهم توجه می شد.......همیشه تنهایی رو ترجیح می دادم دیگه نه فقط خانواده ام همه باهام همین رفتار و داشتن.........خواهر بزرگتر من شده بود یه ارزوی دست نیافتنی شده بود فرشته.... همه اشتباهاتش قابل گذشتن....
ولی من نه من با اون همیشه فرق داشتم و دارم.کار به جایی رسیده که خیلی راحت بهم می گن اون از تو خیلی بهتره و اون خیلی راحت منو تحقیر می کنه.حتی براش کادو می خرن بی دلیل و بدتر از اون اینکه سعی می کنن از من پنهون کنن و این منو تحقیر می کنه....
مادر و پدر من و همه ی اطرافیانم دنیا ی منو یه جوره دیگه کردن دنیا ی من شده دنیا ی حقارت.....
همیشه سعی می کردم خودم و قانع کنم که هیچ پدر مادری نمی تونن بین بچه ها شون فرق بذارن ولی امروز یه مطلبی خوندم تو روزنامه
که باعث شد این حرف ها بزنم خوش حال می شم اگه شما هم تجربه ای مشابه ای دارین بگین یا راهکار بدید.....
نه بابا ...من مدتهاست که تک فرزندم...هیچکی حواسش بهم نیست...حواسشون به اونی که نیست هستبه نقل از مُحسن :من تا دوم راهنمایی تک فرزند بودم، خیلی بده..خدا نصیب هیچکس نکنه! تکون بخوری حواسشون بهت هست!
به هیچ عنوان توصیه نمیشه چون چیزی جز انکار و کدورت بیشتر به همراه ندارهبه نقل از farnazZ :ببین اول از همه با مامان و بابات در میون بزار "چرا این کارو میکنن ؟" بپرسا
سبحان جانبه نقل از Sobh@n :الان دیگه توی کم خانواده ای این اتفاق میفته
چون دیگه اکثر خانواده ها تک فرزند دارن
ولی توی خانواده هایی که بیشتر از 1 فرزند دارن ، شاید این اتفاق بیفته شاید اتفاق نیفته
توی اون خونواده هایی که اتفاق نیفته که هیچی نشون میده خانواده بچه هاشون رو به یک اندازه دوست دارن
توی اون خانواده هایی که این اتفاق میفته یه سری دلیل میتونه داشته باشه :
1. ترتیب تولد فرزندان - 2. شکل ظاهری کودک - 3. وضعیت هوش و استعداد کودک - 4. تولد یه نوزاد جدید - 5. جـنسیت فرزند
کاملا موافقم!به نقل از negar.mr :ببين كاملا دركت ميكنم...باحرف سروش هم موافقم
منم ي داداش دارم كه فقط 10ماه و22روزازم بزرگتره...و تفاوت سنيمون خيلي كمه...هميشه همين حس تورو داشتم...ولي تازه فهميدم كه اميري سياست مداره...براي قضيه ي خريدن جيزي هم اون ازسياستش هميشه استفاده ميكنه طوري كه تاحالا نشده جيزي بخواد و براش فراهم نشده باشه...به نظرم همون برخورد و رفتارت باهاشون ازهمه مهمتره...اين خودش ي جورسياسته...ولي متاسفانه خودمن مث مثلا داداشم اين سياست رو ندارم وشايدم نميخوام داشته باشم...