- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۱ ساری
- شهر
- ساری
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
- مدال المپیاد
- المپیاد شیمی
من دوستی داشتم که تو یکی از دانشگاه های معتبر تهران درس میخوند و تو خوابگاه زندگی میکردمنهای سوال ۲ که دوس دا م بهش جواب بدی
میشه شما به این هم جواب بدی
برعکس چی
اگر اینطور نباشه و نیاز به شاهد نباشه انگ تجاوز رو چطور میشه رد کرد
مریض شده بود و رفت خونه ی یکی از دوستاش که همکلاسیش هم بود(دوستش هم دختر بوده)
حالش بد میشه دکتر میاد بالا سرش و چون خیلی درد داشته بهش مسکن و سرم میزنن؛ میگفت اینقدر مسکن زده بودن که نمیتونستم حرکت کنم
حالا بعد از چن ساعت که خوابش میبره دوستش میره با دوست پسرش بیرون و مثل اینکه یه چیزیو جا میذارن و دوست پسر دوستش برمیگرده تا اونو برداره و دخترره رو میبینه که بیحال افتاده روی تخت و بعد بهش حمله میکنه و ......
دوستم میگفت اونقدر مسکن زده بودن بهم حتی نمیتونسم بهش لگد بزنم یا از خودم دفاع کنم یا حتی جیغ بزنم....
بعدش هم میره ازش شکایت کنه و با اینکه کاملااا آثار تجاوز روی بدن و حتی لباس و پارچه ی خونی و این موارد وجود داشته و دوستش هم شاهد بوده که این پسر فقط وارد خونه شده دادگاه شکایتشو قبول نکرد و گفت حتما باید ۴ مرد تجاوز رو با چشم دیده باشن
هرچقدر اینور و اونور رفت آخرش به هیچ جایی نرسید و تنها کاری که کرد این بود با خودش کنار بیاد و به زندگی ادامه بده...
البته اون نَر هم چند سال بعد تو تصادف مُرد.
اینو فقط گفتم تعریف کنم تا میزان مخرب بودن این قانون رو بگم، که وقتی حتی همه ی شواهد هم وجود داشته باشه بازم هیچ فایده ای نداره