Pedram.fe
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهيد بهشتي
- شهر
- نیو نیشابور سیتی
- رشته دانشگاه
- مهندسی عمران
پاسخ : آسيب شناسي "تجاوز"
اين كه ميگيد مثلا تو امريكا امار تجاوز ها 50 برابر كشور هاي مسلمانه(كه البته دليل قانع كننده ارائه نكرديد و البته كشور هاي مسلمان با ايران خيلي فرق ميكنه)دليل ديگه اي داره و به نظر من مهم ترين دليلش ميتونه تفاوت در قوانين كشور ها باشه.
من نميدونم حكم يكي كه تجاوز ميكنه تو امريكا چيه ولي همون طور كه ميدونيد تو ايران حكمش اعدامه و اين خودش ميتونه به پايين اومدن اين امار كمك كنه (و بعيد ميدونم اين قانون در آمريكا هم باشه)
ببينيد من فقط خواستم در رابطه با مهم ترين دليل اين مسئله(البته از ديد خودم)بحث كنم و هيچ وقت نگفتم تنها دليلش اينهبه نقل از SAEED. M :به هر حال ما آمار معتبری نداریم که نشون بده تغییر کرده و زیاد شده. صرف چند تا خبر که تو چند تا خبرگزاری ما بیشتر میخونیم و بیشتر باهاشون سروکار پیدا کردیم نمیشه گفت که آمار زیاد شده.
در مورد اینکه علت این امر سرکوب نیاز جـنسی هست زیاد موافق نیستم. در یک کشوری مثل امریکا یا کانادا، نیاز جـنسی به هیچ وجه سرکوب نمیشه. یعنی به راحتی شما اگر بخواید افراد و مراکز بسیاری هستن که با پول اینکارو میکنن، پولم که نباشه کلی شبکه اجتماعی آشنایی هستن که تو تمام شهراشون پشتیبانی دارن افراد رو به هم معرفی میکنن. ینی اصلا امکان سرکوب جـنسی نیست.
خب سوال مهمی اینجا هست که چرا هرگز آمار تجاوز در این کشورها کم نمیشه و نشده؟ چرا آمار تجاوز در امریکا و کانادا بیش از 50 برابر متوسط آمار کشور های مسلمان هست؟؟
من فکر میکنم که عوامل دیگه در این موضوع موثرند که جای بحث و فکر بیشتر دارن و همه ما با آوردن عبارت سرکوب جـنسی فقط و فقط سعی داریم صورت مسئله رو در ذهن خودمون پاک کنیم و ذهن خودمون رو قانع کنیم. اما این موضوع واقعا جواب مسئله نیست. درواقع آمار که اینو نمیگه...
اين كه ميگيد مثلا تو امريكا امار تجاوز ها 50 برابر كشور هاي مسلمانه(كه البته دليل قانع كننده ارائه نكرديد و البته كشور هاي مسلمان با ايران خيلي فرق ميكنه)دليل ديگه اي داره و به نظر من مهم ترين دليلش ميتونه تفاوت در قوانين كشور ها باشه.
من نميدونم حكم يكي كه تجاوز ميكنه تو امريكا چيه ولي همون طور كه ميدونيد تو ايران حكمش اعدامه و اين خودش ميتونه به پايين اومدن اين امار كمك كنه (و بعيد ميدونم اين قانون در آمريكا هم باشه)