البته تعریف قانونی تجاوز جـنسی و حمله جـنسی در ایالت های مختلف، متفاوت هست اما با توجه به تعریف وزارت دادگستری ایالات متحده امریکا (the U.S. Justice Department.) :
ریپ (Rape) : تجاوز جـنسی، که دقیقا همون معنی تجاوز رو میده که من به دلیل قوانین سایت معذورم از اینکه تعریف انگلیسیش رو برات بذارم ولی مصادیقش همون مصادیقی هست که تقریبا در ایران هم به عنوان تجاوز شناخته میشه.
توجه داشته باشید که لمس کردن، نوازش کردن و... به هیچ عنوان از نظر قانونی مصداق Rape نیستن.
سکشوال اسالت (S e xual assault): تهاجم جـنسی، یعنی نوازش و لمس و عملی "جـنسی" (و نه هر نوع نوازش و لمس) که به اندازه تجاوز (Rape) نباشه. که این مورد هم در قوانین ایران میشه همون آزار و اذیت جـنسی و...
آماری که من ارائه کردم Rape rate بود. یعنی نرخ تجاوز جـنسی با همون تعریفش. که شامل انگشت زدن معلم به بچه نمیشه.
نرخ (rape) یعنی دقیقا همون تجاوز جـنسی و نه لمس و نوازش و... در ایالات متحده امریکا، 100 برابر عربستان سعودی، 80 برابر یمن، 54 برابر اندونزی، 17 برابر ترکیه است.
یعنی در ایالات متحده امریکا تقریبا هر 5.5 دقیقه یک مورد تجاوز جـنسی روی میدهد.
منبع: http://www.nationmaster.com/graph/cri_rap_percap-crime-rapes-per-capita
در سال 2007 در ایالات متحده امریکا، در هر 2 دقیقه، یک تهاجم جـنسی روی داده است.
منبع: The U.S. Department of Justice's National Crime Victimization Survey -- the country's largest and most reliable crime study
فاجعه باره نه؟ خب فرهنگ مردم امریکاست دیگه. که این با تجاوز جـنسی فرق میکنه میکنه البته.
ببین ما درمورد چیزهایی که آمار نداریم، نمیتونیم روی هوا صحبت کنیم و به هیچ عنوان پذیرفته شده نیست. خب؟! ما میتونیم نرخ تجاوز های اجتماعی رو دقیق محاسبه کنیم. و نیازی به آوردن گمان های ذهنی هم نیست.
در ایالات متحده امریکا 26 % تجاوز ها توسط شریک صمیمی فعلی یا سابق صورت میگیره. منبع: US Bureau of Justice Statistics
اولا بوی فرند و ... هم جزء شریک حساب میشه. کلی موارد ازدواج نکرده هم شریک حساب میشه. همخونه ای و.. ضمن اینکه تجاوز شریک سابق هم تجاوز اجتماعیه و خانوادگی نیست. یعنی مقدار بسیار کمی از این 26 % تجاوز شوهر به همسر فعلیش میتونه باشه. حالا ما خیلی خیلی خیلی خوش بینانه فرض میکنیم که که 20 % این تجاوز ها توسط شوهر به همسر فعلیش باشه. که خودمونم میدونیم نیست وخیلی کمتر از اینه ها. ولی حالا...
میمونه 80 % باقی تجاوز ها، که اجتماعی هستند و هم در کشورهای مسلمان و هم در ایالات متحده امریکا جرم محسوب میشن. خب حالا بذار آمار رو باز سازی کنیم:
نرخ خالص تجاوز جـنسی اجتماعی در ایالات متحده امریکا: 75 برابر عربستان سعودی، 64 برابر یمن، 43 برابر اندونزی و 14 برابر ترکیه است.
اما وضعیت قضایی برخورد با تجاوز جـنسی در ایالات متحده امریکا:
61% از موارد تجاوز در ایالات متحده امریکا گزارش نمیشوند.
و اما به طور کلی تنها 6% مجرمان تجاوز جـنسی در ایالات متحده امریکا، بیش از 1 روز رو در زندان میگذرانند. این یعنی نزدیک به 94% مجرمان تجاوز جـنسی، حتی 1 روز را هم در زندان نمی گذرانند. به قول خودشون (walk free
![Big Grin ;D ;D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
)
منبع:
U.S. Department of Justice.2005 National Crime Victimization Study. 2005.
Bureau of Justice Statistics. Rape and Sexual Assault: Reporting to Police and Medical Attention. 1992-2000.
National Center for Policy Analysis. Crime and Punishment in America. 1999.
خب تا اینجاش رو که خوندی. تو پست بعدی در مورد علت این موضوع توضیح میدم...
پاسخ اون پستت رو هم حین نوشتن این پستم دادی بعدا اگر وقت کردم میدم.