آسيب شناسي "تجاوز"

شما علت اصلي شيوع ناهنجاري تجاوز در ايران را كدام ميدانيد؟

• رای‌دهندگان
    213

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع
پاسخ : آسيب شناسي "تجاوز"

الان این پست فاطمه.ر به خدا ربطی به آسیب شناسی نداشت ، راه حل نمیخوایم ، اونم بعد از به وجود اومدن مشکل !

اول بررسی کنین چرا اصلا" چنین پدیده ای اتفاق میفته ، مثلا" من چرا باید بیام به یکی تجاوز کنم ، بعد راه حل بدین که چیکار کنیم که من از اول نرم تجاوز کنم بعد بگین حالا اگه من باز تجاوز کردم (با فرض خوب بودن شرایط) حکمم اینه !
دیگه پست نامربوط نبینم خواهشا" اینارم یکی بیاد پاک کنه

فاطمه0ر

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
دانشگاه
هلال ایران(تهران)
رشته دانشگاه
ارتوپدی فنی

من غلط کردم.چیکار کنم یهو پرید بیرون :(من معذرت میخام [-o<

به نقل از Amir - Eblis :
اول بررسی کنین چرا اصلا" چنین پدیده ای اتفاق میفته ، مثلا" من چرا باید بیام به یکی تجاوز کنم ، بعد راه حل بدین که چیکار کنیم که من از اول نرم تجاوز کنم بعد بگین حالا اگه من باز تجاوز کردم (با فرض خوب بودن شرایط) حکمم اینه !
خوب دلیلای مختلف داره بوجود اومدنش.بر طبق اون راه حلاییم داره.مثلا اگه از روی انتقام باشه .خوب فرد خاطی می تونه جور دیگه انتقام بگیره که لااقل دامنه خودشو نگیره.
یااگه یکی از روی هوس میاد میتونه بره سراغه راهه حلالش با راه حلالش آدم ارضا نمیشه؟؟؟؟

حکمه کسی که تجاوز میکندم باید بر طبق اون دلایلش کم و زیاد شه.

• الان بازم بی ربط گفتم امیر ابلیس؟

چقذه اسمت خوفناکه X_X

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

:) پست های صفحه ی اول رو یکبار بخونید ...

نه ، بی ربط نبود ، ولی پست خوب هم نبود ، خب این نه دلیل شد نه راه حل شد نه هیچی ...

انتقام جویی یعنی چی ؟ انقد کلی که نمیشه سر این قضایا بحث کرد !
مثلا" برای انتقام جویی من باید یه انگیزه ای داشته باشم ، فلان دختر رو میخوام به من نمیدن من میخوام انتقام بگیرم میرم بهش تجاوز می کنم که با عرف و فرهنگ جامعه ی ما مجبور شن دختره رو بدن به من ! این مسئله باز خودش کلی جای بحث داره ، چرا باید فضا طوری باشه که من نتونم به کسی که میخوام برسم و اونم یه سری کارا کنه (که همتون شنیدین از این داستانا) بعد این اتفاق بیفته و واسه ی هر 2 طرف بد شه

موردای دیگه هم به این صورت

فاطمه0ر

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
دانشگاه
هلال ایران(تهران)
رشته دانشگاه
ارتوپدی فنی

به نقل از Amir - Eblis :
:) پست های صفحه ی اول رو یکبار بخونید ...
خوندیدم.ولی زیاداشو حوصله نداشتم یه نیگا انداختم.الان قبلیم بی ربط بود؟؟ :(
قبلی که دیگه جواب حرفای خودت تو نقل قول بود :-s

من قضیه انتقامو مثال زدم.آخه یکی نوشته بود دلیلش می تونه انتقام باشه منم بااون مثال زدم.

paulhenry

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی کرج
شهر
کرج
دانشگاه
علوم پزشکی همدان
رشته دانشگاه
داروسازی

متجاوز نوعی کمبود جنسی داره، یه نوع احساس ارضائ قدرت طلبانه.... یه جور نیاز به قانون شکنی.... بعضی وقت ها تنوع طلبی

Pedram.fe

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نیو نیشابور سیتی
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

ايا كسي منبع معتبري ميشناسه كه يه امار در بياريم مثلا ببينيم متجاوزان بيشتر در چه محدوده ي سني هستن؟
اگه بتونيم يه همچين اماري داشته باشيم تا حدودي ميتونيم دليل اصليشو پيدا كنيم
ولي باز هم من اضاء نشدن در سن مناسب رو مهم ترين عامل ميدونم

poorya.kh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهیـد بهشتی
شهر
نیشابـور
دانشگاه
علم‌وصنعت‌ ایران
رشته دانشگاه
مهندسی‌کامپیوتر

به نقل از پدرام.فــ :
ايا كسي منبع معتبري ميشناسه كه يه امار در بياريم مثلا ببينيم متجاوزان بيشتر در چه محدوده ي سني هستن؟
اگه بتونيم يه همچين اماري داشته باشيم تا حدودي ميتونيم دليل اصليشو پيدا كنيم
ولي باز هم من اضاء نشدن در سن مناسب رو مهم ترين عامل ميدونم
اگر هم بتونیم گیر بیاریم مطمئنا نمیشه بهش اعتماد کرد مثل خیلی از امار های دیگه o^: :-s

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

من پست های نامربوط رو کلن پاک کردم چون خیلی زیاد بود.
ما قرار هست برای آسیب شناسی تجاوز حرف بزنیم نه تن فروشی و نه چیزای دیگه.
یه کم دقت کنید خواهشن که به یه نتیجه برسیم.
برای آمار می تونید به تاپیک مملکته دارن توی سیاست مراجعه کنید اونجا آمارهای خوبی هست و اونجا هم بحث هایی شده.
جالا نظر خودم:
این پدیده ناشی از نبود تربیت درست هست برای مثال به بچه های ما یاد داده نشده که به هر قیمتی نباید به چیزی که می خوان برسن و توانایی پذیرش جواب های رد رو داشته باشن(این نتیجش میشه تجاوز انتقام جویانه)
اگر به بچه ها این یاد داده بشه که بتونن نیاز خودشون رو کنترل کنن و برخواسته هاشون با فکر بنگرند :D اون وقت تجاوز های ناشی از ارضا نشدن نیاز جنسی انجام نمیشه[nb]با وجود این که این نوع تجاوز کم هست طبق آمار اون تاپیک[/nb]
به بچه های ما یاد داده بشه که آدم ها ارزش دارن و ارزش انسان ها براشون معلوم بشه اون وقت دست به این کار نمی زنن.

Pedram.fe

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نیو نیشابور سیتی
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از احمدرضا.ج :
اگر به بچه ها این یاد داده بشه که بتونن نیاز خودشون رو کنترل کنن و برخواسته هاشون با فکر بنگرند :D اون وقت تجاوز های ناشی از ارضا نشدن نیاز جـنس‍‌‍ی انجام نمیشه[nb]با وجود این که این نوع تجاوز کم هست طبق آمار اون تاپیک[/nb]
خو تا کی کنترل کنن
بالاخره تا یه جایی میتونن تحمل کنن دیگه

علاوه بر اموزش چیز های دیگه ای هم لازم به نظر میاد :D

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

خوب آقا اونجا که آزادم هست تجاوز زیاده این رو چی میشه براش گفت؟

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

من فک می کنم بزرگ ترین مشکل همون سرکوب جنسی! :D

خوب بدبخت هم دل داره! :D ولی اصولا بعضی ها مریضن و عاشق این معقولا!

خوب اینا رو باید جدا کنی! بعضی ها هم عاشق یه نفرن بعد میرن این عمل رو انجام میدن! :D

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

آقا چرا مدام روی یه حرف پافشاری می کنیئ :-w
آمار ها نشون میده که توی آمریکا که این سرکوب نیست این تجاوز 50 برابر هستش دست کم اگه دلیل این باشه که اونجا نباید تجاوز باشه که :-w

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

من ؟ :-?

من گفتم تو ایران و بعدش شما جمعیت اونها هم در نظر بگیرید!

بعدشم گفتم دلایل دیگه هم داره اما تو ایران بیشتر اینه! :-w

چرا میزنی؟ :D

Pedram.fe

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نیو نیشابور سیتی
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

البته هم بايد جمعيت ها رو در نظر گرفت
هم اينكه بايد قوانين رو بررسي كرد
مثلا تو ايران سخت گيري هاي شديدي در اين زمينه ميشه كه اين خودش به پايين بودن امار كمك ميكنه.اما شايد قوانين تو امريكا اين طوري نباشه.
با اين حال مردم ايران پتانسيل بيشتر كردن اين امارو دارن :D
اگه قوانين سختگيرانه نبود الان وضع فرق ميكرد
به نظر من بايد راهكاري بهتر از شديد كردن قوانين در نظر گرفت

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از LEGEND :
من ؟ :-?

من گفتم تو ایران و بعدش شما جمعیت اونها هم در نظر بگیرید!

بعدشم گفتم دلایل دیگه هم داره اما تو ایران بیشتر اینه! :-w

چرا میزنی؟ :D
نه بابا منو زدن؟ :D
اونا با نسبت و همه ی اینا هست به مملکته دارن توی سیاست یه سر بزن
خوب من میگم این نیست و آمار هم اینو میگه.
در آخر من از همه می خوام یه سر به اون تاپیک بزنن و پستاش رو کامل بخونن.

Pedram.fe

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نیو نیشابور سیتی
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

پستاي اون تاپيك خيلي طولانيه
من اوايل اون بحثو دنبال ميكردم ولي بعد يه مدت ديدم پستا خيلي طولانيه بي خيال شدم
اگه شما خودت بتوني يه خلاصه از اماري كه اونجا ارائه شده رو بدي خيلي خوب ميشه

Pedram.fe

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نیو نیشابور سیتی
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

ضمن اينكه همين راه قانونيي هم كه هست تو فرهنگ مردم جا نيافتاده
مردم ما به هر كسي كه به فكر نياز جنسيه خودش باشه (چه قانوني چه غير قانوني) به چشم بد نگاه ميكنن و اين خيلي بده

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از SAEED. a :
البته تعریف قانونی تجاوز جـنس‍‌‍ی و حمله جـنس‍‌‍ی در ایالت های مختلف، متفاوت هست اما با توجه به تعریف وزارت دادگستری ایالات متحده امریکا (the U.S. Justice Department.) :

ریپ (Rape) : تجاوز جـنس‍‌‍ی، که دقیقا همون معنی تجاوز رو میده که من به دلیل قوانین سایت معذورم از اینکه تعریف انگلیسیش رو برات بذارم ولی مصادیقش همون مصادیقی هست که تقریبا در ایران هم به عنوان تجاوز شناخته میشه.

توجه داشته باشید که لمس کردن، نوازش کردن و... به هیچ عنوان از نظر قانونی مصداق Rape نیستن.

سکشوال اسالت (S e xual assault): تهاجم جـنس‍‌‍ی، یعنی نوازش و لمس و عملی "جـنس‍‌‍ی" (و نه هر نوع نوازش و لمس) که به اندازه تجاوز (Rape) نباشه. که این مورد هم در قوانین ایران میشه همون آزار و اذیت جـنس‍‌‍ی و...

آماری که من ارائه کردم Rape rate بود. یعنی نرخ تجاوز جـنس‍‌‍ی با همون تعریفش. که شامل انگشت زدن معلم به بچه نمیشه. (;

نرخ (rape) یعنی دقیقا همون تجاوز جـنس‍‌‍ی و نه لمس و نوازش و... در ایالات متحده امریکا، 100 برابر عربستان سعودی، 80 برابر یمن، 54 برابر اندونزی، 17 برابر ترکیه است.
یعنی در ایالات متحده امریکا تقریبا هر 5.5 دقیقه یک مورد تجاوز جـنس‍‌‍ی روی میدهد.

منبع: http://www.nationmaster.com/graph/cri_rap_percap-crime-rapes-per-capita

در سال 2007 در ایالات متحده امریکا، در هر 2 دقیقه، یک تهاجم جـنس‍‌‍ی روی داده است.

منبع: The U.S. Department of Justice's National Crime Victimization Survey -- the country's largest and most reliable crime study

فاجعه باره نه؟ خب فرهنگ مردم امریکاست دیگه. که این با تجاوز جـنس‍‌‍ی فرق میکنه میکنه البته.

ببین ما درمورد چیزهایی که آمار نداریم، نمیتونیم روی هوا صحبت کنیم و به هیچ عنوان پذیرفته شده نیست. خب؟! ما میتونیم نرخ تجاوز های اجتماعی رو دقیق محاسبه کنیم. و نیازی به آوردن گمان های ذهنی هم نیست.

در ایالات متحده امریکا 26 % تجاوز ها توسط شریک صمیمی فعلی یا سابق صورت میگیره. منبع: US Bureau of Justice Statistics
اولا بوی فرند و ... هم جزء شریک حساب میشه. کلی موارد ازدواج نکرده هم شریک حساب میشه. همخونه ای و.. ضمن اینکه تجاوز شریک سابق هم تجاوز اجتماعیه و خانوادگی نیست. یعنی مقدار بسیار کمی از این 26 % تجاوز شوهر به همسر فعلیش میتونه باشه. حالا ما خیلی خیلی خیلی خوش بینانه فرض میکنیم که که 20 % این تجاوز ها توسط شوهر به همسر فعلیش باشه. که خودمونم میدونیم نیست وخیلی کمتر از اینه ها. ولی حالا...

میمونه 80 % باقی تجاوز ها، که اجتماعی هستند و هم در کشورهای مسلمان و هم در ایالات متحده امریکا جرم محسوب میشن. خب حالا بذار آمار رو باز سازی کنیم:

نرخ خالص تجاوز جـنس‍‌‍ی اجتماعی در ایالات متحده امریکا: 75 برابر عربستان سعودی، 64 برابر یمن، 43 برابر اندونزی و 14 برابر ترکیه است.

اما وضعیت قضایی برخورد با تجاوز جـنس‍‌‍ی در ایالات متحده امریکا:

61% از موارد تجاوز در ایالات متحده امریکا گزارش نمیشوند.

و اما به طور کلی تنها 6% مجرمان تجاوز جـنس‍‌‍ی در ایالات متحده امریکا، بیش از 1 روز رو در زندان میگذرانند. این یعنی نزدیک به 94% مجرمان تجاوز جـنس‍‌‍ی، حتی 1 روز را هم در زندان نمی گذرانند. به قول خودشون (walk free :D)

منبع:
U.S. Department of Justice.2005 National Crime Victimization Study. 2005.
Bureau of Justice Statistics. Rape and Sexual Assault: Reporting to Police and Medical Attention. 1992-2000.
National Center for Policy Analysis. Crime and Punishment in America. 1999.

خب تا اینجاش رو که خوندی. تو پست بعدی در مورد علت این موضوع توضیح میدم...

پاسخ اون پستت رو هم حین نوشتن این پستم دادی بعدا اگر وقت کردم میدم. (;

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

خب در 71% موارد تجاوز صورت گرفته در ایالات متحده امریکا در یک مطالعه آماری، یکی از دو طرف تجاوز (فاعل یا مفعول) مشروبات الکلی مصرف کرده بوده است. در 47% موارد هردو طرف نوعی از مواد مخدر خصوصا مشروبات الکلی، مصرف کرده بوده اند.
و البته ارتباط کاملا معقولی بین از خود بی خود شدن، و ارتکاب جنایت و جرایمی نظیر تجاوز جـنس‍‌‍ی وجود داره.

منبع:
Abbey, A., BeShears, R., Clinton-Sherrod, A. M., & McAuslan, P. (2004). Psychology of Women Quarterly, 28, 323-332."Similarities and differences in women's sexual assault experiences based on tactics used by the perpetrator". Retrieved 10 December 2007.

و البته من به دینم افتخار میکنم، که مصرف چنین ماده ای رو ممنوع اعلام کرده. :)

و اما چند آمار جالب:

از هر 6 زن در ایالات متحده امریکا، 1 نفر، یا تجربه و یا ارتکاب کرده به تجاوز جـنس‍‌‍ی کامل!

منبع:
"Colorado Coalition Against Sexual Assault: Statistics". Ccasa.org. 1992-04-23. Retrieved 2010-12-31.

بیش از یک چهارم دختران دانشگاهی در ایالات متحده امریکا، گزارش داده اند، که تا سن 14 سالگی، یا قربانی تجاوز جـنس‍‌‍ی بوده اند و یا مرتکب تجاوز جـنس‍‌‍ی شده اند. :-\ :-\

منبع:
Kolivas, Elizabeth; Gross, Alan (2007). "Assessing sexual aggression: Addressing the gap between rape victimization and perpetration prevalence rates"

×من این آمار هایی که به نظرم اومد نیاز هست رو اینجا گذاشتم.

Pedram.fe

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نیو نیشابور سیتی
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

يه قسمت رو نوشته بودي (در واقع نوشته بود) كه 61 درصد تجاوز هاي جنسي در امريكا گزارش نميشوند!
پس چه جوري فهميدن كه اين تجاوز ها وجود داره؟ :-/

بالا