حجاب بودن یا نبودن مسئله اینست !

نظر شما راجع به وجود حجاب

• اجباری باشد و همه مستلزم رعایت کردن آن باشند

رای‌ها: 68 17.3%
  • اجباری نباشد ولی افراد علاقه مند حجاب داشته باشند

رای‌ها: 314 79.9%
  • اصلا حجاب نباشد

رای‌ها: 11 2.8%

• رای‌دهندگان
    393
وضعیت
موضوع بسته شده است.

king.nader

آراس.نامه (Mr. Darcy)
نام مرکز سمپاد
علامه حلی (1) / هاشمی نژاد (1)
شهر
تهران / مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
مدال المپیاد
المپ فیزیک بودم که نیمهِ راه، کفشامو آویختم نمیدونم چرا!
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
« مهندسی صنایع و سیستم ها »
پاسخ : حجاب بودن یا نبودن مسئله اینست !

به نقل از لوسیفر :
این تاپیک به هیچ جا نخواهد رسید....
چون حجاب به اعتقاد به اسلام وابسته است...اعتقاد هم به دل است نه عقل واضحه....
(قابل توجه پرنیا: من نه بسیجی ام نه مسلمان نه آخوند لزومی نداره هرکسی که حرق مخالف تورو میزنه بسیجی باشه!!!)

موافقم که این مدل تاپیک ها به جایی نـمیرسه چون حرف، حرف میاره و همچنین در بحثای نت ای نـمیشه درست بحث کرد و تاثیر کمی دارن!! همه جا گفتم اینو .. :-??

اما درباره اعتقاد به دل هست ؛ نـه عقل => قبول نـدارم!! چون اساسا دل و عقل دو چیز مجزا نـیستن و متقابل!

دل و قلب و فواد .. تقریبا = عقل تکامل یافته ؛ برای همین در عرفان میگن عقل سکوی پرتابه ولی بعدش دل لازمه!! عقل و دل چیزای جدا و .. نـیستن.

« أَفَلَمْ يَسِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَتَكُونَ لَهُمْ قُلُوبٌ يَعْقِلُونَ بِهَا أَوْ آذَانٌ يَسْمَعُونَ بِهَا فَإِنَّهَا لَا تَعْمَى الْأَبْصَارُ وَلَكِن تَعْمَى الْقُلُوبُ الَّتِي فِي الصُّدُورِ » _ حج 46

آيا در زمين گردش نكردند تا صاحب دل‏هايى شوند كه با آن بينديشند يا گوش‏هايى كه با آن بشنوند؟! در حقيقت چشم‏ها كور نـمى‏شود، و ليكن دل‏هايى كه در سينه‏هاست كور مى‏شود!

_ _

درباره بسیجی و .. هم نـمیدونم ماجرا چی بوده!! ولی خیلی وقتا دیدم کسایی که نظری خلاف ما دارن، فکر میکنن شست و شوی مغزی مون دادن یا مزدوریم و .. !!

(البت قبول دارم بعضی خودی ها هم ازین دست فکرا دارن علیه افکار دیگری ها!!)

.

Iman.Mage

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
نقره‌ی کشوری المپیاد شیمی دوره ۲۴
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی (با ماینور شیمی)
اینستاگرام

به نقل از whisper of life :
جدا از این بعضی از مسائل مثل این چیزایی اند که یا باید بدون دلیل قبولش کنی یا باید خودت بهش برسی...
ببین من ضد حجاب نیستم، همینطور بی دین هم نیستم و به اسلام هم پشت نکردم.
ولی این که نشد حرف ! یعنی چی یا بدون دلیل قبول کنی یا خودت بهش برسی؟ منطق رو نابود میکنی شما عملا!
یعنی مثلا نمیشه با دلیل ردش کنی، یا خودت به ردش برسی، یا بدون دلیل ردش کنی فعلا؟ باید حتما همون 2 گزینه باشه؟!

king.nader

آراس.نامه (Mr. Darcy)
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران / مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
مدال المپیاد
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه

به نقل از احـــــــمد :
دقیقا منم میگم چرا کسانی اجازه دارن تصمیماتی بگیرن که اگه نگیم حداکثر جامعه ولی بخش زیادی از جامعه باهاش مخالفن ...
ضمنا زدن ریش با تیغ حرامه ولی چرا قانونی برای اون وضع نشده؟ عایا جز اینه که قانونگذار همیشه محدود کردن زن براش راحت تره و ترجیح میده حتی با از بین بردن آزادی زن جامعه رو اونجور که میخواد نگه داره ؟

منم مث دوستمون میتونم لبخند بزنم!! اما گذشت ؛ نه! یک لحظه ایست ..

تراشیدن ریش دقیقا جنبه اجتماعی ش کجاست؟! بدیهیه اون بعد فردی داره! .. بله جز اونه که شما میفرمایی!

البته من که هیچ، خود از من بقول خودمون مسئول تر و مومن تر و .. هم با خیلی از موارد قانونگذاری مخالفن ، بسیاری از مواد قانون مجازات اسلامی هنوز ایراد داره و وقت نـشده تو این 30 سال تغییرات مناسب اعمال شه؛
در سایر قانونا هم همینه! .. بالاخره تغییر قوانین زیردستی وقت زیادی میبره؛ هر مجلس معمولا در 4 سال نهایتش میرسه حدودا 500 قانون وضع کنه و تغییر بده و ..!

درباره مخالفت جامعه؛ پیش فرض ثابت شده اینه که مردم به نظام اسلامی رای دادن و جامعه اسلامیه حداکثر جمعیتش و مخالف نـیستن .. شمایی که باید بتونی ادعات رو مبنی بر مخالف اون اکثریت جامعه اثبات کنی!! :)

...roze...

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد

به نقل از Iman.Mage :
ببین من ضد حجاب نیستم، همینطور بی دین هم نیستم و به اسلام هم پشت نکردم.
ولی این که نشد حرف ! یعنی چی یا بدون دلیل قبول کنی یا خودت بهش برسی؟ منطق رو نابود میکنی شما عملا!
یعنی مثلا نمیشه با دلیل ردش کنی، یا خودت به ردش برسی، یا بدون دلیل ردش کنی فعلا؟ باید حتما همون 2 گزینه باشه؟!

ببین نمی شه ردش کرد چون چیزیه که خدا گفته خدا هم الکی حرف نمی زنه پس حتما دلایل منطقی وجود داره که من حداقل تا به حال بهش نرسیدم منم برای خودم دلایلی دارم من معتقدم حجاب رو رفتارا جنس مذکر و افکاری که راجع به تو می کنن خیلی تاثیر داره منظورم اینه که عموم پسرا به خودشون اجازه می دن راجع به دخترای بی حجاب هر حرفی رو بزنن و هر فکری رو بکنن... جدا از اون من شخصا با حجاب احساس امنیت بیشتری می کنم البته خوب همون جوری که قبلا گفتم به اعتقاد من حجاب باید مطابق عرف جامعه رعایت بشه شاید حجاب مو در کشورایی مثل انگلیس اهمیت چندانی نداشته باشه ولی حداقل خودم تو ایران همه مدل را رفتم و وقتی رفتارا رو مقایسه کردم این طور تصمیم گرفتم ینی برای من یکی این جوری بوده که خودم بهش رسیدم...

parimero

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

ببین نمی شه ردش کرد چون چیزیه که خدا گفته خدا هم الکی حرف نمی زنه پس حتما دلایل منطقی وجود داره که من حداقل تا به حال بهش نرسیدم منم برای خودم دلایلی دارم من معتقدم حجاب رو رفتارا جنس مذکر و افکاری که راجع به تو می کنن خیلی تاثیر داره منظورم اینه که عموم پسرا به خودشون اجازه می دن راجع به دخترای بی حجاب هر حرفی رو بزنن و هر فکری رو بکنن... جدا از اون من شخصا با حجاب احساس امنیت بیشتری می کنم البته خوب همون جوری که قبلا گفتم به اعتقاد من حجاب باید مطابق عرف جامعه رعایت بشه شاید حجاب مو در کشورایی مثل انگلیس اهمیت چندانی نداشته باشه ولی حداقل خودم تو ایران همه مدل را رفتم و وقتی رفتارا رو مقایسه کردم این طور تصمیم گرفتم ینی برای من یکی این جوری بوده که خودم بهش رسیدم...
از کجا معلوم خدا گفته؟
از کجا معلوم خدا به عربای 1400 سال پیش نگفته و منظورش اونا نبودن ؟
مثل برده داری که توی 20 آیه میاد میگه برده داری مجازه!!!
حالا الان منعش کردن؟
...
:)

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

من با اجبار در هر مسئله اعتقادی مطلقا مخالفم اجبار هم لزوما اجبار قانون نیست ، اجباری که از طرف اجتماع باشه صد برابر بدتر هست و باعث انزجار و نفرت از هرچیزی ،حتی خوب ، میشه .
اما خود حجاب به نظر من تعریف حجاب اصلا معین نیست حجاب رو اگر پوشیده بودن در نظر بگیریم هر کس یه چیزی رو پوشیده تعریف می کنه بنابراین نمیشه کلا گفت حجاب نه . توی خود قرآن هم صحبت واضحی از روسری و کلمه ی مشخص پوشیده بودن مو نیست البته لطفا ترجمه و تفسیر افراد مختلف که این کلمات رو خودشون اضافه کردن یا کلمات دو پهلو رو به مفهوم چادر و ... ترجمه کردن به عنوان مثال نقض نیارید چون معتبر نیست
چیزی به اسم روسری یا چادر که مرسومه به عنوان حجاب به کار ببرن از نظر من کاری برای ایجاد امنیت یا هر تاثیری که قراره داشته باشه نمیذاره
نمیشه ملاک انتخاب همه چیز رفتار بقیه باشه آدم های بیمار که رفتار های بیمارگونه نشون میدن و شخصیت انسانیشونو زیر سوال میبرن دیگه هیچ اهمیتی ندارن و من شخصا هیچ اهمیتی نمیدم به چیزایی که میگن یا رفتار هایی که می کنن یا اگر قراره افکار بقیه رو در مورد من منفی کنن چون کسایی که من رو می شناسن و برام مهم هستن با حرف های اون ها نظرشون عوض نمیشه بقیه هم مهم نیست چی فکر کنن .
اگر فرض کنیم برای امنیت تبدیل به تهدیدی بشه ( که در اکثر موارد نیست) بازم این محدودیت ها راه حلش نیست . فردی که در حدی بیماره که امنیت دیگرانو تهدید کنه کارش از توجه به با حجاب و بی حجاب بودن طرف مقابل گذشته و به نظر من در این موارد راه حل ، بدست آوردن توانایی دفاع از خود در برابر تهدیده نه قایم شدن(همون محدودیت ها).
و اگر فرض کنیم چادر و روسری این خطرات رو کاهش میده باید ببینیم محدودیتی که در مسائل روزانه ایجاد می کنه چقدره و این مزایا چقدره و ببینیم کفه ی کدوم سنگین تره که من شخصا تا الان این محدودیت هارو سنگین تر دیدم تا تاثیرات مثبت
اون استدلالی که بعضی افراد میارن در مورد اکثریت مسلمون ببنید شما فرض کنید 10 نفر از کل جمعیت اصلا غیر مسلمان باشن به شما حق اینو میده که عقایدتونو بهشون تحمیل کنید ؟ اونا مجبورن برای اینکه شما دوست عزیز ایمانتو حفظ کنی طبق استاندارد شما عمل کنن؟؟ فکر کنم راه حل این مشکلو باید توی طرز فکر خودشون پیدا کنن این افراد و سعی کنن ایمان خودشونو قوی کنن تا با هر چیز کوچیکی به لرزه در نیاد

king.nader

آراس.نامه (Mr. Darcy)
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران / مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
مدال المپیاد
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه

به نقل از پرنیرا :
از کجا معلوم خدا گفته؟
حالا الان منعش کردن؟
...

خوب دوستان هم برای همین گفتن دگ که حجاب لااقل اونی که ما داریم بحثش رو میکنیم مربوط به اسلامه .. و شمایی که هنوز در بحثای دین اسلام و از جانب خدا بودن و اون و موارد مشابه ؛ یا بحثای تعصب نژادی و .. موندی و حل نـشده؛

بهتره بحث رو در همون تاپیک های وجود الله و .. ادامه میدادی نـه اینجا! :)

.

...roze...

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد

به نقل از پرنیرا :
از کجا معلوم خدا گفته؟
حالا الان منعش کردن؟
...

من آیاتشو خوندم چون برای خودمم خیلی مهم بود

parimero

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

میدونید!!!
باید دلیل داشته باشه!!!
باید داشته باشه
اصلا من میگم خدا نیست
اسلام نیست
قرآن نیست
شمایی که داری میگی ک هست و همه چیز درست ه!!!
چرا در متن های بزرگانتون و شیخ ها و علماتون مطلب توجیهی برای حجاب وجود نداره؟
یعنی شما دارید بی دلیل حجاب رو اجبار میکنید؟
اگه هم داره تا الان رد شده!!!
توی همون متن تقریبا همه ی دلیل ها رو منطقی زیر سوال برده!!!

- - -لاقل!!!! امتیاز منفی رو با جواب لطف بفرمایین!!! ما مشعوف بشیم!!! :D

Iman.Mage

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
اینستاگرام

نه دیگه اینجا گفت و شنود اجتماعیه! این حرف واسه کسایی که به اسلام باور داشته باشن قبوله، ولی مخاطب تاپیک همه هستن که ممکنه خیلیا این حرف رو قبول نکنن و یه دلیل منطقی بخوان. باید دلیلی بیاری که بشه برای هر بی خدایی گفت.
+ اجباری بودن حجاب تو قرآن نیست.

...roze...

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد

به نقل از پرنیرا :
میدونید!!!
باید دلیل داشته باشه!!!
باید داشته باشه
اصلا من میگم خدا نیست
اسلام نیست
قرآن نیست
شمایی که داری میگی ک هست و همه چیز درست ه!!!
چرا در متن های بزرگانتون و شیخ ها و علماتون مطلب توجیهی برای حجاب وجود نداره؟
یعنی شما دارید بی دلیل حجاب رو اجبار میکنید؟

وقتی شما هنوز به وجود خدا و قرآن اعتقاد نداری پس این بحث به جایی نمی رسه به نظر من هم بهتره در تاپیک های اعتقادی مربوط به وجود خدا و ... بحثتو ادامه بدی...
ولی حتی اگه به خدا هم اعتقادی نداشته باشه به امنیت اعتقاد داری و فک نمی کنم دوس داشته باشی هر کسی راجع به تو هر فکری بکنه و اگر این جور باشه که بحثو ادامه بده و دنبال کن ولی اگه اینا هم برات اهمیتی نداره پس من دیگه شخصا حرفی ندارم :)

parimero

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

وقتی شما هنوز به وجود خدا و قرآن اعتقاد نداری پس این بحث به جایی نمی رسه به نظر من هم بهتره در تاپیک های اعتقادی مربوط به وجود خدا و ... بحثتو ادامه بدی...
ولی حتی اگه به خدا هم اعتقادی نداشته باشه به امنیت اعتقاد داری و فک نمی کنم دوس داشته باشی هر کسی راجع به تو هر فکری بکنه و اگر این جور باشه که بحثو ادامه بده و دنبال کنه ولی اگه اینا هم برات اهمیتی نداره پس من دیگه شخصا حرفی ندارم :)

ببین دوست عزیز در حال حاضر امنیت در ایالات متحده خیلی بالا هست!!!!
و میبینیم که اغلب بی دین یا مسیحی هستند پس این دلیل نمیشه!!!
در ضمن دوست من!!!
این که من به خدا اعتقادی ندارم ربطی نداره به این که دلایل منطقی رو قبول نکنم!!!! X-(
شما دلیل منطقی بگید من قبول میکنم!!! :)

والا!!!

king.nader

آراس.نامه (Mr. Darcy)
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران / مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
مدال المپیاد
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه

به نقل از Iman.Mage :
نه دیگه اینجا گفت و شنود اجتماعیه! این حرف واسه کسایی که به اسلام باور داشته باشن قبوله، ولی مخاطب تاپیک همه هستن که ممکنه خیلیا این حرف رو قبول نکنن و یه دلیل منطقی بخوان. باید دلیلی بیاری که بشه برای هر بی خدایی گفت.
+ اجباری بودن حجاب تو قرآن نیست.

دوست عزیز!! وقتی شما پذیرفتی قرآن از سوی خداست و تحریف نـشده و برای همه زمانهاست احکامش، پس دیگه وقتی میرسی به آیات، مدام دلیل دلیل نـمیکنی!
نه اینکه عقل تعطیل! ولی قبولش میکنی .. اما خیلی هم خوبه بری دنبال دلایل عقلی ولی صرفا برای تقویت ایمانت ؛ نـه تازه قبول کردن حکم. :)

اما وقتی ما میگیم اسلام رو قبول داشتن برای همینه .. وقتی مشکل اینجا حل شد دست برای استدلال خیلی بازتره، مثلا من چطوری باید نماز رو برای یک غیرمسلمون باز کنم با دلایل عقلی؟! بله فواید علمی هم داره .. ولی شاید اون طرف بگه من این فواید رو نـمیخوام یا هرچی!

یه سری اثباتها و استدلال ها؛ زنجیره وار اند .. خارج از زنجیره نـمیشه اثباتشون کرد ..

تازه اگرم بشه؛ سخته .. بالاخره اینجا همه بچه ها تقریبا در یه رنج سنی اند ، علامه ای که ده ها سال کارش صرفا اینا بوده باشه که نـداریم! تازه اگرم اون علامه بیاد توضیح بده باز ممکنه برای توضیحش پیش نیازهایی بخواد که ما نـدونیم!

پس فکر نـکنید الان ما استدلالمون خوب نـبود یا نـتونست شمارو اگر با دید باز خوندید حرفو بازم قانع کنه ؛ پس دگ حله و زیرآب احکام خورد و هورا !! :-?? :)

درباره آیات قرآن هم ؛ وقتی حکم کلی بیان شده خطاب به مردم پس شامل همه میشه!! اجبار یعنی با چوب دنبالت کنن مثلا؟؟!!

...roze...

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد

به نقل از پرنیرا :
در ضمن دوست من!!!
این که من به خدا اعتقادی ندارم ربطی نداره به این که دلایل منطقی رو قبول نکنم!!!! X-(

والا!!!

من دلایل خودمو گفتم ولی به نظر من شما اگه با اینا قانع نشدی پس بهتره به یک نفر که قبولش داری و اونم در این مسائل علم بیشتری داره صحبت کنی نمی خوام توهینی کرده باشم ولی بعضی اوقات شخص کلا نمی خواد قبول کنه و این ربطی به دلیل منطقی اوردن و یا نیاوردن نیس اینم می گم چون خودم هم یک مدتی همین جوری بودم و هر چه قدرم که دلیل برام می آوردن قبول نمی کردم حالا هم اگه شما مطمئنی که قانع می شی پس با یک نفر که حداقل از من عالم تره و خودتم قبولش داری صحبت کن اگر هم نه که دیگه هیچی.

نام مرکز سمپاد
نسل طلایی علامه حلی 2
شهر
تهران / شهر ری
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
QUT
رشته دانشگاه
برق

به نقل از پرنیرا :
در ضمن دوست من!!!

والا!!!

امنیت بالاس؟...عجیبه... یارو هفتیر میکشه 12 نفرو عینه چی میکشه... بعد خیلی ها همش اسلحه همراهشونه...

ضمنا" طرف تو آمریکا با رضایت کامل خیلی کار ها میکنه.... برا همین هیچ زور و نا امنی به وجود نیومده!!!

اونایی هم که میگن حجاب تو قرآن نیست!...
اسلام فقط قرآن نیست... پیامبر هم هست !

حدیث معراج هستش و منابعش هم هست بگردید پیدا میشه:
به ترتیب نیست... برای همین اعدادش 1 و 5 و 11 ـه...
ماجرا هم به طور خلاصه از این قراره که پیامبر چند دسته زن میبینه که فقط 2 تاشو نوشتم...

1 - زنى را دیدم كه بمویش آویزان كرده بودند، در حالیكه مغزش ‍ میجوشید.

5 - زنى را دیدم كه گوشت بدنش را با قیچى مى چیدند و مجبورش ‍ مى كردند كه آن را بخورد، و آتش از زیر آن زبانه مى كشید.

11 - زنى را دیدم كه به صورت سگ بود، و آتش از عقبش خارج مى شد و ملائكه با گرز آهنى از آتش ، بر سر و بدنش مى كوبند.

بعد حضرت زهرا (ُس) میپرسند که این زنان چه عملى داشته اند

پیامبر هم جواب میده که
1 - ((آن زنى را كه به موهایش آویزان شده بود، آن زنى بود كه موهایش ‍ را از مردان نامحرم نمى پوشانید)).

5 - ((آن زنى را كه از گوشت بدنش با قیچى مى چیدند و به او مى خورانیدند، زنى بود كه خودش را براى مردان نامحرم زینت مى كرد و بدنش را به آنها نشان مى داد)).

11 - آن زنى كه به صورت سگ بود آن زنى بود كه آوازه خوان (و صدایش را براى نامحرم با ناز و كرشمه و مهیّج رها مى كرد) و حسود بود.

...roze...

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد

به نقل از پرنیرا :
در ضمن دوست من!!!

والا!!!

کی گفته امنیت بالاس؟؟؟ شما همین جا نشستی و اون وقت میگی تو یک کشور دیگه امنیت بالاس شاید معیارهایی که ما براشون اهمیت قائلیم در مسئله ی امنیت برای اونا اهمیتی نداشته باشه ولی فقط همینو می دونم که اکثر دخترا در اونجا از سن 15 سالگی به بعد قرص ضد بارداری مصرف می کنن و نکته ی دیگه ای هم که هس اونجا 90 درصد اوقات اگر اتفاقی هم می افته با رضایت طرفین و به عبارتی امنیت از کسی صلب نمی شه ولی خوب تو ایران بحثش کاملا متفاوته...
می شه شما هم دلایل منطقی تونو برای قبول نکردن حجاب بیارین تا این جوری حداقل به یک جایی برسیم...

مهدی

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه‌حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
دانشگاه تهران. :دی
رشته دانشگاه
آمار. :دی

به نقل از پرنیرا :
دوستان!
عزیزان
دشمنان حتی! :D
شما دلیل بیارید!!!
چرا باید حجاب داشته باشیم؟
منطقی باشید
خواهش میکنم!!!
من از شما آقای Larten Crepsley.mr دلیل حجاب رو پرسیدم و وقتی شما به من میگید پهن مغز و حیوان و ...!!! من فقط دلیل منطقی خواستم
توهین رو من که نمیبینم جدا!!!!
نه شما
هر کسی که موافق با حجاب اجباری هست لدفا بیاد دلایل و منطق هاش رو بگه!!!
;;)

دقت کردید وقتی که افراد جوابی ندارند بگن! اوصولا امتیاز منفی میدن این یک قانون شده فک کنم!!!
.من .
دیگه هیچ بحثی ندارم .تو.این تاپیک حرف من همون حرف های جنابان لوسیفر و ویلیام و محمد جواد هستش.و خانم ویسپر .چون حرفاشون کاملا منطقیه
.تو داری یه حرف کاملا اشتباه میزنی.و میگی اسلام به ضرر مردمهستش بعد میای اسمشو مذاری عقل میگه.
کدوم عقل؟؟؟؟؟؟
عقل خودت؟
.
راستی کی گفته که عقل و خرد تو اسلام جایی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین دروغ نگو .
اینهمه عالم داشتیم.
علامه بحر العلوم (ایشون اینقد علامه بودن. که کسی تو زمانشون به ایشون نمیرسه)
علامه حلی(ایشون تو 9سالگی به اجتهاد رسیدن.ایشون از نابغه فراتر بودند.)
دکتر شریعتی (کتاب جهان بینی و ایدئولوژی رو ببخون میفهمی چقدر ایشون باز فکر میکرده.)
شهید .استاد مطهری(استاد...همین کافیه.من نمیتونم ایشون رو وصف کنم مثه سه شخص دیگر)
خوب کی میگه اسلام با عقل کاری نداره.
کذب محضه حرفت
این اشخاص فقط یک هزارم علم امامان و پیامبر (ص)را دارا بودن.
خوب علم یه بخش کوچکی از عقل هست.
اسلام تو همه چیز برترینه
.
.من نیومدم تا شما رو قانع کنم.
فقط به عنوان حرف آخر میگم.
یه سریا هستم که میخوان آدمو از مسائل اعتقادی دور کنن.
تو نت تعدادشون زیاده.
با اینا نگرد .
بحث.نکن .
با استدلال های واهی و چارتا حرف قلمبه
سلمبه مختو شست و شو میدن.
بعد تو فک میکنی خبریه.
ولی بعد میفهمی این طور نیست.
ببین برو با آدم های عاقل (نه به اصطلاح عاقل)به طور رو در رو بحث کن.
نرو تو نت .دو سه تا چرت و پرت (منظورم حرف های جناب دکتر حداد عادل نیست)(منظورم سوال ها و شبهات نا بجا و جواب های دروغینیه که بعضی ها تو سایت ها و وبلاگاشون میذارن)
بعد کاملا بی طرفانه تصمیم بگیر.
ب خدا قسم هیچ مسلمان واقعی ای راضی به حجاب زوری نیس
برو دوباره پست هام رو بخون همشو تو این بحث.
من هم به شما دیس دادم بابت اون دروغی که در مورد اسلام و عقل گفتی..
ببین تو داری میگی خدا رو.اثبات کردم نیس.
داری میگی حجاب بده.
داری میگی پیامبر به خاطر زیبایی و پول (2تا چیز مادی)
رفته با عایشه ازدواج کرده
داری میگی.
اون جوون بسیجی که تو گوشیش فیلم... دا ه.(من به شدت از بسیجی بودن دورم.حتی سه ماهه متاسفانه مسجد نرفتم.نمازمم هم اول وقت نیس.اصن ماله دیشب قضا شد)
داری اسوه .الگو و سرمشق من رو اتهام واهی میبندی بهش.
داری ازدواج پیامبر گرامی اسلام (ص)رو با عایشه.نفی میکنی چون به نظرت به خاطر پول و زیبایی که دو تا چیز کاملا مادی هستن،بوده..

که این دروغ و تهمتی نا روا به ساحت مقدس ایشونه.

خوب آخری مصداق آشنایان منه.که داری بهشون تهمت میزنی.تهمت و غیبت مثه خوردن گوشت برادر مسلمان هست.
داری یه چیزه دروغ اصرار میکنی(خودت فقط تنهایی باید برسی به وجود خدا.منم یه زمانی حرفایی یه ذره شبیه تو میزدم.)(الان نرسیدی به وجود خدا داری اینارو میگی.رسیدی میفهمی حرفامو)
داری به ارزش های من توهین میکنی.میگی که حجاب بده.
من تو پست قبلیم هم گفتم.
از این حرفای خنده دار نزنید.خنده بر شدیم :|
کی رو دیدی به خاطر نرسیدن ویتامین Dاونم به خاطر رعایت حجاب چیزیش بشه .ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا که بد آفریده هاش رو که نمیخواد.پس حتما فوایدی تو رعایت حجاب دیده که ما انسان ها رو به رعایت اون دعوت کرده.
حرف کاملا بی منطق و بی پایه ایه .
چون تا حالا گزارش نشده.از هیچ جایی.
.
منم خیلی اعتقادی و دینی حرف زدم از همه ـگیتون عذر میخوام [
شما آقای ... دیس نده الکی.منطقی حرفتو بزن تو تاپیک.

mra1375

محمدرضا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1393
مدال المپیاد
طلای زیست
دانشگاه
علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

:| :| میگم بحث سر اینه که

یه مسلمان باید حجاب داشته باشه یا حجاب باید اجباری باشه ؟!

Iman.Mage

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
اینستاگرام

خب ممنون از کسایی که از اول تاحالا بحث کردن و اطلاعاتشون رو در اختیار ما گذاشتند.
جمع بندی این میشه:

1. حجاب در قرآن و احادیث آمده است و بر مسلمان واجب است.
2. درمورد اجباری بودن کسی آیه ای نشونم نداد تا اینجا، ولی هرچی بوده رای مردم بوده و همه باید تابعش باشن.
3. همونطور که Fitz. William Darcy گفت، تنها راه اثبات حجاب از طریق دینه و دلیل غیر دینی حداقل هنوز براش نیست.

parimero

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

دوست عزیز!! وقتی شما پذیرفتی قرآن از سوی خداست و تحریف نـشده و برای همه زمانهاست احکامش، پس دیگه وقتی میرسی به آیات، مدام دلیل دلیل نـمیکنی!
نه اینکه عقل تعطیل! ولی قبولش میکنی .. اما خیلی هم خوبه بری دنبال دلایل عقلی ولی صرفا برای تقویت ایمانت ؛ نـه تازه قبول کردن حکم. :)

سفسطه جالبی حکم فرماست بر دین شما! :)

اول حکم رو اثبات شده مدونید بعد میرید دنبال دلایل زیباست مشعوف شدیم
....

به نقل از Fitz William . Darcy :

اما وقتی ما میگیم اسلام رو قبول داشتن برای همینه .. وقتی مشکل اینجا حل شد دست برای استدلال خیلی بازتره، مثلا من چطوری باید نماز رو برای یک غیرمسلمون باز کنم با دلایل عقلی؟! بله فواید علمی هم داره .. ولی شاید اون طرف بگه من این فواید رو نـمیخوام یا هرچی!

یه سری اثباتها و استدلال ها؛ زنجیره وار اند .. خارج از زنجیره نـمیشه اثباتشون کرد ..

تازه اگرم بشه؛ سخته .. بالاخره اینجا همه بچه ها تقریبا در یه رنج سنی اند ، علامه ای که ده ها سال کارش صرفا اینا بوده باشه که نـداریم! تازه اگرم اون علامه بیاد توضیح بده باز ممکنه برای توضیحش پیش نیازهایی بخواد که ما نـدونیم!

پس فکر نـکنید الان ما استدلالمون خوب نـبود یا نـتونست شمارو اگر با دید باز خوندید حرفو بازم قانع کنه ؛ پس دگ حله و زیرآب احکام خورد و هورا !! :-?? :)

درباره آیات قرآن هم ؛ وقتی حکم کلی بیان شده خطاب به مردم پس شامل همه میشه!! اجبار یعنی با چوب دنبالت کنن مثلا؟؟!!

بعله!!!
میدونم کلا در تمامی کتاب های دینی رسیدن حکم به حکم به چشم میخوره!!! (سفسطه مصادره به مطلوب)
و مختص! اسلام نیست و به خاطر همینه که من آتئیستم!!!

امنیت بالاس؟...عجیبه... یارو هفتیر میکشه 12 نفرو عینه چی میکشه... بعد خیلی ها همش اسلحه همراهشونه...

ضمنا" طرف تو آمریکا با رضایت کامل خیلی کار ها میکنه.... برا همین هیچ زور و نا امنی به وجود نیومده!!!

قابل توجهتو منظورتون از کشور متمدن آمریکاس و این نگاه سطحی بیناننتون نشون میده که تو عمرتون نرفتین درست راجب یه چیز بدوننید و هرچی شنیدید از اطرافیان تکرار کردید، وقتی که آمریکا تشکیل شد ابتداعا هر ایالت یه کشور مجزا بود تقریبا که با درایت و هوشمند یه فرد و ابر نابغه ی اجتماعیی مثل آبراهام لینکون تونستن اینارو با هم متحد کنن و ایالات متحده ی آمریکارو بسازن اما این که چرا حمل صلاح مطابق قانون اساسی آزاد خیلی بحث عکقی و زیباییست داخل تاریخ آمریکا
آمریکا کشوریه که تاکنون یکی از موفق ترین و پایدارترین جمهوری ها رو داشته و علتش هم قوانین راست لیبرال و مهندسی شده ی اجتماعیه اونه، گرچه الان این قاونو ممکنه در مواقعی مشکل ساز بشه ولی قانونی بود که با هدف و فلسفه ی قابل توجهی نوشته شد، در کشوری مثل ما که تقریبا شخص اول تمامی اختیارات حتی اختیارات فراقانونی داره و فرمانده ی کل قوا هم محسوب میشه و شورایی که رو خودش نظارت دارند رو هم خودش تعیین میکنه و ..... عملا ما شاهد دیکتاتوری نرمیم، این رفتار باعث در دراز مدت تک فکری شدن جامعه و به مرور پایمال شدن حقوق اقلیت های فکری و اندیشه ای و سیاسی میشه و کم کم جو سنگینی در جامعه ایجاد میکنه که رویکرد گفتمان سیاسی و اصلاح نرم رو از بین برده و این جو حاکم انباشتگی اختلافی میده که نتیجش میشه یک حرکت ماشه ای و مثلا اعتراضات و تظاهرات و نهایتا انقلاب که اتفاقا برای سرمایه های مملکت یک انقلاب بسیار مخربه و به هم زننده ی برنامه های دراز مدت و .... یک کشور.
تو آمریکا رییس جمهور اختیاراتی داره، و در طی مدتی این فرد تبدیل میشه به شخص اول مملکت که هیچ مقام قانونی بالاترین از اون نیس،‌حالا اگه این فرد نخاد کنار بره و سعی کنه کشور رو به سمت دیکتاتوری نرم پیش ببره چه باید کرد؟ مسلمن مردم باید اعتراض کنن، خب این چطور ممکنه؟ وقتی که خشونت همیشه در انحصار دولته و نیروهای ضد ش-ورش و ... آمادگی سرکوب جامعه رو دارن و غیره. در واقع میتونه به عنوان یه باگی قانونی محسوب بشه که ظرفیت ایجاد دیکتاتوری و ایجاد اختلال در جمهوری مردم آمریکا و دسترنج خون و زحمت ملت آمریکا رو میتونه به مخاطره بندازه.
بنابراین چیزی که اون سال ها که قانون اساسی کشور آمریکا نوشته میشد در نظر گرفتن تا ایالات همچنان با هم متحد بمونن و اطمینان داشته باشن که روزی کسی نخواهد توانست با دیکتاتوری بهشون زور بگه این بود که خشونت نباید تنها در انحصار دولت قرار بگیره تا بتونه با اون به کسی زور بگه و کسی نتونه در مقابلش مقاومت کنه، ما یک حکومت لیبرال دموکرات مردمی هستیم و این آزادی رو برای توده ی مردم قرار میدیم و تا اینطور از خطر زورگویی به مردم توسط نظام حاکم جلوگیری بشه و حق استفاده از اصلحه برای مردم تصویب شد و تحمیل چیزی با استفاده از قدرت از سمت حکومت به توده ی مردم رو تو آمریکا ناممکن کرد.
گرچه حالا ممکنه به مشکلاتی خورده باشند از لحاظ گاهی جرایمی که اتفاق می افته اما این حقیقت که تصویب این قانون تا چه حد آینده نگرانه و باعث باز بودن و اصلاح پذیری و جلوگیری از انحراف جمهوری مردم آمریکا شد قابل چشم پوشی نیست.

به نقل از Iman.Mage :
خب ممنون از کسایی که از اول تاحالا بحث کردن و اطلاعاتشون رو در اختیار ما گذاشتند.
جمع بندی این میشه:

1. حجاب در قرآن و احادیث آمده است و بر مسلمان واجب است.
2. درمورد اجباری بودن کسی آیه ای نشونم نداد تا اینجا، ولی هرچی بوده رای مردم بوده و همه باید تابعش باشن.
3. همونطور که Fitz. William Darcy گفت، تنها راه اثبات حجاب از طریق دینه و دلیل غیر دینی حداقل هنوز براش نیست.

صد البته موافقم...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا