...roze...
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- مشهد
پاسخ : حجاب بودن یا نبودن مسئله اینست !
اینا سفسطه نیستن اینا دلایل دلایلی که کاملا منطقی هستن حتی اگه شما آتئیستم هم باشین دلیل نمی شه که امنیت براتون مهم نباشه ... شما نمی خواهید قبول کنیدخیلی بهتر بود اگه شما حداقل قبلش به اسلام ایمان می داشتین و قرآنو قبول داشتین و بعد راجع به حجاب و غیره شبهاتتون رو برطرف می کردین چیزی برای گفتن ندارم ولی ... بگذریم به هر حال قصد توهین یا بی احترامی به شما و اعتقاداتتون نداشتم بنابراین اگر همچین چیزی رو احساس کردین شخصا عذرخواهی می کنم...به نقل از پرنیرا :سفسطه جالبی حکم فرماست بر دین شما! :)
اول حکم رو اثبات شده مدونید بعد میرید دنبال دلایل زیباست مشعوف شدیم
....
و مختص! اسلام نیست و به خاطر همینه که من آتئیستم!!!
با قسمت دوم حرفاتون موافق نیستم چون چنین چیزی رو قبول ندارم به هر حال محمد جواد تو صفحه قبل پست جالبی داد که فکر کنم خوندنش قانعتون کنه و در مورد بخش سوم حرفاتون هم دقیقا همین طوره شخصی که خدا رو قبول کنه قرآن رو قبول کرده بنابراین به دستورات اون همه عمل می کنه هر چند براش غیر قابل درک باشن و این در ناتوانی ما انسان هاست به هر حال خدا بهتر از همه من و شما رو می شناسه و مطمئن باشین حتما دلایل منطقی وجود داره ... جدا از این من توی پستای قبلیم هم دلایلی خودم رو گفتم که اصلا به قرآن و دین مربوط نمی شد فقط تجربه های خودم بودبه نقل از Iman.Mage :خب ممنون از کسایی که از اول تاحالا بحث کردن و اطلاعاتشون رو در اختیار ما گذاشتند.
جمع بندی این میشه:
1. حجاب در قرآن و احادیث آمده است و بر مسلمان واجب است.
2. درمورد اجباری بودن کسی آیه ای نشونم نداد تا اینجا، ولی هرچی بوده رای مردم بوده و همه باید تابعش باشن.
3. همونطور که Fitz. William Darcy گفت، تنها راه اثبات حجاب از طریق دینه و دلیل غیر دینی حداقل هنوز براش نیست.