پاسخ : حجاب بودن یا نبودن مسئله اینست !
به نقل از Fateme Rahmati :
من خودم گزینه ی دوم و زدم! همون اولشم گفتم!
اگه فرهنگ سازی بشه و امنیت کامل داشته باشن همه موافقم که برداشته بشه! گرچه من خودم برنمیدارم!
ولی در حال حاضر که اصلا امنیت نیست و کلی آدم بیجنبه حضور دارن در میدان,مخالفم! چون در این صورت هیچکس امنیت نخواهد داشت!
الانم نیست تازه!
تازه خیلیا به همین دلایل مخالفن و باعث آشوب و چند دستگی در کشور میشه!
بعد میدونین چه فاجعه ای پیش میاد؟
یه چیز فراتر از فاجعه!
و اینکه در این شرایط شما یه خورده احساساتت و حفظ کن(مخاطبم همه اونایین که میگفتن 40 روزه......)!! هنوز این کشور که سال ها اسلامی بوده, نمیتونه همچین چیزیرو تحمل کنه! پس میاره! بعدش بدبخت میشیم هممون!
و البته کسایی که به شهدا این وسط توهین کردن,واقعا واستون متآسفم شدید! واقعا متآسفم! فقط همین کافیه واستون!
و منم با حرف یکی از دوستان که گفته بودن,خود مردم رآی دادن و اینا موافقم!
من همیشه میگم!! وقتی خودت یه کار میکنی,پای حرفت باش!
حالا اجداد شما حجاب و نظام جمهوری اسلامی رو انتخاب کردن,شما هم نباید اعتراض کنی! چون خودمون این و انتخاب کردیم!
من هی میخوام اینجا پست ندم,نمیشه انگار!!!
***سلام,
این حرفی که در دهان ما انداخته اند, فرهنگ سازی, این خود یک انحراف است و برایش دلیل دارم.
یک .این فرهنگ سازی که منجر به کاهش پوشش بدن می شود وقتی ادامه پیدا کند انسان را برهنه می کند.
دو. این چه فرهنگی است که باید ترویج داده شود. ما دو الگو داریم
الگوی فرهنگی آمریکایی, لایف استایل آمریکایی, و دیگر الگوی اسلام ناب برای حیات طیبه
حال شما با کدام گزینه مشکل حجاب را حل می کنید.
اگر الگوی تان اسلام است که به پوشش بیشتر تاکید دارد.
و اگر الگوی تان آمریکایی است, که مشکلی را حل نکرده, آستانه تحریک را بالا برده و افراد دنبال ماجراجویی جـنسی هستند, بله با مو تحریک نمی شوند چون انقدر حریص شده اند که دنبال لذات بالاتر جـنسی هستند و در چنین الگویی که حرص محور است این زیاده خواهی پایانی ندارد.
عادی سازی راه حل نیست. آلوده سازی است.
کسی که صحنه زشتی را می بیند و شدیدا تحریک می شود
و دفعات بعد که همان صحنه را می بیند و تحریک نمی شود این درمان نشده, نابود شده,
شما برای اینکه جلوی شکمتان را بگیرید انقدر می خورید که دیگر جای خوردن نداشته باشید!? آدمی که زیاد یک میوه را بخورد نسبت به آن بی میل می شود. آیا خوردن بی حد و حصر یک میوه درمان نخوردن است? هرگز!
سوم این فرهنگ سازی را چه کسی باید انجام دهد?
با چه وسیله ای?
آیا قبلا این نظریه جواب داده و جامعه ای آرمانی شکل گرفته?
آیا ترویج فساد و فحشا در سطح بالا برای عادی کردن فساد در سطح پایین عاقلانه است?
به نقل از Bahar_R :
فاطمه جان ببین میگی مردم جامعه ما آرزوشونه یه تار موی دخترا رو ببینن؟؟ منشاءش چیه ؟
ببینید این قانون روی اکثر افراد صدق می کنه که شما وقتی محرومیت و حساسیت ایجاد می کنید افراد رو به جای دور کردن جذب اون کار می کنید
اینجور پوشش هم علاوه بر اینکه خانوم هارو محدود می کنه و مشکلات زیادی ایجاد می کنه ،
باعث میشه بعضی از مرد ها و پسر های ما هم بیشتر جذب بشن به بد نگاه کردن
چرا یه جایی مثل آمریکا شما با آستین کوتاه بری بیرون هیچ کس غیر عادی نگات نمی کنه ؟
چون حساسیت بی جا براشون ایجاد نکردن به نوعی عقده ای نشدن
الان هم وضعیت اینقدر که شما فکر می کنید بد نیست اصلا اینجوری نیست که بیشتر مردم به دخترهای به اصطلاح بدحجاب به چشم بدکاره نگاه کنن
الان تعداد افرادی که به اینطور حجاب معتقد نیستن خیلی زیاده برید توی خیابون کاملا اینو می بینین
دخترهایی که کامل موهاشون پوشیده نیست و کامل رعایت نمی کنن از دختر هایی با موهای کاملا پوشیده بیشتر هستن پس افراد معتقد به این حجاب اکثریت قاطع نیستن
به نظر من داره به مرد ها و پسر های ایرانی توهین میشه واقعا ! یعنی اونها در حد مردم بقیه دنیا شخصیت انسانی و توانایی کنترل خودشونو ندارن ؟؟مسلما دارن فقط نیاز به تربیت درست و آموزش داره
حالا میرسیم به این که عواقب اینکه این محدودیت رو نپذیریم چیه ؟ این که بد درموردمون فکر می کنن؟ افرادی که روی هر کسی بدون هیچ آگاهی قضاوت می کنن چه اهمیتی داره چی فکر می کنن ؟ شما حجابتو هم رعایت کنی یه بهانه دیگه برای قضاوت کردن پیدا می کنن .
عاقبتش اینه که بعضی از پسر ها نگاه ناسالم می کنن و مردم تیکه میندازن ؟ چه اهمیتی داره ؟ اونا شخصیت خودشونو نشون میدن که خیلی پایینه چیزی از شما کم نمیشه بازم . نمی گم خوشاینده ولی میشه بهش بی توجهی کرد .
یک سوال اساسی دارم
به نظر شما, اگر آقایون موی خانمی رو مشاهده کردند و کنجکاوی شان نسبت به موی خانم پاسخ داده شد کنجکاوی شان تمام می شود?
خیر, تمام نمی شود, بلکه مرحله جدیدی را آغاز می کند, هرچقدر بیشتر بدن زن برای مرد نمایش داده شود او باز کنجکاو است آنجاهایی که ندیده را کشف کند. این قضیه حتی با دیدن تمام بدن زن تمام نمی شود. بلکه می خواهد بدن زن را تجربه کند. و باز پس از تجربه کنجکاوی تمامی ندارد, بقیه زنان را هم می خواهد بکاود و تجربه کند. میل جنسی سیری ناپذیر است.
این سیاه نمایی نیست. طبیعت جنس مرد است.