حجاب بودن یا نبودن مسئله اینست !

نظر شما راجع به وجود حجاب

• اجباری باشد و همه مستلزم رعایت کردن آن باشند

رای‌ها: 68 17.3%
  • اجباری نباشد ولی افراد علاقه مند حجاب داشته باشند

رای‌ها: 314 79.9%
  • اصلا حجاب نباشد

رای‌ها: 11 2.8%

• رای‌دهندگان
    393
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammadjb

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
مدال المپیاد
زیست
پاسخ : حجاب بودن یا نبودن مسئله اینست !

با اجازه .من یه چیزی بگم و برم.

مخاطبم کسانی هستن که با حجاب مخالفن یا اونو اجباری نمی دونن.

1- اگه شما اسلام و قرآن و ... رو قبول دارید. دیگه بحثی نیس. اصلا به فرض مردا تحریک نشن. خدا دستور داده (نور/31) و باید بی چون و چرا بهش عمل کرد.

2- اگه هم به اسلام و قرآن و ... زیاد کاری ندارید. باید بگم که شما تو ایران زندگی میکنین و هر فرد تو هر کشوری که میخواد زندگی کنه موظفه قوانینشو رعایت کنه. قانون ایرانم میگه حجاب تو جامعه باید رعایت شه.

پس شما برای رعایت نکردن حجاب باید:

1- اسلامو قبول نداشته باشین.
2- تو یه کشوری زندگی کنین که حجاب توش اجباری نباشه.

اینا همش صرف نظر از فوایدی بود که حجاب داره.

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

این ترجمه آیه 31 سوره نور که گفتی :
و به زنان با ايمان بگو ديدگان خود را [از هر نامحرمى] فرو بندند و پاكدامنى ورزند و زيورهاى خود را آشكار نگردانند مگر آنچه كه طبعا از آن پيداست و بايد روسرى خود را بر سينه خويش [فرو] اندازند و زيورهايشان را جز براى شوهرانشان يا پدرانشان يا پدران شوهرانشان يا پسرانشان يا پسران شوهرانشان يا برادرانشان يا پسران برادرانشان يا پسران خواهرانشان يا زنان [همكيش] خود يا كنيزانشان يا خدمتكاران مرد كه [از زن] بى‏نيازند يا كودكانى كه بر عورتهاى زنان وقوف حاصل نكرده‏اند آشكار نكنند و پاهاى خود را [به گونه‏اى به زمين] نكوبند تا آنچه از زينتشان نهفته مى‏دارند معلوم گردد اى مؤمنان همگى [از مرد و زن] به درگاه خدا توبه كنيد اميد كه رستگار شويد (۳۱)

می خوام بدونم کجاش حجاب زوری رو امر کردِ ؟!

2- اگه هم به اسلام و قرآن و ... زیاد کاری ندارید. باید بگم که شما تو ایران زندگی میکنین و هر فرد تو هر کشوری که میخواد زندگی کنه موظفه قوانینشو رعایت کنه. قانون ایرانم میگه حجاب تو جامعه باید رعایت شه.
الان موضوعِ بحث ما ، اینه که این قانون کارآمد هست یا نه !!

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از محمـد جواد :

1- اگه شما اسلام و قرآن و ... رو قبول دارید. دیگه بحثی نیس. اصلا به فرض مردا تحریک نشن. خدا دستور داده (نور/31) و باید بی چون و چرا بهش عمل کرد.

اولا توی قرآن به مو اشاره ای نشده و صرفا این تفسیر هست .
دستوراتی که خدا داده همیشه با عقل و منطق هم جور در میاد در حالی که این یکی اصلا اینطور نیست
اگر هم ادعا دارید روایاتی وجود داره استدلال من اینه که وقتی خداوند قرآن ، کتاب کامل خودشو فرستاده
و در مورد حجاب آیه نازل شده پس ضروریات گفته شده و بیش از اون ضروری نبوده
بنابراین لزومی به تعبیر و تفسیر و پیچیده کردن دین توسط کسی نیست .
روایات هم 1300 سال دست به دست شده پس اگر حتی1٪ احتمال خطا داره قابل استناد نیست .
دوما شما قوانین دین رو وقتی می تونید به عنوان قانون کشور اجرا کنید
که افرادی که اونجا زندگی می کنن بدون استثنا اون دین رو قلبا قبول داشته باشن که چنین حالتی غیر ممکنه پس
شما حق ندارید کسی که مسلمون نیست وادار کنید به زور قوانین اسلامو اجرا کنه
توی قرآن هم به تکرار تاکید شده که کسی نباید به زور دینو قبول کنه
ضمنا یک مسیحی ، یک بی دین ، یک زرتشتی ، یک یهودی و هر کس با هر عقیده ای که داره توی این کشور زندگی می کنه
دقیقا همونقدر که شما از کشور سهم دارید حق داره پس شما نمی تونی حق زندگی کردن در کشورشو ازش سلب کنی بوسیله قوانین .
برعکس حرف خودتونو میشه به خودتون زد شما اگر خیلی دوست دارین جایی زندگی کنید که زنها محدودیت رو قبول کنن عربستان صعودی هست .

به نقل از اخوی! :
یک سوال اساسی دارم
به نظر شما, اگر آقایون موی خانمی رو مشاهده کردند و کنجکاوی شان نسبت به موی خانم پاسخ داده شد کنجکاوی شان تمام می شود?
خیر, تمام نمی شود, بلکه مرحله جدیدی را آغاز می کند, هرچقدر بیشتر بدن زن برای مرد نمایش داده شود او باز کنجکاو است آنجاهایی که ندیده را کشف کند. این قضیه حتی با دیدن تمام بدن زن تمام نمی شود. بلکه می خواهد بدن زن را تجربه کند. و باز پس از تجربه کنجکاوی تمامی ندارد, بقیه زنان را هم می خواهد بکاود و تجربه کند. میل جـنس‍‌‍ی سیری ناپذیر است.
این سیاه نمایی نیست. طبیعت جنس مرد است.
خیر کنجکاوی که همون غریضه ی جنسی باشه تموم نمیشه مسئله دقیقا همینه.
اگر روسری و چادر باشه هم این کنجکاوی مهار نمیشه
مهار شدنش وقتیه که با تربیت ارزش های انسانی آموزش داده بشه .
تفاوت انسان ها با حیوانات چیه ؟؟ اینه که می تونن با اراده به خوی طبیعی خودشون غلبه کنن .
چنین اراده ای هم در اخلاقیات ستوده شده و هم در دین به عنوان پرورش دهنده ی روح انسان عنوان شده .
راه این مسئله اینه که این اراده نهادینه بشه و جا بیفته
ولی وقتی جامعه به مرد ها حق میده که خودشونو آزاد بذارن و کنترل نکنن
و در عوض زن هارو موظف به محدودیت میدونه هیچ وقت چنین اراده ای جا نمی افته
چون استدلال اینه :‌مرد چنین طبیعتی داره پس حق داره به خودش زحمت نده کنترلش کنه .
این درست تره یا اینکه ارزش های انسانی و کنترل بر اعمال رو در جامعه جا بندازیم ؟؟
قبلا هم گفتم این کار اصلا توهین به شخصیت مرد هست
من اگر مرد بودم بهم بر می خورد که منو در این حد فاقد کنترل نفس فرض کنن . معتقدین به این قضیه رو نمی دونم

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فــرزانگان ۳
شهر
طــهـران
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
علوم پزشکی البرز
رشته دانشگاه
پزشکی

من فقط درجواب آقای محمد جواد یه چیزی رو بگم و برم :
بحث ما الان سر این نیست که ما مجبوریم حجاب رو رعایت کنیم یا نه. چون جواب این سوال رو خواهر 8 ساله منم میدونه. بهتره شما یه بار دیگه به پست های تاپیک و موضوع بحث نگاه بندازید
+ با حرفای بهار موافقم

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فــرزانگان ۳
شهر
طــهـران
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
علوم پزشکی البرز
رشته دانشگاه
پزشکی

آقای اخوی.
..یکم متوجه حرفایی که دارید میزنید باشید...چنان دم از طبیعت مرد میزنید که انگار همه مردان رو شما آفریدید... شما از ذات بقیه مرد ها چه میدونید؟ بله چیزهایی هست که در عموم مشترکه اما درخیلی ها ما نشانه هاش رو نمیبینیم... اگر این طور بود که همه ی ما به جای یه مادر هزاران مادر دیگه هم داشتیم.... واقعا فکر کنید به حرفاتون
پس اگه اینطوریه من از بچگی علاقه شدیدی به تاب بازی داشتم...و چون این ذات منه ، پس باید اونقدر تاب بخورم تا سرم گیج بره و بمیرم....
آره این ذات مرده که نیاز جنسیش اندکی بیشتر باشه....اما میشه از جایی برای ما سند بیاری که خدا یا پیامبرش یا هر فرد عاقل و بالغی گفته باشه که : نیاز جنسی مرد پایان ناپذیره و میل شدیدی داره و این طبیعتشه و نمیشه کاریش کرد...پس ای زنان حواستان باشد !!
اگر اون آقای افراطی تند رو( منظورم شما نیستید) مارو حیوون میخونند ، پس بذارید منم حرفمو راحت بگم.... مردایی که شما اون هارو با چنین صفاتی میخونید ، فقط یک حیوانند و بس . ( دقت کنید مردایی که این صفات رو دارند)
همون خدایی که قبولش داری میگه ما تو را عاقل و با خرد آفریدیم، نفرستادیم تورو روی زمین که بیای دم از این بزنی که خب مردا شهوتین پس نمیشه کاریشون کرد....ما انسانیم و توانایی کنترل رو داریم . توانایی اختیار

usboy

کاربر حرفه‌ای

به نقل از محمـد جواد :

Iran's law is shit,honey
Don't talk about that
اولا اينكه اصلا دين نبايد ربطي داشته باشه
دوما اينكه يه بهايي يه يهودي يه بودايي بايد تو ايران چه كنه
خب طرف همون اول كه وارد ايران ميشه بهش ميگن خانوم شالتو بده جلو
خب طرف ميگه يور كانتري ساكس
هركي هست تو دنيا رو داريم فراري ميديم
بعدشم اصلا ربطي نداره به كسي كه طرف حجاب داشته باشن يا نه
اصلا طرف دوس داره هزارتا بلا سرش بياد به كسي چه
فعلا كه آمار تجاوز تو ايران از امريكا داره پيشي ميگيره
امريكايي كه همه چي آزاده توش
كلا جلوي هرچي رو بگيري بدتر ميشه
جلوي ماهواره رو يه مدت ميگيرن بعد تمام مردم دنباله ماهواره ميافتن
وقتي كه يكسال ميشينن پاش ميبينن چيزه عجيبي نيست

usboy

کاربر حرفه‌ای

به نقل از sarvenaz_km :
آقای اخوی.
..یکم متوجه حرفایی که دارید میزنید باشید...چنان دم از طبیعت مرد میزنید که انگار همه مردان رو شما آفریدید... شما از ذات بقیه مرد ها چه میدونید؟ بله چیزهایی هست که در عموم مشترکه اما درخیلی ها ما نشانه هاش رو نمیبینیم... اگر این طور بود که همه ی ما به جای یه مادر هزاران مادر دیگه هم داشتیم.... واقعا فکر کنید به حرفاتون
پس اگه اینطوریه من از بچگی علاقه شدیدی به تاب بازی داشتم...و چون این ذات منه ، پس باید اونقدر تاب بخورم تا سرم گیج بره و بمیرم....
آره این ذات مرده که نیاز جـنس‍‌‍یش اندکی بیشتر باشه....اما میشه از جایی برای ما سند بیاری که خدا یا پیامبرش یا هر فرد عاقل و بالغی گفته باشه که : نیاز جـنس‍‌‍ی مرد پایان ناپذیره و میل شدیدی داره و این طبیعتشه و نمیشه کاریش کرد...پس ای زنان حواستان باشد !!
اگر اون آقای افراطی تند رو( منظورم شما نیستید) مارو حیوون میخونند ، پس بذارید منم حرفمو راحت بگم.... مردایی که شما اون هارو با چنین صفاتی میخونید ، فقط یک حیوانند و بس . ( دقت کنید مردایی که این صفات رو دارند)
همون خدایی که قبولش داری میگه ما تو را عاقل و با خرد آفریدیم، نفرستادیم تورو روی زمین که بیای دم از این بزنی که خب مردا شهوتین پس نمیشه کاریشون کرد....ما انسانیم و توانایی کنترل رو داریم . توانایی اختیار
كاملا موافقم
فقط از يه لحاظ مشكل داره
اينكه آدم ميتونه چند تا پدر داشته باشه ولي بچه از مادرش بدنيا مياد و فقط يه مادر ميتونه داشته باشه
خب مثه اينكه بعضي ها مشكلاتي دارن و نمتونن اختيار و كنترل داشته باشن
آقايون حجاب درمان است.كنترل پيشگيري
و پيشگيري به از درمان است

alex delpiero

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی (شعبه دیگری ندارد ...)
شهر
کرج
مدال المپیاد
سال 1388 قبولی المپیاد نجوم مرحله اول ، سال 1389 و 1390 قبول مرحله اول المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی برق

به نقل از JooJoo Joon :
Iran's law is shit,honey
Don't talk about that
اولا اينكه اصلا دين نبايد ربطي داشته باشه
دوما اينكه يه بهايي يه يهودي يه بودايي بايد تو ايران چه كنه
خب طرف همون اول كه وارد ايران ميشه بهش ميگن خانوم شالتو بده جلو
خب طرف ميگه يور كانتري ساكس
هركي هست تو دنيا رو داريم فراري ميديم
بعدشم اصلا ربطي نداره به كسي كه طرف حجاب داشته باشن يا نه
اصلا طرف دوس داره هزارتا بلا سرش بياد به كسي چه
فعلا كه آمار تجاوز تو ايران از امريكا داره پيشي ميگيره
امريكايي كه همه چي آزاده توش
كلا جلوي هرچي رو بگيري بدتر ميشه
جلوي ماهواره رو يه مدت ميگيرن بعد تمام مردم دنباله ماهواره ميافتن
وقتي كه يكسال ميشينن پاش ميبينن چيزه عجيبي نيست

ایشون معلومه اصلا برای آمریکا زاده شدنا ....
می بینید فارسی هم نمی تونن درست صحبت کنن...
دوستمون درست می گن ببینید شما تو آمریکا هم زندگی کنید حتما قوانینی داره خلاف میل شما ....
که باید به اونا عمل کنید ....
الانم دارید تو ایران زندگی می کنید و باید به قانونش عمل کنید و اگه ناراحتید فکر نمی کنی کسی جلوتون رو گرفته باشه ....
زبانتون هم که خوبه انگار.... :D

mohammadjb

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
مدال المپیاد
زیست

این ترجمه آیه 31 سوره نور که گفتی :
و به زنان با ايمان بگو ديدگان خود را [از هر نامحرمى] فرو بندند و پاكدامنى ورزند و زيورهاى خود را آشكار نگردانند مگر آنچه كه طبعا از آن پيداست و بايد روسرى خود را بر سينه خويش [فرو] اندازند و زيورهايشان را جز براى شوهرانشان يا پدرانشان يا پدران شوهرانشان يا پسرانشان يا پسران شوهرانشان يا برادرانشان يا پسران برادرانشان يا پسران خواهرانشان يا زنان [همكيش] خود يا كنيزانشان يا خدمتكاران مرد كه [از زن] بى‏نيازند يا كودكانى كه بر عورتهاى زنان وقوف حاصل نكرده‏اند آشكار نكنند و پاهاى خود را [به گونه‏اى به زمين] نكوبند تا آنچه از زينتشان نهفته مى‏دارند معلوم گردد اى مؤمنان همگى [از مرد و زن] به درگاه خدا توبه كنيد اميد كه رستگار شويد (۳۱)

می خوام بدونم کجاش حجاب زوری رو امر کردِ ؟!
زوری؟ مگه من چنین چیزیو گفتم. خدا اینجا مخاطبش زنان با ایمانه یعنی کسایی که خدا رو قبول دارن و بهش معتقدن..

اولا توی قرآن به مو اشاره ای نشده
مو یه نوع زینته.
من فقط درجواب آقای محمد جواد یه چیزی رو بگم و برم :
بحث ما الان سر این نیست که ما مجبوریم حجاب رو رعایت کنیم یا نه. چون جواب این سوال رو خواهر 8 ساله منم میدونه. بهتره شما یه بار دیگه به پست های تاپیک و موضوع بحث نگاه بندازید
اتفاقا الان که نگا انداختم فهمیدم شما رو از هیچ ظریقی نمیشه قانع کرد.

29 ص فقط دارین لج میکنین.

اون یهودی و مسیحی و بی دین و ... داره تو ایرانی زندگی میکنه که قانونشو 98 درصد تایید کردن. پس یا باید قوانینو رعایت کنه یا بره یه کشور دیگه.

من وظیفم بود. که اینارو بگم. و ازتون میخوام که لج بازی نکنین و یه بار دیگه پستای دوستان (اخوی و ...) رو بخونید و با انصاف قضاوت کنین.

fitmal

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan 2
شهر
کرمان (1 ر) - تهران (بقیه)
مدال المپیاد
یه سری مرحله 1 :-" 1 مرحله 2 :-"

لج نیست برادر من ، من عین این چند صفحه اخیر رو خوندم اما یه دلیل قانع کننده برای حجاب ندیدم
شما اگه دلیلی داری بگو بنده خودم شخصا نامردم اگه منطقی باشه و قبول نکنم میگی خدا گفته اخه این شد حرف باید ی دلیلی داشه باشه من نمیبینم

alex delpiero

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی (شعبه دیگری ندارد ...)
شهر
کرج
مدال المپیاد
سال 1388 قبولی المپیاد نجوم مرحله اول ، سال 1389 و 1390 قبول مرحله اول المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی برق

به نقل از fitmal :
لج نیست برادر من ، من عین این چند صفحه اخیر رو خوندم اما یه دلیل قانع کننده برای حجاب ندیدم
شما اگه دلیلی داری بگو بنده خودم شخصا نامردم اگه منطقی باشه و قبول نکنم میگی خدا گفته اخه این شد حرف باید ی دلیلی داشه باشه من نمیبینم

خانم شما الان با حجاب داری می ریم پسرا می خوان بخورنت .... به خدا هر روز این صحنه ها رو می بینم ناراحت می شم ....
فرهنگ ملت الان اینه شما جرات داری بدون حجاب بیا..... جدا از گیر دادن های نظام به نظرت مردم ظرفیت دارن ....؟ و فرهنگی هم که الان اینطوریه به سن شما نمی رسه که درست شه ...

fitmal

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan 2
شهر
کرمان (1 ر) - تهران (بقیه)
مدال المپیاد
یه سری مرحله 1 :-" 1 مرحله 2 :-"

به نقل از alex delpiero :
خانم شما الان با حجاب داری می ریم پسرا می خوان بخورنت .... به خدا هر روز این صحنه ها رو می بینم ناراحت می شم ....
فرهنگ ملت الان اینه شما جرات داری بدون حجاب بیا..... جدا از گیر دادن های نظام به نظرت مردم ظرفیت دارن ....؟ و فرهنگی هم که الان اینطوریه به سن شما نمی رسه که درست شه ...
بعلا تا وقتی این حرفارو بزنیم درست نمیشه
الان حجاب زوری ک هست از بی حجابی بهتر نیست
بحثا خیلی تکراریه تو این تاپیک 10 صفحه اخر ک من در جریانش بودم ک همش مث همه

mohammadjb

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
مدال المپیاد
زیست

تمام پستای " اخوی" رو بخون دلیلشو میفهمی.
حجاب از فساد جلوگیری میکنه (دیگه نمی دونم چجوری بگم). حالا اگه دوس داری فساد ایجاد بشه خوب رعایت نکن. به ضرر خودت تموم میشه.

کشور های اروپایی رو مثال میزنید، اگه نمیدونید بدونید که نیمی از نوزادانی که به دنیا میان پدرشون معلوم نیس. این ینی نابودی خانواده و نابودی خانواده ینی بی صاحبی. فرض کن یه بچه ندونه پدرش کیه.

اصلا بر فرض دلیلی به اون شکل که شما میخواد نباشه.
اگه اینجوری باشه که اصلا میتونیم وجود خدا رو زیر سوال ببریم.
شما حقیقتو خودت میدونی. ولی یه جوری میخوای بهانه بیاری عوضش کنی.

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از محمـد جواد :
29 ص فقط دارین لج میکنین.

اون یهودی و مسیحی و بی دین و ... داره تو ایرانی زندگی میکنه که قانونشو 98 درصد تایید کردن. پس یا باید قوانینو رعایت کنه یا بره یه کشور دیگه.

من وظیفم بود. که اینارو بگم. و ازتون میخوام که لج بازی نکنین و یه بار دیگه پستای دوستان (اخوی و ...) رو بخونید و با انصاف قضاوت کنین.
من لج بازی توی این 29 صفحه نمی بینم اینکه افراد با دلایل غیر منطقی قانع نمی شن می گید لج بازی ؟؟
اون یهودی و مسیحی و بی دین و ... حق داره برای عقایدش انتظار احترام داشته باشه
شما داری میگی اون 2٪ باید اسلامو اجرا کنن دیگه ؟ نمی دونم وقتی قرآن به وضوح میگه کسی نباید تحت فشار و به زور مسلمون بشه یا تظاهر به اسلام آوردن کنه چطور شما این حرفو میزنید از قرآن مرجع معتبر تری برای اسلام دارید ؟؟؟
ضمنا همونطور که احتمالا اکثر بچه ها دیدن تعداد افرادی که اسلام رو میذارن کنار داره به شدت افزایش پیدا می کنه و اگر از 99 درصد افرادی که اینکارو انجام میدن بپرسید چرا میگن چون از اجبار خوششون نمیاد و خسته شدن پس این اجبار داره ضرر میزنه چه از نظر اجتماعی چه از نظر خود اسلام
و یه نکته ای هم بگم ببینید اینجا گفت و شنود اجتماعیه و همه با هر عقیده ای میتونن از نظر منطقی بررسی کنن مسائل رو پس شما نمی تونید فرض کنید همه اسلام رو به روایتی که شما قبول دارید قبول داشته باشن یا حتی مسلمون باشن . باید دلیل منطقی بیارید به جز اینکه خدا گفته و اگر چیزی درست باشه حتما براش دلایل منطقی وجود داره .

به نقل از محمـد جواد :
تمام پستای " اخوی" رو بخون دلیلشو میفهمی.
حجاب از فساد جلوگیری میکنه (دیگه نمی دونم چجوری بگم). حالا اگه دوس داری فساد ایجاد بشه خوب رعایت نکن. به ضرر خودت تموم میشه.

کشور های اروپایی رو مثال میزنید، اگه نمیدونید بدونید که نیمی از نوزادانی که به دنیا میان پدرشون معلوم نیس. این ینی نابودی خانواده و نابودی خانواده ینی بی صاحبی. فرض کن یه بچه ندونه پدرش کیه.

اصلا بر فرض دلیلی به اون شکل که شما میخواد نباشه.
اگه اینجوری باشه که اصلا میتونیم وجود خدا رو زیر سوال ببریم.
شما حقیقتو خودت میدونی. ولی یه جوری میخوای بهانه بیاری عوضش کنی.
من جواب این صحبتهاتونو دادم با نقل قول پست قبلیتون شما هم نتونستید با دلیل منطقی رد کنید
راه جلوگیزی از فساد محرومیت و محدودیت یک جنسیت نیست
پستی که جوابتونو دادم و پست های قبلی مفصل توضیح دادم که چرا راهش این نیست
کشور های اروپایی که شما مثال می زنید این قضیه هیچ ربطی به حجابش نداره بلکه مسئله اینه که این مسائل توی فرهنگ ما تابو محسوب میشه توی فرهنگ اونها چنین چیزی نیست .
در مورد حجاب چیزی که توی فرهنگ اونا وجود داره اینه که برخوردی بسیار عقلانی تر می کنن
لطفا آمار معتبر و دقیق بیارید . نیمی از کودکان خیلی مبالغه آمیزه و چنین چیزی نیست .
همینطور خوبه درمورد وضعیت فساد اخلاقی در کشور خودمون هم تحقیق کنید
چون اونقدر که فکر می کنید با کشور هایی که کاملا این مسائل آزاده تفاوتش زیاد نیست

mohammadjb

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
مدال المپیاد
زیست

اگه بخوایم از دید قانون کشور نگاه کنیم.
اون یهودی یا مسیحی یا بی دین نمیگم باید اسلامو قبول کنن بلکه باید قانون کشوری که دارن تون زندگی میکننو رعایت کنن.
یعنی به نظر شما یه مسیحی نمی تونه هم تو ایران باشه و هم حجابو رعایت کنه و هم مسیحی بمونه. (در حالی که تو دین مسیحیت هم حجاب وجود داره.

حرف شما اینه.
خدا گفته حجابو رعایت کنین ولی چون ما دلیل قانع کننده (در حالی که هست و شما نمیخواین ببینین) براش نمی بینیم رعایت نمی کنیم. مثل اروپییا منتهی باید فرهنگ سازی کنیم.

اوروپاییها عقلانی عمل میکنن؟
اگه به نظرت عقلانیه خو مثل اونا عمل کن. ولی نه تو ایران چون خلاف قانونه برو همون جا.
یه جوری حرف میزنی انگار هر کاری غربیا میکنن درست اونجا مدینه فاضله هس.

در مورد آمار هم بگم که اینو خبرشو دو سال پیش تو خبر گزاری فارس دیدم. تازه الانم بیشتر شده.

آره درسته چون "گفت و شنود اجتماعیه" منم سعی کردم از دید قانونی و اجتماعی بیشتر بحث کنم.

حالا شما چه ضرری میکنی حجابو رعایت کنی.

یه کلام بگم:
میخوای ایران زندگی کنی باید حجابو رعایت کنی اگه هم نمی خوای برو یه کشور دیگه.

این آخرین پستم تو این تاپیک بود چون هر حرفی لازم بود زدم

Iman.Mage

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
نقره‌ی کشوری المپیاد شیمی دوره ۲۴
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی (با ماینور شیمی)
اینستاگرام

ا شما که هی بر میگردید سر خونه‌ی اول!
چند بار بگیم؛ مو هیچ تحریکی نمیکنه. همه هم خوب اینو میدونن (حداقل پسرا و آقایون خوب میدونن).

یعنی تنها فاکتور قضیه حجابه؟ حالا شخص موهاش معلوم باشه یا نه فرقی داره؟
-----
میدونید قضیه چیه؟ اینقدر از بچگی با جنس مخالف غریبه هستیم که فکر میکنیم خیلی چیز عجیب غریبیه و اصلا حضورش باعث میشه آسمون زمین بیاد! اینقدر بی اطلاعیم که فکر میکنیم زن کالای جنسیه که باید مدام قایمش کرد.

crazyboy

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
InVisaBle HanD
شهر
کاشان

حذف!! :)) :))

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از محمـد جواد :
اگه بخوایم از دید قانون کشور نگاه کنیم.
اون یهودی یا مسیحی یا بی دین نمیگم باید اسلامو قبول کنن بلکه باید قانون کشوری که دارن تون زندگی میکننو رعایت کنن.
یعنی به نظر شما یه مسیحی نمی تونه هم تو ایران باشه و هم حجابو رعایت کنه و هم مسیحی بمونه. (در حالی که تو دین مسیحیت هم حجاب وجود داره.

حرف شما اینه.
خدا گفته حجابو رعایت کنین ولی چون ما دلیل قانع کننده (در حالی که هست و شما نمیخواین ببینین) براش نمی بینیم رعایت نمی کنیم. مثل اروپییا منتهی باید فرهنگ سازی کنیم.

اوروپاییها عقلانی عمل میکنن؟
اگه به نظرت عقلانیه خو مثل اونا عمل کن. ولی نه تو ایران چون خلاف قانونه برو همون جا.
یه جوری حرف میزنی انگار هر کاری غربیا میکنن درست اونجا مدینه فاضله هس.

در مورد آمار هم بگم که اینو خبرشو دو سال پیش تو خبر گزاری فارس دیدم. تازه الانم بیشتر شده.

آره درسته چون "گفت و شنود اجتماعیه" منم سعی کردم از دید قانونی و اجتماعی بیشتر بحث کنم.

حالا شما چه ضرری میکنی حجابو رعایت کنی.

یه کلام بگم:
میخوای ایران زندگی کنی باید حجابو رعایت کنی اگه هم نمی خوای برو یه کشور دیگه.

این آخرین پستم تو این تاپیک بود چون هر حرفی لازم بود زدم
یه سوال
چرا تو رسانه های ایران مجبور کردن زن ها به بی حجاب بودن تو کشور های غربی رو ضد حقوق بشر می دونند ؟!
آیا مجبور کردنِ زن ها به حجاب ، بد تر نیست ؟ :|
+
الان نیا بگو اگه نمی خوای ، برو یه کشور دیگه ... همون قَد که تو سهم داری ، بقیه هم دارن

usboy

کاربر حرفه‌ای

\:D/
به نقل از alex delpiero :
ایشون معلومه اصلا برای آمریکا زاده شدنا ....
می بینید فارسی هم نمی تونن درست صحبت کنن...
دوستمون درست می گن ببینید شما تو آمریکا هم زندگی کنید حتما قوانینی داره خلاف میل شما ....
که باید به اونا عمل کنید ....
الانم دارید تو ایران زندگی می کنید و باید به قانونش عمل کنید و اگه ناراحتید فکر نمی کنی کسی جلوتون رو گرفته باشه ....
زبانتون هم که خوبه انگار.... :D
نه آقاجان
اونا وقتي كه پدرشون معلوم نباشه يا اينكه قبل ازدواج والدينشون بدنيا بيان شايد اصلا براشون مهم نباشه
از لحاظ من الان يكم اين مسئله مهمه اما مطمئنم فرزندان و نوادگانم براشون مهم نيست
ببينيد در امريكا قوانين اول روش فكر ميشه بعد اجرا ميشه.شما الان نگاه كنيد الان اگه تو ايران هم مثه امريكا مجوز اسلحه ميدادن ٢٠ ميليون ايراني كشته ميشدند
٢٠ ميليون هم چون زندانا جا نداره اعدام ميشدند
اين به اين دليله كه ظرفيتش وجود داره
وقتي تو ايران ظرفيتش وجود نداره براي افراد بايد حكم هاي حبس ابد و حتي اعدام براي كارهاي خلافي كه مربوط به مسائل تجاوز و اسيد پاشي كه قبلا هم گفتم داده بشه
بعدشم شما كه ميگيد كسي كه حجاب نداره خودش ضرر ميكنه ميشه بفرماييد آيا دين اسلام و قوانين اسلام اجازه ميده مردي با زنه ديگري باشد كه همسر او نيست؟؟؟
اگه اجازه نميدهد پس بي حجابي ديگر مسئله اي نيست چون مردان مسلمان از دستورات پيروي ميكنند و جامعه و خانواده هم از هم نميپاشه
پس ديگران نگراني اي وجود نداره اگر مردان از دستورات و احكام اسلام پيروي كنند

parimero

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

سازمان بین الملل!!! یک رتبه از شادی مردم جهان (که تو اون معیار هاشون برای انتخاب ، در آمد آمار جرم و جنایت ، افرادی که زیر خط فقر هستند ، ...)

رتبه ۱: دانمارک
جمعیت ۵/۵ میلیون
میزان متوسط عمر: ۸/۷۷ سال
درآمد سرانه : ۳۴،۶۰۰ دلار
ویژگی ها :
- بهترین سرویس های دولتی خدمات اجتماعی
- بیمه همگانی با پوشش کامل
- مدارس و دانشگاههای رایگان با کیفیت بسیار بالا
- هویت اجتماعی کاملا مشخص برای جوانان
- طبیعت بکر و معماری شهری زیبا
- آلودگی محیط زیست ناچیز

رتبه۲ : سوئیس
جمعیت ۵/۷ میلیون
میزان متوسط عمر: ۵/۸۰ سال
درآمد سرانه : ۳۲،۳۰۰ دلار
ویژگی ها :
- موقعیت سوق الجیشی کاملا امن
- میزان جرم و جنایت ناچیز
- امکانات شهر نشینی با کیفیت بسیار بالا
- امکان ورزشهای نزدیک به طبیعت مانند کوهنوردی ، اسکی و سوارکاری برای همه
- طبیعت بکر و معماری شهری زیبا
- ثبات سیاسی
- سیستم بهداشتی رایگان با سرانه ۳۵۰۰ برای هر نفر

رتبه ۳ : اتریش
جمعیت ۲/۸ میلیون
میزان متوسط عمر: ۷۹ سال
درآمد سرانه : ۳۲،۷۰۰ دلار
ویژگی ها :
- خدمات بهداشتی رایگان برای همه با پوشش کامل
- فعالیتهای فرهنگی همگانی و در دسترس
- خلق و خوی آرام مردم و شهرهای ساکت و تمیز
- سیستم حمل و نقل سریع شهری
- مدارس و دانشگاههای مدرن و مجهز و رایگان
- قوانین حفظ محیط زیست محکم

رتبه ۴ : ایسلند
جمعیت ۳۰۰،۰۰۰ نفر
میزان متوسط عمر: ۸۰ سال
درآمد سرانه : ۳۵،۷۰۰ دلار
ویژگی ها :
- سیستم خدمات خیریه دولتی
- خدمات دولتی رایگان با تنوع زیاد از بهداشت ، آموزش ، آموزش عالی تا گردش دسته جمعی
- سوبسید (یارانه) مسکن برای همه
- عدم وجود خط فقر در جامعه
- باسوادی همگانی
- عدم وجود بیکاری در جامعه

رتبه ۵ : باهاما
جمعیت ۳۱۰،۰۰۰ نفر
میزان متوسط عمر: ۶/۶۵ سال
درآمد سرانه : ۲۰،۲۰۰ دلار
ویژگی ها :
- کیفیت غذای بالا و ارزانی ارزاق
- آب و هوای بسیار معتدل
- طبیعت بکر
- جمعیت زیر خط فقر : ۱۰ ٪
- فرهنگ کاری راحت و بی تنش (همون تنبلی خودمون)
- تلفیق فرهنگی مناسب (افریقایی - اروپایی)
- خانواده های محکم و آمار طلاق بسیار پایین (علیرغم آزادی طلاق برای زوجین)
- کلیسای مردمی و متساهل

رتبه ۶ : فنلاند

رتبه ۷ : سوئد

رتبه ۸ : بوتان(کشوری با درآمد سرانه تنها ۱۴۰۰ دلار!!!)

رتبه ۹ : برونی(شادترین ملت مسلمان)،( البته اجباری در کار نیستا!!!!)
جمعیت ۳۸۰،۰۰۰ نفر
میزان متوسط عمر: ۷۵ سال
درآمد سرانه : ۲۳،۶۰۰ دلار
ویژگی ها :
- درآمد نفتی بالا
- ثبات سیاسی (دودمان سلطنتی ۶۰۰ ساله)
- نرخ جرم و جنایت بسیار پایین
- خدمات بهداشتی رایگان همگانی با کیفیت بالا
- عدم وجود خط فقر در جامعه (حقوق دولتی برای همه)
- سیستم آموزشی رایگان، حتی آموزش عالی
- یارانه غذا و مسکن برای همه

رتبه ۱۰ : کانادا

گفتنی است که در این آمار گیری معتبر که از طریق نظرخواهی از مردم ۲۲۰ کشور جهان تهیه شده است،ایران رتبه۲۰۲ را به خود اختصاص داده است که در بین کشورهای آسیایی بعد از عراق و افغانستان غمگین‌ترین مردمان در قاره کهن به حساب می أیند. از جمله عواملی که در این أمارگیری ایران را جزو ۲۰ کشور آخر جدول قرار داده است می‌توان از دلایلی چون اوضاع نابسامان سیاسی و اجتماعی کشور، میزان بالای نرخ تورم و گرانی کالاها، درصد بالای بیکاری، نارضایتی مردم از وضع معیشتی، نبود امنیت روانی و اجتماعی ، رکود اقتصادی، نرخ بالای جرم و جنایت، نظام اداری نامنسجم و ............ یاد کرد.

حالا شما بیاید بگید که چرا این همه تاکید میکنید روی حرفتون؟ :D

با اجباری شدن اسلام واقعا گند نخورد به کشور؟ :-"

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا