Persian Knight
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- اسفراین
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر/سخت افزار
پاسخ : حجاب بودن یا نبودن مسئله اینست !
+ شما چه کاره اسلامی که تشخیص میدی کدوم جنبه اجتماعی داره کدوم جنبه فردی ؟ شاید اونم جنبه فردی داره و شما نمی دونی (مث حجاب که میگی مزیت هایی داره که ما نمی دونیم)
++ وقتی شما می تونی رای اکثریت رو مقدم بدونی که اقلیت واقعا اقلیت باشن. یعنی وقتی اقلیت به 30 یا 40 درصد رسید دیگه نمی تونی در مواردی که اکثریت و اقلیت کاملا با هم مخالفن به رای اکثریت اکتفا کنی و حق اقلیت رو بخوری ... الانم من به جرات میگم حداقل 40 درصد جامعه با حجاب اجباری مخالفن
+++ قطعا باید همون 500 قانونی هم که وضع می کنه اولویت های جامعه باشن ... قطعا مسئله حجاب از این اولویت هاست
به نقل از Fitz William . Darcy :منم مث دوستمون میتونم لبخند بزنم!! اما گذشت ؛ نه! یک لحظه ایست ..
تراشیدن ریش دقیقا جنبه اجتماعی ش کجاست؟! بدیهیه اون بعد فردی داره! .. بله جز اونه که شما میفرمایی!
البته من که هیچ، خود از من بقول خودمون مسئول تر و مومن تر و .. هم با خیلی از موارد قانونگذاری مخالفن ، بسیاری از مواد قانون مجازات اسلامی هنوز ایراد داره و وقت نـشده تو این 30 سال تغییرات مناسب اعمال شه؛
در سایر قانونا هم همینه! .. بالاخره تغییر قوانین زیردستی وقت زیادی میبره؛ هر مجلس معمولا در 4 سال نهایتش میرسه حدودا 500 قانون وضع کنه و تغییر بده و ..!
درباره مخالفت جامعه؛ پیش فرض ثابت شده اینه که مردم به نظام اسلامی رای دادن و جامعه اسلامیه حداکثر جمعیتش و مخالف نـیستن .. شمایی که باید بتونی ادعات رو مبنی بر مخالف اون اکثریت جامعه اثبات کنی!! :)
+ شما چه کاره اسلامی که تشخیص میدی کدوم جنبه اجتماعی داره کدوم جنبه فردی ؟ شاید اونم جنبه فردی داره و شما نمی دونی (مث حجاب که میگی مزیت هایی داره که ما نمی دونیم)
++ وقتی شما می تونی رای اکثریت رو مقدم بدونی که اقلیت واقعا اقلیت باشن. یعنی وقتی اقلیت به 30 یا 40 درصد رسید دیگه نمی تونی در مواردی که اکثریت و اقلیت کاملا با هم مخالفن به رای اکثریت اکتفا کنی و حق اقلیت رو بخوری ... الانم من به جرات میگم حداقل 40 درصد جامعه با حجاب اجباری مخالفن
+++ قطعا باید همون 500 قانونی هم که وضع می کنه اولویت های جامعه باشن ... قطعا مسئله حجاب از این اولویت هاست