حجاب بودن یا نبودن مسئله اینست !

نظر شما راجع به وجود حجاب

• اجباری باشد و همه مستلزم رعایت کردن آن باشند

رای‌ها: 68 17.3%
  • اجباری نباشد ولی افراد علاقه مند حجاب داشته باشند

رای‌ها: 314 79.9%
  • اصلا حجاب نباشد

رای‌ها: 11 2.8%

• رای‌دهندگان
    393
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Persian Knight

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اسفراین
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر/سخت افزار
پاسخ : حجاب بودن یا نبودن مسئله اینست !

به نقل از Fitz William . Darcy :
منم مث دوستمون میتونم لبخند بزنم!! اما گذشت ؛ نه! یک لحظه ایست ..

تراشیدن ریش دقیقا جنبه اجتماعی ش کجاست؟! بدیهیه اون بعد فردی داره! .. بله جز اونه که شما میفرمایی!

البته من که هیچ، خود از من بقول خودمون مسئول تر و مومن تر و .. هم با خیلی از موارد قانونگذاری مخالفن ، بسیاری از مواد قانون مجازات اسلامی هنوز ایراد داره و وقت نـشده تو این 30 سال تغییرات مناسب اعمال شه؛
در سایر قانونا هم همینه! .. بالاخره تغییر قوانین زیردستی وقت زیادی میبره؛ هر مجلس معمولا در 4 سال نهایتش میرسه حدودا 500 قانون وضع کنه و تغییر بده و ..!

درباره مخالفت جامعه؛ پیش فرض ثابت شده اینه که مردم به نظام اسلامی رای دادن و جامعه اسلامیه حداکثر جمعیتش و مخالف نـیستن .. شمایی که باید بتونی ادعات رو مبنی بر مخالف اون اکثریت جامعه اثبات کنی!! :)

+ شما چه کاره اسلامی که تشخیص میدی کدوم جنبه اجتماعی داره کدوم جنبه فردی ؟ شاید اونم جنبه فردی داره و شما نمی دونی (مث حجاب که میگی مزیت هایی داره که ما نمی دونیم)
++ وقتی شما می تونی رای اکثریت رو مقدم بدونی که اقلیت واقعا اقلیت باشن. یعنی وقتی اقلیت به 30 یا 40 درصد رسید دیگه نمی تونی در مواردی که اکثریت و اقلیت کاملا با هم مخالفن به رای اکثریت اکتفا کنی و حق اقلیت رو بخوری ... الانم من به جرات میگم حداقل 40 درصد جامعه با حجاب اجباری مخالفن
+++ قطعا باید همون 500 قانونی هم که وضع می کنه اولویت های جامعه باشن ... قطعا مسئله حجاب از این اولویت هاست

...............

کاربر فوق‌فعال

به نقل از احـــــــمد :
++ وقتی شما می تونی رای اکثریت رو مقدم بدونی که اقلیت واقعا اقلیت باشن. یعنی وقتی اقلیت به 30 یا 40 درصد رسید دیگه نمی تونی در مواردی که اکثریت و اقلیت کاملا با هم مخالفن به رای اکثریت اکتفا کنی و حق اقلیت رو بخوری ... الانم من به جرات میگم حداقل 40 درصد جامعه با حجاب اجباری مخالفن

بله! شاید 40 درصد با حجاب اجباری مخالف باشن!
من خودمم مخالفم!
ولی شما میتونی تآیید کنین که 40 درصد کلا با حجاب مخالفن؟؟؟

Persian Knight

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اسفراین
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه

به نقل از Fateme Rahmati :
بله! شاید 40 درصد با حجاب اجباری مخالف باشن!
من خودمم مخالفم!
ولی شما میتونی تآیید کنین که 40 درصد کلا با حجاب مخالفن؟؟؟
مگه من گفتم حجابو از سر ملت بکشن ؟ من فقط میگم حجاب اجباری نباید باشه
با عقاید شما هم هیچ مشکلی ندارم و بهش احترام میزارم و فقط با اون افرادی که میگن باید اجباری باشه مخالفم

Persian Knight

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اسفراین
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه

به نقل از L@d¥ ¢hêmî$t :
دوستان...از لحاظ ِ دینی ُ اسلامی خواستین حجاب ُ بررسی کنید تاپیکش هست اعتقادی.

از لحاظ ِ اجتماعی اینجا در این انجمن باید بررسی بشه!

من حجاب گرفتن از پسر خاله ام و پسر دایی ام ُ ....توهین به اون ها تلقّی میکنم. در واقع بهشون میگم:

شما این قدر شُعور اجتماعی تون پایینه که منو ببینید تحریک میشید و این خُزعبلات! :rolleyes: پس من میدوعک سریع حجاب میگیرم که تحریک ُ فلان نشی!

دوستان عده ای فرمودن که در ذات مرد هست منم میگم دی ان ای و ذات فقط تاثیر گذار نیست.

محیط تاثیرش از دی ان ای بیشتر هست.

در اجتماعی که ارزش هاش درست تعریف شدن و از اول به زن دید صرفن کالایی و جـنس‍‌‍ی ندارن

به مرد و فرق نمیکنه زن آموزش داده میشه که به انسان به چشم انسان نگاه کن نه به چشم حیوانی که فقط غریزه داره در اون جامعه نیاز به حجاب و این حرف ها نیست.

اصل موضوع اجتماعی و آموزش های اجتماعی هست! اینکه محیط کارش رُ درست انجام بده!
کاملا درسته
اینکه بگین مردا تشکیل شدن از یه بدن و میل جنسی توهین به مردا به حساب میاد
آخه آدمی که با دیدن موی افراد تحریک میشه اصن ارزش اینو نداره که بخاطرش قانون وضع کنی

usboy

کاربر حرفه‌ای

بنظر من هركس آزاده كه حجاب داشته باشه يا نه و اين يه مسئله شخصيه و تنها به موي فرد بستگي بلكه به نوع لباسش هم بستگي دارد
كلا بنظرمن مردها اصل مشكل رو در اين مسئله دارند كه يه داستاني در اين مورد هست كه ميگه:
روزي مردي گرانقدر به روستايي ميره در هنگام ورود زني جلوي او را ميگيرد و ميگويد:بفرماييد اين مدت كه در روستا هستين رو در خانه من سپري كنين
در اين هنگام كدخدا ده از راه ميرسه و به آن مرد ميگويد:اين زن فاسد است و از شوهر قبليش هم جدا شده بخاطر مشكلاته اخلاقيش
آن مرد گرانقدر ميگويد:تا در جامعه اي مردان فاسد وجود نداشته باشند زنه فاسدي وجود نخواهد داشت
اين هم جريان جامعه ماست
چون مردا نميتونن جلوي خودشونو بگيرن زنها را مجبور به پوشيدن پوشش كامل و پوشاندن موها ميكنند
وگرنه اين كه فرد چگونه ميخواهد ظاهر شود به خوده او بستگي دارد
در ضمن قوانين اسلام هم در اين مورد ماله ١٤٠٠ ساله پيشه
زماني كه هنوز انسانهاي عرب اميال حيواني داشتند و نميتوانستن خود را كنترل كنند
هركس هم كه الان به بهانه ي اينكه بايد ارزش زن حفظ شود و پاكدامني وجود داشته باشد و... چون نميتواند خود را كنترل كند دارد خود را با ايجاد حجاب راحت ميكنن
دوباره ميگم اين مشكل از مرداست.اگه از روزه اول كنترل داشتند بر خودشون اين مشكل وجود نداشت ديگر

Persian Knight

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اسفراین
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه

البته نباید همه مشکلات رو هم بندازین گردن مردا
به هر حال هر آدمی توی هر گروهی پیدا میشه ... همونطور که توی دخترا افرادی هستن که هدفشون فقط خودنمایی و جلب توجهه

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از JooJoo joon :
بنظر من هركس آزاده كه حجاب داشته باشه يا نه و اين يه مسئله شخصيه و تنها به موي فرد بستگي بلكه به نوع لباسش هم بستگي دارد
كلا بنظرمن مردها اصل مشكل رو در اين مسئله دارند كه يه داستاني در اين مورد هست كه ميگه:
روزي مردي گرانقدر به روستايي ميره در هنگام ورود زني جلوي او را ميگيرد و ميگويد:بفرماييد اين مدت كه در روستا هستين رو در خانه من سپري كنين
در اين هنگام كدخدا ده از راه ميرسه و به آن مرد ميگويد:اين زن فاسد است و از شوهر قبليش هم جدا شده بخاطر مشكلاته اخلاقيش
آن مرد گرانقدر ميگويد:تا در جامعه اي مردان فاسد وجود نداشته باشند زنه فاسدي وجود نخواهد داشت
اين هم جريان جامعه ماست
چون مردا نميتونن جلوي خودشونو بگيرن زنها را مجبور به پوشيدن پوشش كامل و پوشاندن موها ميكنند
وگرنه اين كه فرد چگونه ميخواهد ظاهر شود به خوده او بستگي دارد
در ضمن قوانين اسلام هم در اين مورد ماله ١٤٠٠ ساله پيشه
زماني كه هنوز انسانهاي عرب اميال حيواني داشتند و نميتوانستن خود را كنترل كنند
هركس هم كه الان به بهانه ي اينكه بايد ارزش زن حفظ شود و پاكدامني وجود داشته باشد و... چون نميتواند خود را كنترل كند دارد خود را با ايجاد حجاب راحت ميكنن
دوباره ميگم اين مشكل از مرداست.اگه از روزه اول كنترل داشتند بر خودشون اين مشكل وجود نداشت ديگر
اینم در نظر بگیر که اکثریت مرد ها ، با دیدن مو های یه زن تحریک نمیشن ... 8->

دوستان من این 5 صفحه آخر رو خوندم ( (:| ) ،، جوابِ این سوال رو پیدا نکردم : کجای قرآن یا احادیث گفتن حجاب باید تو جامعه اجباری باشه ؟!
یکی لطف کنه ...

usboy

کاربر حرفه‌ای

به نقل از L@d¥ ¢hêmî$t :
بعله.

پست اولم اشاره کردم هم.مرد و هم زن.

در اجتماع باید به هر دو آموزش های صحیح داده بشه!
بله درسته
دقيقا همينه كه آماره مصرف لوازم آرايشو ايرانو نمدونم در جايگاه دوم يا سوم قرار ميده
بدتر از ايران كشورهاي عربي
البته اين مسئله حجاب اگه آزاد شه من فكر ميكنم كه اين طور چيزها هم مصرفش كم شه

usboy

کاربر حرفه‌ای

به نقل از Dant3 :
اینم در نظر بگیر که اکثریت مرد ها ، با دیدن مو های یه زن تحریک نمیشن ... 8->

دوستان من این 5 صفحه آخر رو خوندم ( (:| ) ،، جوابِ این سوال رو پیدا نکردم : کجای قرآن یا احادیث گفتن حجاب باید تو جامعه اجباری باشه ؟!
یکی لطف کنه ...
من جايي رو نميدونم
اما احاديث ما مال بيش از ١٠٠٠ ساله پيشه
ما الان به حرفهاي ٣٠ سال پيش با وجودي كه در عصر تكنولوژي زده شده اطمينان نداريم
چه برسه ١٠٠٠ سال
تازه گفتم كه اين مسائل ماله عربها بود

لوسیفر

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
helli tehran
شهر
تهران
مدال المپیاد
1 ترم المپیاد کامپیوتر

اکثر پستا قیاس های اشتباهی شده!مثل قیاس ایران با آمریکا...باز هم میگم این پست باید کلی تر باشه....طرف(پرنیا) وسطش میگه کی گفته اصلا خدا هست!!!کسی که اینجا بحث می کنه فقط سر حجاب باید باشه نه اثبات خدا یا تحریف شدن قرآن...تاپیک بسیار جزیی بحث کرده....
این تاپیک به جایی نخواهد رسید....!
اگه این سایت صاحب داره باید این تاپیک بسته بشه

...roze...

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد

این جور که من دست گیرم شد فعلا مهمترین موضوع اینه که آیا حجاب اجاری هس یا نه..
به نظر من حجاب به معنای یک پوشش هست که در واقع باعث می شه تحریکی صورت نگیره و فقط شامل حجاب مو نیس و در هر جامعه ای حجاب تعریف متفاوتی داره منظور از زینت در اون آیه ها هم چیز با ارزش در وجود زن هس که البته در دوره ها متفاوته و مثلا در جامعه های مختلف...(منظور اون چیزایی که باعث تحریک می شه)
توی جامعه ی ما حجاب باید کاملا از نظر مو و غیره رعایت بشه تا کسی تحریک نشه ولی تو یک کشور مثل آمریکا حجاب مو چیزی نیس که باعث تحریک بشه در واقع حجاب همون طور که قبلا گفتم هم باید با توجه به عرف جامعه رعایت بشه
به هر حال تا وقتیکه حتی یک نفر هم باشه که با دیدن موی سر تحریک بشه باید رعایت بشه... البته من این نظر شخصی منه و خوشحال می شم اگر کسی دلیلی بهتری رو ارائه بده و یا اینکه اگر من اشتباه می کنم هم منو راهنمایی کنه. :)

Persian Knight

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اسفراین
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه

به نقل از لوسیفر :
اکثر پستا قیاس های اشتباهی شده!مثل قیاس ایران با آمریکا...باز هم میگم این پست باید کلی تر باشه....طرف(پرنیا) وسطش میگه کی گفته اصلا خدا هست!!!کسی که اینجا بحث می کنه فقط سر حجاب باید باشه نه اثبات خدا یا تحریف شدن قرآن...تاپیک بسیار جزیی بحث کرده....
4 نفر آدم نشستیم داریم بحث می کنیم. حالا اگه بحث به جایی نرسه شما ضرر میکنی ؟ چیزی از شما کم میشه ؟
شما با این نظرت نمونه ی بارز نقض آزادی هستی برادر من :|

به نقل از whisper of life :
به نظر من حجاب به معنای یک پوشش هست که در واقع باعث می شه تحریکی صورت نگیره و فقط شامل حجاب مو نیس و در هر جامعه ای حجاب تعریف متفاوتی داره منظور از زینت در اون آیه ها هم چیز با ارزش در وجود زن هس که البته در دوره ها متفاوته و مثلا در جامعه های مختلف...(منظور اون چیزایی که باعث تحریک می شه)
توی جامعه ی ما حجاب باید کاملا از نظر مو و غیره رعایت بشه تا کسی تحریک نشه ولی تو یک کشور مثل آمریکا حجاب مو چیزی نیس که باعث تحریک بشه در واقع حجاب همون طور که قبلا گفتم هم باید با توجه به عرف جامعه رعایت بشه
به هر حال تا وقتیکه حتی یک نفر هم باشه که با دیدن موی سر تحریک بشه باید رعایت بشه... البته من این نظر شخصی منه و خوشحال می شم اگر کسی دلیلی بهتری رو ارائه بده و یا اینکه اگر من اشتباه می کنم هم منو راهنمایی کنه. :)
عایا به خاطر وجود یک نفر میشه کل قضیه رو منتفی کرد ؟ مثلن بستنی برای افراد سرما خورده ضرر داره ... حالا تا وقتی که یه انسان سرما خورده وجود داره باید هیچ بستنی ساخته نشه یا تو ویترین مغازه ای نباشه ؟

usboy

کاربر حرفه‌ای

به نقل از لوسیفر :
Could you please tell us who asked your idea about the topic

...roze...

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد

به نقل از احـــــــمد :
عایا به خاطر وجود یک نفر میشه کل قضیه رو منتفی کرد ؟ مثلن بستنی برای افراد سرما خورده ضرر داره ... حالا تا وقتی که یه انسان سرما خورده وجود داره باید هیچ بستنی ساخته نشه یا تو ویترین مغازه ای نباشه ؟

آیا به نظر شما این قضیه با بستنی خوردن قابل مقایسه است؟؟؟ شما از کجا می خوای بودنی که همون یک نفری که تحریک میشه الآن طرف حساب شما نباشه؟؟؟

usboy

کاربر حرفه‌ای

خير
در جامعه اي كه نُرم جامعه يه چيزيو ميپسندن اون كسي كه مشكل داره بايد حذف شه
بعدشم وقتي تعداد افراد بسياري از اين موضوع تحريك نميشن پس يعني اون فردي هم كه مشكل داره توانايي اينو داره كه جلوي خودش رو بگيره
و اون فردي كه مشكل داره بهتره با كنترل خود هم مشكل خود را رفع و هم با اينكار مشكل حجاب داشتن زنان رو رفع ميكنم
اينم نظره من

...roze...

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد

به نقل از JooJoo joon :
من جايي رو نميدونم
اما احاديث ما مال بيش از ١٠٠٠ ساله پيشه
ما الان به حرفهاي ٣٠ سال پيش با وجودي كه در عصر تكنولوژي زده شده اطمينان نداريم
چه برسه ١٠٠٠ سال
تازه گفتم كه اين مسائل ماله عربها بود

ببخشید ولی من هر چی به این آیات نگاه می کنم جایی رو احساس نمی کنم منظورش یک شخص خاص باشه یا یک ملیت خاص...
می شه بگید منبعتون برای اینکه بگید این قضیه فقط ماله عرباس چیه؟؟

...roze...

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد

به نقل از JooJoo joon :
خير
در جامعه اي كه نُرم جامعه يه چيزيو ميپسندن اون كسي كه مشكل داره بايد حذف شه
بعدشم وقتي تعداد افراد بسياري از اين موضوع تحريك نميشن پس يعني اون فردي هم كه مشكل داره توانايي اينو داره كه جلوي خودش رو بگيره
و اون فردي كه مشكل داره بهتره با كنترل خود هم مشكل خود را رفع و هم با اينكار مشكل حجاب داشتن زنان رو رفع ميكنم
اينم نظره من

شما نمی تونی کسی رو مجبور به حذف از جامعه بکنی... تازه از کجا معلوم اون فرد خودشو کنترل کنه؟؟؟

usboy

کاربر حرفه‌ای

آیا به نظر شما این قضیه با بستنی خوردن قابل مقایسه است؟؟؟ شما از کجا می خوای بودنی که همون یک نفری که تحریک میشه الآن طرف حساب شما نباشه؟؟؟
دقيقا براي همين بايد در جوامع براي جرمهايي مثه تجاوز يا اسيدپاشي ويا...حبس ابد گذاشت تا ديگر كسي جرئت نكند
چون واقعا ضرر روحي اسيد پاشيدن يا مسائل ديگر در بعضي اوقات از مرگ هم بدتره

...roze...

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد

به نقل از JooJoo joon :
دقيقا براي همين بايد در جوامع براي جرمهايي مثه تجاوز يا اسيدپاشي ويا...حبس ابد گذاشت تا ديگر كسي جرئت نكند
چون واقعا ضرر روحي اسيد پاشيدن يا مسائل ديگر در بعضي اوقات از مرگ هم بدتره
کاملا موافقم ولی تا وقتی حکومت اینقدر راحت با 3 سال زندان و جریمه از قضیه چشم پوشی می کنه... حالا باید به نظر شما چی کار کرد؟؟؟

usboy

کاربر حرفه‌ای

ببخشید ولی من هر چی به این آیات نگاه می کنم جایی رو احساس نمی کنم منظورش یک شخص خاص باشه یا یک ملیت خاص...
می شه بگید منبعتون برای اینکه بگید این قضیه فقط ماله عرباس چیه؟؟
مهمترين منبع همينه كه اگر ايرانيان يا اروپاييان در گذشته مشكلات اخلاقي داشتن در اينجور مسائل خدا براشون پيامبري ميفرستاد تا احكام را بازگو كنه براشون
همانطور كه خدا برا عربا فرستاد
براي ايرانيان هم چون نياز بود زرتشت آمد اما چون حتما نيازي نبوده اين احكام رو ارائه نكرده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا