حجاب بودن یا نبودن مسئله اینست !

نظر شما راجع به وجود حجاب

• اجباری باشد و همه مستلزم رعایت کردن آن باشند

رای‌ها: 68 17.3%
  • اجباری نباشد ولی افراد علاقه مند حجاب داشته باشند

رای‌ها: 314 79.9%
  • اصلا حجاب نباشد

رای‌ها: 11 2.8%

• رای‌دهندگان
    393
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Iman.Mage

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
نقره‌ی کشوری المپیاد شیمی دوره ۲۴
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی (با ماینور شیمی)
اینستاگرام
پاسخ : حجاب بودن یا نبودن مسئله اینست !

به نقل از Eshraf :
واقعا برای بعضی دوستان متاسفم،بدون مطالعه،بدون دلیل منطقی و فقط براساس برداشت های شخصی مزخرف خودشون میان در مورد مسئله ای که باید خیلی وقت پیش براشون جا می افتاد و حل میشد صحبت میکنن :-w
بعضی ها هم که حجاب رو کلا جدا از دین میدونن!!! جل الخالق! این دیگه نو برشه!!! خوبه خود خود خدا تو قرآن به پیامبرش دستور داده ها #S-:
متاسفانه بعضی ها با قالبی که تو مغزشون شکل گرفته میخوان بحث کنن و قصدشون پر کردن اون قالب هست،پیشنهاد من اینه یکم مطالعه و تحقیق بعد صحبت کن . . .

اول از همه اون سطح فکر و اعتماد به سقف شما تو حلقم.
هر بحث چند جنبه داره. بحث حجاب رو هم میشه از لحاظ دینی بررسی کرد و هم اجتماعی. این تاپیک توی قسمت گفت و شنود اجتماعی هست. انشاالله که با تکیه بر مطالعات فراوان و با مراجعه به هوش سرشارتون متوجه میشید که باید اینجا از بُعد اجتماعی بررسی کرد.
پس بحث اینجا باید سر این باشه که حجاب چه تاثیری بر سلامت جامعه و چه تاثیری بر افراد میذاره. همینطور تاثیرش در روحیه‌ی مردم بررسی میشه و اینکه اجباری کردنش چه تاثیراتی به دنبال داره.

و اون بعضی ها هم که میخوان قالب قبلی ذهنشون رو میخوان پرکنن؛ شما اون عده رو در بیرون خودت جستجو نکن ... خود شما هستی جزء اون عده.
آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد!

نام مرکز سمپاد
نسل طلایی علامه حلی 2
شهر
تهران / شهر ری
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
QUT
رشته دانشگاه
برق

به نقل از پرنیرا :
دوست خوب!!!
داریم بحث منطقی میکنیم!!!
:)
من آیه آوردم دلیل آوردم!!!
در ضمن!!! اگه تحریک کم میشد و تجاوز کم میشد!!! امیدوار میشدیم!!! ولی این اتفاق نمیوفته! :) داریم میبینیم!!!!

اون قسمت آبی: ینی شما ی نفره خاصی رو در نظر گرفتید که اول حجاب نداشته بهش تجاوز شده...

بعد با حجاب شده بازم تجاوز شده بهش؟ داریم میبینم میشه همین... شرایط باید یکسان باشه دیگه...

همونطور که میدونید دین فقط از قرآن گرفته نمیشه... سیره و سخنان پیامبر هم هستن....
برای بار دوم میگم این حدیثه معراج رو...

اونایی هم که میگن حجاب تو قرآن نیست!...
اسلام فقط قرآن نیست... پیامبر هم هست !

حدیث معراج هستش و منابعش هم هست بگردید پیدا میشه:
به ترتیب نیست... برای همین اعدادش 1 و 5 و 11 ـه...
ماجرا هم به طور خلاصه از این قراره که پیامبر در معرراجش چند دسته زن میبینه و میاد برای حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) میگه که فقط 2 تاشو نوشتم...

1 - زنى را دیدم كه بمویش آویزان كرده بودند، در حالیكه مغزش ‍ میجوشید.

5 - زنى را دیدم كه گوشت بدنش را با قیچى مى چیدند و مجبورش ‍ مى كردند كه آن را بخورد، و آتش از زیر آن زبانه مى كشید.

11 - زنى را دیدم كه به صورت سگ بود، و آتش از عقبش خارج مى شد و ملائكه با گرز آهنى از آتش ، بر سر و بدنش مى كوبند.

بعد حضرت زهرا (ُس) میپرسند که این زنان چه عملى داشته اند...

پیامبر هم جواب میده که
1 - ((آن زنى را كه به موهایش آویزان شده بود، آن زنى بود كه موهایش ‍ را از مردان نامحرم نمى پوشانید)).

5 - ((آن زنى را كه از گوشت بدنش با قیچى مى چیدند و به او مى خورانیدند، زنى بود كه خودش را براى مردان نامحرم زینت مى كرد و بدنش را به آنها نشان مى داد)).

11 - آن زنى كه به صورت سگ بود آن زنى بود كه آوازه خوان (و صدایش را براى نامحرم با ناز و كرشمه و مهیّج رها مى كرد) و حسود بود.

«قل للمؤمنین یغضّوا من أبصارهِم»

به مؤمنان بگو چشمهای خود را (از نگاه به نامحرمان) فرو گیرند

این برا این بود که ینی فقط وظیفه حجاب مهم نیست که بگیم با پوشش همه چی حله.... ولی قدمه اوله که به قدم های بعدی مسلما کمک میکنه! :)

در ضمن اینکه خدا رحیمه توجیه مناسبیه که هر کاری دلمون خواست بکنیم آزادیم؟...

انسان سالم هم تشخیص میده که چیزی که براش بهتره رو انتخاب کنه... مگه این که از نداشتن حجاب (و شتخیص بهتر بودن بی حجابی)
هدف دیگه ای داشته باشه مث جلب توجه که خیلی ها چنین مشکلی دارن... چیزیه که هست تو جامعه

روی اجباری بودنش هم باید گفت اگه اجباری نباشه خب خیلیا که راحت طلب هستن به سادگی از کنارش میگذرن و حتی تحقیق و تفکری هم راجبش نمیکنن و وقتی میبنن که به عنوانه مثال جذاب تر میشن نگاهشون در همین حده که از این چیزای سطحی خوششون میاد و به مسائل عمقی ـش فکر نمیکنند....

از طرفی هم نمیشه گفت که اجبار باشه.... شخص احساس میکنه که چیزی بهش تحمیل شده.... در حالیکه براش بهتره...

چرا چنین فکری میکنه؟ چون توجیه نشده که اساس و پایه اش برای چیه.... نمیدونه که برای مثال ی نامحرمی منو ببینه چی میشه مگه؟...آسمون به زمین میاد؟.. قرآن خدا آیاتش چپه میشه؟.... واقعا نمیدونن خیلی ها... خیلی ها!!!

و مشکل هم اینجاست که نمیخواهند هم که بدونن... بازم خیلی ها....

و درد بزرگتر اینه که داریم کسایی که میدونن اما نمیخوان قبول کنن و ی جور لج بازی کودکانه... غرور واژه بهتری باشه شاید... :-?
و بازم خیلی ها...

Iman.Mage

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
نقره‌ی کشوری المپیاد شیمی دوره ۲۴
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی (با ماینور شیمی)
اینستاگرام

@
M0ĦдMMдƉ jдVдƉ

خب چرا توجه نمیکنید به پستای قبلی ... قبول دارم؛ اوکی؛ از نظر اسلام هر کی رعایت نکرد میره تو جهنم. از مو آویزون میشه و ... . درباره‌ی اجباری کردنش چه آیه یا حدیثی دارید؟

parimero

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

به M0ĦдMMдƉ jдVдƉ
بینید حقیقتی غیر قابل انکار هست!!!
مرجع راستین شما کتاب دینیتون هست!!!
+ که توی اون حتی به کتک زدن زنان هم اشاره شده!!! :D (به این ریزی حتی)
این احادیث هم که شما میفرمایید قبول دارم!!!
اما از کجا معلوم بعد از 1430 سال عوض نشده باشه!!! :|
ببینید در حال حاضر سخنرانی های امام خمینی هست مبتنی بر این که نباید در جامعه حجابی اجباری باشه!!!

توی زمان پیامبر و امام علی هم حتی حجاب اجباری نبود! :|

آدم میترسه اگه خداهم از آسمون بیاد پایین بگه حجاب اجباری نیست شما باز حرف خودتون رو بزنید! و بگید پیامبر اینو گفته!!! ;))

6heDqKcjA4LsZlVhQgT9vzpY5Q0Ty.jpg

6heDqqW5lXaBkIEUvpoXFJAHzCiuo.jpg

DarkSiders

کاربر حرفه‌ای
شهر
اهواز

به نقل از پرنیرا :
به M0ĦдMMдƉ jдVдƉ
بینید حقیقتی غیر قابل انکار هست!!!
مرجع راستین شما کتاب دینیتون هست!!!
+ که توی اون حتی به کتک زدن زنان هم اشاره شده!!! :D (به این ریزی حتی)
این احادیث هم که شما میفرمایید قبول دارم!!!
اما از کجا معلوم بعد از 1430 سال عوض نشده باشه!!! :|
ببینید در حال حاضر سخنرانی های امام خمینی هست مبتنی بر این که نباید در جامعه حجابی اجباری باشه!!!

توی زمان پیامبر و امام علی هم حتی حجاب اجباری نبود! :|

آدم میترسه اگه خداهم از آسمون بیاد پایین بگه حجاب اجباری نیست شما باز حرف خودتون رو بزنید! و بگید پیامبر اینو گفته!!! ;))

6heDqKcjA4LsZlVhQgT9vzpY5Q0Ty.jpg

6heDqqW5lXaBkIEUvpoXFJAHzCiuo.jpg

خانم محترم،خواهرم !!!! شما دارید یک مطلبی از یک روزنامه با یک مطلب دیگه ای که معلوم نیست باهم ارتباط دارن یا نه پیوند میدی!!!!
دِ آخه ما از کجا بدونیم؟!؟!
:-w

• لایک
امتیازات: mjz

Parinaz.

پری‌ناز
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قزوین
شهر
قزوین
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
آزاد تهران جنوب
رشته دانشگاه
طراحی لباس

به نقل از M0ĦдMMдƉ jдVдƉ :
اون قسمت آبی: ینی شما ی نفره خاصی رو در نظر گرفتید که اول حجاب نداشته بهش تجاوز شده...

بعد با حجاب شده بازم تجاوز شده بهش؟ داریم میبینم میشه همین... شرایط باید یکسان باشه دیگه...
یعنی کسی که باحجاب شد دیگه تجاوز تعطیل؟ خطری تهدیدش نمیکنه؟ کسی هم جرئت نمیکنه بره طرفش؟ "داریم می بینیم" یعنی زیر سنگ که زندگی نمیکنیم، داریم میبینیم این جامعه رو و همه ی اتفاقهایی که میفته برای زن ها چه باحجاب چه بی حجاب

parimero

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

به اشراف : ببخشید ما داریم راجع به حجاب اجباری در کشور حرف میزنیم!!!

چرا فکر میکنید من دارم چند تا چیز بی ربط رو به هم ربط میدم؟؟؟؟ این روزنامه ها هم در رابطه با حجاب اجباری هستند. :)

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

همونطور که میدونید دین فقط از قرآن گرفته نمیشه... سیره و سخنان پیامبر هم هستن....
برای بار دوم میگم این حدیثه معراج رو...

«قل للمؤمنین یغضّوا من أبصارهِم»

به مؤمنان بگو چشمهای خود را (از نگاه به نامحرمان) فرو گیرند

این برا این بود که ینی فقط وظیفه حجاب مهم نیست که بگیم با پوشش همه چی حله.... ولی قدمه اوله که به قدم های بعدی مسلما کمک میکنه! :)

در ضمن اینکه خدا رحیمه توجیه مناسبیه که هر کاری دلمون خواست بکنیم آزادیم؟...

انسان سالم هم تشخیص میده که چیزی که براش بهتره رو انتخاب کنه... مگه این که از نداشتن حجاب (و شتخیص بهتر بودن بی حجابی)
هدف دیگه ای داشته باشه مث جلب توجه که خیلی ها چنین مشکلی دارن... چیزیه که هست تو جامعه

روی اجباری بودنش هم باید گفت اگه اجباری نباشه خب خیلیا که راحت طلب هستن به سادگی از کنارش میگذرن و حتی تحقیق و تفکری هم راجبش نمیکنن و وقتی میبنن که به عنوانه مثال جذاب تر میشن نگاهشون در همین حده که از این چیزای سطحی خوششون میاد و به مسائل عمقی ـش فکر نمیکنند....

از طرفی هم نمیشه گفت که اجبار باشه.... شخص احساس میکنه که چیزی بهش تحمیل شده.... در حالیکه براش بهتره...

چرا چنین فکری میکنه؟ چون توجیه نشده که اساس و پایه اش برای چیه.... نمیدونه که برای مثال ی نامحرمی منو ببینه چی میشه مگه؟...آسمون به زمین میاد؟.. قرآن خدا آیاتش چپه میشه؟.... واقعا نمیدونن خیلی ها... خیلی ها!!!

و مشکل هم اینجاست که نمیخواهند هم که بدونن... بازم خیلی ها....

و درد بزرگتر اینه که داریم کسایی که میدونن اما نمیخوان قبول کنن و ی جور لج بازی کودکانه... غرور واژه بهتری باشه شاید... :-?
و بازم خیلی ها...
اگر ادعای مسلمونی دارید که توی اسلام قاضی اعمال دیگران بودن خطاست پس شما نمی تونید بگید کسی که بی حجابی رو انتخاب می کنه چه هدفی داشته .
حجاب بودن و نبودنش در تجاوز تفاوت اونچنانی نداره چون کسی که در حدی بیماره که امنیت دیگرانو تهدید کنه کارش از توجه به پوشش گذشته فقط رفتار بیمارگونه شو بروز میده فعلا هم آمار تجاوز در کشوری که حجابش اجباریه اونچنان زیاد با کشور های آزاد تفاوتی نداره پس از خودتون حرف در نیارید .
ببخشید اگر اجباری باشه فرضا که اصلا حجابی که شما میگی منتهی به بهشت بشه ، بهشت زوریه؟؟؟
چرا اجبار باعث میشه طرف زیر بار نره ؟؟ چون به شخصیتش و حق انتخابش توهین شده و وقتی دلیل منطقی نمیارن براش فقط میگن وحی منزل همینه که هست (در حالی که هیچ یک از احکام دین نباید اینجوری باشه) دیگه امکان نداره قبول کنه
در مورد سیره ی پیامبر و روایات برای بار هزارم تکرار می کنم سیره ی پیامبر درست اما در 1300 سال دست به دست شدن بین هزاران نفر کافیه اشتباهات بسیار کوچیک و ناخواسته ای تا مفهوم عوض بشه بنابراین چیزی که بهش اطمینان 100٪ نیست نمی شه ملاک روش زندگی قرار داد به خصوص زمانی که قرآن رو داریم که در مورد حجاب آیه مستقیم داره بنابراین بیش از حد گفته شده در قرآن ضروری نبوده که گفته نشده. ضمنا غیر مسلمون ها مجبور نیستن به اسلام عمل کنن
اصلا لج بازی نیست مسئله این بحثو چند دفعه صفحات قبل داشتیم

نام مرکز سمپاد
نسل طلایی علامه حلی 2
شهر
تهران / شهر ری
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
QUT
رشته دانشگاه
برق

به نقل از پری‌ناز :
یعنی کسی که باحجاب شد دیگه تجاوز تعطیل؟ خطری تهدیدش نمیکنه؟ کسی هم جرئت نمیکنه بره طرفش؟ "داریم می بینیم" یعنی زیر سنگ که زندگی نمیکنیم، داریم میبینیم این جامعه رو و همه ی اتفاقهایی که میفته برای زن ها چه باحجاب چه بی حجاب

من کِی چنین حرفی زدم؟....

داریم میبینیم هم باید برای یک فرد خاص در نظر گرفته بشه...

ی چیز نسبیه و یک فرد با حجاب نسبت به اونی که بد حجابه از امنیت بیشتری برخورداره و به نسبت هم کمتر جرات میکنن چیزی بهش بگن...

شما که خیلی دارید میبینید .... آیا اتفاقاتی که برا ی فرد با حجاب میوفته با اتفاقاتی که برا ی بی حجاب میوفته برابر و یکسانه؟...

به نقل از Iman.Mage :
@
M0ĦдMMдƉ jдVдƉ

خب چرا توجه نمیکنید به پستای قبلی ... قبول دارم؛ اوکی؛ از نظر اسلام هر کی رعایت نکرد میره تو جهنم. از مو آویزون میشه و ... . درباره‌ی اجباری کردنش چه آیه یا حدیثی دارید؟

اول که میگید دلیل بیارید که چرا حجاب باید باشه... بعد حالا نظرتون عوض شد میگید چرا باید اجباری باشه....

اجباری بودن و نبودنشو حرفیدم دربارش.... دوباره نگاه کنید... بعد اونا این که وظیفه جامعه اسلامی نهی از منکره....

من که دیگه پست نمیدم ولی شما هم سعی کنید وقتتونو صرف اینجا نکنید...

اینجا کسی دنباله کسب اطلاعات و تبادل نظر نیست... اکثرا دنباله توجیه کارشون و بحث و مجادله... از هر دو طرفین بحث... :-"

نام مرکز سمپاد
نسل طلایی علامه حلی 2
شهر
تهران / شهر ری
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
QUT
رشته دانشگاه
برق

به نقل از Bahar_R :
اگر ادعای مسلمونی دارید که توی اسلام قاضی اعمال دیگران بودن خطاست پس شما نمی تونید بگید کسی که بی حجابی رو انتخاب می کنه چه هدفی داشته .
حجاب بودن و نبودنش در تجاوز تفاوت اونچنانی نداره چون کسی که در حدی بیماره که امنیت دیگرانو تهدید کنه کارش از توجه به پوشش گذشته فقط رفتار بیمارگونه شو بروز میده فعلا هم آمار تجاوز در کشوری که حجابش اجباریه اونچنان زیاد با کشور های آزاد تفاوتی نداره پس از خودتون حرف در نیارید .
ببخشید اگر اجباری باشه فرضا که اصلا حجابی که شما میگی منتهی به بهشت بشه ، بهشت زوریه؟؟؟
چرا اجبار باعث میشه طرف زیر بار نره ؟؟ چون به شخصیتش و حق انتخابش توهین شده و وقتی دلیل منطقی نمیارن براش فقط میگن وحی منزل همینه که هست (در حالی که هیچ یک از احکام دین نباید اینجوری باشه) دیگه امکان نداره قبول کنه
در مورد سیره ی پیامبر و روایات برای بار هزارم تکرار می کنم سیره ی پیامبر درست اما در 1300 سال دست به دست شدن بین هزاران نفر کافیه اشتباهات بسیار کوچیک و ناخواسته ای تا مفهوم عوض بشه بنابراین چیزی که بهش اطمینان 100٪ نیست نمی شه ملاک روش زندگی قرار داد به خصوص زمانی که قرآن رو داریم که در مورد حجاب آیه مستقیم داره بنابراین بیش از حد گفته شده در قرآن ضروری نبوده که گفته نشده. ضمنا غیر مسلمون ها مجبور نیستن به اسلام عمل کنن
اصلا لج بازی نیست مسئله این بحثو چند دفعه صفحات قبل داشتیم

شما چند سالته که حرفه این همه آدم که اومدن با دلیل و مدرک نقل کردن زیر سوال میبری و به اونایی که حدیث ها رو گفتن تهمته دروغ گویی میزنی؟...

بد نیس بری یکم راجع به این چیزا که چجوری مطمئن میشن از احادیث تحقیق کنی...

بی منطق شد باز بحث...

هدفه خاصی تعیین نشد... گفتم هدفش چند تا چیز میتونه باشه...

حضرت علی (ع) به زنان جوان سلام نمی کرد تا جواب سلامشون باعث به گناه افتادن ایشون نشه...

از حضرت علی(ع) بالاتر نداریم ما... شما رو نمیدونم از کدوم مردم میحرفید....

همین بی حجابی باعث به فساد کشیده شدن و تحریک جامعه میشه... حتی افرادی که ارادشون قویه....

از چیزی که اطلاع ندارید ...

پست آخره آخر

نام مرکز سمپاد
نسل طلایی علامه حلی 2
شهر
تهران / شهر ری
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
QUT
رشته دانشگاه
برق

به نقل از L@d¥ ¢hêmî$t :
ولی من هنوز معتقدم در صورت وجود آموزش های صحیح اجتماعی و ارزش گذاری به شخصیتانسانی

به حجاب نیازی نخواهد بود! چه برسه اجباری کردنش!

زن رُ اجبارن یک موجود ج ن س ی تلقی کردن.

تلقی کردن زن به عنوان موجودی برای تحریک مرد! :|

پ.ن: متاسفم برای ایشون که به این درجه هنوز نرسیده بود که بفهمه سلام کردن چیزی باعث تحریک شدن نیست!

نفهمیده بود زن هم ارزش داره انسان هست وسیله ی تحریک نیست!

خب شما مرد نیستی که بدونی تحریک و شهوت چیه اصن!...

حتی با صدا....

زن به دلیل زیبایی هایی که داره باید اونا رو بپوشونه... میدادن ما مردا هم همینطور بود....باید میپوشوندیم...

متاسفم برای شما که با قضاوت عجولانه و با بی احترامی راجع به هر کسی هر حرفی میزنی....

خودش نشون دهنده شخصیت شماست.... :)

از شما که خاک خوردی بعیده واقعا....

ی سری پست ها ارزش جواب دادن هم ندارن....

پست آخر واقنی :D

نام مرکز سمپاد
نسل طلایی علامه حلی 2
شهر
تهران / شهر ری
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
QUT
رشته دانشگاه
برق

به نقل از L@d¥ ¢hêmî$t :
دوست من پست های قبلی من رُ نخونید!

تاثیر محیط و آموزش بر غریزه غلبه داره

اصل علمی هست

محیط بر وراثت غلبه داره!

مفصل توضیح دادم! :rolleyes:

امیدوارم متوجه بشید چی میگم :rolleyes:

متاسفم که برای خودتون زن رُ محکوم کرده و اون رو ج ن س ی تلقی مکنید براش شخصیتی قائل نمیشید!

عملن زیر سوال میبریدشخصیت انسانی رُ!

اولا اون غلبه آموزش بر غریزه برای جامعی آرمانیه که تو قصه هاست!...

دوما بله هستن چنین افرادی که غلبه داشته باشه آموزششون... همون امام علی(ع) که بهش توهین کردید...
اون کارشون هم به خاطر ترس افتادن به گناه بوده که من خیلی تاییدش میکنم...
من یا امام فرقی نداره... تفکراته ایشون تفکراته منه....
توهین به ایشون ده برابر تویهن به منه....
خوبه من به پدر و مادر شما توهین کنم؟... مسلما نه...

سوما اینقد قضیه رو پیچیده نکنید... زیر سوال بردن ارزش انسانی و جن سی تلقی کردن!!!
به این غلظتی که شما با کلمات بازی میکنید نیست!!!
انسان ها دو دسته اند... زن و مرد... در خیلی از موارد شبیه همن.... ولی در خیلی از موارد هم کاملا متفاوت...

از جمله احساسات که خیلی فرق دارن با هم...

آقا هی میخوام برم نمیشه.... دیگه ج دادید نداید ج نمیدم... :)
ج دادن بی فایده ـس :)

اگه واقن خواستید بحث کنید توی پ.خ ادامه بدید...

m.shadi

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فَرزانگان 2.
شهر
مَشَد؛؛)
رشته دانشگاه
علوم آزمایشگاهی.

چه عالمه شُعار!! تو هردو طرف ـه بحث!

× نقل قول :
"من معتقدم به حجاب بنا بر آموزش صحیح نیازی نیست"

حرفت قشنگه. ولی از واقعیت دوره . تو این شرایط خیلی دوره.
نمیشه عم کاری انجام داد .
میبینی که تفادوت ـه دیدگاه خیلی زیاده . خیلی ـا با داشتن ـه حجاب موافق ـن . پس نمیتونی قدمی برای به واقعیت پیوستن ـه حرفت برداری.

نام مرکز سمپاد
نسل طلایی علامه حلی 2
شهر
تهران / شهر ری
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
QUT
رشته دانشگاه
برق

ممنون که وقتی میبینید بحث فایده نداره ادامه نمیدید و عین بعضی دوستان زمین رو به آسمون نمیدوزید برای اثبات :)

عزیزانی که یا دیس میدن یا لایک... خب ندید یا تو بحث هم باشید :D

آدمو یاده جنگ و دعوا میندازن... انگار چند نفر رفتن تو گود همو میزنن و خونی مالی بعد چند نفر نشستن بیرون گود دارن یا تشویق میکنن یا صندلی پرت میکنن :)) :))

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فــرزانگان ۳
شهر
طــهـران
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
علوم پزشکی البرز
رشته دانشگاه
پزشکی

بحث ما به جایی نخواهد رسید
تنها دلیلش هم اینه که ما داریم با کسایی بحث میکنیم که خودشون ، خودشون رو افرادی شهوتی با تمایلات جـنس‍‌‍ی بالا میدونند
ولی اگر روز قیامتی بود ، خیلی علاقه مند هستم که چهره تون رو در اون روز مشاهده کنم
و اینکه من درقرآن آیه ای بر این مبنی نمیبینم :
" و ما مرد را آفریدیم تا نتواند خود را کنترل کند و بدان سبب زنان را در پوستینی به گرمای جهنم فرو برد "
یا اینکه :
" و ای زنان این را بدانید که مردان طبیعتشان این گونه هست که تا شما را می بینند هوش خود را از دست بدهند "
ولی این رو پیدا کردم که :
" ما شما را دارای اختیار آفریدیم " :)
من دیگه حرفی ندارم
شما آقایون هم با شهوتتون خوش باشید ( منظورم همه مردان نیستن )

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

شما چند سالته که حرفه این همه آدم که اومدن با دلیل و مدرک نقل کردن زیر سوال میبری و به اونایی که حدیث ها رو گفتن تهمته دروغ گویی میزنی؟...

بد نیس بری یکم راجع به این چیزا که چجوری مطمئن میشن از احادیث تحقیق کنی...

بی منطق شد باز بحث...

هدفه خاصی تعیین نشد... گفتم هدفش چند تا چیز میتونه باشه...

حضرت علی (ع) به زنان جوان سلام نمی کرد تا جواب سلامشون باعث به گناه افتادن ایشون نشه...

از حضرت علی(ع) بالاتر نداریم ما... شما رو نمیدونم از کدوم مردم میحرفید....

همین بی حجابی باعث به فساد کشیده شدن و تحریک جامعه میشه... حتی افرادی که ارادشون قویه....

از چیزی که اطلاع ندارید ...

پست آخره آخر
آقای محترم چرا بهانه می گیرید ؟؟ من دلیل منطقی آوردم شما هم هیچ کدوم از استدلال های من رو با منطق رد نکردی نصف چیزایی که گفتم هم کلا جواب ندادی ببینید اون زمانی که یه چیزی می گفت یه نفر به عنوان مطلق و بقیه دلیل نمی خواستن تموم شد باید برای حرفات منطق بیاری ،
شما یه حرفی رو بین 5 نفر دست به دست کنی هر کس یک کلمه ممکنه بهش اضافه کنه به بعدی بگه اونوقت کل مفهوم عوض میشه با چه قاطعیتی میتونی بگی حرفی که بین هزاران نفر آدمی که امکان خطا داشته باشن 1300 سال دست به دست شده اصلا عوض نشده؟؟؟
این نقل قولی که آوردید اصلا درست به نظر نمیاد خودتون دارید به حضرت علی توهین می کنید آقا! اگر سلام کردن به خانم های جوان و شنیدن یک کلام حرفشون باعث تحریک کسی به بزرگی حضرت علی بشه نظرتون چیه کلا زن ها توی جامعه نیان که کسی تحریک نشه نه؟
البته شما بگید آره هم این اتفاق هرگز نخواهد افتاد قبلا هم گفتم اگر چنین روشی برای زندگی می پسندید عربستان صعودی کشور ایده آل شما خواهد بود . نمیشه یک جنسیت جامعه زیر فشار له بشه که یک جنسیت حتی مجبور نشه به خودش زحمت انسان بودن رو بده
من نگفتم تحریکی نیست گفتم باید کنترل بشه و اجازه ندن مرز های انسانیت از بین بره که کاملا امکان پذیره در جوامع متمدنن زیادی هم وجود داره . مگه شما روزه نمی گیرید که بر تحریک گرسنگی غلبه کنید؟؟ ارادتون بالا بره؟ پس چطور نمی تونید بپذیرید که شهوت باید کنترل بشه ؟؟
توی هر پستون هم دارید می گید پست آخره اگر منطقی برای گفتن ندارید لطفا روند بحث منطقی رو بهم نزنید .

نام مرکز سمپاد
نسل طلایی علامه حلی 2
شهر
تهران / شهر ری
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
QUT
رشته دانشگاه
برق

به نقل از sarvenaz_km :
بحث مت به جایی نخواهد رسید
تنها دلیلش هم اینه که ما داریم با کسایی بحث میکنیم که خودشون ، خودشون رو افردای شهوتی با تمایلات جـنس‍‌‍ی بالا میدونند
ولی اگر روز قیامتی بود ، خیلی علاقه مند هستم که چهره تون رو در اون روز مشاهده کنم
و اینکه من درقرآن آیه ای بر این مبنی نمیبینم :
" و ما مرد را آفریدیم تا نتواند خود را کنترل کند و بدان سبب زنان را در پوستینی به گرمای جهنم فرو برد "
یا اینکه :
" و ای زنان این را بدانید که مردان طبیعتشان این گونه هست که تا شما را می بینند هوش خود را از دست بدهند "
ولی این رو پیدا کردم که :
" ما شما را دارای اختیار آفریدیم " :)
من دیگه حرفی ندارم
شما آقایون هم با شهوتتون خوش باشید ( منظورم همه مردان نیستن )

توهین کار آدمای ضعیفه... :)

شهوت مختصّه به مردا نیست خانوم شهوت کور!!!

اگه شما چنین چیزی نداری پیش ی دکتر حتما برو... شاید ی وقت....

کسی خودش رو فردی با تمایلات جنسی بالا ندونسته... این برداشت شماست...

من راجع به آدمای معمولی حرف میزنم...

+ اون روز رو هم خواهیم دید ... خیلی جالبه !!!

راجع به آیات هم که کلی گل لگد کردیم... خوندی خوندی نخوندی هم نخوندی....

منظورت از این که حرفه دیگه ای نداری؟... منظورت اینه که بیشتر روت نمیشه توهین کنی؟.... ممنون :)

شما هم با کوریتون خوش باشید... :) البته بعد از دکتر رفتن :)

با فمنیسم هم حرفی ندارم... :)

توهینی بود شرمنده... هر چند الان نباید چیزی میگفتم... جواب ابلهان...

نام مرکز سمپاد
نسل طلایی علامه حلی 2
شهر
تهران / شهر ری
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
QUT
رشته دانشگاه
برق

به نقل از Bahar_R :
خودتون دارید به حضرت علی توهین می کنید آقا! اگر سلام کردن به خانم های جوان و شنیدن یک کلام حرفشون باعث تحریک کسی به بزرگی حضرت علی بشه نظرتون چیه کلا زن ها توی جامعه نیان که کسی تحریک نشه نه؟
البته شما بگید آره هم این اتفاق هرگز نخواهد افتاد قبلا هم گفتم اگر چنین روشی برای زندگی می پسندید عربستان صعودی کشور ایده آل شما خواهد بود . نمیشه یک جـنس‍‌‍یت جامعه زیر فشار له بشه که یک جـنس‍‌‍یت حتی مجبور نشه به خودش زحمت انسان بودن رو بده
من نگفتم تحریکی نیست گفتم باید کنترل بشه و اجازه ندن مرز های انسانیت از بین بره که کاملا امکان پذیره در جوامع متمدنن زیادی هم وجود داره . مگه شما روزه نمی گیرید که بر تحریک گرسنگی غلبه کنید؟؟ ارادتون بالا بره؟ پس چطور نمی تونید بپذیرید که شهوت باید کنترل بشه ؟؟
توی هر پستون هم دارید می گید پست آخره اگر منطقی برای گفتن ندارید لطفا روند بحث منطقی رو بهم نزنید .

فک نمی کنم توجیهاتم بی منطق بوده باشه... شما تحقیق کردید و اومدید؟... علم رجال چقدر میدونید؟...

خیر... شما نیمه خالی رو نگاه میکنید... یا بهتر بگم... چیزی که دلتون میخواد رو برداشت میکنید....

اینکه حضرت علی هم با معصومیتش خوف افتادن به گناه داشت نمیبینید!!!!
من نگفتم که به گناه افتادن... به گناه هم نیوفتاده... ترس داشته که مبادا به گناه بیوفتن....

من گفتم شهوت غیر قابل کنترله؟....

وقتی ی خانوم با مانتوی آنچنان تنگ و ... که نمیشه وصفش کرد زشتیش رو حتی.... میتونه ی نفر اگه اتفاقی چشمش خورد بگه چیزی نیس که.... انگار ی گونی هویج داره از جلوم رد میشه!!!... داریم آیا؟....

در ضمن... من خودم تقریبا... تقریبا چنین مشکلاتی ندارم... راجع به جامعه حرف میزنم.... شما هم توی این جامعه زندگی میکنید....

میل خودتنونه چجوری باشید و اطرافتون چقد براتون مهم باشه!!!... از نظر دینی بای مهم باشه....

الان میبینم چقد با حجابه له شده ریخته رو زمین... شهرداری داره جم میکنه از کف آسفالت!!!....

حالا شما دین و ناقل هاشو قبول ندارید ی جای دیگه باید بحث بشه... بحثش اینجا نیست :)

اون دوستانی هم که میگن باید فرهنگ سازی بشه تا حدودی میشه حرفشون رو قبول کرد... ولی مسئله اینه که برای یک جامعه ی آرمانی میشه چنین تصوری کرد......

خیلی از مرد ها رو داریم که زن دارند و چشمشون به خلق الله ـه...

همینطور خیلی زن ها رو داریم که شوهر دارند و اینجورین!!!....

متاسفانه....

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

فک نمی کنم توجیهاتم بی منطق بوده باشه... شما تحقیق کردید و اومدید؟... علم رجال چقدر میدونید؟...

خیر... شما نیمه خالی رو نگاه میکنید... یا بهتر بگم... چیزی که دلتون میخواد رو برداشت میکنید....

اینکه حضرت علی هم با معصومیتش خوف افتادن به گناه داشت نمیبینید!!!!
من نگفتم که به گناه افتادن... به گناه هم نیوفتاده... ترس داشته که مبادا به گناه بیوفتن....

من گفتم شهوت غیر قابل کنترله؟....

وقتی ی خانوم با مانتوی آنچنان تنگ و ... که نمیشه وصفش کرد زشتیش رو حتی.... میتونه ی نفر اگه اتفاقی چشمش خورد بگه چیزی نیس که.... انگار ی گونی هویج داره از جلوم رد میشه!!!... داریم آیا؟....

در ضمن... من خودم تقریبا... تقریبا چنین مشکلاتی ندارم... راجع به جامعه حرف میزنم.... شما هم توی این جامعه زندگی میکنید....

میل خودتنونه چجوری باشید و اطرافتون چقد براتون مهم باشه!!!... از نظر دینی بای مهم باشه....

الان میبینم چقد با حجابه له شده ریخته رو زمین... شهرداری داره جم میکنه از کف آسفالت!!!....

حالا شما دین و ناقل هاشو قبول ندارید ی جای دیگه باید بحث بشه... بحثش اینجا نیست :)

اون دوستانی هم که میگن باید فرهنگ سازی بشه تا حدودی میشه حرفشون رو قبول کرد... ولی مسئله اینه که برای یک جامعه ی آرمانی میشه چنین تصوری کرد......

خیلی از مرد ها رو داریم که زن دارند و چشمشون به خلق الله ـه...

همینطور خیلی زن ها رو داریم که شوهر دارند و اینجورین!!!....

متاسفانه....
من کاری به علم رجال ندارم شما سوال ساده ی منو پاسخ بده وقتی بین 5 نفر حرف تغییر می کنه از نظر عقلی میشه بین هزاران نفر تغییر نکنه ؟؟ بعدش هم مسائل اعتقادی خیلی حساسه شما داری از انتخاب روش زندگی صحبت می کنی اگر یک کلمه ی اون حدیث عوض شده باشه مفهومش عوض بشه میدونی چقدر افراد به اشتباه می افتن؟؟؟
بی حجاب معنیش اون کسی که لباس های زننده می پوشه نیست میشه بی حجاب بود و چنین لباسی نپوشید اما انتخاب لباس یک چیز کاملا فردیه مسئله اینه
اگر مجبور بودید با یک پتو توی گرمای 40-50 درجه ی تابستون بیرون فقط نیم ساعت راه برید ، اگر حق نداشتید با لباس معقول که همه جای دنیا عادیه ورزش کنید بازم با پتو دورتون ورزش می کردید ، اگر با وجود تحمل اینا و پوشیدن این لباس می دیدید که بازم از رفتار های بیمار گونه در امان نیستید می فهمیدید له شدن یعنی چی .
حتی دختری هم که لباس های زننده می پوشه اگر کسی تحریک میشه باید اینقدر کنترل رفتارشو داشته باشه که به اون اهانت نکنه یا بدتر بهش آسیب فیزیکی نزنه
بعدشم دوباره یادآوری می کنم فرض کنیم که شما بتونید مسلمون هارو متقاعد کنید که حجاب روسری و چادر درسته حق ندارید غیر مسلمون هارو وادار کنید رعایت کنن .

clever child

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Allame Helli.II
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
Tehran Polytechnic
رشته دانشگاه
Electrical Engineering

به نقل از Bahar_R :
من کاری به علم رجال ندارم شما سوال ساده ی منو پاسخ بده وقتی بین 5 نفر حرف تغییر می کنه از نظر عقلی میشه بین هزاران نفر تغییر نکنه ؟؟ بعدش هم مسائل اعتقادی خیلی حساسه شما داری از انتخاب روش زندگی صحبت می کنی اگر یک کلمه ی اون حدیث عوض شده باشه مفهومش عوض بشه میدونی چقدر افراد به اشتباه می افتن؟؟؟
بی حجاب معنیش اون کسی که لباس های زننده می پوشه نیست میشه بی حجاب بود و چنین لباسی نپوشید اما انتخاب لباس یک چیز کاملا فردیه مسئله اینه
اگر مجبور بودید با یک پتو توی گرمای 40-50 درجه ی تابستون بیرون فقط نیم ساعت راه برید ، اگر حق نداشتید با لباس معقول که همه جای دنیا عادیه ورزش کنید بازم با پتو دورتون ورزش می کردید ، اگر با وجود تحمل اینا و پوشیدن این لباس می دیدید که بازم از رفتار های بیمار گونه در امان نیستید می فهمیدید له شدن یعنی چی .
حتی دختری هم که لباس های زننده می پوشه اگر کسی تحریک میشه باید اینقدر کنترل رفتارشو داشته باشه که به اون اهانت نکنه یا بدتر بهش آسیب فیزیکی نزنه
بعدشم دوباره یادآوری می کنم فرض کنیم که شما بتونید مسلمون هارو متقاعد کنید که حجاب روسری و چادر درسته حق ندارید غیر مسلمون هارو وادار کنید رعایت کنن .

نمیشه از دین یه عده حرف زد ولی منابع و شرایط اون ها رو قبول نداشت . شما مجبور به قبول روایات هستید . چه درست چه غلط

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا