حجاب بودن یا نبودن مسئله اینست !

نظر شما راجع به وجود حجاب

• اجباری باشد و همه مستلزم رعایت کردن آن باشند

رای‌ها: 68 17.3%
  • اجباری نباشد ولی افراد علاقه مند حجاب داشته باشند

رای‌ها: 314 79.9%
  • اصلا حجاب نباشد

رای‌ها: 11 2.8%

• رای‌دهندگان
    393
وضعیت
موضوع بسته شده است.

DarkSiders

کاربر حرفه‌ای
شهر
اهواز
پاسخ : حجاب بودن یا نبودن مسئله اینست !

به نقل از پرنیرا :
اصلا این طوری نیست که شما میگید!!! :)
مثلا یک آیه از قرآن بیارید که اجبار کرده باشه حجاب رو!!!!
من نمیدونم شما ها چرا مطالعه نکرده حرف میزنید :-w
یات مربوط به موضوع حجاب در دو سوره از قرآن آمده است: یکی سوره " نور " و دیگر سوره " احزاب ". در سوره نور آیه ای که مربوط به مطلب است آیه 31 می باشد. چند آیه قبل از آن آیه متعرض وظیفه اذن گرفتن برای ورود در منازل است و در حکم مقدمه این آیه می باشد. تفسیر آیات را از آنجا شروع می کنیم: «یا ایها الذین آمنوا لا تدخلوا بیوتا غیر بیوتکم حتی تستانسوا و تسلموا علی اهلها ذلکم خیر لکم لعلکم تذکرون* فان لم تجدوا فیها احدا فلا تدخلوها حتی یؤذن لکم و ان قیل لکم ارجعوا فارجعوا هو ازکی لکم و الله بما تعملون علیم* لیس علیکم جناح ان تدخلوا بیوتا غیر مسکونة فیها متاع لکم و الله یعلم ما تبدون و ما تکتمون* قل للمؤمنین یغضوا من ابصارهم و یحفظوا فروجهم ذلک ازکی لهم ان الله خبیر بما یصنعون * و قل للمؤمنات یغضضن من ابصارهن و یحفظن فروجهن و لایبدین زینتهن الا ما ظهر منها و لیضربن بخمرهن علی جیوبهن و لایبدین زینتهن الا لبعولتهن او آبائهن او آباء بعولتهن او ابنائهن او ابناء بعولتهن او اخوانهن او بنی اخوانهن او بنی اخواتهن او نسائهن او ما ملکت ایمانهن او التابعین غیر اولی الاربة من الرجال او الطفل الذین لم یظهروا علی عورات النساء، و لا یضربن بارجلهن لیعلم ما یخفین من زینتهن و توبوا الی الله جمیعا ایها المؤمنون لعلکم تفلحون»؛ ای کسانی که ایمان آوردید! به خانه دیگران داخل نشوید مگر آنکه قبلا آنان را آگاه سازید. و بر اهل خانه سلام کنید. این برای شما بهتر است. باشد که پند گیرید. اگر کسی را در خانه نیافتید داخل نشوید تا به شما اجازه داده شود. اگر گفته شد باز گردید، بازگردید که پاکیزه تر است برای شما. خدا بدانچه انجام می دهید داناست. باکی نیست که در خانه هائی که محل سکنا نیست و نفعی در آنجا دارید (بدون اجازه) داخل شوید. خدا آنچه را آشکار می کنید و آنچه را نهان می دارید آگاه است. به مردان مؤمن بگو دیدگان فرو خوابانند و دامنها حفظ کنند. این برای شما پاکیزه تر است. خدا بدانچه می کنید آگاه است. به زنان مؤمنه بگو دیدگان خویش فرو خوابانند و دامنهای خویش حفظ کنند و زیور خویش آشکار نکنند مگر آنچه پیدا است، سرپوشهای خویش بر گریبانها بزنند، زیور خویش آشکار نکنند مگر برای شوهران، یا پدران، یا پدر شوهران، یا پسران، یا پسر شوهران، یا برادران، یا برادر زادگان، یا خواهرزادگان، یا زنان، یا مملوکانشان، یا مردان طفیلی که حاجت به زن ندارند، یا کودکانی که از راز زنان آگاه نیستند (یا بر کامجوئی از زنان توانا نیستند) و پای به زمین نکوبند که زیورهای مخفیشان دانسته شود. ای گروه مؤمنان همگی به سوی خداوند توبه برید، باشد که رستگار شوید. (نور/ 27-31)
مفاد آیه اول و دوم اینست که مؤمنین نباید سرزده و بدون اجازه به خانه کسی داخل شوند. در آیه سوم مکانهای عمومی و جاهائی که برای سکونت نیست از این دستور استثناء می گردد. سپس دو آیه دیگر مربوط به وظائف زن و مرد است در معاشرت با یکدیگر که شامل چند قسمت است:
1 - هر مسلمان، چه مرد و چه زن، باید از چشم چرانی و نظر بازی اجتناب کند.
2 - مسلمان، خواه مرد یا زن، باید پاکدامن باشد و عورت خود را از دیگران بپوشد.
3 - زنان باید پوشش داشته باشند و آرایش و زیور خود را بر دیگران آشکار نسازند و در صدد تحریک و جلب توجه مردان برنیایند.
4 - دو استثناء برای لزوم پوشش زن ذکر شده که یکی با جمله «و لا یبدین زینتهن الا ما ظهر منها» بیان شده است و نسبت به عموم مردان است و دیگری با جمله «و لا یبدین زینتهن الا لبعولتهن الخ» ذکر شده و نداشتن پوشش را برای زن نسبت به عده خاصی تجویز می کند.

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از Eshraf :
میشه جمهوری اسلامی رو واسه من تعریف کنید؟!؟!
اونی که با حجاب مخالفه که مسلمون نیست!!!!!!!!
اولا که مردم به جمهوری اسلامی رای آری یا نه دادن . زمان رای گیری هم قانون اساسی دقیق ارائه نشد .
دوما شما در چه مقامی هستید که حکم صادر می کنید ؟؟ خدا هستید ؟ پیامبرید ؟؟
به نقل از Eshraf :
iهه....مثه اینه که بگی دیوار جلوی دیدن رو نمیگیره :))
حرفایی میزنیا . . .
مثالتون خیلی خنده دار بود ببخشید رک میگم :)
یعنی شما می فرمایید کسی که مشکل اخلاقی داره نمی تونه با قایم شدن زیر حجاب چه بسا با ظاهر سازی بهتر کار خودشو انجام بده؟؟
حجاب مفاسد اخلاقی رو کم کرده ؟؟ توصیه می کنم اول در مورد آمار تجاوز و موارد این چنینی مطالعه کنید و تاثیر رو بعدا قضاوت کنید

حجابی که ما داریم بحث می کنیم روسری و چادره اون آیه گفته زینت ها و به روسری و چادر هم اشاره نکرده

DarkSiders

کاربر حرفه‌ای
شهر
اهواز

به نقل از Bahar_R :
اولا که مردم به جمهوری اسلامی رای آری یا نه دادن . زمان رای گیری هم قانون اساسی دقیق ارائه نشد .
دوما شما در چه مقامی هستید که حکم صادر می کنید ؟؟ خدا هستید ؟ پیامبرید ؟؟ مثالتون خیلی خنده دار بود ببخشید رک میگم :)
یعنی شما می فرمایید کسی که مشکل اخلاقی داره نمی تونه با قایم شدن زیر حجاب چه بسا با ظاهر سازی بهتر کار خودشو انجام بده؟؟
حجاب مفاسد اخلاقی رو کم کرده ؟؟ توصیه می کنم اول در مورد آمار تجاوز و موارد این چنینی مطالعه کنید و تاثیر رو بعدا قضاوت کنید

حجابی که ما داریم بحث می کنیم روسری و چادره اون آیه گفته زینت ها و به روسری و چادر هم اشاره نکرده
شما دقیقا دارید از یه شاخه به شاخه ی دیگه میپرید!!!!
الان که وقت ندارم ولی در اسرع وقت اون آیه که خدا به پیامبرش میگه به زنان و همسرانت بگو که . . . رو پیدا میکنم برای شما میارم که از این حرف های مسخره و خنده دار نزنید که حجاب الزامی نیست :))

mohammadjb

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
مدال المپیاد
زیست

به نقل از JooJoo Joon :
با عرض عذر خواهي از جمع اما تو دهنتو ببند
همین بس که شعور امثال شما در این حده که میگی دهنتو ببند.
یه عده نشستن تو این تاپیک هر کی میاد یه حرف مخالفی میزنه امثال شما این جوری دهنشو میبنده.

فک کنم شما زیاد تو جامعه نیستین.

همینجوریشم یه دختر که با چادر و حجاب کامل میاد تو خیابانون هزار تا تیکه بارش میکنن. اونوقت شما میگید بیایید روسری رو بردارین؟

الان شما روسری رو برداشتین بهتر میتونین کارای روزمره رو انجام بدین؟

شما نیم ساعت بی حجاب بیا تو خیابون ببین چه بلایی سرت میاد.

منو بگو از سر دلسوزی نشستم برا امثال شما نوشتم.

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از Eshraf :
الان که وقت ندارم ولی در اسرع وقت اون آیه که خدا به پیامبرش میگه به زنان و همسرانت بگو که . . . رو پیدا میکنم برای شما میارم که از این حرف های مسخره و خنده دار نزنید که حجاب الزامی نیست :))
حتما بیارید منتظر خواهم بود البته اگر پیدا کردید
حرف مسخره و خنده دار حرف بی منطقه .شما نمی تونید استدلال های ما رو پاسخ منطقی بدید هر وقت اینکارو کردید اونوقت حرف خنده دار رو در موردش صحبت می کنیم

محمد جواد جان نظر شما مورد احترامه اما می تونیم منطقی در مورد موافقت و مخالفت با اون بحث کنیم .
بله روسری نباشه مسلما خیلی راحت تر کارای روزمره رو انجام میدیم
توی خیابون هم هیچ اتفاقی نمی افته یعنی اگر افراد با همین فرهنگ عقده ای نشده بودن نمی افتاد
حالا هم حتی چیزی نمیشه در یک محیط عمومی نهایتا در حد تیکه و حرف مفته که هیچ ارزشی نداره
معذرت می خوام که این مثالو میزنم اما وقتی سگی به شما پارس می کنه شما براش شعور انسانی قائل نمی شید و فقط از کنارش رد میشین کسایی که خودشون شخصیت انسانی قائل نمی شن برای خودشون پس در حد خودشون باهاشون برخورد میشه و ارزش ندارن
استدلال های قبلی رو هم نقض نکردید ضمنا :D

usboy

کاربر حرفه‌ای

به نقل از Eshraf :
من نمیدونم شما ها چرا مطالعه نکرده حرف میزنید :-w
یات مربوط به موضوع حجاب در دو سوره از قرآن آمده است: یکی سوره " نور " و دیگر سوره " احزاب ". در سوره نور آیه ای که مربوط به مطلب است آیه 31 می باشد. چند آیه قبل از آن آیه متعرض وظیفه اذن گرفتن برای ورود در منازل است و در حکم مقدمه این آیه می باشد. تفسیر آیات را از آنجا شروع می کنیم: «یا ایها الذین آمنوا لا تدخلوا بیوتا غیر بیوتکم حتی تستانسوا و تسلموا علی اهلها ذلکم خیر لکم لعلکم تذکرون* فان لم تجدوا فیها احدا فلا تدخلوها حتی یؤذن لکم و ان قیل لکم ارجعوا فارجعوا هو ازکی لکم و الله بما تعملون علیم* لیس علیکم جناح ان تدخلوا بیوتا غیر مسکونة فیها متاع لکم و الله یعلم ما تبدون و ما تکتمون* قل للمؤمنین یغضوا من ابصارهم و یحفظوا فروجهم ذلک ازکی لهم ان الله خبیر بما یصنعون * و قل للمؤمنات یغضضن من ابصارهن و یحفظن فروجهن و لایبدین زینتهن الا ما ظهر منها و لیضربن بخمرهن علی جیوبهن و لایبدین زینتهن الا لبعولتهن او آبائهن او آباء بعولتهن او ابنائهن او ابناء بعولتهن او اخوانهن او بنی اخوانهن او بنی اخواتهن او نسائهن او ما ملکت ایمانهن او التابعین غیر اولی الاربة من الرجال او الطفل الذین لم یظهروا علی عورات النساء، و لا یضربن بارجلهن لیعلم ما یخفین من زینتهن و توبوا الی الله جمیعا ایها المؤمنون لعلکم تفلحون»؛ ای کسانی که ایمان آوردید! به خانه دیگران داخل نشوید مگر آنکه قبلا آنان را آگاه سازید. و بر اهل خانه سلام کنید. این برای شما بهتر است. باشد که پند گیرید. اگر کسی را در خانه نیافتید داخل نشوید تا به شما اجازه داده شود. اگر گفته شد باز گردید، بازگردید که پاکیزه تر است برای شما. خدا بدانچه انجام می دهید داناست. باکی نیست که در خانه هائی که محل سکنا نیست و نفعی در آنجا دارید (بدون اجازه) داخل شوید. خدا آنچه را آشکار می کنید و آنچه را نهان می دارید آگاه است. به مردان مؤمن بگو دیدگان فرو خوابانند و دامنها حفظ کنند. این برای شما پاکیزه تر است. خدا بدانچه می کنید آگاه است. به زنان مؤمنه بگو دیدگان خویش فرو خوابانند و دامنهای خویش حفظ کنند و زیور خویش آشکار نکنند مگر آنچه پیدا است، سرپوشهای خویش بر گریبانها بزنند، زیور خویش آشکار نکنند مگر برای شوهران، یا پدران، یا پدر شوهران، یا پسران، یا پسر شوهران، یا برادران، یا برادر زادگان، یا خواهرزادگان، یا زنان، یا مملوکانشان، یا مردان طفیلی که حاجت به زن ندارند، یا کودکانی که از راز زنان آگاه نیستند (یا بر کامجوئی از زنان توانا نیستند) و پای به زمین نکوبند که زیورهای مخفیشان دانسته شود. ای گروه مؤمنان همگی به سوی خداوند توبه برید، باشد که رستگار شوید. (نور/ 27-31)
مفاد آیه اول و دوم اینست که مؤمنین نباید سرزده و بدون اجازه به خانه کسی داخل شوند. در آیه سوم مکانهای عمومی و جاهائی که برای سکونت نیست از این دستور استثناء می گردد. سپس دو آیه دیگر مربوط به وظائف زن و مرد است در معاشرت با یکدیگر که شامل چند قسمت است:
1 - هر مسلمان، چه مرد و چه زن، باید از چشم چرانی و نظر بازی اجتناب کند.
2 - مسلمان، خواه مرد یا زن، باید پاکدامن باشد و عورت خود را از دیگران بپوشد.
3 - زنان باید پوشش داشته باشند و آرایش و زیور خود را بر دیگران آشکار نسازند و در صدد تحریک و جلب توجه مردان برنیایند.
4 - دو استثناء برای لزوم پوشش زن ذکر شده که یکی با جمله «و لا یبدین زینتهن الا ما ظهر منها» بیان شده است و نسبت به عموم مردان است و دیگری با جمله «و لا یبدین زینتهن الا لبعولتهن الخ» ذکر شده و نداشتن پوشش را برای زن نسبت به عده خاصی تجویز می کند.
اصلا من موندم به اسلام چه ربطي داره ؟
طرف حال ميكنه بي حجاب باشه
شما هم هر وقت دروغ نگفتي غيبت نكردي تهمت نزدي مسخره نكردي كسيو به بزرگتراحترام گذاشتي روزي ٢٠ صفحه قرآن خوندي و...بعد همه ي واجبات رو انجام دادي بعد بيا صحبت كن كه كسي حجاب داشته باشه يا نه
اصلا من موندم شما كه اينقدر خودتو مسلمون ميدونيو ادعاي حجاب داري،اصلا چرا اومدي اينجا با دختر هاي مردم حرف ميزنيي؟؟؟؟
برو بچه خدارو خوش نمياد
پيغمبر خدا رو ناراحت ميكني

usboy

کاربر حرفه‌ای

به نقل از Eshraf :
واقعا اگه همچي آيه اي هست من متاسف شدم
آخه اصن به شوهر چه ربطي داره كه زنش چطور لباس ميپوشه؟؟؟؟؟
اينها همه شخصي هستن
مگه مرد مالك زن هست كه به او بگه زينت اش را بپوشاند؟؟؟؟؟؟ L-:
مگه در اسلام زن اجازه داره كه به شوهرش اجازه نده كه زنه دوم داشته باشه؟؟؟؟
پس وقتي زن اجازه ي دخالت ندارد مرد هم نبايد داشته باشد
شما هم برو اينقدر با دختراي مردم صحبت نكن
داري گناه ميكني

parimero

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

بله خوندم!!!!!

اتفاقاً در هیچ کدوم از این ها حکمی نداده برای بقیه زن های غیر مسلمون!!! و اجبار حجاب در جامعه!!!

«وَ قُلْ لِلْمُؤْمِناتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصارِهِنَّ وَ یَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَ لا یُبْدینَ زینَتَهُنَّ إِلاَّ ما ظَهَرَ مِنْها وَ لْیَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلى‏ جُیُوبِهِنَّ وَ لا یُبْدینَ زینَتَهُنَّ إِلاَّ لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبائِهِنَّ أَوْ آباءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ أَبْنائِهِنَّ أَوْ أَبْناءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ إِخْوانِهِنَّ أَوْ بَنی‏ إِخْوانِهِنَّ أَوْ بَنی‏ أَخَواتِهِنَّ أَوْ نِسائِهِنَّ أَوْ ما مَلَكَتْ أَیْمانُهُنَّ أَوِ التَّابِعینَ غَیْرِ أُولِی الْإِرْبَةِ مِنَ الرِّجالِ أَوِ الطِّفْلِ الَّذینَ لَمْ یَظْهَرُوا عَلى‏ عَوْراتِ النِّساءِ وَ لا یَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِیُعْلَمَ ما یُخْفینَ مِنْ زینَتِهِنَّ وَ تُوبُوا إِلَى اللَّهِ جَمیعاً أَیُّهَا الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ؛[نور/31]
و به زنان مؤمن بگو كه چشمان خویش فروگیرند و شرمگاه خود نگه دارند و زینتهاى خود را جز آن مقدار كه پیداست آشكار نكنند و مقنعه ‏هاى خود را تا گریبان فروگذارند و زینتهاى خود را آشكار نكنند، جز براى شوهر خود یا پدر خود یا پدر شوهر خود یا پسر خود یا پسر شوهر خود یا برادر خود یا پسر برادر خود، یا پسر خواهر خود یا زنان همكیش خود، یا بندگان خود، یا مردان خدمتگزار خود كه رغبت به آن ندارند، یا كودكانى كه از شرمگاه زنان بى‏ خبرند. و نیز چنان پاى بر زمین نزنند تا آن زینت كه پنهان كرده‏اند دانسته شود. اى مؤمنان، همگان به درگاه خدا توبه كنید، باشد كه رستگار گردید.»

از این آیه چه برداشت هایی میشه کرد؟
1-بخمرهن = مقنعه؟
این یک خطای ترجمه هست!!
چرا که خمر یک لباس بوده که در اون موقع مرسوم بوده و مقنعه نیست!! و تاکید نشده که مو پوشیده بشه!!!
و صرفا گرفته که روی گردن و سینه هاتون رو بپوشونید با یک لباس مرسوم!!!
در ضمن زینت هم میشه گفت داره به شرمگاه اشاره میکنه!!!!

«یا أَیُّهَا النَّبِیُّ قُلْ لازْواجِكَ وَ بَناتِكَ وَ نِساءِ الْمُؤْمِنینَ یُدْنینَ عَلَیْهِنَّ مِنْ جَلاَبِیبِهِنَّ ذلِكَ أَدْنى‏ أَنْ یُعْرَفْنَ فَلا یُؤْذَیْنَ وَ كانَ اللَّهُ غَفُوراً رَحیماً؛[احزاب/59] اى پیامبر! به همسران و دخترانت و زنان مؤمنان بگو: جلبابها [روسرى ‏هاى بلند] خود را بر خویش فروافكنند، این كار براى اینكه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند بهتر است (و اگر تا كنون خطا و كوتاهى از آنها سر زده توبه كنند) خداوند همواره آمرزنده رحیم است
کلمه ی بهتر داره توی چشم میزنه! و عبارت خدا همواره رحیم است!!! کاملا مشخصه که اجباری نیست!!! :)

«قُلْ لِلْمُؤْمِنینَ یَغُضُّوا مِنْ أَبْصارِهِمْ وَ یَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ ذلِكَ أَزْكى‏ لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ خَبیرٌ بِما یَصْنَعُونَ؛[نور/30] به مؤمنان بگو چشمهاى خود را (از نگاه به نامحرمان) فروگیرند، و عفاف خود را حفظ كنند این براى آنان پاكیزه ‏تر است خداوند از آنچه انجام مى ‏دهید آگاه است!»
توی این آیه هم چشم ها منظورش بوده!!! :)
نه حجاب به این شکل! :)

usboy

کاربر حرفه‌ای

به نقل از پرنیرا :
بله خوندم!!!!!

اتفاقاً در هیچ کدوم از این ها حکمی نداده برای بقیه زن های غیر مسلمون!!! و اجبار حجاب!!! برای بقیه ادیان!!! نیومده!!

از این آیه چه برداشت هایی میشه کرد؟
1-بخمرهن = مقنعه؟
این یک خطای ترجمه هست!!
چرا که خمر یک لباس بوده که در اون موقع مرسوم بوده و مقنعه نیست!! و تاکید نشده که مو پوشیده بشه!!!
و صرفا گرفته که روی گردن و سینه هاتون رو بپوشونید با یک لباس مرسوم!!!
در ضمن زینت هم میشه گفت داره به شرمگاه اشاره میکنه!!!!

توی این آیه هم چشم ها منظورش بوده!!! :)
نه حجاب به این شکل! :)

mohammadjb

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
مدال المپیاد
زیست

به نقل از L@d¥ ¢hêmî$t :
ما هم میدونیم بی حجاب بری بیرون چی میشه.

بحثمون اینه جامعه مریض هست جامعه ارزش هاش غلط هست که به حجاب نیاز شده.

میگیم اول باید از خودمون شروع کنیم. برای اینکه فُلانی ِ بیمار تحریک نشه یکی دیگه رُ نباید محدود کنیم.

نباید با دید ج ن س ی نگاه کنیم

اگه میگی ذات مرد هست منم گفتم تاثیر محیط و آموزش های صحیح بر وراثت غلبه داره

مشکل دید ما،تعرف ارزش های ما هست!

منم دارم همیو میگم... فرهنگــــــــــــــــــــــــــــــــ ســــــــــــــــــــــــــــــــــــازی
اینی که میگی تاثیر محیط هم درسته.
الان مردا با دیدن مو تحریک نمیشن چون تدریجی بهش عادت کردن.
اما چه ضرورتیه فرهنگ سازی کنیم تا مردا یه زن بدون حجاب رو دیدن تحریک نشن.

@ پرنیرا: با این تفسیر هایی که شما از آیات میکنین. خدا به دادمون برسه.

اینا همش مصداق بارز تفسیر به رایه.

خود مو رو اگه رنگ کنی و حالت بدی زینت محسوب نمیشه؟؟؟

usboy

کاربر حرفه‌ای

به نقل از محمـد جواد :
منم دارم همیو میگم... فرهنگــــــــــــــــــــــــــــــــ ســــــــــــــــــــــــــــــــــــازی

بايد اين اتفاق بيفته
چون زن كه نبايد بخاطر يه مشت مرد خودشو تو يه لباس گرم فرو كنه
دوما ببخشيد منم ميگم تمام تفاسير تو بازار همينگونه است
آقاي قرائتي هم چون خودشو نمتونه كنترل كنه تفسير ميكنه كه يجوري باشه كه خودش راحت باشه
بعدشم خاك به سره اون مرده بي شرم و حيا و بي غيرت مسلمون كنه كه به زن و دختر مردم نگاه ميكنه

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از محمـد جواد :

چرا ضرورتی نیست فرهنگ سازی کنیم مردا زن بی حجاب دیدن تحریک نشن ؟؟ کنترل نفس بده ؟‌اینکه زن ها مجبور نباشن محرومیت های حاصل از حجاب چادر و روسری رو تحمل کنن بده ؟؟
پس با تفسیر شما باید زن ها خودشونو تبدیل به میمون کنن که یه وقت زینتی وجود نداشته باشه که کسی تحریک بشه نه؟؟

parimero

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

به نقل از محمـد جواد :

لا یُبْدینَ زینَتَهُنَّ إِلاَّ لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبائِهِنَّ...أَوِ الطِّفْلِ الَّذینَ لَمْ یَظْهَرُوا عَلى‏ عَوْراتِ النِّساءِ

خیلی فاحش معلومه که منظور از زینت شرمگاه بوده! :|

mohammadjb

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
مدال المپیاد
زیست

من نگفتم بی حجاب گفتم بدون حجاب (لخت).

نگفتم مثل میمون شن (خودشونو زشت کنن)

شما دقیقا مشکلتون با حجاب چیه؟
مزاحم کارای روزمرتون میشه؟
خوب این نظر شمائه و نظرتون محترم. ولی خیلیا حجاب کامل رعایت میکنن و تو کارای روز مرشونم هیچ مشکلی ایجاد نمیشه.

@ پرنیرا: واقعا خندم میگیره از این حرفتون پس گردن و سینه و پای کوبیدن و ... اینا چین؟؟؟

بر اساس آیه قرآن: اگه منظورتون اینه که فقط مو ها پیدا باشه. من موافقم تا چایی که به عنوان یه زینت برای زن محسوب نشه (نمیگم مثل میمون بشه)

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از محمـد جواد :

خوب این نظر شمائه و نظرتون محترم. ولی خیلیا حجاب کامل رعایت میکنن و تو کارای روز مرشونم هیچ مشکلی ایجاد نمیشه.

@ پرنیرا: واقعا خندم میگیره از این حرفتون پس گردن و سینه و پای کوبیدن و ... اینا چین؟؟؟

بر اساس آیه قرآن: اگه منظورتون اینه که فقط مو ها پیدا باشه. من موافقم تا چایی که به عنوان یه زینت برای زن محسوب نشه (نمیگم مثل میمون بشه)
اینکه میگم خودشونو زشت کنن چون شما میگید مو زینته همه چی اینطوری می تونه زینت باشه
بدون حجاب که مسلما جای بحث نداره توی جنگل ها هم بی تمدن ترین آدم ها کاملا لخت راه نمی رن
اون قضیه پتو که گفتم پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید براتون کاملا واضح میشه مشکل ما چیه
شما اگر توی گرمای تابستون مجبور باشید اون لباس هارو بپوشید اونوقت براتون واضح میشه
اگر بخواید با حجاب ورزش کنید و ...
حجاب کامل اگر چادر در نظر بگیریم شما می تونین با چادر بدویید ؟ بدمینتون بازی کنید فرضا؟؟

Nightiingle

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان 1
شهر
تهران

به نقل از محمـد جواد :

:O

واقعن آدم چي ميتونه بگه. :|
برادر من، من يه پيشنهادي دارم حتمن انجام بده. يه ملافه بگير بپيچ دورت، بعد يه هفته هرجا ميري همين جوري برو ببينيم مزاحمت ميشه يا نه.

اصلن نميدوني چه صفايي داره روزاي داغ تابستون با يه خروار پارچه دور آدم. حيف كه مردها سعادت ندارن از اين نعمات بهره مند شن. :)

خواهشن بيخودي يه چيزي رو انكار نكنين وقتي خودتون ميدونين كه هست. محدوديت و آزار حجاب رو هركسي از هرعقيده اي ميتونه ببينه حالا يه عده ممكنه عقيده داشته باشن كه خوبي هاش بيشتر از بدي هاشه.

+ يه چيزي.
ميگم من نه مديرم نه هيچي، ولي يه خواهش داشتم بچه ها.
اگه قصد ندارين چيزي به حرفاي نفر قبليتون اضافه كنين لزومي نداره در تاييد حرفاش پست بدين. لايك كفايت ميكنه. اين طوري وضع تاپيك خيلي آشفته شده. (;

usboy

کاربر حرفه‌ای

به نقل از محمـد جواد :

دوسته گلم واقعا يا فهم پايينه يا نميخواي بفهمي
هزارمين بار ميگم كه به شما ربطي نداره كه مشكل با حجاب چيه
بعدشم وقتي چهارتا دختر كه هرچي باشه حجاب ماله اوناست و عملا تو اين امر متخصص هستن و ميگن مزاحمه ديگه شما براي چي نظر ميدي اصن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammadjb

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
مدال المپیاد
زیست

به نظر همتون احترام میذارم.

ولی این چیزیه که هست.
اگه میتونید برید یقه خدا رو بگیرید که اینجوری دنیا رو خلق کرد. دستور حجاب داد.

به خدا من هر چی گفتم از روی دلسوزیه. حالا اگه میگید حرف من غلطه شایدم غلط باشه. اگه واقعا عقل و منطقتون حجابو قبول نداره یا احساس میکنین نیازی بهش خو رعایتش نکنین.

من وظیفم بود این چیزا رو میگفتم که ماشاالله همتون میدونستینشون.

به هر حال...
سعی کنین به هم احترام بذارین و به کسی مثلا نگین دهنتو ببند هر چند حرفش غلط باشه.

یا علی

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فــرزانگان ۳
شهر
طــهـران
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
علوم پزشکی البرز
رشته دانشگاه
پزشکی

اولا من یه فمنیسم هستم ...اینو از قبل بگم
دوما : آقای محمد جواد...ما الان داریم در رباطه با حجاب زنان حرف میزنیم. پس لطفا شما نیاید بگید که اگه حجاب اینطوری باشه ، اونطوری باشه من قبولش دارم
قرار نیست که آقایون برای حجاب ما زن ها تصمیم بگیرن. بلکه خودمون باید به توافق برسیم.
دوما...آدم صرفا هر چیزی رو که قبول نداره ، قرار نیست باهاش مشکلی داشته باشه یا باعث آزارش شده باشه. یه مثال ساده میزنم : من برام موز خوردن هیچ مشکلی بوجود نمیاره اما خب اصلا به موز علاقه ای ندارم و نمیخورم
من با حجاب کنار نمیام . چون دوستش ندارم. البته دقت کنید بستگی داره که تعریف از حجاب چی باشه. شما مطمئن باشید هیچ کدوم از دخترایی که الان حجاب رو قبول ندارن ، منظورشون این نیست که با نیم تنه و شلوارک یک وجبی برن بیرون تا همه زیبایی هاشون رو ببینند ، ما فقط حق خودمون رو میخوایم !! آزادی چیز زیادی نیست
و درضمن....این رو هم خیلی رک عرض میکنم که شما پسرا سودی برای ما ندارید که ما بخوایم زیبایی هامون رو به شما نمایش بدیم....

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از محمـد جواد :
به نظر همتون احترام میذارم.

ولی این چیزیه که هست.
اگه میتونید برید یقه خدا رو بگیرید که اینجوری دنیا رو خلق کرد. دستور حجاب داد.

به خدا من هر چی گفتم از روی دلسوزیه. حالا اگه میگید حرف من غلطه شایدم غلط باشه. اگه واقعا عقل و منطقتون حجابو قبول نداره یا احساس میکنین نیازی بهش خو رعایتش نکنین.

من وظیفم بود این چیزا رو میگفتم که ماشاالله همتون میدونستینشون.

به هر حال...
سعی کنین به هم احترام بذارین و به کسی مثلا نگین دهنتو ببند هر چند حرفش غلط باشه.

یا علی
نظرتون محترمه
مشکل ما هم اصلا با خدا نیست خدا درست میگه
کسایی که حرف تو دهن خدا میذارن مشکل اصلی هستن :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا