parimero
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
پاسخ : حجاب بودن یا نبودن مسئله اینست !
آقای محترم!!!
هیچ کجای دنیا!!!!
حتی بر بری های آفریقا!!! لخت نمیرن بیرون!!!
حتی کشور های لائیک هم حق ندارند حجابی کمتر از یک حد معقولی داشته باشند!!!!(حد معقول رو قبلا گفتم)
اما این حجاب دست و پا گیر نیست!!!
واسه این که تمامی عرفا و فضلایی که به حرف هاشون بها میدادن مرد بوده!!!! و درک نمیکردن که چقدر میتونه زجر آور باشه!!!
بهتره بخونید!!
+ برید و تحقیق کنید زنان در اون زمان لباس های سرتاسری میپوشیدند و از لباس زیر استفاده نمیکردن
بعد برای همین گفته شده آنچنان پای کوبی نکنید که شرمگاهتون دیده بشه! :)
به نقل از محمـد جواد :من نگفتم بی حجاب گفتم بدون حجاب (لخت).
آقای محترم!!!
هیچ کجای دنیا!!!!
حتی بر بری های آفریقا!!! لخت نمیرن بیرون!!!
حتی کشور های لائیک هم حق ندارند حجابی کمتر از یک حد معقولی داشته باشند!!!!(حد معقول رو قبلا گفتم)
اما این حجاب دست و پا گیر نیست!!!
ولی خیلیا حجاب کامل رعایت میکنن و تو کارای روز مرشونم هیچ مشکلی ایجاد نمیشه.
حجاب کامل رو تحمل میکنن!!!
شما با 3 لایه پارچه تو گرمای تابستون برو ببینیم بازم میگی حجاب خوبه؟!!!
اگه زنا تا الان چیزی نگفتن!! دلیل بر این که به مشکلی بر نمیخورن نیست!!! واسه این که جرأتش رو نداشتن!!! واسه این که بی دفاع بودن!!!
واسه این که تمامی عرفا و فضلایی که به حرف هاشون بها میدادن مرد بوده!!!! و درک نمیکردن که چقدر میتونه زجر آور باشه!!!
من به گردن و سینه و ... اشاره کردم!!@ پرنیرا: واقعا خندم میگیره از این حرفتون پس گردن و سینه و پای کوبیدن و ... اینا چین؟؟؟
بر اساس آیه قرآن: اگه منظورتون اینه که فقط مو ها پیدا باشه. من موافقم تا چایی که به عنوان یه زینت برای زن محسوب نشه (نمیگم مثل میمون بشه)
بهتره بخونید!!
+ برید و تحقیق کنید زنان در اون زمان لباس های سرتاسری میپوشیدند و از لباس زیر استفاده نمیکردن
بعد برای همین گفته شده آنچنان پای کوبی نکنید که شرمگاهتون دیده بشه! :)