حجاب بودن یا نبودن مسئله اینست !

نظر شما راجع به وجود حجاب

• اجباری باشد و همه مستلزم رعایت کردن آن باشند

رای‌ها: 68 17.3%
  • اجباری نباشد ولی افراد علاقه مند حجاب داشته باشند

رای‌ها: 314 79.9%
  • اصلا حجاب نباشد

رای‌ها: 11 2.8%

• رای‌دهندگان
    393
وضعیت
موضوع بسته شده است.

parimero

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
پاسخ : حجاب بودن یا نبودن مسئله اینست !

به نقل از محمـد جواد :
من نگفتم بی حجاب گفتم بدون حجاب (لخت).

آقای محترم!!!
هیچ کجای دنیا!!!!
حتی بر بری های آفریقا!!! لخت نمیرن بیرون!!! :))
حتی کشور های لائیک هم حق ندارند حجابی کمتر از یک حد معقولی داشته باشند!!!!(حد معقول رو قبلا گفتم)
اما این حجاب دست و پا گیر نیست!!! :|
ولی خیلیا حجاب کامل رعایت میکنن و تو کارای روز مرشونم هیچ مشکلی ایجاد نمیشه.

حجاب کامل رو تحمل میکنن!!!
شما با 3 لایه پارچه تو گرمای تابستون برو ببینیم بازم میگی حجاب خوبه؟!!! :|
اگه زنا تا الان چیزی نگفتن!! دلیل بر این که به مشکلی بر نمیخورن نیست!!! واسه این که جرأتش رو نداشتن!!! واسه این که بی دفاع بودن!!!
واسه این که تمامی عرفا و فضلایی که به حرف هاشون بها میدادن مرد بوده!!!! و درک نمیکردن که چقدر میتونه زجر آور باشه!!!
@ پرنیرا: واقعا خندم میگیره از این حرفتون پس گردن و سینه و پای کوبیدن و ... اینا چین؟؟؟

بر اساس آیه قرآن: اگه منظورتون اینه که فقط مو ها پیدا باشه. من موافقم تا چایی که به عنوان یه زینت برای زن محسوب نشه (نمیگم مثل میمون بشه)
من به گردن و سینه و ... اشاره کردم!!
بهتره بخونید!!
+ برید و تحقیق کنید زنان در اون زمان لباس های سرتاسری میپوشیدند و از لباس زیر استفاده نمیکردن
بعد برای همین گفته شده آنچنان پای کوبی نکنید که شرمگاهتون دیده بشه! :)

mohammadjb

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
مدال المپیاد
زیست

بر چه اساس میگین حجاب به ما ربطی نداره.

شما حجاب رعایت میکنین برا کی؟ برا خودتون ؟ برا چیه خودتون؟
شما مثلا رعایت میکنین تا پسرا تحریک نشن اونوقت میگید به شما ربطی نداره و خودمون حدشو تعیین میکنیم.

بر عکس حدودو پسرا باید تعیین کنن چون قرار حجاب مانع تحریکشون بشه پس اونا باید تعیین کنن که چه حدی باشه تا تحریک نشن.

اینکه میبینید غیر از من کسی باهاتون بحث نمیکنه دلیلش این نیس که شما هر چی میگید راسته.

دفعه قبلی هم که پست دادم بهم توهین شده بود.
ولی این دفه اگه توهین هم شد حرفی نمی زنم .
چون: "پاسخ ابلهان خاموشیست"

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فــرزانگان ۳
شهر
طــهـران
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
علوم پزشکی البرز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از محمـد جواد :

شما مثلا رعایت میکنین تا پسرا تحریک نشن اونوقت میگید به شما ربطی نداره و خودمون حدشو تعیین میکنیم.

بر عکس حدودو پسرا باید تعیین کنن چون قرار حجاب مانع تحریکشون بشه پس اونا باید تعیین کنن که چه حدی باشه تا تحریک نشن.

اینکه میبینید غیر از من کسی باهاتون بحث نمیکنه دلیلش این نیس که شما هر چی میگید راسته.

من دیگه در هیچ صورتی تو لین تاپیک پست نمیدم.
هه
برای پسرایی که اونقدر شهوت دارن که آمپرشون چسبیده به سقف و توانایی کنترلشون رو ندارم ، متاسفام...به شدت
و شمایی که مارو ابله میخونی... اگرهمین ما ابلهان نبودیم الان توهم نبودی... اینو یادت بمونه
تو به درخواست خدا دنیا نیومدی....من زن اگر نمیخواستم اینجا نبودی
برای خودتون متاسف باشید
شما دارید حرفایی میزنید که تن همون پیامبری که به ظاهر قبولش دارید تو گور داره میلرزه
شما بهتره خودتون رو کنترل کنید.....خودتون هم دارید خودتون رو شهوتی میخونید... عجب جانورانی هستید

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

دوستان باز کاملا با دمپایی میپرم وسط بحث اما جالبه برام بدونم شما الان بحث سر درستی حجاب دارین یا سر درستی اجبارش؟

parimero

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

به نقل از پوریا عابدی :
دوستان باز کاملا با دمپایی میپرم وسط بحث اما جالبه برام بدونم شما الان بحث سر درستی حجاب دارین یا سر درستی اجبارش؟
درستی اجبارش!

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از محمـد جواد :

پسرا وظیفشونه تحریک شدنو کنترل کنن فرضا که پسرا بگن ما در حدی تحریک میشیم که شما کلا از خونه بیرون نیاید ( اگر فرصتش پیش بیاد افرادی هستن که این حد از وقاحت رو داشته باشن) ما موظف نیستیم خودمونو محدود کنیم تا پسرا به خودشون زحمت ندن و هرچی اون لحظه هوس می کنن انجام ندن اگر خودشونو انسان می دونن که ویژگی انسان اینه که می تونه با اراده به طبیعتش غلبه کنه .
دلیل اینکه بحث نمی کنن اینه که یا ندیدن و یا نمی تونن استدلال مارو نقض کنن
اگر حجابی که حداقلی از پوشش باشه مقصود هست ما اونو برای شخصیت خودمون رعایت می کنیم نه تحریک نشدن پسرا (مقصود چادر و روسری نیست )
فکر نمی کنم خوب باشه هی هرکس بگه دیگه پست نمیدم اگر شما نظری دارید جای بیانش اینجاست اگرم نظری ندارید که هیجی
قراره از بحث چیزی یاد بگیریم نه اینکه همدیگه رو برنجونیم و به هم توهین کنیم وقتی کسی نمی تونه دلایل بقیه رو رد کنه شاید حق با اونهاست

mohammadjb

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
مدال المپیاد
زیست

لا اله الا الله
من کی چنین حرفی زدم؟

شما قبول دارین همون حدی که آیه قرآن گفته رعایت کنین؟

من تاثیر محیطو قبول دارم. ولی نه به این شکل.
اروپاییا 5 قرن به صورت تدریجی حجابشون به این حد رسید نمیشه الان ایرانییا یه روزه مثل اروپییا بشن.

همونطوری که تو ایران کم کم روسری و مقنعه داره برداشته میشه.

شما حق دارین ولی اگه میخواید آزاد بشید باید تدریجی این اتفاق بیفته و فرهنگ سازی بشه.

parimero

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

به نقل از محمـد جواد :

دوست خوب!!!
داریم بحث منطقی میکنیم!!!
:)
من آیه آوردم دلیل آوردم!!!
در ضمن!!! اگه تحریک کم میشد و تجاوز کم میشد!!! امیدوار میشدیم!!! ولی این اتفاق نمیوفته! :) داریم میبینیم!!!!

ما ادعا نمیکنیم!!!
هر وخت شما دلیل بیارید و قانع کنید ما میپذیریم! :)

mohammadjb

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
مدال المپیاد
زیست

شما راس میگید.

حرفتونو قبول کردم.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از محمـد جواد :
لا اله الا الله
من کی چنین حرفی زدم؟

اروپاییا 5 قرن به صورت تدریجی حجابشون به این حد رسید نمیشه الان ایرانییا یه روزه مثل اروپییا بشن.

شما حق دارین ولی اگه میخواید آزاد بشید باید تدریجی این اتفاق بیفته و فرهنگ سازی بشه.
دوست من شما معتقدی حجاب باید اجباری باشه؟فکر کنم دقیقا ی بار حدود 9ماه یا یک سال پیش با شما در این مورد بحث کردم..
ببین در مورد اجبارش..
ی سوال ازت میکنم.آیا تو زن رو صرفا"وسیله ای برای آزمایش مرد"میدونی؟
اگه بگی آره خب حرفت توجیه میشه و میتونی بگی زن ملزم ب حجاب است(توجه کن ک نمیتونی بگی ب نفع خود زن است چون این زن است ک باید در مورد نفعش تصمیم گیری کند نه من و شما)
و اگر بگی نه حرفت رد میشه

parimero

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

آقای یاسین طه زاده!!!
بلا استثنا!!!
تمامی پست های من رو دیس لایک کردن!!!!
خوب آدم !!!.... جواب نداری بدی!!!
چرا این طوری میکنی؟ :)

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از محمـد جواد :
لا اله الا الله
من کی چنین حرفی زدم؟

حدی که قرآن گفته کسی که به اسلام اعتقاد داره رعایت می کنه کسی هم که مسلمون نیست هیچ اجباری نداره رعایت کنه فقط در حد معقول
یه نکته هم بگم اروپایی ها طی دوره طولانی به این قضیه رسیدن البته ما هم 35 سال پیش تقریبا مشکلی در این زمینه نداشتیم خانم های بی حجاب و با حجاب ، مردم معتقد و بی اعتقاد کنار هم زندگی می کردن و مشکلی هم با هم نداشتن پس خیلی دور نیست رسیدن به این
با فرهنگ سازی موافقم

mohammadjb

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
مدال المپیاد
زیست

به نقل از پوریا عابدی :
دوست من شما معتقدی حجاب باید اجباری باشه؟فکر کنم دقیقا ی بار حدود 9ماه یا یک سال پیش با شما در این مورد بحث کردم..
ببین در مورد اجبارش..
ی سوال ازت میکنم.آیا تو زن رو صرفا"وسیله ای برای آزمایش مرد"میدونی؟
اگه بگی آره خب حرفت توجیه میشه و میتونی بگی زن ملزم ب حجاب است(توجه کن ک نمیتونی بگی ب نفع خود زن است چون این زن است ک باید در مورد نفعش تصمیم گیری کند نه من و شما)
و اگر بگی نه حرفت رد میشه

با من ؟؟؟ !!!

من یه سال نمیشه ابنجا عضوم و یادم نمیاد در این مورد با کسی بحث کرده باشم.

من حجابو اجباری نمی دونم. هر کی آزاده که رعایت کنه یا نکنه.

من فقط میخواستم بگم اسلامو و قانون کشور میگه کسایی که میخوام مومن باشن و کسایی که میخوان تو ایران زندگی کنن باید به دستوراتش عمل کنم. که دستوراتش همون آیه 31 سوره نور بود. نه کمتر نه بیشتر.
نه میتونن قانونو تغییر بدن و نه اسلامو.

و البته من خودم موافق و معتقد تاثیر محیطم. که اگه حجاب کمتر بشه باید:
1- فرهنگ سازی بشه
2- به تدریج باشه.

کلا حرفم همینه.

Iman.Mage

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
نقره‌ی کشوری المپیاد شیمی دوره ۲۴
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی (با ماینور شیمی)
اینستاگرام

خوب کاری میکنی.
اینجا واسه دلیل آوردنه، نه این که حرفایی که صد بار ردش کردیم رو از نو مطرح کنی.
پاسخ ابلهان خاموشیست
میگن یه روز از یکی میپرسن gaman درسته یا goman ؟ میگه به gamanـم goman درسته. الآن حال شما هم همینطوره. خاموشی که نکردی، کلی هم حرف زدی و حالا ...

mohammadjb

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
مدال المپیاد
زیست

به نقل از Iman.Mage :
خوب کاری میکنی.
اینجا واسه دلیل آوردنه، نه این که حرفایی که صد بار ردش کردیم رو از نو مطرح کنی.میگن یه روز از یکی میپرسن gaman درسته یا goman ؟ میگه به gamanـم goman درسته. الآن حال شما هم همینطوره. خاموشی که نکردی، کلی هم حرف زدی و حالا ...

معذرت میخوام. خیلی حرف زدم.
بحث برا اینه که دو طرف دلیل بیارن. روش بحث کنن و در آخر دلیل قانع کننده معلوم بشه.

من دلیل قانع کننده نتونستم واستون بیارم پس حرف شما رو قبول میکنیم.

Iman.Mage

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
نقره‌ی کشوری المپیاد شیمی دوره ۲۴
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی (با ماینور شیمی)
اینستاگرام

آقا من هم معذرت میخوام تند صحبت کردم.
وقتی داشتم پست میدادم شما هنوز تو سکوت بودی و ندیده بودم که دوباره وارد بحث شدی. بالاخره شور و حال اینجا بالاست ...

usboy

کاربر حرفه‌ای

اِوا روي هم رو هم ببوسين كه تموم شه بره

usboy

کاربر حرفه‌ای

ولي با اين محمد جواد حال كردما
ميدونين تو تاپيكاي عارف و روحاني اصن عقب نميكشن
ايشون خيلي گل بودن

DarkSiders

کاربر حرفه‌ای
شهر
اهواز

واقعا برای بعضی دوستان متاسفم،بدون مطالعه،بدون دلیل منطقی و فقط براساس برداشت های شخصی مزخرف خودشون میان در مورد مسئله ای که باید خیلی وقت پیش براشون جا می افتاد و حل میشد صحبت میکنن :-w
بعضی ها هم که حجاب رو کلا جدا از دین میدونن!!! جل الخالق! این دیگه نو برشه!!! خوبه خود خود خدا تو قرآن به پیامبرش دستور داده ها #S-:
متاسفانه بعضی ها با قالبی که تو مغزشون شکل گرفته میخوان بحث کنن و قصدشون پر کردن اون قالب هست،پیشنهاد من اینه یکم مطالعه و تحقیق بعد صحبت کن . . .

parimero

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

به نقل از Eshraf :
واقعا برای بعضی دوستان متاسفم،بدون مطالعه،بدون دلیل منطقی و فقط براساس برداشت های شخصی مزخرف خودشون میان در مورد مسئله ای که باید خیلی وقت پیش براشون جا می افتاد و حل میشد صحبت میکنن :-w
بعضی ها هم که حجاب رو کلا جدا از دین میدونن!!! جل الخالق! این دیگه نو برشه!!! خوبه خود خود خدا تو قرآن به پیامبرش دستور داده ها #S-:
متاسفانه بعضی ها با قالبی که تو مغزشون شکل گرفته میخوان بحث کنن و قصدشون پر کردن اون قالب هست،پیشنهاد من اینه یکم مطالعه و تحقیق بعد صحبت کن . . .
چرا شما فکر میکنید که بدون تحقیق حرف میزنم؟

«وَ قُلْ لِلْمُؤْمِناتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصارِهِنَّ وَ یَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَ لا یُبْدینَ زینَتَهُنَّ إِلاَّ ما ظَهَرَ مِنْها وَ لْیَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلى‏ جُیُوبِهِنَّ وَ لا یُبْدینَ زینَتَهُنَّ إِلاَّ لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبائِهِنَّ أَوْ آباءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ أَبْنائِهِنَّ أَوْ أَبْناءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ إِخْوانِهِنَّ أَوْ بَنی‏ إِخْوانِهِنَّ أَوْ بَنی‏ أَخَواتِهِنَّ أَوْ نِسائِهِنَّ أَوْ ما مَلَكَتْ أَیْمانُهُنَّ أَوِ التَّابِعینَ غَیْرِ أُولِی الْإِرْبَةِ مِنَ الرِّجالِ أَوِ الطِّفْلِ الَّذینَ لَمْ یَظْهَرُوا عَلى‏ عَوْراتِ النِّساءِ وَ لا یَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِیُعْلَمَ ما یُخْفینَ مِنْ زینَتِهِنَّ وَ تُوبُوا إِلَى اللَّهِ جَمیعاً أَیُّهَا الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ؛[نور/31]

و به زنان مؤمن بگو كه چشمان خویش فروگیرند و شرمگاه خود نگه دارند و زینتهاى خود را جز آن مقدار كه پیداست آشكار نكنند و مقنعه ‏هاى خود را تا گریبان فروگذارند و زینتهاى خود را آشكار نكنند، جز براى شوهر خود یا پدر خود یا پدر شوهر خود یا پسر خود یا پسر شوهر خود یا برادر خود یا پسر برادر خود، یا پسر خواهر خود یا زنان همكیش خود، یا بندگان خود، یا مردان خدمتگزار خود كه رغبت به آن ندارند، یا كودكانى كه از شرمگاه زنان بى‏ خبرند. و نیز چنان پاى بر زمین نزنند تا آن زینت كه پنهان كرده‏اند دانسته شود. اى مؤمنان، همگان به درگاه خدا توبه كنید، باشد كه رستگار گردید.»

از این آیه چه برداشت هایی میشه کرد؟
1-بخمرهن = مقنعه؟
این یک خطای ترجمه هست!!
چرا که خمر یک لباس بوده که در اون موقع مرسوم بوده و مقنعه نیست!! و تاکید نشده که مو پوشیده بشه!!!
و صرفا گرفته که روی گردن و سینه هاتون رو بپوشونید با یک لباس مرسوم!!!
در ضمن زینت هم میشه گفت داره به شرمگاه اشاره میکنه!!!!

«یا أَیُّهَا النَّبِیُّ قُلْ لازْواجِكَ وَ بَناتِكَ وَ نِساءِ الْمُؤْمِنینَ یُدْنینَ عَلَیْهِنَّ مِنْ جَلاَبِیبِهِنَّ ذلِكَ أَدْنى‏ أَنْ یُعْرَفْنَ فَلا یُؤْذَیْنَ وَ كانَ اللَّهُ غَفُوراً رَحیماً؛[احزاب/59] اى پیامبر! به همسران و دخترانت و زنان مؤمنان بگو: جلبابها [روسرى ‏هاى بلند] خود را بر خویش فروافكنند، این كار براى اینكه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند بهتر است (و اگر تا كنون خطا و كوتاهى از آنها سر زده توبه كنند) خداوند همواره آمرزنده رحیم است.»

کلمه ی بهتر داره توی چشم میزنه! و عبارت خدا همواره رحیم است!!! کاملا مشخصه که اجباری نیست!!!

«قُلْ لِلْمُؤْمِنینَ یَغُضُّوا مِنْ أَبْصارِهِمْ وَ یَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ ذلِكَ أَزْكى‏ لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ خَبیرٌ بِما یَصْنَعُونَ؛[نور/30] به مؤمنان بگو چشمهاى خود را (از نگاه به نامحرمان) فروگیرند، و عفاف خود را حفظ كنند این براى آنان پاكیزه ‏تر است خداوند از آنچه انجام مى ‏دهید آگاه است!»

توی این آیه هم چشم ها منظورش بوده!!!
نه حجاب به این شکل!

______________________________________________________________________________________________
کدوم از این حرف ها با منطق نمیخونه؟ :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا