تقلید از جنس مخالف

کدوم گزینه ؟!!

• پسرم و دوست دارم پسر بمونم

رای‌ها: 83 33.1%
  • پسرم ولی کاش دختر بودم!

رای‌ها: 4 1.6%
  • دخترم و دوست دارم دختر بمونم

رای‌ها: 84 33.5%
  • دخترم ولی کاش پسر بودم!

رای‌ها: 24 9.6%
  • جنسیت خودمو قبول دارم ولی کارای شبیه به جنس مخالفم زیاد انجام می دم

رای‌ها: 56 22.3%

• رای‌دهندگان
    251

فاطمه0ر

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
دانشگاه
هلال ایران(تهران)
رشته دانشگاه
ارتوپدی فنی
پاسخ : تقلید از جنس مخالف

به نقل از nimafo :
این موضوع ربطی به ایران نداره که شما دارید به مسائل داخلی ربط میدید...

خیلی جاها تو دنیا همین وضعه...

آخ گفتی.جاتون خالی قبل عید رفتم کربلا(ریا نشه.ایشالله قسمت عاشقاش شه)یه آرایشگاهی روبروی هتلمون بود.من منتظر خانوادم بودم دیدم آرایشگره نخ بسته دوره گردنش یه روسری مانندم سر مرده کرده داره مردرو بند میگن فک کنم :Dمیندازه.داشتم از تعجب میترکیدم.پسرارو با تیغ و موچین دیده بودم ابرو بردارن ولی اینجوری دیگه ندیده بودم :O
نوبره والله.
من خودم یدوستی دارم اصن دختربودن بش نمیخوره.موهاشو که بلند میکنه زشت میشه آرایش که میکنه آدم حالش بهم میخوره :-&ولی موهاشو که میره بقوله خودش دم موشی میزنه و یکم تیپ پسرونه میزنه قابل تحمل تر میشه.
ولی کلا از آدمایی که میخوان تقلید کنن بدم میاد :-&

8226

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان X
شهر
مشهد

منم دوستایی رو داشتم که دوست داشتن پسر باشن یا رفتاراشون پسرونه بوده اما به نظرم این رفتارا بعد از ورود به دانشگاه به تدریج از سرشون بیوفته چون کمکم تشکیل زندگی می دن :-? اما پسرایی که رفتاراشون دخترونه هست شاید به قول یکی تو صفحه قبل برای جلب توجهه وقتی هم بهشون میگی میگن چرا ما نمی تونیم این جوری باشیم مگه فقط این کارا رو دخترا باید بکنن!!!!!! باید جوری بهشون فهمونده بشه که این کارا برای شما اصلا جالب نیست . مردا ویژگی هایی دارن خانم ها هم ویژگی هایی :-?
راه کار پیشنهد بدین که باید چی کار کرد چه طور باید برخورد کرد؟؟ (;

nimafo

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
888
شهر
888
سال فارغ التحصیلی
888
مدال المپیاد
888
دانشگاه
888
رشته دانشگاه
888

یواش یواش داریم به این نتیجه میرسیم که ملت ناخود آگاه علاقه مند میشن تریپ جنس مخالف بزنن! ;))

mahshid_f

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
روان شناسی

آخه واقعا چه ربطی به غرب بدبخت داره؟؟؟ :O
بابا ول کنین این غربو :D :))

با حرف مهرناز که گفته دخترا به خاطر به خاطر محمدودیت میخوان شکل پسرا باشن موافقم!
لابد پسرا ام میخوان خوشگل شن که خودشونو مث دخترا میکنن :D

اما به نظر من ریشه اصلی تربیت غلطه!
به خاطر اینکه هیشکی هیچ وقت از چیزایی که داره و چیزی که هست، راضی نیست!
کلا همیشه چیزی واسه ناراضی بودن هست!!!

nimafo

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
888
شهر
888
سال فارغ التحصیلی
888
مدال المپیاد
888
دانشگاه
888
رشته دانشگاه
888

آقا چرا همه میگن محدودیت؟

محدودیت تو ایرانه....

این موضوع خیلی جاها هست!

• شروع کننده موضوع

poorya.kh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهیـد بهشتی
شهر
نیشابـور
دانشگاه
علم‌وصنعت‌ ایران
رشته دانشگاه
مهندسی‌کامپیوتر

طی تحقیقاتی که در این مورد به عمل اوردم ، به نتایجی دست یافتم که به شرح زیر است : :-" /m\

من متن کاملشو گذاشتم فقط لطف کنین اگه میخواین بخونین تا آخرش بخونین (; :-"

امروزه تشابه دختران به ظاهری پسرانه و تشابه پسران به ظاهری دخترانه در میان جمعیت جوان ما زیاد به چشم می خورد و نقش های خاص جـنس‍‌‍یتی در میان هر دو جنس کم رنگ شده است و آنچه ارزش قلمداد می شود دارا بودن روحیه پسرانه است. تمایل دختران به رفتاری پسرانه و بالعکس، از کودکی آنها و شیوه های تربیتی خانواده، جـنس‍‌‍یت همسالان و دوستان، و فرهنگ جامعه نشأت می گیرد. نقش هایی که پدر و مادر در خانه ایفا می کنند و میزان تأثیری که بر فرزندان دارند می تواند تا حد بالایی در شکل گیری نقش های جـنس‍‌‍یتی موثر باشد. در نگاهی تشخیصی شکل گیری شخصیت و هویتی متناقض با جـنس‍‌‍یت به علل و عوامل متعددی وابسته است که در این میان همانند سازی از پدر و مادر و اطرافیان در دوران تربیت از الویت زیادی برخوردار است.

اگر دختران ما در خانواده و البته در جامعه مورد پذیرش قرار بگیرند، ضعیف قلمداد نشوند و مورد محدودیت های بی جا قرار نگیرند و تبعیض های رفتاری میان خود و جنس مخالف را از نظر شخصیتی کمتر مشاهده کنند، تمایل کمتری به تظاهر به پسر بودن می کنند.

پدر و مادر از زمان تولد در نوع رفتار با کودک خود براساس ذهنیت و آرمان های ذهنی خود عمل می کنند. در خانواده ای که آرزوی داشتن پسر یا دختر وجود داشته، والدین سعی می کنند تا در صورت به دنیا آمدن فرزند نیز همان نقش ها و رفتارهای کلیشه ای مورد دلخواه خود را در او ایجاد کنند. و یا در خانواده ای که پدر نقش پر رنگ تر رفتاری را بر عهده دارد می تواند خصوصیات مردانه تری را در دختران خود ایجاد کند. همین اتفاق زمانی هم که مادر از خصوصیات مردانه بیشتری برخوردارست،یا مستقل تر عمل می کند، و در رفتارهایی همچون اتکاء به نفس، دفاع از حقوق شخصی، نداشتن ظرافت های رفتاری و... قوی تر است نیز ،رخ می دهد.

دخترانه ، پسرانه

یک روان شناس بر نقش عوامل تربیت اجتماعی تأکید می کند و می گوید: الگوها و امتیازاتی که جامعه به فرد می دهد بر رفتارهای فردی تأثیر بسیاری دارد . در الگوهای فرهنگی که پسران از آزادی بیشتری برخوردارند، دختران را بر آن می دارد تا برای داشتن اعتماد به نفس بیشتر و و ابراز وجود، برای برخورداری از امتیازات در رفتار، پوشش و کلام، به پسرانه رفتار کردن گرایش یابند. به طوری که دختری با رفتار پسرانه همچنان جایگاه خود را در میان همسالان حفظ می کند اما پسری با رفتار دخترانه از سوی همسالان طرد می شود.

دکتر صمدی زاده، "جامعه شناس " هم عنوان می کند " در جامعه ای که رفتارهای مردانه کمتر زیر سوال می رود و زن ها بیشتر تحت کنترل مستقیم هستند، تظاهر به مردانگی بیشتر است. "

و این در حالی است که اگر دختران ما در خانواده و البته در جامعه مورد پذیرش قرار بگیرند، ضعیف قلمداد نشوند و مورد محدودیت های بی جا قرار نگیرند و تبعیض های رفتاری میان خود و جنس مخالف را از نظر شخصیتی کمتر مشاهده کنند، تمایل کمتری به تظاهر به پسر بودن می کنند.

در نگاهی دوباره به نقش خانواده می توان این طور قلمداد کرد که کیفیت رفتار با کودک، انتخاب نوع پوشش، نوع انتظارات رفتاری از او، انتخاب اسباب بازی، و... از عوامل تأثیرگذای بر شکل گیری هویت جـنس‍‌‍ی و پذیرش آن در افراد است. اگر در پوشش دخترمان از رنگ های دخترانه استفاده می کنیم و یا اسباب بازی های دخترانه مثل عروسک و ابزار بازی خیاطی برایش تهیه می کنیم نقش های دخترانه را به او القا می کنیم و اگر برای پسرمان از اسباب بازی هایی مثل تفنگ و شمشیر و آچار و پیچ گوشتی استفاده می کنیم نقش پسرانه را القاء نموده ایم.

در نگاهی تشخیصی شکل گیری شخصیت و هویتی متناقض با جـنس‍‌‍یت به علل و عوامل متعددی وابسته است که در این میان همانند سازی از پدر و مادر و اطرافیان در دوران تربیت از الویت زیادی برخوردار است.

با همه این تفاصیل نمی توانیم از فرزندان خود بخواهیم که رفتارهای خود را صد در صد مطابق با جـنس‍‌‍یت خود تنظیم کنند و از رفتارهایی که در جنس دیگر وجود دارد خود را محروم کنند. در هر زن و مرد 70 تا 80 درصد خصوصیات مطابق با جـنس‍‌‍یت وجود دارد و بقیه به ویژگی های جنس مخالف اختصاص دارد. پسران هم مثل دختران به ابراز هیجانات نیاز دارند و به ابزارهای تخلیه احساسات محتاجند.

پسر دختر نما :-<

دختران مثل پسران به اعتماد به نفس، استقلال و مهارت های عملی نیازمندند. به محض اینکه کودکان پیش دبستانی بتوانند جـنس‍‌‍یت خود را بشناسند، طرحواره ها و نقش های جـنس‍‌‍ی متناسب با آن را انتخاب می کنند و به کار می برند. والدین می توانند با بر طرف کردن کلیشه سازی جـنس‍‌‍یت از رفتار خودشان شروع کنند و به کودکان توضیح دهند که تمایلات و مهارت های مورد علاقه در الویت قرار دارند و در هر نوعش مورد پذیرش و احترام است و در کنارش اختصاصات جـنس‍‌‍یتی را نیز به آنها بیاموزند. لذا اگر دختری به یک مهارت مردانه مثل تعمیر وسایل برقی تمایل نشان می دهد می تواند به عنوان علاقه به آن بپردازد اما باید هویت جـنس‍‌‍یتی خود را به عنوان یک دختر بپذیرد، دوست داشته باشد و از آن اعلام رضایت کند. بنابراین لازمه دختر بودن این نیست که او نتواند خصایص و ویژگی های مثبت خود را بشناسد، بلکه باید بر آنها اتکا کند و با باور آنها به خودشناسی دست یابد و اعتماد به نفس کافی را داشته باشد.
روان شناسی رشد ، نوشته لورای برگ
:>

Amir.A

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
مدال المپیاد
هممممممم
دانشگاه
خونه واسه یه سال دیکه
رشته دانشگاه
تاپ ان شاء الله

به نقل از !Poorya! :
این که دختر قبل از ازدواج میخواد ابروهاشو ورداره یا ور نداره ربطی به این موضوع نداره که الان پسر ها ابروهاشونو ورمیدارن
عرف جامعه حکم می کنه ه پسر ابروسو ور نداره دیگه آره؟
خوب از اون ور هم می تونیم بگیم که عرف جامعه در گذشته نه چندان دور اینجوری بوده که یه دختر تا قبل از ازدواج نباس دست به خودش بزنه.(این از ربطش)

به نقل از !Poorya! :
من به سلیقه ای بودن یا نبودنش کار ندارم ، میخوایم ببینیم دلیل اصلی اینکار چیه :-"
واقعا یکم به حرف خودت فکر کن یعنی چی کت و شلوار میپوشن؟ [-(
یعنی همین دیگه. ^-^

به نقل از !Poorya! :
مثلا دختر میاد شلوار شیش جیب میپوشه یا پیرهن ها یا گرمکن ها پسرونه ، من این مواردو تو درر همسایه دیدم که میگم :rolleyes:
واسه شلوار 6 جیب: اصلا" کی گفته شلوار 6 جیب مخصوص و محدود به پسراست ؛

واسه گرمکن:خوب مرد مومن وقتی نمی زارن گرمکن زنونه بپوشن چی کار کنن.
بعدشم گرمکن زنونه.؟ شما به هر تیم بین المللی مثلا" تو رشته های فوتبال، بسکتبال، والیبال و... دقت کنی چه تو گروه مردان و چه تو گروه زنان هر دو یه نوع گرمکن دارن یعنی تفاوت محسوسی نمیبینی . (البته تو اینجور رشته ها.)

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

من فکر میکنم الان دختر پسر نما!! تو ایران بیشتره. اونم احتمالا به خاطر محدودیت هاییه که از نظر اجتماعی برای دختر قائل میشیم.(منظورم از نظر قانونی نیست)
یعنی فرهنگ ما طوریه که از یه دختر همیشه توقع سنگین بودنو و متین و موقر بودن و این حرفارو دارن(مثلا موقع خندیدن نباید دندونات معلوم باشه! :D :D) یا مثلا من یه دخترم و پدر و مادرم تا 2-3 سال پیش نمیذاشتن تا سر کوچه برم- چون امنیت برام کمتره.
کلا پسرا راحت ترند.
کمک کردن تو خونه مال دختراس درحالی که پسرا تا 18-20 سالگی کار خاصی انجام نمیدن.
یه عادت بد ماهم اینه که همه چیز رو به دخترونه پسرونه طبقه بندی میکنیم.
به عنوان مثال کی گفته صورتی دخترونه و آبی پسرونس؟
کی میگه فقط پسرا باید کفش اسپرت بپوشن؟
این قبیل موارد چیزایی بودن که باعث میشدن بعضی وقتا من به پسرا حسودیم شه. (البته که به دختر بودنم 100% راضی ام)

به نقل از !Poorya! :
تمایل دختران به رفتاری پسرانه و بالعکس، از کودکی آنها و شیوه های تربیتی خانواده، جـنس‍‌‍یت همسالان و دوستان، و فرهنگ جامعه نشأت می گیرد.
..
با این تیکه به شدت موافقم. من از بچگی با پسر خاله هام بزرگ شدم. همیشه درحال دوچرخه سواری و فوتبال بازی کردن بودیم. چون همه پسر بودن. به خاطر همین من تا چهارم پنجم دبستان یکم رفتارم پسرونه شده بود. اما خب بعدش درست شد! :-"

-----------------------------

این عکس رو هم از دست ندید، فقط امیدوارم خلاف قوانین نباشه!

300409_211028502289205_100001461690427_610880_2139171_n.jpg

8320

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج

به نقل از !Poorya! :
این روزا تقلید از جنس مخالف تو جامعه ی ما رواج پیدا کرده

مثلا پسر میاد ابرو هاشو برمیداره یا ارایش میکنه :|
به نظر من مرتب کردنش ایرادی نداره اما رنگ کردن مو و ابرو وآرایش واسه یهی پسر حال به هم زنه خیلی
یا دختر از پوشش پسرانه استفاده میکنه و خیلی از موارد دیگه

یا مثلا هر دو طرف سعی میکنن مثل جنس مخالف رفتار کنن ، حرف بزنن و...
آزادی ها و شرایط بهتری که تو جنس مخالف میبینن دلیلشه
من به شخصه این پدیده رو تو شهر خودمون به وفور میبینم ، ولی نمیدونم دلیل این کار ها چیه؟ :-/
دلیلش رو بالا گفتم . شهر ما هم اوضاعش خیلی بده
چه راه حلی داره و چجوری میشه جلوشو گرفت؟ در مورد این سوالا باید بحث بشه :-?
نمیدونم
به جدا از تقلید ، من بعضی از دختر ها رو دیدم که دوست دارن پسر باشن ، کلا با دختر بودن خودشون مشکل دارن

و از کارهای دختر ها دیگه مثل موهای بلند و... خوششون نمیاد و به رفتار های پسر بیشتر تمایل دارن
به نظر من آزادی پسرا
اگه میشه در مورد این هم بحث کنید

• شروع کننده موضوع

poorya.kh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهیـد بهشتی
شهر
نیشابـور
دانشگاه
علم‌وصنعت‌ ایران
رشته دانشگاه
مهندسی‌کامپیوتر

به نقل از Amir.A :
واسه شلوار 6 جیب: اصلا" کی گفته شلوار 6 جیب مخصوص و محدود به پسراست ؛

واسه گرمکن:خوب مرد مومن وقتی نمی زارن گرمکن زنونه بپوشن چی کار کنن.
بعدشم گرمکن زنونه.؟ شما به هر تیم بین المللی مثلا" تو رشته های فوتبال، بسکتبال، والیبال و... دقت کنی چه تو گروه مردان و چه تو گروه زنان هر دو یه نوع گرمکن دارن یعنی تفاوت محسوسی نمیبینی . (البته تو اینجور رشته ها.)
اینا همش مثاله برادر من ، چرا بحثو به حاشیه میکشونی ، ورزش کدومه [-(

اینکه یه دختر بیاد تو خیابون گرمکن پسرونه بپوشه ، تو اسمشو چی میذاری :-/

یا مثلا میان از کلاه های پسرونه استفاده میکنن :|

خب همه ی اینا مثلا همین شلوار شیش جیب در ابتدا مخصوص پسر ها بوده ، الان چون هر دو طرف ازش استفاده میکنن میگن پسر ، دختر نداره

Amir.A

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
مدال المپیاد
هممممممم
دانشگاه
خونه واسه یه سال دیکه
رشته دانشگاه
تاپ ان شاء الله

فایده نداره تو منطقی نیستی.

تو داری مثال می زنی منم دارم مثالاتو نقض می کنم. بعد تو می گی ربطی نداره. منم دارم بحث رو به حاشیه می کشم.
به نقل از !Poorya! :
خب همه ی اینا مثلا همین شلوار شیش جیب در ابتدا مخصوص پسر ها بوده ، الان چون هر دو طرف ازش استفاده میکنن میگن پسر ، دختر نداره
تو داری در مورد اول این قضیه صحبت می کنی. جالبه
یعنی تو در مورد تاریخچه شلوار 6 جیب و کلیه قضیه های اون اطلاعات داری . بازم جالبه

اصلا" حرفت قبول
برو الان هپی باش P:> P:>

rainman

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نيشابور

پوريا،اميرحسين باو دعوا نكنين...
امير هيشكي غير منطقي ني نظرمامون متفاوته
پوريا بحث با مثال به نتيجه اي نميرسه يه چيزه ديگم سعي كن دليل بياري و دليلاي بقيه رو نقد كني اگرم از جايي مطلب نقل ميكني همون اول تاپيك بزار كه ما راجع بهش بحث كنيم...
چندتانكته:
1.پوريا قبول كن كه عرف و اين حرفارو منو تو ساختيم بازم ميگم اگه لازم باشه هزار باره ديگم ميگم حقيقت مطلقه صورتاي متفاوت داره
2.امير حسين منظور حرفاي پوريا اينه يه سري چيزا منحصر ه پسرا و دخترا شده يني هم سلايق اونا رو تامين ميكنه همم با عرف جامعه موافقه
3.هر دوتاتون خودتون رو به اون را نزنيد يني چيزاي واضحو انكار نكنيد
4.بازم هر دو تاتون به استثنا ها زياد گير ندين
... ... ... ...
پ.ن:بحث به نتيجه اي نميرسه!برميگرديم سر حرفاي هميشگي و همون مسائل اعتقادي و تفاوتاي دختر و پسر و دين و سياست و اينا...

• شروع کننده موضوع

poorya.kh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهیـد بهشتی
شهر
نیشابـور
دانشگاه
علم‌وصنعت‌ ایران
رشته دانشگاه
مهندسی‌کامپیوتر

به نقل از Rainman :
پوريا،اميرحسين باو دعوا نكنين...
امير هيشكي غير منطقي ني نظرمامون متفاوته
پوريا بحث با مثال به نتيجه اي نميرسه يه چيزه ديگم سعي كن دليل بياري و دليلاي بقيه رو نقد كني اگرم از جايي مطلب نقل ميكني همون اول تاپيك بزار كه ما راجع بهش بحث كنيم...
چندتانكته:
1.پوريا قبول كن كه عرف و اين حرفارو منو تو ساختيم بازم ميگم اگه لازم باشه هزار باره ديگم ميگم حقيقت مطلقه صورتاي متفاوت داره
2.امير حسين منظور حرفاي پوريا اينه يه سري چيزا منحصر ه پسرا و دخترا شده يني هم سلايق اونا رو تامين ميكنه همم با عرف جامعه موافقه
3.هر دوتاتون خودتون رو به اون را نزنيد يني چيزاي واضحو انكار نكنيد
4.بازم هر دو تاتون به استثنا ها زياد گير ندين
... ... ... ...
پ.ن:بحث به نتيجه اي نميرسه!برميگرديم سر حرفاي هميشگي و همون مسائل اعتقادي و تفاوتاي دختر و پسر و دين و سياست و اينا...
خب اینکه این مسائل یعنی همین تقلید ها تو جامعه ی ما هست واضحه خیلی از بچه ها هم گفتن و قبول دارن
ولی امیرحسین میخواد با اوردن مثال یه جورایی این مسئله رو نقض کنه :-??
به علاوه اینکه اون مطلبی که گذاشتم اون وقع پیداش نکرده بودم وگرنه حتما اینکارو میکردم (;
دلایلم رو هم همون اول تاپیک و تو همین مطلب گفته بودم، از همون اول هم به عرف کاری نداشتم بحث من سر دلیل اجتماعی و روانشناختی این موضوعه
در مورد نکته ی دوم منظورت کدوم کاراست که با عرف جامعه سازگاره ؟ :-/

rainman

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نيشابور

به نقل از !Poorya! :
خب اینکه این مسائل یعنی همین تقلید ها تو جامعه ی ما هست واضحه خیلی از بچه ها هم گفتن و قبول دارن
ولی امیرحسین میخواد با اوردن مثال یه جورایی این مسئله رو نقض کنه :-??
به علاوه اینکه اون مطلبی که گذاشتم اون وقع پیداش نکرده بودم وگرنه حتما اینکارو میکردم (;
دلایلم رو هم همون اول تاپیک و تو همین مطلب گفته بودم، از همون اول هم به عرف کاری نداشتم بحث من سر دلیل اجتماعی و روانشناختی این موضوعه
در مورد نکته ی دوم منظورت کدوم کاراست که با عرف جامعه سازگاره ؟ :-/
پورياجان قصد بيخيال شدن نداري ؟
منظورم اينه كه تو ميگي فلان كار مخصوص پسراست يني هم پسرا باهاش احساس رضايت ميكنن،فكر ميكنن خوشتيپن، همم از نظر جامعه پذيرفته شدس ولي به قول معروف وحي منزل ني.....
مثلا پسرا دامن نميپوشن ديگه؟ميپوشن؟
هم خودشون دوس ندارن هم جامعه...
ولي اگه يه پسر بخواد دامن بپوشه مشكلي نداره؟
اصل بحث تو و امير حسينم به نظر من اينه!

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

بنده نظر های بقیه رو نخوندم

ولی خودم کسی هستم که میگن چرا شبیه پسرا لباس می پوشی و ...

ببین
یه سری رفتار، صفات،خصلت و ... کلا وجود داره که از طریق نوع تربیت و تا قسمتی بستگی به خود طرف داره اونا رو کسب می کنه
حالا چون اکثر پسر ها این طور تربیت شدن و رفتار می کنن یه دختر که مثلا مو کوتاه می کنه میگن پسره!خیلی احمقانس این حرف خب!یا مثلا میگن پسر موشو بلند می کنه دختره!آقا انسان کلا موش بلند میشه چه زن چه مرد.هر آدمی یه مدل مو دوست داره خب ...

مثلا دختر فوتبال می بینه یا بازی می کنه میگن شبیه پسره،لباس اسپرت می پوشه میگن شبیه پسره.بعدشم کلی افکار احمقانه پشتش که فلان و بهمان.کی گفته که فوتبال مخصوص پسراس؟! کی این حق رو به خودش میده که بیاد واسه من تعیین کنه چون تو دختری باید اینو بپوشی.من دوست ندارم خب.لباسی می پوشم که دوست دارم!دلیل نمی شه که پسر باشم یا بخوام تقلید کنم.خیلی اصطلاح مسخره و ضایعی "تقلید" ...

حالا حرف من زیاده
قبلش سوال می پرسم که:
به نقل از !Poorya! :
ولی نمیدونم دلیل این کار ها چیه؟ :-/

چه راه حلی داره و چجوری میشه جلوشو گرفت؟ در مورد این سوالا باید بحث بشه :-?
دلیل؟؟!چه دلیلی وجود داره که من لباسی بپوشم که دوست ندارم؟؟!! :)) چه دلیلی وجود داره که من باید لباس صورتیه تنگ چین چینه چه می دونم ازین لباسای ضایه بپوشم؟!

راه حل واسه چی؟چرا باید جلوشو گرفت؟مشکلش چیه دقیقا؟

دوستان واقعا در عجبم ازتون!
لباس پوشیدن دیگران و رفتارشون چه ربطی به شما داره؟ :-/

در آخر کلمه هایی استفاده کردم که شاید بهتون بربخوره ولی من دعوا ندارم.واقعا کلمه رو در معنای خودش بخونید

• شروع کننده موضوع

poorya.kh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهیـد بهشتی
شهر
نیشابـور
دانشگاه
علم‌وصنعت‌ ایران
رشته دانشگاه
مهندسی‌کامپیوتر

من یا اصل حرفت کاملا موافقم تارا خانوم ولی شما میگی از لباس های تنگ چین چین صورتی خوشم نمیاد و لباس های پسرونه رو بیشتر میپسندی درسته ؟
خوب این خودش یه نوع گرایشه و منم میخواستم دلیل این گرایش رو بدونم چیه و در موردش بحث بشه همین
به علاوه اینکه که کسی نگفته فوتبال مخصوص پسراست همین که ما الان تیم فوتبال بانوان داریم یعنی اینکه این ورزش مختص پسرا نیست
حالا لباس پوشیدن دخترا به کنار ، چون میگیم این یه بحث اختیاریه ، مو هم همین طور ، من شخصا دوست دارم موهامو بلند باشه
ولی کار هایی که بعضی از پسر ها انجام میدن چی ؟ تقلید نیست ؟ مثلا همین ابرو ورداشتن ، یا اینکه اینم اختیاره

به نقل از تـــــــــــــــارا :
راه حل واسه چی؟چرا باید جلوشو گرفت؟مشکلش چیه دقیقا؟

دوستان واقعا در عجبم ازتون!
لباس پوشیدن دیگران و رفتارشون چه ربطی به شما داره؟ :-/
حرفتون درسته و من قبول دارم که اشتباه کردم ;;)

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از !Poorya! :
من یا اصل حرفت کاملا موافقم تارا خانوم ولی شما میگی از لباس های تنگ چین چین صورتی خوشم نمیاد و لباس های پسرونه رو بیشتر میپسندی درسته ؟
خوب این خودش یه نوع گرایشه و منم میخواستم دلیل این گرایش رو بدونم چیه و در موردش بحث بشه همین
به علاوه اینکه که کسی نگفته فوتبال مخصوص پسراست همین که ما الان تیم فوتبال بانوان داریم یعنی اینکه این ورزش مختص پسرا نیست
حالا لباس پوشیدن دخترا به کنار ، چون میگیم این یه بحث اختیاریه ، مو هم همین طور ، من شخصا دوست دارم موهامو بلند باشه
ولی کار هایی که بعضی از پسر ها انجام میدن چی ؟ تقلید نیست ؟ مثلا همین ابرو ورداشتن ، یا اینکه اینم اختیاره
حرفتون درسته و من قبول دارم که اشتباه کردم ;;)

من لباس پسرونه رو نمی پسندم.لباسی که از نظر خودم قشنگه می پسندم.بعضیاش دخترونس بعضیاش پسرونه.در واقع من اسپرت و ساده می پوشم همیشه.ینی لباسی که نه دخترونس نه پسرونه.دلیل اینه که من دوست ندارم.خیلی دلیل کامل و منطقی ای هستش فکر کنم
معلومه که ابرو هم اختیاریه!تقلید چیه؟حداقل تقلید از جنس مخالف اصلا معنی نداره.ببین خب واقعا به بعضی پسرا خیلی میاد ابرو وردارن.چرا بر ندارن؟!اصن به ما چه که بر میدارن یا نه.آدم اختیاره موهای بالای چشمشم نداره؟!

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

دوستان به فکر قلب و مغز ما باشید ، با این عنواین و پست های جالب درش ، من سکته می کنم ...

من خودم کاملا" مخالف رفتار پسرایی ام که مثه دختراس ، اما این نظر شخصیه منه ، من دوست ندارم ، همونطور که اونا دوست دارن و ممکنه از من و اخلاق من بدشون بیاد
عرف جامعه و فرهنگ ما اینه که پسر ابرو بر نداره یا گوشواره نندازه یا مثه دخترا لوس حرف نزنه یا ... اما اینا قانون نیست ! یعنی اگه کسی خلافش عمل کنه مجازات نداره ، ابروی هر کس به خودش مربوطه ، بعدشم بعضی ابروها واقعا" زشت و کریه ، خب تمیز کردنش مشکلی نداره ، نه باید اونجوری فکر کرد که اگه پسری ابرو برداشت مستحق مرگه ، نه برعکس که باعث شه پسرا به خودشون نرسن یا بهداشت رعایت نشه یا ...

اساسا" تفاوت پسر و دختر در نوع روحیه و جسم اونهاست ، نه وضع لباس پوشیدن و آرایش صورتشون !
بعضی چیزهام خب مرسومه به این دلیل که بیشینه ی مردم دنیا اینجوری ان ، حالا چند نفر هم پیدا شدن که متفاوت بودن مشکلی نداره ، عموم دخترا رنگ صورتی رو دوست دارند و پسرا رنگ مشکی و تیره ، اما این کاملا" به محیط زندگی فرد و ویژگی های خلقیش بستگی داره که باعث میشه تمایل به چه رنگی داشته باشه ، بیشتر این مرزها و دیوارها مربوط به گذشتس ، که نوع زندگی دخترا و پسرا کاملا" متفاوت بود و میشه گفت دنیاهای جدایی داشتن (هم در ایران هم در بقیه نقاط دنیا) ، امروز زندگیها شبیه به همه ، امکاناتی که طرفین استفاده می کنن شبیه به همه ، چیزایی که می بینن شبیه به همه ، چیزایی که گوش میدن و توش مشارکت دارن شبیه به همه ، و در تمام مراحل زندگی با هم هستن و با هم بزرگ میشن ، طبیعتا" تأثیر روی علایق و رفتارشون میزاره ، و این به نظر من کاملا" عادیه و هیچ مشکلی هم نداره

از طرفی دموکراسی هم همینو میگه ، پسری میتونه ابروشو برداره ، لباس صورتی بپوشه ، جای شلوار دامن بپوشه یا ... کاملا" به خودش مربوطه

راه حل هم ، به نظر من معنایی نداره ، چون راه حل برای مشکل ارائه میشه ، در حالی که من اینجا مشکلی نمی بینم ، ولی اگه بخواین اینجوری نباشه ، یکی از راه های اینه که دوباره دیوار بکشیم و برگردیم به دوران قلعه !

اما جدای از این بحث ، واقعا" نمیدونم چرا و تو کتم نمیره بعضی رفتارا ، هیچ جوره ، حتی 0.01% هم نمی پسندم بعضی آدمارو ، اما این دلیلی برای مجازات اون افراد یا محکومیتشون نداره ، بعد به نظر من اگه بخوایم اینجوری فک کنیم و اینو به صورت قانون در بیاریم خیلی مشکلات بیشتری پیش میاد با تبعات بدتر ...

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

بچه ها به نظر شما این قضایا بیماریه ؟ :-"
من خودم دوس دارم پسر باشم اطرافیانمم میگن رفتارات پسرونس ! :-??
دلیل خاصی براش ندارم همیشه اینجوری بودم !
ولی خب یکیش اینه که بعضی رفتارای دخترونَرو دوس ندارم ! مثلا اینکه لباس تو چه جوری بود واسه فلان عروسی ، لاکت چه رنگی بودُ اینا ...
فک میکنم بعضی وقتا اسمش تقلید نیست ! :-??

• لایک
امتیازات: Dizzy

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

منم سوال ِ ریحانه رو دارم ! چون نمی تونیم بگیم واسه محدودیته ! چون همه جای جهان این طوریه ... می تونه موضوع بیماری باشه ؟

بالا