• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تقلید از جنس مخالف

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع poorya.kh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کدوم گزینه ؟!!

• پسرم و دوست دارم پسر بمونم

رای‌ها: 83 33.1%
  • پسرم ولی کاش دختر بودم!

رای‌ها: 4 1.6%
  • دخترم و دوست دارم دختر بمونم

رای‌ها: 84 33.5%
  • دخترم ولی کاش پسر بودم!

رای‌ها: 24 9.6%
  • جنسیت خودمو قبول دارم ولی کارای شبیه به جنس مخالفم زیاد انجام می دم

رای‌ها: 56 22.3%

• رای‌دهندگان
    251
پاسخ : تقلید از جنس مخالف

فایده نداره تو منطقی نیستی.

تو داری مثال می زنی منم دارم مثالاتو نقض می کنم. بعد تو می گی ربطی نداره. منم دارم بحث رو به حاشیه می کشم.
به نقل از !Poorya! :
خب همه ی اینا مثلا همین شلوار شیش جیب در ابتدا مخصوص پسر ها بوده ، الان چون هر دو طرف ازش استفاده میکنن میگن پسر ، دختر نداره
تو داری در مورد اول این قضیه صحبت می کنی. جالبه
یعنی تو در مورد تاریخچه شلوار 6 جیب و کلیه قضیه های اون اطلاعات داری . بازم جالبه

اصلا" حرفت قبول
برو الان هپی باش <:-P <:-P

پوريا،اميرحسين باو دعوا نكنين...
امير هيشكي غير منطقي ني نظرمامون متفاوته
پوريا بحث با مثال به نتيجه اي نميرسه يه چيزه ديگم سعي كن دليل بياري و دليلاي بقيه رو نقد كني اگرم از جايي مطلب نقل ميكني همون اول تاپيك بزار كه ما راجع بهش بحث كنيم...
چندتانكته:
1.پوريا قبول كن كه عرف و اين حرفارو منو تو ساختيم بازم ميگم اگه لازم باشه هزار باره ديگم ميگم حقيقت مطلقه صورتاي متفاوت داره
2.امير حسين منظور حرفاي پوريا اينه يه سري چيزا منحصر ه پسرا و دخترا شده يني هم سلايق اونا رو تامين ميكنه همم با عرف جامعه موافقه
3.هر دوتاتون خودتون رو به اون را نزنيد يني چيزاي واضحو انكار نكنيد
4.بازم هر دو تاتون به استثنا ها زياد گير ندين
... ... ... ...
پ.ن:بحث به نتيجه اي نميرسه!برميگرديم سر حرفاي هميشگي و همون مسائل اعتقادي و تفاوتاي دختر و پسر و دين و سياست و اينا...

به نقل از Rainman :
پوريا،اميرحسين باو دعوا نكنين...
امير هيشكي غير منطقي ني نظرمامون متفاوته
پوريا بحث با مثال به نتيجه اي نميرسه يه چيزه ديگم سعي كن دليل بياري و دليلاي بقيه رو نقد كني اگرم از جايي مطلب نقل ميكني همون اول تاپيك بزار كه ما راجع بهش بحث كنيم...
چندتانكته:
1.پوريا قبول كن كه عرف و اين حرفارو منو تو ساختيم بازم ميگم اگه لازم باشه هزار باره ديگم ميگم حقيقت مطلقه صورتاي متفاوت داره
2.امير حسين منظور حرفاي پوريا اينه يه سري چيزا منحصر ه پسرا و دخترا شده يني هم سلايق اونا رو تامين ميكنه همم با عرف جامعه موافقه
3.هر دوتاتون خودتون رو به اون را نزنيد يني چيزاي واضحو انكار نكنيد
4.بازم هر دو تاتون به استثنا ها زياد گير ندين
... ... ... ...
پ.ن:بحث به نتيجه اي نميرسه!برميگرديم سر حرفاي هميشگي و همون مسائل اعتقادي و تفاوتاي دختر و پسر و دين و سياست و اينا...
خب اینکه این مسائل یعنی همین تقلید ها تو جامعه ی ما هست واضحه خیلی از بچه ها هم گفتن و قبول دارن
ولی امیرحسین میخواد با اوردن مثال یه جورایی این مسئله رو نقض کنه :-??
به علاوه اینکه اون مطلبی که گذاشتم اون وقع پیداش نکرده بودم وگرنه حتما اینکارو میکردم ;)
دلایلم رو هم همون اول تاپیک و تو همین مطلب گفته بودم، از همون اول هم به عرف کاری نداشتم بحث من سر دلیل اجتماعی و روانشناختی این موضوعه
در مورد نکته ی دوم منظورت کدوم کاراست که با عرف جامعه سازگاره ؟ :-/

به نقل از !Poorya! :
خب اینکه این مسائل یعنی همین تقلید ها تو جامعه ی ما هست واضحه خیلی از بچه ها هم گفتن و قبول دارن
ولی امیرحسین میخواد با اوردن مثال یه جورایی این مسئله رو نقض کنه :-??
به علاوه اینکه اون مطلبی که گذاشتم اون وقع پیداش نکرده بودم وگرنه حتما اینکارو میکردم ;)
دلایلم رو هم همون اول تاپیک و تو همین مطلب گفته بودم، از همون اول هم به عرف کاری نداشتم بحث من سر دلیل اجتماعی و روانشناختی این موضوعه
در مورد نکته ی دوم منظورت کدوم کاراست که با عرف جامعه سازگاره ؟ :-/
پورياجان قصد بيخيال شدن نداري ؟
منظورم اينه كه تو ميگي فلان كار مخصوص پسراست يني هم پسرا باهاش احساس رضايت ميكنن،فكر ميكنن خوشتيپن، همم از نظر جامعه پذيرفته شدس ولي به قول معروف وحي منزل ني.....
مثلا پسرا دامن نميپوشن ديگه؟ميپوشن؟
هم خودشون دوس ندارن هم جامعه...
ولي اگه يه پسر بخواد دامن بپوشه مشكلي نداره؟
اصل بحث تو و امير حسينم به نظر من اينه!

بنده نظر های بقیه رو نخوندم

ولی خودم کسی هستم که میگن چرا شبیه پسرا لباس می پوشی و ...

ببین
یه سری رفتار، صفات،خصلت و ... کلا وجود داره که از طریق نوع تربیت و تا قسمتی بستگی به خود طرف داره اونا رو کسب می کنه
حالا چون اکثر پسر ها این طور تربیت شدن و رفتار می کنن یه دختر که مثلا مو کوتاه می کنه میگن پسره!خیلی احمقانس این حرف خب!یا مثلا میگن پسر موشو بلند می کنه دختره!آقا انسان کلا موش بلند میشه چه زن چه مرد.هر آدمی یه مدل مو دوست داره خب ...

مثلا دختر فوتبال می بینه یا بازی می کنه میگن شبیه پسره،لباس اسپرت می پوشه میگن شبیه پسره.بعدشم کلی افکار احمقانه پشتش که فلان و بهمان.کی گفته که فوتبال مخصوص پسراس؟! کی این حق رو به خودش میده که بیاد واسه من تعیین کنه چون تو دختری باید اینو بپوشی.من دوست ندارم خب.لباسی می پوشم که دوست دارم!دلیل نمی شه که پسر باشم یا بخوام تقلید کنم.خیلی اصطلاح مسخره و ضایعی "تقلید" ...

حالا حرف من زیاده
قبلش سوال می پرسم که:
به نقل از !Poorya! :
ولی نمیدونم دلیل این کار ها چیه؟ :-/

چه راه حلی داره و چجوری میشه جلوشو گرفت؟ در مورد این سوالا باید بحث بشه :-?
دلیل؟؟!چه دلیلی وجود داره که من لباسی بپوشم که دوست ندارم؟؟!! :)) چه دلیلی وجود داره که من باید لباس صورتیه تنگ چین چینه چه می دونم ازین لباسای ضایه بپوشم؟!

راه حل واسه چی؟چرا باید جلوشو گرفت؟مشکلش چیه دقیقا؟

دوستان واقعا در عجبم ازتون!
لباس پوشیدن دیگران و رفتارشون چه ربطی به شما داره؟ :-/

در آخر کلمه هایی استفاده کردم که شاید بهتون بربخوره ولی من دعوا ندارم.واقعا کلمه رو در معنای خودش بخونید

من یا اصل حرفت کاملا موافقم تارا خانوم ولی شما میگی از لباس های تنگ چین چین صورتی خوشم نمیاد و لباس های پسرونه رو بیشتر میپسندی درسته ؟
خوب این خودش یه نوع گرایشه و منم میخواستم دلیل این گرایش رو بدونم چیه و در موردش بحث بشه همین
به علاوه اینکه که کسی نگفته فوتبال مخصوص پسراست همین که ما الان تیم فوتبال بانوان داریم یعنی اینکه این ورزش مختص پسرا نیست
حالا لباس پوشیدن دخترا به کنار ، چون میگیم این یه بحث اختیاریه ، مو هم همین طور ، من شخصا دوست دارم موهامو بلند باشه
ولی کار هایی که بعضی از پسر ها انجام میدن چی ؟ تقلید نیست ؟ مثلا همین ابرو ورداشتن ، یا اینکه اینم اختیاره

به نقل از تـــــــــــــــارا :
راه حل واسه چی؟چرا باید جلوشو گرفت؟مشکلش چیه دقیقا؟

دوستان واقعا در عجبم ازتون!
لباس پوشیدن دیگران و رفتارشون چه ربطی به شما داره؟ :-/
حرفتون درسته و من قبول دارم که اشتباه کردم ;;)

به نقل از !Poorya! :
من یا اصل حرفت کاملا موافقم تارا خانوم ولی شما میگی از لباس های تنگ چین چین صورتی خوشم نمیاد و لباس های پسرونه رو بیشتر میپسندی درسته ؟
خوب این خودش یه نوع گرایشه و منم میخواستم دلیل این گرایش رو بدونم چیه و در موردش بحث بشه همین
به علاوه اینکه که کسی نگفته فوتبال مخصوص پسراست همین که ما الان تیم فوتبال بانوان داریم یعنی اینکه این ورزش مختص پسرا نیست
حالا لباس پوشیدن دخترا به کنار ، چون میگیم این یه بحث اختیاریه ، مو هم همین طور ، من شخصا دوست دارم موهامو بلند باشه
ولی کار هایی که بعضی از پسر ها انجام میدن چی ؟ تقلید نیست ؟ مثلا همین ابرو ورداشتن ، یا اینکه اینم اختیاره
حرفتون درسته و من قبول دارم که اشتباه کردم ;;)

من لباس پسرونه رو نمی پسندم.لباسی که از نظر خودم قشنگه می پسندم.بعضیاش دخترونس بعضیاش پسرونه.در واقع من اسپرت و ساده می پوشم همیشه.ینی لباسی که نه دخترونس نه پسرونه.دلیل اینه که من دوست ندارم.خیلی دلیل کامل و منطقی ای هستش فکر کنم
معلومه که ابرو هم اختیاریه!تقلید چیه؟حداقل تقلید از جنس مخالف اصلا معنی نداره.ببین خب واقعا به بعضی پسرا خیلی میاد ابرو وردارن.چرا بر ندارن؟!اصن به ما چه که بر میدارن یا نه.آدم اختیاره موهای بالای چشمشم نداره؟!

دوستان به فکر قلب و مغز ما باشید ، با این عنواین و پست های جالب درش ، من سکته می کنم ...

من خودم کاملا" مخالف رفتار پسرایی ام که مثه دختراس ، اما این نظر شخصیه منه ، من دوست ندارم ، همونطور که اونا دوست دارن و ممکنه از من و اخلاق من بدشون بیاد
عرف جامعه و فرهنگ ما اینه که پسر ابرو بر نداره یا گوشواره نندازه یا مثه دخترا لوس حرف نزنه یا ... اما اینا قانون نیست ! یعنی اگه کسی خلافش عمل کنه مجازات نداره ، ابروی هر کس به خودش مربوطه ، بعدشم بعضی ابروها واقعا" زشت و کریه ، خب تمیز کردنش مشکلی نداره ، نه باید اونجوری فکر کرد که اگه پسری ابرو برداشت مستحق مرگه ، نه برعکس که باعث شه پسرا به خودشون نرسن یا بهداشت رعایت نشه یا ...

اساسا" تفاوت پسر و دختر در نوع روحیه و جسم اونهاست ، نه وضع لباس پوشیدن و آرایش صورتشون !
بعضی چیزهام خب مرسومه به این دلیل که بیشینه ی مردم دنیا اینجوری ان ، حالا چند نفر هم پیدا شدن که متفاوت بودن مشکلی نداره ، عموم دخترا رنگ صورتی رو دوست دارند و پسرا رنگ مشکی و تیره ، اما این کاملا" به محیط زندگی فرد و ویژگی های خلقیش بستگی داره که باعث میشه تمایل به چه رنگی داشته باشه ، بیشتر این مرزها و دیوارها مربوط به گذشتس ، که نوع زندگی دخترا و پسرا کاملا" متفاوت بود و میشه گفت دنیاهای جدایی داشتن (هم در ایران هم در بقیه نقاط دنیا) ، امروز زندگیها شبیه به همه ، امکاناتی که طرفین استفاده می کنن شبیه به همه ، چیزایی که می بینن شبیه به همه ، چیزایی که گوش میدن و توش مشارکت دارن شبیه به همه ، و در تمام مراحل زندگی با هم هستن و با هم بزرگ میشن ، طبیعتا" تأثیر روی علایق و رفتارشون میزاره ، و این به نظر من کاملا" عادیه و هیچ مشکلی هم نداره

از طرفی دموکراسی هم همینو میگه ، پسری میتونه ابروشو برداره ، لباس صورتی بپوشه ، جای شلوار دامن بپوشه یا ... کاملا" به خودش مربوطه

راه حل هم ، به نظر من معنایی نداره ، چون راه حل برای مشکل ارائه میشه ، در حالی که من اینجا مشکلی نمی بینم ، ولی اگه بخواین اینجوری نباشه ، یکی از راه های اینه که دوباره دیوار بکشیم و برگردیم به دوران قلعه !

اما جدای از این بحث ، واقعا" نمیدونم چرا و تو کتم نمیره بعضی رفتارا ، هیچ جوره ، حتی 0.01% هم نمی پسندم بعضی آدمارو ، اما این دلیلی برای مجازات اون افراد یا محکومیتشون نداره ، بعد به نظر من اگه بخوایم اینجوری فک کنیم و اینو به صورت قانون در بیاریم خیلی مشکلات بیشتری پیش میاد با تبعات بدتر ...

بچه ها به نظر شما این قضایا بیماریه ؟ :-"
من خودم دوس دارم پسر باشم اطرافیانمم میگن رفتارات پسرونس ! :-??
دلیل خاصی براش ندارم همیشه اینجوری بودم !
ولی خب یکیش اینه که بعضی رفتارای دخترونَرو دوس ندارم ! مثلا اینکه لباس تو چه جوری بود واسه فلان عروسی ، لاکت چه رنگی بودُ اینا ...
فک میکنم بعضی وقتا اسمش تقلید نیست ! :-??

• لایک
امتیازات: Dizzy

منم سوال ِ ریحانه رو دارم ! چون نمی تونیم بگیم واسه محدودیته ! چون همه جای جهان این طوریه ... می تونه موضوع بیماری باشه ؟

Back
بالا