تقلید از جنس مخالف

کدوم گزینه ؟!!

• پسرم و دوست دارم پسر بمونم

رای‌ها: 83 33.1%
  • پسرم ولی کاش دختر بودم!

رای‌ها: 4 1.6%
  • دخترم و دوست دارم دختر بمونم

رای‌ها: 84 33.5%
  • دخترم ولی کاش پسر بودم!

رای‌ها: 24 9.6%
  • جنسیت خودمو قبول دارم ولی کارای شبیه به جنس مخالفم زیاد انجام می دم

رای‌ها: 56 22.3%

• رای‌دهندگان
    251

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی
پاسخ : تقلید از جنس مخالف

به نقل از سـاینا :
منم سوال ِ ریحانه رو دارم ! چون نمی تونیم بگیم واسه محدودیته ! چون همه جای جهان این طوریه ... می تونه موضوع بیماری باشه ؟

چرا هرچیزی که عمومیت نداره به نظر بقیه بیماریه؟!
چرا انقد سخت می گیرین؟ :-/

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

من حس میکنم اینجا یه ذره شبیه این تاپیکه : http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,65305.0.html
:-?? :-/
به نظرم شاید سوالاش یه ذره فرق داشته باشه ولی بحثاش مثه همه !
نیست ؟ :-??

آبجي مرضيه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
سمنان ---> بهشتی
رشته دانشگاه
پزشكي

من حس نميكنم اگه پسري زير ابرو برداشت دوست داشته دختر باشه يا دختري كه تريپ پسرونه برداره دوست داشته پسر باشه
دليله اصليش مدو تمايزو روحيست
چون از اول جانيفتاده دليل نميشه الان كسي نخواد اونطور باشه هرچند پذيرفته نباشه

koorosh.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
امیر کبیر (پلی تکنیک)

به نقل از تـــــــــــــــارا :
بنده نظر های بقیه رو نخوندم

ولی خودم کسی هستم که میگن چرا شبیه پسرا لباس می پوشی و ...

ببین
یه سری رفتار، صفات،خصلت و ... کلا وجود داره که از طریق نوع تربیت و تا قسمتی بستگی به خود طرف داره اونا رو کسب می کنه
حالا چون اکثر پسر ها این طور تربیت شدن و رفتار می کنن یه دختر که مثلا مو کوتاه می کنه میگن پسره!خیلی احمقانس این حرف خب!یا مثلا میگن پسر موشو بلند می کنه دختره!آقا انسان کلا موش بلند میشه چه زن چه مرد.هر آدمی یه مدل مو دوست داره خب ...

مثلا دختر فوتبال می بینه یا بازی می کنه میگن شبیه پسره،لباس اسپرت می پوشه میگن شبیه پسره.بعدشم کلی افکار احمقانه پشتش که فلان و بهمان.کی گفته که فوتبال مخصوص پسراس؟! کی این حق رو به خودش میده که بیاد واسه من تعیین کنه چون تو دختری باید اینو بپوشی.من دوست ندارم خب.لباسی می پوشم که دوست دارم!دلیل نمی شه که پسر باشم یا بخوام تقلید کنم.خیلی اصطلاح مسخره و ضایعی "تقلید" ...

حالا حرف من زیاده
قبلش سوال می پرسم که:دلیل؟؟!چه دلیلی وجود داره که من لباسی بپوشم که دوست ندارم؟؟!! :)) چه دلیلی وجود داره که من باید لباس صورتیه تنگ چین چینه چه می دونم ازین لباسای ضایه بپوشم؟!

راه حل واسه چی؟چرا باید جلوشو گرفت؟مشکلش چیه دقیقا؟

دوستان واقعا در عجبم ازتون!
لباس پوشیدن دیگران و رفتارشون چه ربطی به شما داره؟ :-/

در آخر کلمه هایی استفاده کردم که شاید بهتون بربخوره ولی من دعوا ندارم.واقعا کلمه رو در معنای خودش بخونید
من باهات موافقم تارا... یک چیزهایی هست، یک عقایدی هست، من از پایه با اینها مشکل دارم.
ینی دختر شلوار بپوشه، کفش اسپرت بپوشه، موهاشو کوتاه کنه ینی داره خودشو شبیه پسرا می کنه؟ کی گفته اینها فقط مال پسراس؟
من خوشحالم که خیلی از این عقاید داره عوض می شه...
با بعضی هاشون هم موافقم، مثلا پسر دامن بپوشه، به نظر من خوب احمقانه اَس!
در مورد زدن موهای بدن هم، به نظرم دخترانه نیست... یکی که بدنش پر موئه محکومه به این که مثل گوریل باشه؟
ابرو گرفتن رو نظر قاطعی ندارم روش، اما از یه حدی بیشتر که ابرو ها رو هشت می کنن و اینها ( :D ) با قاطعیت می گم مخالفم.

nimafo

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
888
شهر
888
سال فارغ التحصیلی
888
مدال المپیاد
888
دانشگاه
888
رشته دانشگاه
888

به نقل از آبجي مرضيه :
من حس نميكنم اگه پسري زير ابرو برداشت دوست داشته دختر باشه يا دختري كه تريپ پسرونه برداره دوست داشته پسر باشه
دليله اصليش مدو تمايزو روحيست
چون از اول جانيفتاده دليل نميشه الان كسي نخواد اونطور باشه هرچند پذيرفته نباشه

نمیدونم این جواب کسیه یا کلی گفتی.

ولی الان بحث سر اینه که چرا تقلید میکنن،نمیگیم چرا پسر میخواد دختر شه یا برعکس!

یلدا

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رفسنجان
رشته دانشگاه
هرچي خدا بخواد

بعضي وقتا تقليد نا خواسته اس
مثلا خودم وقتي تو خونواده اي بزرگ ميشم كه 2 تا داداش بزرگتر دارم مسلمه كه سليقه ام پسرونه ميشه مثلا وقتي من لباسي ميگيرم كه اونا تاييدش ميكنن بازم اگه خواستم لباس بگيرم يه چي تو مايه هاي قبلي ميگيرم و اصلن به لباسايي كه دخترونس نگا نمي كنم

آبجي مرضيه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
سمنان ---> بهشتی
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از nimafo :
نمیدونم این جواب کسیه یا کلی گفتی.

ولی الان بحث سر اینه که چرا تقلید میکنن،نمیگیم چرا پسر میخواد دختر شه یا برعکس!
بخشه اولش كه جواب بود
تو خطه دومم دليله تقليدو گفتم

unique777

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
F a r z a n e g a n
شهر
NeY SHaboUr
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
داروسازی

ی دختر اگه بخواد مثلا شبیه پسرا باشه... اولا تو خیابون ازین کارا نمی کنه اصلا نمیشه :D مگه اینکه دیگه در حدِ... بی فرهنگ باشه
اگه هم توی مهمونی یا مجلس بیاد حداقل نمی تونه ریش و سبیل بذاره فقط مدل لباسش یا مدل موهاش مثل پسراس که اتفاقا به نظرم بعضی از تیپ های پسرونه خیلی بیشتر به دخترا میاد و میشه جزئی از زیبایی... و در مورد مدل مو که اختیاری و نمیشه گفت این مدل خاصِ پسره یا دختر
اما در مورد پسرایی که خودشونو مثل دخترا می کنن خوب خیلی تفاوت هست... ناخونای بلند :-& با اون دستای خالی از ظرافت ( فکر کن!) ابرو و صورت فلان جور و رژ لب و ...
واقعا زشتِ... یعنی طرف شخصیت خودشو با همه مرد بودنش میبره زیر سوال و من هیچ جا ندیدم به این افراد بها داده بشه مگه اینکه از طرف دوستای خودش چهارتا خوشگل شدی دریافت کنه!!! و به نظر من پسر با همه پسر بودنش قشنگه و دختر با همه دختر بودنش
به نظر من راه مقابله ای وجود نداره و خود آدم واقعا باید به این نتیجه برسه

ُSaman2

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
خودمون!
دانشگاه
؟
رشته دانشگاه
؟
پسر ها و دختر های امروزی جابجا میشوند !

حتما شماها هم با پسرایی که خودشونو شکل دخترا و دخترایی که خودشونو شکل پسرا در اوردن مواجه شدین.
مثلا پسری که موهاشو رنگ میکنه یکی ابروهاشو برمیداره,ناخوناشو بلند میکنه,...
دختری که مدل پسرا حرف میزنه، با تیپ پسرونه میره بیرون و ...

نظرتون در این رابطه چیه؟ آیا مشکلی داره؟
چه چیزی باعث میشه از اینکه شبیه جنس مخالف باشیم لذت ببریم؟
آیا دیگران هم از اینکه ما شبیه جنس مخالف میشیم خوششون میاد؟ خوش تیپ به نظر میایم از نظر دیگران هم؟

sadlove

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شـیراز
سال فارغ التحصیلی
93
پاسخ : پسرهای امروزی در قالب دخترها!!

کسی که خودشو شکل زنا در میاره خصلت زنانه داره , خصلت مردانه نداره !! :|

آقای دانشمند یه جا میگفتن که خروس وقتی میخواد جفت گیری کنه میره و ابهت نر بودنشو نشون ماده میده , حالا بعضی از جوونای امروز ما ... :| طرف خودشو میکنه مث زنا ریمیل و تل مو و لاک و رژ لب ... :| زشته , خیلی زشته واسه خود طرف :|

و این یکی از نشانه های آخرالزمانه ...

ُSaman2

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
خودمون!
دانشگاه
؟
رشته دانشگاه
؟
پاسخ : پسرهای امروزی در قالب دخترها

حالا ک قراره اعتقادی بحرفیم باید بگم که اینکار پسرا اصلا درست نیست چون خدا خودش مصلحت دونسته و زن و مرد رو به اینگونه ای ک هست افریده پس ماها حق تغییر اون رو نداریم.تغیر به این معنا ک پسرا قیافشونو طوری کنن ک قیافشون دخترونه بشه
ولی نمیدونم گناه هست یا نه!هرکی اطلاعات داره بینصیبمون نزاره (;

tiberium

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی سمنان
شهر
سمنان
سال فارغ التحصیلی
1389
مدال المپیاد
المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی فن آوری اطلاعات

من کلا یه عقیده ای دارم
اونم اینه که هرکس آزاد هست هرجوری که می خواد باشه
یکی دوست داره خودشو شبیه دخترا کنه
خیلی دخترام هستن که خودشونو شبیه پسرا می کنن
خب چیزی نیست که
اینجوری علاقه دارن.

fdd

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرج
دانشگاه
پلي تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسي هوافضا

به نقل از ُSaman2 :
حالا ک قراره اعتقادی بحرفیم باید بگم که اینکار پسرا اصلا درست نیست چون خدا خودش مصلحت دونسته و زن و مرد رو به اینگونه ای ک هست افریده پس ماها حق تغییر اون رو نداریم.تغیر به این معنا ک پسرا قیافشونو طوری کنن ک قیافشون دخترونه بشه
اين كه ميگين خدا اينجورى آفريده،خب خدا بعضى پسرا رو شبيه دخترا آفريده يا برعكسش دخترى شبيه پسر! اونا چطور اجازه دارن شبيه جنس مخالفشون باشن؟! چون خدا اونا رو اينجورى كرده؟! فكر نميكنين كه قدرت اختيارمون كه همون خدا عنايت كرده بهمون شامل اين نوع گرايشا هم ميشه؟! :) من كه هنوزم بر اين عقيدم كه هر كس آزاد است آنچه را كه ميپسندد انتخاب كند! :|

tiberium

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی سمنان
شهر
سمنان
سال فارغ التحصیلی
1389
مدال المپیاد
المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی فن آوری اطلاعات

به نقل از ُSaman2 :
من اصلا نمی خوام این بحث مطرح بشه.اما بعضی از این احکامی که شما میشنوید منطقا و عقلا غلطه!
لااقل طبق علم امروزی بشر! چون گاهی وقتا علم عوض میشه
یادتون باشه تا وقتی که مثلا برای بیماری ای داروی جدیدی داده نشده و ضرر داروی قبلی معلوم نشده از همون دارو استفاده میشه! یعنی عقل شما بر اساس علم همون موقع بهتون جواب گو هست
اینو فقط برا این گفتم که گفتین نمیدونین گناه هست یا نه .

ویرایش:
بزارید منظورم رو از این حرف بگم: منظورم اینه که لزومی نداره برای همه چیز دنبال نظر بقیه باشید. شماها همتون خودتون عقل دارید و میتونید نسبت به خیلی چیز ها خودتون نظر بدید. به نظرم اصلا این مثل یه وظیفه ی هر کس هست که راجع به مسایل خودشون هم فکر کنن.نه اینکه فقط از فقها بشنون و عمل کنن.
حالا شما فکر کنید راجع به این.این که طرف خودشو مثلا آرایش کنه چه مساله ای برای بقیه ایجاد می کنه؟

ُSaman2

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
خودمون!
دانشگاه
؟
رشته دانشگاه
؟

اینکه میگین علاقه دارن خودشونو شکل دخترا درارن خب دلیلش چی میتونه باشه؟!!بنظرم دلیلش جز کمبود چیز دیگه ای نمیتونه باشه.خدا منو دختر افریده پس من باید قبول کنم که یه دختر هستم و از حد خودم تجاوز نکنم در بعضی مسائل
اینی ک خدا دخترو شبیه پسر و برعکس افریده:ببین تو خودت میگی خدا پسر رو شبیه دختر افریده,خدا افریده منکه نمیدونم دلیلش چی بوده.البته اینو هم بگم ک پسری وجود نداره ک از لحاظ قیافه عین دخترا باشه,فقط اگه بیش از حد زیبا باشه میگن ک شبیه دخترا هس که اینم درست نیس چون جماعت اطراف خودشون پسر زیبا ندیدن و زیبایی رو صفت دخترا میدونن همچین تصوری دارن ک پسر شبه دختره
من اصلا به حرف فقها کاری ندارم فقط چون مدیر گفته اعتقادی بحرفین پرسیدم که ایا گناه هست یا نه.وگرنه هدفم از ایجاد این تاپیک اینبود ک نظر دیگران رو بدونم

tiberium

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی سمنان
شهر
سمنان
سال فارغ التحصیلی
1389
مدال المپیاد
المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی فن آوری اطلاعات

به نقل از ُSaman2 :
اینکه میگین علاقه دارن خودشونو شکل دخترا درارن خب دلیلش چی میتونه باشه؟!!بنظرم دلیلش جز کمبود چیز دیگه ای نمیتونه باشه.خدا منو دختر افریده پس من باید قبول کنم که یه دختر هستم و از حد خودم تجاوز نکنم در بعضی مسائل
الان یه سوالی برا من پیش اومد
اینکه میگید در بعضی مسایل یعنی در بعضی مسایل هم میتونید از حد خودتون تجاوز کنید؟:D
بعد اونوقت کی تعیین کرده که تو کدوم مسایل میشه تجاوز کرد تو کدوم مساله نه؟

چه کمبودی؟ مگه دخترایی که خوشون رو شبیه پسرا می کنن کمبود دارن؟
به نظر من که اینجوری نیست. یکی برای مثال حس می کنه اگر ابروهاش رو مرتب کنه بهتره.و این کار رو انجام میده. بله.داریم افرادیو که برا جلوه دادن خودشون این کار رو می کنن اما این ربطی به خود کار نداره.

ایناز محمودی

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان محقق
شهر
اردبیل
دانشگاه
هرجا خدا بخواد
رشته دانشگاه
داروسازی یا شایدم پزشکی

به نقل از آرمان حقیقی :
من کلا یه عقیده ای دارم
اونم اینه که هرکس آزاد هست هرجوری که می خواد باشه
یکی دوست داره خودشو شبیه دخترا کنه
خیلی دخترام هستن که خودشونو شبیه پسرا می کنن
خب چیزی نیست که
اینجوری علاقه دارن.

از لحاظ قانونی بودن واینا بله کسی نباید چیزی بگه
ولی ما داریم درمورد چرایی این موضوع بحث میکنیم.خوب معلومه که اینکه دخترشبیه پسرکنه خودشو یا برعکس چیزخوبی نیست حتما ی دلیلی داره و ممکنه به سلامت روانی فرد وجامعه تاثیر بذاره.

خصلت ذاتی دختر خودنماییه و خصلت ذاتی پسر نیگا کردن(!) حالا اگه پسر بخواد خودنمایی کنه یعنی توقانون طبیعت ی مشکلی بوجود اومده.

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
ﭘﺎﺳﺦ : ﭘﺴﺮﻫﺎﯼ ﺍﻣﺮﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻗﺎﻟﺐ ﺩﺧﺘﺮﻫﺎ

بحثو نخوندم حوصله شرکت تو بحثارم ندارم دیگه اما در کل یک چیزی که مطرحه پدیده جـنس‍‌‍یت مغزه که جدا از جـنس‍‌‍یت فیزیکی بدن هستش و در دوران جنینی شکل میگیره و اکثرا مصوب این رفتارو این چیزاس که به تغذیه و کلا مسایل مربوط به مادر در دوران حمل ربط داره و هورمون هایی که به بدن بچه میرسه
مسیله ی دیگه اینه اینا قدیم ندیما برا دخترام نبوده که مثلا منحصر به خودشونو حد خودشون بدونن،من خوندم قبلا مثلا ابرو برداشتن یا زدن موی دست و پا ابتدا نبوده بعد بین زنان فاحشه باب میشه و ناپسند بوده و نشانه ی هرزگی زن،بعد زنان اشراف کم کم رو میارن تا امروزه شاهد اینیم که یک رفتار طبیعیه
در کل موافق نیستم اما آزادی عمل رو براشون قایلم

ُSaman2

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
خودمون!
دانشگاه
؟
رشته دانشگاه
؟

به نقل از آرمان حقیقی :
الان یه سوالی برا من پیش اومد
اینکه میگید در بعضی مسایل یعنی در بعضی مسایل هم میتونید از حد خودتون تجاوز کنید؟:D
بعد اونوقت کی تعیین کرده که تو کدوم مسایل میشه تجاوز کرد تو کدوم مساله نه؟

چه کمبودی؟ مگه دخترایی که خوشون رو شبیه پسرا می کنن کمبود دارن؟
به نظر من که اینجوری نیست. یکی برای مثال حس می کنه اگر ابروهاش رو مرتب کنه بهتره.و این کار رو انجام میده. بله.داریم افرادیو که برا جلوه دادن خودشون این کار رو می کنن اما این ربطی به خود کار نداره.
درحالت کلی تجاوز کردن کار خوبی نیست :Dاما تجاوز درمسائل مختلف اثار مختلفی هم به بار داره
مثلا شما فک کن یکی در روز از حد خودش تجاوز منه و یه پاکت سیگار بکشه و فرد دیگه ای مثلا یه کیلو حشیش مصرف کنه!! :Dخب اثار این دوتا باهم متفاوته
کسی اینا مسائل رو تعیین نمیکنه عقل سالم هست ک دستور میده چه کاری لازم و خوبه و چه کاری برعکس
نمیشه گفتهمشون کمبود دارن ولی شاید عمده دلیلش این باشه
دختری ک دوس داره پسر باشه کمبود داره ک تو جنسیت خودش یعنی دختر بودن نمیتونه فلان کار رو انجام بده و برا انجام دادنش حاضره خودشو جای پسرا جا بزنه,خوب طرف کمبود داره مسلما دیگه!!
در مورد ابرو برداشتن بنظر من عیبی نداره درصورتی ک هدف مرتب کردن باشه!!

zohreh.sh74

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
.....الا ماشاالله
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
هوشبری
پاسخ : پسرهای امروزی در قالب دخترها!!

به نقل از fdd :
مگه چیه خب؟ هر کسی یه سلیقه ی شخصی داره که به خود اون فرد مربوط میشه! به نظر من اونایی که همچین شکل وشمایلی دارن براش یه دلایلی هم دارن که من و شما حق دخالت توشونو نداریم! :)
این حدیث رو در جواب می ذارم
پیامبر (ص):
خدا لعنت کند متشابهین را =>> متشابهین یعنی مردانی که خود را مانند زنان درست می کنن و زنانی که خود را مانند مردان درست می کنند.
+
به نقل از آرمان حقیقی :
من اصلا نمی خوام این بحث مطرح بشه.اما بعضی از این احکامی که شما میشنوید منطقا و عقلا غلطه!
لااقل طبق علم امروزی بشر! چون گاهی وقتا علم عوض میشه
یادتون باشه تا وقتی که مثلا برای بیماری ای داروی جدیدی داده نشده و ضرر داروی قبلی معلوم نشده از همون دارو استفاده میشه! یعنی عقل شما بر اساس علم همون موقع بهتون جواب گو هست
اینو فقط برا این گفتم که گفتین نمیدونین گناه هست یا نه .

ویرایش:
بزارید منظورم رو از این حرف بگم: منظورم اینه که لزومی نداره برای همه چیز دنبال نظر بقیه باشید. شماها همتون خودتون عقل دارید و میتونید نسبت به خیلی چیز ها خودتون نظر بدید. به نظرم اصلا این مثل یه وظیفه ی هر کس هست که راجع به مسایل خودشون هم فکر کنن.نه اینکه فقط از فقها بشنون و عمل کنن.
حالا شما فکر کنید راجع به این.این که طرف خودشو مثلا آرایش کنه چه مساله ای برای بقیه ایجاد می کنه؟
ببینید
علم عوض می شه درست ، ولی دلیل نمی شه دستورات خدا عوض شه .
خیلی روایات داریم که این کارو منع می کنه
من نمی خوام بگم برا کارامون از نظر دیگران استفاده کنیم ، منظورم اینه که به دستورات خدا توجه کنیم....
خب ما خودمون عقل داریم ، ولی ما بیشتر می فهمیم صلاحمون در چیه یا خدایی که ما رو آفریده؟
اختیار هم به این معناست که انسان هم می تونه به دستورات خدا عمل کنه هم می تونه به دستورات دلش عمل کنه ، بعدم که خودش باید بدونه و اون دنیا خدای خودش.....
لطفا نیایم بگیم خدا اختیارو برای انسان گذاشته تا از دستوراتش سرپیچی کنیم ، خیال می کنین امتحان به چی می گن؟

بالا