• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تقلید از جنس مخالف

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع poorya.kh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کدوم گزینه ؟!!

• پسرم و دوست دارم پسر بمونم

رای‌ها: 83 33.1%
  • پسرم ولی کاش دختر بودم!

رای‌ها: 4 1.6%
  • دخترم و دوست دارم دختر بمونم

رای‌ها: 84 33.5%
  • دخترم ولی کاش پسر بودم!

رای‌ها: 24 9.6%
  • جنسیت خودمو قبول دارم ولی کارای شبیه به جنس مخالفم زیاد انجام می دم

رای‌ها: 56 22.3%

• رای‌دهندگان
    251
پاسخ : پسرهای امروزی در قالب دخترها

حالا ک قراره اعتقادی بحرفیم باید بگم که اینکار پسرا اصلا درست نیست چون خدا خودش مصلحت دونسته و زن و مرد رو به اینگونه ای ک هست افریده پس ماها حق تغییر اون رو نداریم.تغیر به این معنا ک پسرا قیافشونو طوری کنن ک قیافشون دخترونه بشه
ولی نمیدونم گناه هست یا نه!هرکی اطلاعات داره بینصیبمون نزاره ;)

من کلا یه عقیده ای دارم
اونم اینه که هرکس آزاد هست هرجوری که می خواد باشه
یکی دوست داره خودشو شبیه دخترا کنه
خیلی دخترام هستن که خودشونو شبیه پسرا می کنن
خب چیزی نیست که
اینجوری علاقه دارن.

به نقل از ُSaman2 :
حالا ک قراره اعتقادی بحرفیم باید بگم که اینکار پسرا اصلا درست نیست چون خدا خودش مصلحت دونسته و زن و مرد رو به اینگونه ای ک هست افریده پس ماها حق تغییر اون رو نداریم.تغیر به این معنا ک پسرا قیافشونو طوری کنن ک قیافشون دخترونه بشه
اين كه ميگين خدا اينجورى آفريده،خب خدا بعضى پسرا رو شبيه دخترا آفريده يا برعكسش دخترى شبيه پسر! اونا چطور اجازه دارن شبيه جنس مخالفشون باشن؟! چون خدا اونا رو اينجورى كرده؟! فكر نميكنين كه قدرت اختيارمون كه همون خدا عنايت كرده بهمون شامل اين نوع گرايشا هم ميشه؟! :) من كه هنوزم بر اين عقيدم كه هر كس آزاد است آنچه را كه ميپسندد انتخاب كند! :|

به نقل از ُSaman2 :
من اصلا نمی خوام این بحث مطرح بشه.اما بعضی از این احکامی که شما میشنوید منطقا و عقلا غلطه!
لااقل طبق علم امروزی بشر! چون گاهی وقتا علم عوض میشه
یادتون باشه تا وقتی که مثلا برای بیماری ای داروی جدیدی داده نشده و ضرر داروی قبلی معلوم نشده از همون دارو استفاده میشه! یعنی عقل شما بر اساس علم همون موقع بهتون جواب گو هست
اینو فقط برا این گفتم که گفتین نمیدونین گناه هست یا نه .

ویرایش:
بزارید منظورم رو از این حرف بگم: منظورم اینه که لزومی نداره برای همه چیز دنبال نظر بقیه باشید. شماها همتون خودتون عقل دارید و میتونید نسبت به خیلی چیز ها خودتون نظر بدید. به نظرم اصلا این مثل یه وظیفه ی هر کس هست که راجع به مسایل خودشون هم فکر کنن.نه اینکه فقط از فقها بشنون و عمل کنن.
حالا شما فکر کنید راجع به این.این که طرف خودشو مثلا آرایش کنه چه مساله ای برای بقیه ایجاد می کنه؟

اینکه میگین علاقه دارن خودشونو شکل دخترا درارن خب دلیلش چی میتونه باشه؟!!بنظرم دلیلش جز کمبود چیز دیگه ای نمیتونه باشه.خدا منو دختر افریده پس من باید قبول کنم که یه دختر هستم و از حد خودم تجاوز نکنم در بعضی مسائل
اینی ک خدا دخترو شبیه پسر و برعکس افریده:ببین تو خودت میگی خدا پسر رو شبیه دختر افریده,خدا افریده منکه نمیدونم دلیلش چی بوده.البته اینو هم بگم ک پسری وجود نداره ک از لحاظ قیافه عین دخترا باشه,فقط اگه بیش از حد زیبا باشه میگن ک شبیه دخترا هس که اینم درست نیس چون جماعت اطراف خودشون پسر زیبا ندیدن و زیبایی رو صفت دخترا میدونن همچین تصوری دارن ک پسر شبه دختره
من اصلا به حرف فقها کاری ندارم فقط چون مدیر گفته اعتقادی بحرفین پرسیدم که ایا گناه هست یا نه.وگرنه هدفم از ایجاد این تاپیک اینبود ک نظر دیگران رو بدونم

به نقل از ُSaman2 :
اینکه میگین علاقه دارن خودشونو شکل دخترا درارن خب دلیلش چی میتونه باشه؟!!بنظرم دلیلش جز کمبود چیز دیگه ای نمیتونه باشه.خدا منو دختر افریده پس من باید قبول کنم که یه دختر هستم و از حد خودم تجاوز نکنم در بعضی مسائل
الان یه سوالی برا من پیش اومد
اینکه میگید در بعضی مسایل یعنی در بعضی مسایل هم میتونید از حد خودتون تجاوز کنید؟:دی
بعد اونوقت کی تعیین کرده که تو کدوم مسایل میشه تجاوز کرد تو کدوم مساله نه؟

چه کمبودی؟ مگه دخترایی که خوشون رو شبیه پسرا می کنن کمبود دارن؟
به نظر من که اینجوری نیست. یکی برای مثال حس می کنه اگر ابروهاش رو مرتب کنه بهتره.و این کار رو انجام میده. بله.داریم افرادیو که برا جلوه دادن خودشون این کار رو می کنن اما این ربطی به خود کار نداره.

به نقل از آرمان حقیقی :
من کلا یه عقیده ای دارم
اونم اینه که هرکس آزاد هست هرجوری که می خواد باشه
یکی دوست داره خودشو شبیه دخترا کنه
خیلی دخترام هستن که خودشونو شبیه پسرا می کنن
خب چیزی نیست که
اینجوری علاقه دارن.

از لحاظ قانونی بودن واینا بله کسی نباید چیزی بگه
ولی ما داریم درمورد چرایی این موضوع بحث میکنیم.خوب معلومه که اینکه دخترشبیه پسرکنه خودشو یا برعکس چیزخوبی نیست حتما ی دلیلی داره و ممکنه به سلامت روانی فرد وجامعه تاثیر بذاره.

خصلت ذاتی دختر خودنماییه و خصلت ذاتی پسر نیگا کردن(!) حالا اگه پسر بخواد خودنمایی کنه یعنی توقانون طبیعت ی مشکلی بوجود اومده.

ﭘﺎﺳﺦ : ﭘﺴﺮﻫﺎﯼ ﺍﻣﺮﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻗﺎﻟﺐ ﺩﺧﺘﺮﻫﺎ

بحثو نخوندم حوصله شرکت تو بحثارم ندارم دیگه اما در کل یک چیزی که مطرحه پدیده جـنس‍‌‍یت مغزه که جدا از جـنس‍‌‍یت فیزیکی بدن هستش و در دوران جنینی شکل میگیره و اکثرا مصوب این رفتارو این چیزاس که به تغذیه و کلا مسایل مربوط به مادر در دوران حمل ربط داره و هورمون هایی که به بدن بچه میرسه
مسیله ی دیگه اینه اینا قدیم ندیما برا دخترام نبوده که مثلا منحصر به خودشونو حد خودشون بدونن،من خوندم قبلا مثلا ابرو برداشتن یا زدن موی دست و پا ابتدا نبوده بعد بین زنان فاحشه باب میشه و ناپسند بوده و نشانه ی هرزگی زن،بعد زنان اشراف کم کم رو میارن تا امروزه شاهد اینیم که یک رفتار طبیعیه
در کل موافق نیستم اما آزادی عمل رو براشون قایلم

به نقل از آرمان حقیقی :
الان یه سوالی برا من پیش اومد
اینکه میگید در بعضی مسایل یعنی در بعضی مسایل هم میتونید از حد خودتون تجاوز کنید؟:دی
بعد اونوقت کی تعیین کرده که تو کدوم مسایل میشه تجاوز کرد تو کدوم مساله نه؟

چه کمبودی؟ مگه دخترایی که خوشون رو شبیه پسرا می کنن کمبود دارن؟
به نظر من که اینجوری نیست. یکی برای مثال حس می کنه اگر ابروهاش رو مرتب کنه بهتره.و این کار رو انجام میده. بله.داریم افرادیو که برا جلوه دادن خودشون این کار رو می کنن اما این ربطی به خود کار نداره.
درحالت کلی تجاوز کردن کار خوبی نیست ;Dاما تجاوز درمسائل مختلف اثار مختلفی هم به بار داره
مثلا شما فک کن یکی در روز از حد خودش تجاوز منه و یه پاکت سیگار بکشه و فرد دیگه ای مثلا یه کیلو حشیش مصرف کنه!! ;Dخب اثار این دوتا باهم متفاوته
کسی اینا مسائل رو تعیین نمیکنه عقل سالم هست ک دستور میده چه کاری لازم و خوبه و چه کاری برعکس
نمیشه گفتهمشون کمبود دارن ولی شاید عمده دلیلش این باشه
دختری ک دوس داره پسر باشه کمبود داره ک تو جنسیت خودش یعنی دختر بودن نمیتونه فلان کار رو انجام بده و برا انجام دادنش حاضره خودشو جای پسرا جا بزنه,خوب طرف کمبود داره مسلما دیگه!!
در مورد ابرو برداشتن بنظر من عیبی نداره درصورتی ک هدف مرتب کردن باشه!!

پاسخ : پسرهای امروزی در قالب دخترها!!

به نقل از fdd :
مگه چیه خب؟ هر کسی یه سلیقه ی شخصی داره که به خود اون فرد مربوط میشه! به نظر من اونایی که همچین شکل وشمایلی دارن براش یه دلایلی هم دارن که من و شما حق دخالت توشونو نداریم! :)
این حدیث رو در جواب می ذارم
پیامبر (ص):
خدا لعنت کند متشابهین را =>> متشابهین یعنی مردانی که خود را مانند زنان درست می کنن و زنانی که خود را مانند مردان درست می کنند.
+
به نقل از آرمان حقیقی :
من اصلا نمی خوام این بحث مطرح بشه.اما بعضی از این احکامی که شما میشنوید منطقا و عقلا غلطه!
لااقل طبق علم امروزی بشر! چون گاهی وقتا علم عوض میشه
یادتون باشه تا وقتی که مثلا برای بیماری ای داروی جدیدی داده نشده و ضرر داروی قبلی معلوم نشده از همون دارو استفاده میشه! یعنی عقل شما بر اساس علم همون موقع بهتون جواب گو هست
اینو فقط برا این گفتم که گفتین نمیدونین گناه هست یا نه .

ویرایش:
بزارید منظورم رو از این حرف بگم: منظورم اینه که لزومی نداره برای همه چیز دنبال نظر بقیه باشید. شماها همتون خودتون عقل دارید و میتونید نسبت به خیلی چیز ها خودتون نظر بدید. به نظرم اصلا این مثل یه وظیفه ی هر کس هست که راجع به مسایل خودشون هم فکر کنن.نه اینکه فقط از فقها بشنون و عمل کنن.
حالا شما فکر کنید راجع به این.این که طرف خودشو مثلا آرایش کنه چه مساله ای برای بقیه ایجاد می کنه؟
ببینید
علم عوض می شه درست ، ولی دلیل نمی شه دستورات خدا عوض شه .
خیلی روایات داریم که این کارو منع می کنه
من نمی خوام بگم برا کارامون از نظر دیگران استفاده کنیم ، منظورم اینه که به دستورات خدا توجه کنیم....
خب ما خودمون عقل داریم ، ولی ما بیشتر می فهمیم صلاحمون در چیه یا خدایی که ما رو آفریده؟
اختیار هم به این معناست که انسان هم می تونه به دستورات خدا عمل کنه هم می تونه به دستورات دلش عمل کنه ، بعدم که خودش باید بدونه و اون دنیا خدای خودش.....
لطفا نیایم بگیم خدا اختیارو برای انسان گذاشته تا از دستوراتش سرپیچی کنیم ، خیال می کنین امتحان به چی می گن؟

Back
بالا