پاسخ : انتقادات و پیشنهادها
بیشتر از این هم توقع نداشته باشین و دقیقا در همون حدودی که براتون ارزش قایلم رفتار میکنم و ارزشی بیشتر از اون ندارید.
اصل یک برا من: مشکلات این سایت از محدوده ی چپ من خارج نیستن!
کلا هم من مدیریت شما رو از حد مدیریت اعتقادی سیتی بیشتر نمیبینم و ارزش بیشتری برام ندارید.
میدونی مشکل از اونجاس که ما عادت داریم به اونایی بیشتر بها بدیم که کلن مخالفت میکنن.چون فعلن تو این زمونه هر کی ساز مخالف بزنه خیلی روشن فکره.حالا چه برسه به این که در مخالفت با یه مسئله دینی باشه
چرت و پرت است و انگ و شاید هم وجود خدارو قبول نداشته باشم،شما با این مسئله مشکلی دارید؟
الان از نظر خودتون این کلمه حضرت که گفتید جوسازی به حساب نمیاد؟
من چه نیازی به جوسازی دارم؟
آقای محترم یه مدیر تا وقتی کارش رو خوب و بدون ایراد انجام بده نباید بهش ایرادی گرفت.انتقاد خوبه،پیشنهاد هم خوبه،همینطور نظارت
اما کار شما عیب جویی هست و نه چیز دیگه
من فعلا کاری نکردم که شما اعتراض میکنید.هر وقت کار اشتباهی از من سر زد با دلیل و منطقی که با کلماتی مثل حضرت همراه نباشه
تشریف بیارید تا قانعتون کنم.
در ضمن فکر میکنم شما دارید از روش ماهرانه ای استفاده میکنید.انسان فراموشکار هست.مشکل شما با جمله جمعه پیش بود
جالا مشکلتون با چیه؟؟اگر با ذات بودن جمله مشکل دارید میبینید که کسانی دوستشون داشتند و کسانی هم نظری نداشتند.
میدونید من از این پست به اعتبار مدیر گزینیای اخیر پی میبرم که مدیران ازش خارج میشن که اصلا نمیدونن برخورد با بقیه نظر کاربرا و رفتار چی هست،از این محدوده هم و حدی هم که هستین بیشتر باهتون رفتار نمیکنم
وقتی من بعد از اون روز هیچ جمله ای رو نزدم،چرا دارم راجع به کاری که نکردم بازخواست میشم؟ میخوام بدونم آیا آقای فرشید که شروع
فکر میکنم شما دارید از روش ماهرانه ای استفاده میکنید.انسان فراموشکار هست.
خب ببینید شما گفتید با اون تک جمله مشکل دارید و دیدید که حذف شد!!نه؟
میگم انتقاد راه و چاه داره و به هیچ وجه شیوه انتقادی آقای نوید رو نمیتونم به عنوان انتقاد بپذیرم.
انتقاد از کسی انجام میشه که ارزشش رو داشته باشه،
اینکه شما دیدید که اون جملات حذف شد و دیدید که همه چی تموم شد چرا وقتی هیچی نبود دوباره شروع کردید؟
من تو حرف های شما اثری از انتقاد ندیدم،ولی با خوندن پست هاتون میتونم بهتون یه توصیه بکنم: درخت هرچه پربارتر؛افتاده تر.
شما نه بابا بزرگ منی نه تمایلی به توصیه های شما دارم،لطف کنید برا خودتون نگه دارید.
برام جالب بود و اکثر پست هاتون رو تو تمام بخش ها خوندم.اکثر پست ها مضمونی مثل همین پست داشت که من میفهمم و شما نمیفهمید و
ارزشی ندارید و وقت تلف کردن هست و ...
چرا اینجا هستیم؟
چرا اومدیم سمپادیا؟
برای پر کردن اوقات فراغت، و اینکه مدیران درجه بالتر به ما توهین کنن و به ریشمون بخندن و توقع احترام داشته باشن.
جای ِ امام زمان خالی ... ای کاش میدید دعای ِ فرج ــِـش چه غوغایی به پا کرده ... :- <
وای حسین کشته شد!
اما در کل،من به اصل یک در این سایت شدیدا معتقدم، اصلا هم قصد انتقاد ندارم چون انتقاد وقتی معنا داره که کسی خواستار پیشرفت چیزی باشه که من نه ظرفیتشو نه ارزششو و نه هیچشو نمیبینم که چنین خواستی داشته باشم.
از اول هم پیشنهاداتم رو تکرار میکنم که بنظرم دفعه ی بعدی یک شیخ به عنوان مدیر گفت شنود اجتماعی انتخاب کنیم، از این به بعد هم میتونیم دعای عاشورا بذاریم روی حرف بزن یا از اخبار سایت به عنوان کادر جملات امید بخش استفاده کنیم یا اینکه مدیران ازش به عنوان استاتوس یاهو استفاده کنن تا لوسش کنیمو کادری که مخصوص چیز های شدید التذکر هستش رو بدون ارزش کنیم بعدش باز یک کادر جدید بزنیم از اونم همین استفادرو کنیم :د، در تاپی های ورزش هم دعای فرج بذاریم و صلوات شمار،و اگه اومدن گفتن براشون تو پستمون منجی در ادیان رو کپی میکنیم بخونن یا اینکه میگیم بقیه راضین یا اگه نشد بحث رو اعتقادی دینیش میکنیم و ارزش های دینی رو وسط میکشیم خیلیم خوب،
در کل یغما من شمارو در حدود یک مدیر نمیبینم و اگه شما اثری از انتقاد در پست های من نمیبینید من هم اثری از شایستگی مدیریتی در پست های شما ندیدم که بخام باهتون سرو کله بزنم،ترجیح میدم نیما بیاد پست بده بگه زوره و همینه که هست و دلم خواسته تا اینکه اینطور بیخود پست بدید و دفاع کنید.