• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقادات و پیشنهادهای گفت و شنود

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع lof
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتقادات و پیشنهادها

من جبهه نمیگیرم و هرگز نگرفتم این رو تو تمام پست هام میشه فهمید.اتفاقا خیلی خونسرد جوابتون رو دادم.اما اینکه شما خیال کنید هر حرفی

بزنید و من از ترس اینکه شما بهم بگید جبهه گرفتید سکوت کنم زهی خیال باطل و زهی آرزوی محال :)

پست ها تو انجمن ها فرق دارند ولی شخصیت پشتشون یکیه و اگه دقت کنید من اصلا راجع به محتوای اعتقادی پست هاتون صحبتی نکردم

و گفتم تو انجمن های زیادی اساس شما بر توهین نهاده شده و هیچ ربطی به انجمن خاصی نداره.

از این لحظه به بعد پست های تخریبی و توهینی و فحاشی های شما پاک میشن و این وظیفه مدیریتی من هست و اگر تا این لحظه پاک

نکردم صرفا برای این بود که چون من طرقی از این ماجرا بودم نخواستم کسی فکر کنه من حق اعتراض و اظهار نظر به کسی نمیدم

اما خیال میکنم دیگه دوستان چیزی رو که باید میدیدن به وضوح دیدن و بیش از این در شان سایت نیست.

پ.ن:جواب پست بعدیتون: نکته اینجاست که من هر حرفی نمیزنم.بسیار خب اگه لازم هست من سکوت کنم برای من سکوت برابر شما کار

سختی نیست.سکوت.

ﭘﺎﺳﺦ : ﺍﻧﺘﻘﺎﺩﺍﺕ ﻭ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩﻫﺎ

دقیقا شخصیت من هم مجزا هست و خودم مربوطه،شاید یه زمانی شخصیت خودم بود اما الان صرفا با سایت در حد خودش نه بیشتر رفتار میکنم،و کاملا هم به خودم مربوطه
جبهه گیری اعتقادی باید چطور باشه وقتی پست دینی باشه حال میکنید بمونه یا دعا میذارید تو باکس اخبار و حاضر به قبول اشتباه بودنش نیستید و انشالا هم ادامه داره و در جواب منجی در ادیان کپی میکنید و اگر قرار باشه بخاطر این جمله از مدیریت فلان من فخیلی هم فلان... جبهه گیری اعتقادی دیگه چه معنایی داره
ضمینه و جبهه گیری اعتقادی در شما بروز غیر قابل انکاره
میبایست جواب پست هاتون رو بدم و نمیشه هر حرفی بزنید منتظر پاسخش هم نباشی

http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,96926.msg948303/topicseen.html#msg948303

لطف کنیدتاپیکی که قفل میکنید رو بگید کجا داشتین !
کم کم دارم حس میکنم مدیریت گفت و شنود کمبود حس مدیریتی دارن :|

++ خانم محرتم اگه نمیدونید پست مخاطب دار چیه واستون توضیح بدم :| که هر وقت دلتون خواست دست به پست مردم نزنید

اولا که اینجا تکی تصمیم گرفته نمیشه

ثانیا اگه میخواید تاپیکتون باشه کمی بهش محتوا بدید تا بشه روش بحث کرد

+

ما تعریفش رو بلدیم.ممنون.

به نقل از یغما :
اولا که اینجا تکی تصمیم گرفته نمیشه

ثانیا اگه میخواید تاپیکتون باشه کمی بهش محتوا بدید تا بشه روش بحث کرد
بله اکثر تاپیکایی که قفل شده رو دیدم . معمولا مدیر انجمن میگن فلان تاپیک مشابه وجود داره . یا لینکی یا حداقل اشاره به موضوع

بعد توجیه شما:ربطی بین این بحث و گفت و شنو اجتماعی نمیبینم.
دارم با خودم فکر میکنم شاید این تاپیک واقعا مربوط به قسمت ورزش ه . :-?

بحث یه تاپیک یا یه موضوع نیست
در ثانی شما اگه اجازه میدادین محتوا هم داشت! . :) شروع یه بحث روان شناسی اجتماعی بود ;) که به لطف شما کور شد

به هر حال من جواب منطقی گرفتم (نه از شخص شما) و ممنون :)

~انتقاد پذیر باشیم ! چیز های خیلی بزرگ :)

به نقل از انیسا :
بله اکثر تاپیکایی که قفل شده رو دیدم . معمولا مدیر انجمن میگن فلان تاپیک مشابه وجود داره . یا لینکی یا حداقل اشاره به موضوع

بعد توجیه شما:ربطی بین این بحث و گفت و شنو اجتماعی نمیبینم.
دارم با خودم فکر میکنم شاید این تاپیک واقعا مربوط به قسمت ورزش ه . :-?

بحث یه تاپیک یا یه موضوع نیست
در ثانی شما اگه اجازه میدادین محتوا هم داشت! . :) شروع یه بحث روان شناسی اجتماعی بود ;) که به لطف شما کور شد

به هر حال من جواب منطقی گرفتم (نه از شخص شما) و ممنون :)

~انتقاد پذیر باشیم ! چیز های خیلی بزرگ :)

من از یکی از مدیران داخلی خواستم رسیدگی کنن و ایشونم جوابتون رو دادن.

وظیفه من بررسی بود و تاپیک شما مربوط به بحث روانشناختی بود و به حیطه اجتماع برنمیگشت.مخصوصا با اون سوالات اول تاپیک که

بحث اصولا رو اونا میچرخه.لحنتون هم اصلا خوب و جالب نیست.جواب شما هم اینجا و هم توسط دوستمون تو پ.خ داده شد.

اگه بحث دیگه ای دارید تو پ.خ مطرح کنید.

به نقل از kahroba :
راستی تاپیکای اجتماعی که بعضاً زمینه های سیاسی هم دارن رو چرا حذف می کنین؟! اینجور موضوعاتم بهتره به جای نبودن، باشن ولی مدیریت بشن! بهتر نیست؟! هست؟! چی؟!

به شخصه تو این دو سه هفته همچین تاپیکی ندیدم که حذف کنم ولی خب چنتا از بحث ها و تاپیک های موجود الان هم رو سیاست های موجود

میچرخه.مث مقوله گشت و سیاست هاشون.بهرحال منافع سایت هم ایجاب میکنه زیاد بحث های سیاسی نشه.

اما رابطه بین سیاست و اجتماع انکارناپذیره

به نقل از یغما :
من از یکی از مدیران داخلی خواستم رسیدگی کنن و ایشونم جوابتون رو دادن.

وظیفه من بررسی بود و تاپیک شما مربوط به بحث روانشناختی بود و به حیطه اجتماع برنمیگشت.مخصوصا با اون سوالات اول تاپیک که

بحث اصولا رو اونا میچرخه.لحنتون هم اصلا خوب و جالب نیست.جواب شما هم اینجا و هم توسط دوستمون تو پ.خ داده شد.

اگه بحث دیگه ای دارید تو پ.خ مطرح کنید.
سه تا مورد :
1) من خودم به شخص ایشون پ.خ دادم . :) بیخود به اسم خودتون تمام نکنید رفتار خوب ایشونو
2) برخوردتون در مقابل انتقادات و پیشنهادات واقعا خوب نیس .پس انتظار لحن خیلی بهتر نداشته باشید . ضمنا حق پاک کردن پست انتقاد رو از نظر منطقی ندارید! که پست من پاک شد
3) جواب انتقاد دوم رو ندادید! پست مخاطب دار! !!!! پستایی که ویرایش میکنید مخاطب دار نیستن :-w

این جا اضافه میکنم جواب پست پایینی رو :
شما پستای خودتونو با من مقایسه کنیدببینید کدوم بیشتر اسپمه :)
ارزش ادامه دادن نداره ;)

مثه این که جواب ندم شما حس حق به جانب بهتون دست میده :)
یه قسمت از پست من و چند تا دیگه از پستا که اسم شخص داشته پاک شده ! در صورتی که با کسی حرف نزدیم ! :) اگه ادامه بدین به نپذیرفتن و جبهه گرفتن کامل توضیح میدم ×
بعد هم این که از خودتون بپرسید .اسه چی باید به اسم خودتون تمام کنید :)
بنابر منطق و استدلال شما این پست مخاطب داره !× تازه دو تا مخاطب ×!
به نقل از یغما :
×یکی اومده تو بانگم من داشتم با دوستام حرف میزدم و بحث میکردیم منو نشناخته شروع کرده نظر دادن،بعد جالبتر اینکه رفته بانگ یکی از

دوستام که همه میشناسیدش و دیگه سایت نمیاد به اونم گفته همون حرفارو که خیلی مغرور و خودشیفته ای.

بعد اومده به من پ.خ داده که من میخوام بازپرس شم مشکلتو به من بگو :| :|

چون جوابش این بود که به جان خودم من مشکلی ندارم تو بانگم با دوستام شوخی میکردم من شدم مدیر خودشیفته از نظر ایشون

الانم که...

فقط میتونم بگم به به :|
یکی دوستتون یکی اون شخص.

×من چرا باید رفتار کسی رو به اسم خودم تموم کنم.از مدیران داخلی خوستم بهتون توضیح بدن.همین
×پست هایی که اسپم باشن و محتوایی جز انتقاد و پیشنهاد داشته باشن پاک میشن
×تنها دلیل حذف و ویرایش پست ها مخاطب دار بودنشون نیست(به قوانین مراجعه کنید.)

×ضمنا اینایی که شما میگید انتقاد مربوط به گفت و شنود اجتماعی نیست.صرفا یه سری اشکال در خوندن قوانین توسط شماست.در واقع پست

قبلیتون هم اسپم هست.رعایت کنید.

پست شما رو پیدا کردم اسم برده بودید و خطاب قرارشون داده بودید جمله آخرش رو هم نمیتونم بگم

من اسم نبردم و خطاب نکردم بلکه راجع بشون حرف زدم :)

من نباید انتقاد کنم که من باید جواب انتقاد بدم و چون جواب پستتون همون بود گفتم توضیحم دادم که پستتون پیشنهادی توش نیست

اگر حرف من رو قبول ندارید به مدیران داخلی پ.خ بدید.اما اینا اعتراضِ شخصی هستن دوست من نه انتقاد و پیشنهاد.

لطف کنید اگر حرف من رو قبول ندارید به یکی از مدیران داخلی پ.خ بدید.

یه چیزی! من اینجوری احساس میکنم یا واقعا اینجوریه :-"
تعداد تاپیک مهم خیلی زیاد نیست؟

Back
بالا