اولا؛ اگر به عنوان پست و متنش نگاه میکردید متوجه میشدید که بخش عمدهی پست غیر از تخریب طرف مقابل و حمله به شخص مقابل نبود.درباره حرفای Bahar-R...
پست ایشون:
فقط این یه جمله رو داره که توش به قول شما با متانت بحث نشده!!!! و من هر چی فکر کردم نتونستم بفهمم با چه منطقی این پست رو غیر متین تفسیر کردین؟
..
خانم Bahar-R خیلی برام عجیبه که از مسئله اخلاق وقتی به نفع خودتون هست استفاده میکنین وقتی نیست کاملن پایمالش میکنین...
من چند بار درباره رعایت نشدن ادب و استفاده از فحش تو انجمن و عدم نظارت مدیران اعتراض کردم وکسی کاری نکرد؟ این پست اقای مطهری رو سالهاست منتظریم عملی بشه تو فروم....
....
پست خودتونو ببینین:
برام عجیبکه شما اون جمله رو که نقل قول کردمش شوخی میدونین..و این یه جمله ایشونو بی متانتی!!
ایشون سری قبل هم بخاطر بکار بردن یک کلمه رایج که فحش هم نیست بن شدن.ولی تو فروم مخصوصن حرف بزن که میگردیم میبینم که پستای خلاف اخلاقیات افراد شاخ حذف هم نمیشه حتا
...
اگه قرار باشه متانت رو بسنجیم پست شما بد تر از پست ایشونه..به لحاظ متانت
اینم تاپیکش:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,109102.0.html
تا چه حد تبعیض؟

.....
.....خب اشتباه کردی! پست من صرفا نظر شخصیم بود پیرامون چیزهایی که چند وقته زیاد میبینم و نه بحث تخصصی و خب به طبع اون جاش حرفبزنه و نه انجمن تخصصی. به کاربر خاصی هم اشاره نمیکرد، مخاطب عام بود. به طور خاص میتونی بگی من کدوم قانون رو نقض کردم؟به نقل از Mohammadreza128 :من پاک کردم.....
چون دعوا میشه.....
گفتم ک برین تاپیک بزنین در اون مورد...
الان هرکی بیاد در مورد فراسرشت از خودشم چیز بنویسه جواب یکی نباشه...اون یکی گروه فک میکنه باید جواب بده ک کم نیاره...بعد میاد حواب میده....بعد این یکی گروه فک میکنه ج نده کم اورده.....بعد از قضا یسریم میزان نمکشون میزنه بالا وسط ح.ب در مورد اینچیزا نمک میریزن بعد یهو دعوا میشه ...
ن..من درست کردم...به نقل از جواد ب. :خب اشتباه کردی! پست من صرفا نظر شخصیم بود پیرامون چیزهایی که چند وقته زیاد میبینم و نه بحث تخصصی و خب به طبع اون جاش حرفبزنه و نه انجمن تخصصی. به کاربر خاصی هم اشاره نمیکرد، مخاطب عام بود. به طور خاص میتونی بگی من کدوم قانون رو نقض کردم؟
به نقل از ملکه شیشه ای :جناب اون پست خانم لورکا که چند روز توی ح ب بوده اونم حرف دل بوده؟
ایشون هرچی دوست داره میگه بعد پست جواب من میشه غیر مرتبط.
من صرفا بگم من پاسخ دادم و این بی عدالتی بود که پست من پاک شد و ایشون چند روز پستش اونجا بوده.
و اصلا هم تمایل ندارم برم تو تاپیک با امثال ایشون بحث کنم.
میخواستم عین خود ایشون که اومده تو حرف بزن افاضه فیض فرموده، همونجا یه طرف بگم و برم.