• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقادات و پیشنهادهای گفت و شنود

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع lof
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتقادات و پیشنهادها

به نقل از مهسا.ق :
پست مفید تو حرف بزن رو تعریف کن لطفا!
پست ـای زیر صفحه 1000 حرف بزن اکثرا خوب بودن!

پستی که اولا قوانین رو زیر پا نذاره ؛ دوما جو رو خراب نکنه ؛ سوما جزو اون دسته "بابام الان اومد خونه" نباشه :-" [ منظور از مفید ؛ غیر-مضر بوده در واقع :د حس می‌کنم نمی‌تونم منظورمُ درست برسونم :د ]

یه تاپیک خاطره نویسی روزانه هم داریم ما توی خاطرات؛ می گم بهتر نیست یه مدت این لینک بشه بالای حرف بزن ، اینجوری کاربرا هم هدایت می شن سمت اون تاپیک واسه ی خاطره و این ها! :-پیشنهاد.

دقیقا اینی که محمد گفت رو میخواستم بگم دیدم گفته. ;D
در مورد خاطرات روزانه، تاپیک خاطره نویسی روزانه وجود داره. یادمه یه مدت جز قوانین بود که خاطره تو ح.ب نوشته نشه و تو اون تاپیک بنویسن بچه ها خاطرات‌شون رو.
به نظرم لازم نیست بعضی خاطرات که مرتبط به "حرف" شخص ـه روشون خیلی سخت گیری شه. ولی یه حرفایی مثل: " وای رفتم بیرون با دوستام. ;;)" واقعا جا داره که بره تو خاطرات.

به نقل از ریـحـانـه :
دقیقا اینی که محمد گفت رو میخواستم بگم دیدم گفته. ;D
در مورد خاطرات روزانه، تاپیک خاطره نویسی روزانه وجود داره. یادمه یه مدت جز قوانین بود که خاطره تو ح.ب نوشته نشه و تو اون تاپیک بنویسن بچه ها خاطرات‌شون رو.
به نظرم لازم نیست بعضی خاطرات که مرتبط به "حرف" شخص ـه روشون خیلی سخت گیری شه. ولی یه حرفایی مثل: " وای رفتم بیرون با دوستام. ;;)" واقعا جا داره که بره تو خاطرات.
آره در این حد رو موافقم! ولی ببین 2 تا کار می شه کرد می شه آدما رو سوق داد طرف خاطره نویسی که اگه حرفشون جاش اونجاس! خودشون بفهمن و تصمیم بگیرن اون جا بذارن!
راه بعدی اینه که قانون بذاریم پست هایی که صرفا جنبه خاطره نویسی دارن حذف می شن! و اینا!!

من با حالت اول موافق ترم می شه رف با کاربرایی که پست های خاطره می دن حرف بزنیم سخ تر و وقت گیر تره ولی نتیجش بهتره!
اگه نتیجه نداد با راه دوم موافقم
نظر شما چیه؟

نه منظوره جنا اصلاً خاطره نویسی روزانه نیست . از پست های اسپم می ناله ظاهراً :د
و این هم که مثلاً یکی میگه بابام الان اومد خونه نمی تونه جزو خاطره نویسی روزانه باشه چون خاطره نیست اصلاً و تاپیک خاطره نویسی روزانه هدفش ثبت خاطره از روز هایی که برای کاربران متفاوت بوده با روز های دیگه و اتفاقات مهمی افتاده هست.
شاید بهتر باشه واسشون توجیح بشه که "حرف بزن" واسه چی هست و هدف از ایجادش چی بوده نه این که بیایم قوانین رو گوشزد کنیم

علاوه بر اینی که علی سینا گفت، من نظرم رو اولی‌ـه.
ینی به نظرم کم کم بچه‌ها باید با این قضیه آشنا شن. اون موقه‌ای هم که این قانون گذاشته شد یادمه خیلی داد بچه‌ها دراومده بود!
فعلا اولی رو اجرا کن ببینیم چقد نتیجه میده. ;D

• لایک
امتیازات: TMNT

به نقل از مهسا.ق :
آره در این حد رو موافقم! ولی ببین 2 تا کار می شه کرد می شه آدما رو سوق داد طرف خاطره نویسی که اگه حرفشون جاش اونجاس! خودشون بفهمن و تصمیم بگیرن اون جا بذارن!
راه بعدی اینه که قانون بذاریم پست هایی که صرفا جنبه خاطره نویسی دارن حذف می شن! و اینا!!

من با حالت اول موافق ترم می شه رف با کاربرایی که پست های خاطره می دن حرف بزنیم سخ تر و وقت گیر تره ولی نتیجش بهتره!
اگه نتیجه نداد با راه دوم موافقم
نظر شما چیه؟

هر دو !
دقیقا هر دو کار باید انجام داده بشه .
یعنی باید تو قسمت توضیحات تاپیک لینک خاطره نویسی روزانه قرار داده بشه و هممونجا هم گفته بشه که پست هایی با این مضمون بدون اخطار قبلی حذف/ویرایش میشن .
دیگه توضیح خصوصی و این حرف ها هم لازم نیست چون بالای تاپیک قوانین و نوع برخورد گفته شده .

به موازات بحثی که دارید الان این نکته رو هم در نظر داشته باشید که الان تاپیک 'حرف بزن' از دید یه کاربر جدید اینه:
"یه تاپیک که توش هرچی.دلمون بخواد مینویسیم و بعدش هم مثه فلان کاربر که فلان حرف رو زد کلی امتیاز میگیریم. "
یعنی در نگاه اول.دقیقآ هیچ نظری نسبت به اینکه توی حــرف‌بزن چه حرفی بزنه نداره؛ دلیلش هم فکر میکنم پست اوله!
"من این تاپیک رو به علت بلا بلا بلا مجددآ باز کردم؛ اینا هم قوانینش. "

فکر میکنم اگه توی پست اول کاربرا رو روشن کنید که قراره اینجا چی بنویسن حجم بالایی از اسپم های حرف بزن کم میشه.

آیا واقعآ نیازه ؟؟؟
توی سایتی که اکثر کاربراش هنوز به سن قانونی نرسیدن
این همه تاپیک در مورد ازدواج ؟!
بهتر نیست همش یکی بشه ؟؟؟
ازدواج:
دانشجویی
فامیلی
سن پایین

:-?

به نقل از بابکـــ :
آیا واقعآ نیازه ؟؟؟
توی سایتی که اکثر کاربراش هنوز به سن قانونی نرسیدن
این همه تاپیک در مورد ازدواج ؟!
بهتر نیست همش یکی بشه ؟؟؟
ازدواج:
دانشجویی
فامیلی
سن پایین

:-?
خوب راستش قبول دارم حرفتونو تا حدودی!
ازدواج دانشجویی و ازدواج در سن پایین ترکیب شد! ممنون از پیشنهادتون!
ولی خوب کلا ازدواج فامیلی چیزی نیس که با اینا ترکیب شه! ینی خوب اصل تاپیک ازدواج دانشجویی و ازدواج در سن پایین حدودا یکیه!
ولی ازدواج فامیلی یه بحث جداست و کلا نامرتبط با بحثای دیگه!
نمی شه ترکیبشون کرد!! اگه ایده ی دیگه ای برای این تاپیک دارید بگید! ;D

Back
بالا