بله اگه تشخیص بر این بود که پست ب اشتباه پاک شده میشه برشگردوند همونجا ک بوده هم خب میشه دوباره ارسالش کرد..به نقل از قاف :این بازیابی پست چطوریه؟
پست از همونجایی که پاک شده برمیگرده همونجا؟ چه فایده ای داره خب اینطوری؟
بالاخره متوجه نشدم میشه گاهی وقتا بر اساس نظر خودمون اگر درست باشه عمل کنیم یا نهبه نقل از Mohammadreza128 :خب کار دیگه ای ک نمیشه کرد.....
بلاخره مدیری هم ک انتخاب میشه مدیر نشده صرفن ک بیاد پستای نقل قول مستقیم و ... رو دکمه حذف بزنه یسری تصمیمات حق داره بگیره ولی خب مسبمن نظارت برش صورت میگیره و اشتباهاش بررسی میشه..
بله خود کاربر فقط میتونه ارسال پست از طریق اکانتش انجام بده
خب من یادمه یه دفعه یکی از بچه ها یه موضوعی رو مطرح کرد،پست بعدی واکنش به اون موضوع و نظر فرد بود. بعد کل تاپیک شد بحث و جدل. این اسمش «واکنش » نیست؟ اگر واکنش اشکالی نداشته باشه و جو بهم بریزه،طبق هیچ قانونی نمیشه باهاش برخورد کرد که.به نقل از GCD :مشکل با گفتگو و مکالمه توی حرف بزنه، نه مطططلقا هر اظهار نظر یا واکنشی. تشخیص مدیر اینه که پستا گفتگو وارن یا فقط ″حرف″ (هرچند که این حرف متاثر از یک پست باشه)
خب این که ″ممکنه مشکل ساز″ بشه اصلا مربوط به بند ۱ نیست، میشه ۵ که برای این که اعمال سلیقه نشه، ″در صورت شکایت″...
منظورتون از اینکه حق نداره حدس بزنه چیه؟ من کاملا قبول دارم این اصلا درست نیست طبق حدس و گمان پست کسی حذف بشه و باهاش برخوردی بشه.به نقل از Bahar_R :و مشکلی که من میگم اینه که «تشخیص مدیر این باشه که گفتگو عه» باید کاملا غیر سلیقهای باشه و درصد خطای حداقلی داشته باشه. به طور مثال باید اینطوری مشخص باشه: ۱. نقل قول مستقیم ۲. خطاب کردن یه یوزر مشخص با اسم کامل یا اسم کاربری ۳. اشارهی واضح و مستقیم به فلان پست بالاتر و لاغیر. یعنی مدیر حق نداره «حدس بزنه» که فلان پست جوابه یکیه ولو اینکه حدس ۷۰٪ باشه ولی اگر مصداق های بالا نباشه مدیر دست نباید به پست بزنه چون اگر کاربره بگه نه منظور من چیز دیگه بوده مدیر هیچ دلیل قابل ادعایی نداره در تشخیص منظور طرف. در واقع ممنوعیت جواب دادن غیرمستقیم حرف بیمعنایی عه چون اگر غیرمستقیم باشه قابل ادعا نیست فقط قابل حدسه و حذف نشدن پستی که حدس میزنن مشکلی ایجاد نمیکنه اما حذف کردنش یه نفر رو اذیت میکنه.
نه دیگه خود پست بازیابی میشه نیازی به ارسال مجدد نیست.به نقل از قاف :آخه وقتی یه پست مال چند صفحه قبله کلا بودن نبودنش خیلی فرقی نمیکنه و همونجوری که گفتی یه جوریه که صرفا نشون بده یه نظارتی هست انگار
ازین که دوباره ارسال شه منظورت اینه که خود کاربر ارسال کنه؟
خب خلاصهی حرف من اینه که قانون یا باید راجع به مصداقی باشه که بتونی با اطمینان تشخیص بدی مثل اون مصادیقی که مثال زدم.منظورتون از اینکه حق نداره حدس بزنه چیه؟ من کاملا قبول دارم این اصلا درست نیست طبق حدس و گمان پست کسی حذف بشه و باهاش برخوردی بشه.
ولی اینکه اون کاربر بگه نه منظور من این نبوده که درست نیست. به نظرم واضحه که پاسخ به فرد بوده یا نه.و وقتی خودتون گفتین به وضوح دیده بشه پاسخ به پسته،دیگه چه ادعایی میشه کرد؟
و به نظرم این برمی گرده به اینکه توضیح کاملی برای بند اول قوانین داده نشده. برای همین یه جورایی هم میشه حق رو به کاربر داد،هم مدیر.
شما خودتون ارشد بودین. دسترسی داشتین به قوانین.در هر صورت نظر شما درست تر و کامل تر هستش ضمن اینکه تجربه ی بیشتری م دارین.
خب اینجا چرا باید چنین اتفاقی بیفته؟ حسن این حادثه چیه تو ح.ب ؟اینجا قراره حرف دلشون رو بزنن. خیلی با توییت فرق داره،ضمن اینکه استفاده ی توییتری هم ممنوعه.به نقل از Mehrad.M :من چندروز دیر وارد میشم ولی خب الان میخوام یه چیزی بگم.
توی توییتر یه امکانی هست به اسم ریتوییت. چرا چنین چیزی اینجا نباشه؟
بحثارو خوندم چندروز پیش ولی خب واقعا چیز محکمی و مستدلی گفته نشده بود.
توی توییتر چون تنها افرادی که فالو میکنی رو توییتاشون رو نشون میده بنابراین نمیتونی توی تایملاین مال یهسری هارو ببینی ناخواسته مگر اینکه وارد پروفایلشون بشی.
خب در اینجا هم یه سریا هستن کل تاپیک رو چک نمیکنن و فقط پستای یه سری از افراد رو چک میکنن.
اول این که نظرسنجی حرف بزن تاپیک داره خودش که خالق تاپیکشم شاخ دو عالمه دوم این که من خیلی مخالفم چون همچین مسائلی می تونه تحریک کنه ذهن افرادو برای خودکشیپیشنهاد میکنم یه نظرسنجی تو حرف بزن برای خودکشی بذارید
گزینه هاش هم مثلا میتونه اینا باشه
تا حالا به خودکشی فکر نکردم
به ندرت به خودکشی فکر میکنم
خیلی به خودکشی فکر میکنم
تا حالا اقدام نکردم
یکبار اقدام کردم
بیش از یک بار اقدام کردم
حالا یه جوری خوتون اینارو ترکیب کنید دیگه
همینم مونده این اطفال که ریختن تو سایت سر پیری بیان تو روم بگن خوشم ازت نمیاد. نمیخوام ببینمت. ولمون کن تورو خدا. بذار حرمتا حفظ شهآقا به نظر من همونطور که یه تاپیک داریم با عنوان دیدن اعضا که هر کسی میاد اعضایی که ندیده و دوس داره ببینه رو میگه توش، باید یه تاپیک هم داشته باشیم با عنوان ندیدن اعضا مثلا که هر کسی خواست بیاد اعضایی که ندیده و دوس نداره هم ببینتشون رو بگه!
اگرم هس همچین تاپیکی که بگین بدونم!![]()
مستقیم بگن بهتره دیگه خب، اهدافت رو راحت تر انتخاب می کنی!همینم مونده این اطفال که ریختن تو سایت سر پیری بیان تو روم بگن خوشم ازت نمیاد. نمیخوام ببینمت. ولمون کن تورو خدا. بذار حرمتا حفظ شه![]()