اگه معلمتون خوب درس میده که نیازی به گاج سبز نیس . من معلمم درس ها رو کامل میگه هر چی از قلم بیفته رو از رو کتاب آرایه های ادبی الگو میخونم . بعد باسه ادبیات خیلی سبز رو مبخونم . کتاب خیلی خوبیه . من که خیلی ازش راضیم . فقط درسنامه نداره . همش تسته.به نقل از M@ry :ما قبلا گاج سبز میخوندیم
الان هی تعریف خیلی سبزو شنیدم
کسی داره خیلی سبزو ؟ مثل گاج سبز توضیح داده؟ یا فقط تستیه کتابش؟
یا کلک معلم بهتره؟
یعنی فیزیک گزینه رو رو هوا میزنی بعد کانون مشکل داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نقل از ninja :مشکل کانون همینه دیگه ...
یعنی خدای یه درسیم باشی بازم تو کانون لنگ میزنی...
انقد که میگن گزینه 2 گزینه 2 اینجوری نیست ..
من سوالای گزینه 2 مثلا فیزیکشو خیلی راحت حل میکنم اما سر فیزیک کانون که میشه اشکم در میاد ... اعصابم به هم میربزه شدید ...
نمیدونم مشکل از منه یا از سوالای کانون یا از جو امتحانی ؟؟؟؟؟
ولی من از یه مشاور میپرسیدم یارو میگفت سوالای کانون استانداردن ..
ولی بنظر من زیستای کانون خداییش خیلی خوبن .. قلقش دست باشه راحت 90 میزنی.. 100 رو نمیدونم چون تا حالا نزدم ..
اما کانون اعتماد به نفس منو شدید پایین اورده
من تو امتحانا یهو بریدم ... اصلا خوب درس نخوندم .. حتی کل درسارو برا امتحان تموم نمیکردم ... تست که هیچی ... ترازم واقعا کشید پایین در حد 500 تا و اونجا ها ...
واقعا نا امید شدم .. آخه میگن آزمون جامع خیلی مهمه نه ؟؟؟؟
ممنون از این همه انگیزه و انرژی که با ما میدین:)به نقل از ail73 :از بعضی پشتیبان ها که در امر کمک رسانی خیلی کمک کردن واقعاً تشکر میکنم . [-(
لااقل یه کلمه بگین ما نمیدونیم نه که هی پیام بدیم جواب ندین .
طبیعیه :) تو آزمون جمعبندی خیلیا میان پایین-چون تشریحی خوندن این مدت.به نقل از ghasedak3731 :من فکر نمی کردم وضعم اینقدر تو پیش 1 خراب باشه ولی تو آزمون جمع بندی ترازم نسبت به این چند ماه پایین اومد! خیلی هم پایین اومد!
حالا نمی دونم الانم رو پیش 1 وقت بذارم یا بچسبم به پیش 2، عید پیش یکو بخونم؟! از طرفی هم عید واسه بالا بردن تسلطه در حالیکه من هنوز خیلی از مطالبو یاد نگرفتم
اگه بخوام ترم 1 دیفرانسیلو کنار بذارم خیلی بد می شه؟!
به نقل از ~DREAM~ :من تو عربی خیلی مشکل پیدا کردم.
دیگه ازش بدم میاد. خسته شدم. قبلا هم لغات عربی زیاد حفظ بودم هم تست قواعد و بدون اشکال میزدم. الان خیلی وضعم خراب شده. رو ی دونه تست انقدر فکر می کنم از آخر با شک میزنم. آخه من چیکار کنم؟
ی چیز خیلی جالب تر!
من تو زیست مشکل پیدا کردم...
اونم زیست 2 ! کتابو میخونم. تستای سبزم میزنم. ولی... توی آزمونا تعداد غلط هام خیلی زیاده. تا 4 تا شده غلط داشته باشم.
نمی دونم چرا وقت نمی کنم هامون سبطی رو بخونم... متن درسای ادبیات چقدر مهمه؟
مرسی
بابت وقتی که میذارین و جوابای خوبی که میدین
فقط دو هفته ی امتحانات ترم....به نقل از haniiii :خب چرا مشکل پیدا کردی؟عربی درس فراریه.گذاشتیش کنار؟
فقط تست رو نزن.پاسخ نامش و نکات و کلک هاشم بخون.تست رو با اختلاف 2 3 روز بعد خوندن بزن که ببینی چقد تسلط داری
هامون سبطی رو نمیدونم
در حدی که کلماتش رو بفهمی و رو کل موضوع متن تسلط نسبی داشته باشی
به نقل از ghasedak3731 :واسه رياضضي 2 چه کتابي بخرم؟ من وقتي دوم بودم گاج گرفتم ولي اصلا ازش خوشم نمياد به خاطر همينم زورم مياد تست رياضي 2 بزنم.