پاسخ : مشکلات ِ شما کنکوری ها
به نقل از ~DREAM~ :
عربیم بد شده. چیکار کنم؟
تو قواعد مشکل ندارم ولی وقتی تست میزنم اصلا نمیفهمم.
توی زیست هر چی میخونم حتی همه خط به خطِ کتابو بلدم ولی موقع تست خیلی بی دقتم

باید چیکار کنم؟
فیزیک 2 بخش سینماتیک و فصل اول پیش دانشگاهی خوب می فهمم ولی سوالاش واسم سخت و مبهمه
چیکار کنم؟
ممنون
ببینید من قبلن هم گفتم ، عربی یه درسیه که فقط کافیه یکم روی تست زدنش کم کاری کنید و مثلن یکی دو هفته بزاریدش کنار ، کاملن از دستتون میپره ، و یه وقت اضافه میخواید تا دوباره برگردونینش به حالت اولتون که خوب بودین ... اگه عربیتون خوب نیست و دوست ندارید و نمیدونم توش افت کردید و مشکلاتی از این قبیل خواهشن نزاریدش کنار ، روش تمرین کنید تا بیاد بالا درصداتون ...
حالا که میگی تو قواعد مشکل نداری و فقط تست زدن مشکل داری ، یکی دو هفته سعی کن یکم روی تست زدن بیشتر وقت بزاری ، از هر کتابی حالا کار میکنی فرقی نداره ،فقط بعدش روی سوالای کنکور های سال ِ پیش (از 84 تا سال 88 .. یعنی به جز 89 و 90 ) ، روی سوالای قواعد ِ عربیش وقت بزار ، همه ی رشته ها ( ریاضی ، تجربی ، هنر ، زبان ، انسانی ... از روی 30 کنکور عمومی گاج بهترین کتابه ) ، هیچ مشکلی بعدن پیش نمیاد که اینارو الان داری حل میکنی ... مدرسه ی ما خودمون آخر تابستون ِ سال ِ پیش این کارو کردیم و هممون هم از این کار راضی بودیم ، چون خودت دستت میاد چجوری با سوالای قواعد سر کنی ...
یه چیز دیگه ، تا الان هر چند تا آزمون دادی ، هر هفته روی 2-3 تا از آزمونات ، قسمت ِ سوالای قواعد ِ عربیت وقت بزار و ببین بعد از اینکه بازم تست کار میکنی توشون اشکال داری یانه ... فک کنم مشکلت اینجوری حل شه ...
توی زیست سر ِ آزمونا بی دقتی یا توی خونه که از روی کتابا تست میزنی ؟؟؟
اینکه میگی بی دقتی توی زیست ، آخه به جز سوالای خط به خط ِ کتابا ، تو سوالای مفهومی نمیشه گفت بی دقتی باعثِ اشتباه زدنه ... نه ؟ مطمئنی خوب هر فصلو یاد میگیری؟ ... ببین حفظ کردن توی زیست کافی نیستا ، تو باید مفهوم رو هم فهمیده باشی ...تو سوالای مفهومی و ترکیبی قاطی میکنی بعضی چیزارو ،یا فقط توی خط به خطا مشکل داری .. ؟؟
بعد یه چیزی ، توی هر کتاب ِ زیستی هر نویسنده با یه دید ِ خاص نسبت به تستا نگاه میکنن ، به همین خاطر هم هست که میگن توی زیست سعی نکنید منابع ِ متعدد استفاده کنید ، هی منبعتو عوض نکن که قاطی کنی تو تستا ...
اما اگه روی تستای ترکیبی و مفهومی مشکل داری یه کاری بکن، سعی کن توی خونه بیشتر به جای اینکه روی تستای خط به خط ِ کتابا وقت بزاری ، روی تستای مفهومی و ترکیبیشون وقت بزار ... ولی کلن فک کنم اگه کتاب ِ بانک تست زیست شناسی آرامفر(تخته سیاه) و زیست شناسی اشکان هاشمی (تست قرمز) رو کار کنی ، مشکلت کلن با سوالای مفهومی و ترکیبی ِ زیست حل میشه ..این 2 تا کتاب دیگه هر چی رو باید بلد باشی رو توی تستا و توی پاسخ نامه هاشون گفتن ...
باز اگه مشکلت توی زیست چیز ِ دیگه ای بوده و من دُرُست نفهمیدم ، بگو تا یه راه حل دیگه بگم ...
مشکلت توی فیزیک فقط با تمرین و تست ِ زیاد حل میشه .. این 2 تا فصل ِ اول پیش دانشگاهی ( سینماتیک و دینامیک ) رو باید مهارت پیدا کنی تا بتونی تستاشونو جواب بدی ...واسه این 2 تا فصل حتمن ِ حتمن روی هم روی نشر ِ الگو ( درسنامه ها و سوالای ِ وسط ِ درساش و تستاش ) وقت بزار و بعدش هم روی تستای گاج ِ سفید ... اگه بازم تست کم آوردی و دیدی بازم مشکلداری ( که بعید میدونم) ، 30 سال کنکور قلم چی رو هم کار کن ... این 2 تا فصل سخت ترین و زهردرآور ترین فصلای پیش دانشگاهی هستین ، سعی کنید تا اونجا که میتونید توشون خودتونو بکشید بالا .. تمرین و تست زیاد حل کنید ...