• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشکلات ِ شما کنکوری ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع negine-raz
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات ِ شما کنکوری ها

من تصحیح و بررسی تستام خیلی طول میکشه مثلا برای شیمی دو برابر زمانی که تست میزنم تصحیحش طول میکشه یا گسسته یک ساعت که تست میزنم یه ساعت هم تصحیح میکنم ;D خیـــــــلی وقت گیره اینطوری
یه درسی مثل شیمی رو هی میگم شاید جواب تشریحی هاش نکته داشته باشه ( مثلا اینکه چرا بقیه گزینه ها نشده ) یا تو دیفرانسیل و گسسته میگم شاید راه اون کتابه بهتر باشه اونایی که درست زدمو هم چک میکنم

پاسخ تشریحی ها رو نخونم؟

*اوهوم اهوم! ;D ببخشید! ;D
کسی اینجا هست که سال های قبل تو آزمون های گزینه 2 شرکت کرده باشه؟ (یا در این بازه ی زمانی از عمرش! در حال شرکت در این آزمون باشه؟)
ترجیحا" رشته ی تجربی!
ممنون میشم بهم اطلاع بدین چون یه سوالی دارم باید از خدمتشون (خدمتتون) بپرسم!!

به نقل از پگاه :
من تصحیح و بررسی تستام خیلی طول میکشه مثلا برای شیمی دو برابر زمانی که تست میزنم تصحیحش طول میکشه یا گسسته یک ساعت که تست میزنم یه ساعت هم تصحیح میکنم ;D خیـــــــلی وقت گیره اینطوری
یه درسی مثل شیمی رو هی میگم شاید جواب تشریحی هاش نکته داشته باشه ( مثلا اینکه چرا بقیه گزینه ها نشده ) یا تو دیفرانسیل و گسسته میگم شاید راه اون کتابه بهتر باشه اونایی که درست زدمو هم چک میکنم

پاسخ تشریحی ها رو نخونم؟
این مشکلو بچه های تجربی هم تو درس زیست شناسی خیلی خیلی زیاد دارن ....
از من میپرسید میگم پاسخ تست های درست رو چک نکنید و هی وسواس به راه حل کتاب نداشته باشد ، وقتی درست بوده یعنی بلد بودید حل کنید ... یعنی تست تمام شده ! ...

به نقل از Ernst :
*اوهوم اهوم! ;D ببخشید! ;D
کسی اینجا هست که سال های قبل تو آزمون های گزینه 2 شرکت کرده باشه؟ (یا در این بازه ی زمانی از عمرش! در حال شرکت در این آزمون باشه؟)
ترجیحا" رشته ی تجربی!
ممنون میشم بهم اطلاع بدین چون یه سوالی دارم باید از خدمتشون (خدمتتون) بپرسم!!

بنده هم تجربی بودم هم گزینه 2 شرکت می کردم :)

به نقل از پگاه :

پاسخ تشریحی ها رو نخونم؟
من خودم بشخصه برای این که حس نکنم مثل یک ساعت حل کردم یک ساعت پاسخ ها رو چک کردم:
همیشه همون موقع که سوالو حل کردم پاسخشو نگاه میکنم چون یه خوبی دیگه هم داره اینکه اگه بعد از زدن مثلا 50 تا تست برگردم چک کنم دیگه دوباره باید فکر کنم چه اشتباهی کردم که این شد و کلا فضای سوالو یادم رفته اما وقتی همون موقع پاسخ رو میخونم هم نکته علت غلط بودن بقیه رو میفهمم هم میتونم راه حلم رو با راه کتاب چک کنم و همین که اگه سوال نکته یا آموزش خاصی داشت میتونم کنارش علامت می زنم و...
در کل اینجوری خیلی بهتر میشه از یه تست استفاده کرد!

آقا من پیوستگی هیچی نمیفهمم :-<
خود مبحثشُ میفهمم ولی بعضی جاهاشُ نمیفهمم ;D
به خصوص نقاط ناپیوستگی و اینا
رمزینه کتاب کلاسشُ خوندم ، آبی کانون تستاشُ زدم ، میکرو بانک یِ سری تستاشُ زدم ، ولی باز اگه سوال جدید بیارن جلوم نمیتونم حل کنم :-<

چه کنم؟!

آقا دیگه :-<
جواب بدین دیگه :-<
امتحان دیفرانسیل یِ نمره غلط داشتم ، یِ نمرشم همین تعیین نقاط ناپیوستگی تابع بود :-<
اینکه گذشت ولی جواب بدین دیگه :-<
هر وقت جواب دادین این پست رُ هم بپاکین :-<

با تشکر :)

به نقل از مـهـدی :
آقا من پیوستگی هیچی نمیفهمم :-<
خود مبحثشُ میفهمم ولی بعضی جاهاشُ نمیفهمم ;D
به خصوص نقاط ناپیوستگی و اینا
رمزینه کتاب کلاسشُ خوندم ، آبی کانون تستاشُ زدم ، میکرو بانک یِ سری تستاشُ زدم ، ولی باز اگه سوال جدید بیارن جلوم نمیتونم حل کنم :-<

چه کنم؟!
شرمنده من تازه دیدم اینو!!
منم خیلیییییییی مشکل داشتم با مبحث پیوستگی. یعنی حد و مشتق و انتگرال بلد بودم ولی پیوستگی...
یه سری تستای پیوستگی قابل دست هبندین!اگه بتونین بشینین از روی تستایی که زدین دست هبندی کنین راه حل هاشونو بهتون کمک میکنه.
من تستای رمزین هرو زدم واسه ش و نشرالگو رو و بنفش کانونو و ده سال آبی کانونو!!!
بعد خلاصه کردم یه سری نکات و حالاتو که ازش کشید هبودم بیرون.به تدریج وضعم بهتر شد!تا اینکه موقع کنکور دیگه واقعا یاد گرفته بودم.
یه چیز دیگه اینکه تو این بخش زیا دبه روشهای تستی اعتماد نکنین و تشریحی حلشون کنین فعلا تا یاد بگیرین .

میگم من کلاً در زمینه کنکور و درس و آزمون یه اعجوبه ام شما میگین نه !! ;D هر چی همه یاد دارن من یاد ندارم هر چی که هیچ کی یاد نداره من باهاش مشکل ندارم و یاد دارم . یه گواهه دیگه همین قضیه پیوستگی!
من با این کتاب گاج سفید تحلیلی نمیتونم کنار بیام آخرش تا قبل کنکور یا خودمو آتیش میزنم یا این کتاب رو . ~X( به خدا من هی میگم درسنامه هاش 70 درصدش ( حالا 70 نه 80 ) بیخودی و الکیه به هیچ درده کنکور نمیخوره شما ها میگین کتابش رو کامل بخون. من میشینم تمامه درسنامه هاش رو میخونم بعد تمام تست ها رو میزنم بعد که میرم سراغ تست های کنکور 86 تا 89 میبینم کلاً چند تا نکته خاص هستش که تو تموم کنکور ها اومده و اون همه فرمولی که الکی حفظ کردم به هیچ دردی نمیخوره. مشکل این جاست با این حجم تست و درسنامه و.. کلی از وقتم و انرژیم گرفته میشه. یه کتاب دیگه باسه تحلیلی میشه معرفی کنین ؟ لااقل تا الان که وقتمون الکی پا این کتاب هدر رفت از این به بعد هدر نره.

به نقل از ail73 :
میگم من کلاً در زمینه کنکور و درس و آزمون یه اعجوبه ام شما میگین نه !! ;D هر چی همه یاد دارن من یاد ندارم هر چی که هیچ کی یاد نداره من باهاش مشکل ندارم و یاد دارم . یه گواهه دیگه همین قضیه پیوستگی!
من با این کتاب گاج سفید تحلیلی نمیتونم کنار بیام آخرش تا قبل کنکور یا خودمو آتیش میزنم یا این کتاب رو . ~X( به خدا من هی میگم درسنامه هاش 70 درصدش ( حالا 70 نه 80 ) بیخودی و الکیه به هیچ درده کنکور نمیخوره شما ها میگین کتابش رو کامل بخون. من میشینم تمامه درسنامه هاش رو میخونم بعد تمام تست ها رو میزنم بعد که میرم سراغ تست های کنکور 86 تا 89 میبینم کلاً چند تا نکته خاص هستش که تو تموم کنکور ها اومده و اون همه فرمولی که الکی حفظ کردم به هیچ دردی نمیخوره. مشکل این جاست با این حجم تست و درسنامه و.. کلی از وقتم و انرژیم گرفته میشه. یه کتاب دیگه باسه تحلیلی میشه معرفی کنین ؟ لااقل تا الان که وقتمون الکی پا این کتاب هدر رفت از این به بعد هدر نره.
;D
بدهکارم شدیم ;D ببخشید وقتتونو تلف نموده ایم با کتاب گاج سفید تحلیلی!!

فکر کنم یه بار گفتم! به غیر از آموزش نشر الگو، کتاب تست نشرالگو هم خوب هست واسه تحلیلی.
و یه نکته کلی بگم:از دروس ریاضی با حفظ یه سری فرمول و رابطه نمیشه نمره آورد!
من اگه گفتم تحلیلی رو بخونین خوبه، منظورم اصلا این نبوده که بشینین نکات و فرمولاشو حفظ کنین!!!
دروس ریاضی رو هرچی تشریحی تر بخونین به نفعتون هست!!وقتی تستو بپیچونن رابطه هایی که حفظ کردی نبه هیچ کارتون نمیان!!اما اگر راه حل اصلی رو بلد باشید محاله نتونید سوال رو حل کنید...
رتبه 8 ریاضی 89 (اگر درست یادم باشه) گفته بود که برای ریاضی هیچ فرمولی حفظ نکرده و تمام تستهای کنکور رو از راه تشریحی رفته، به عوض اینکه وقتشو برای حفظ کردن فرمول تلف کنه، سرعتشو رو با تمرین و ممارست ، در حل سوالا ت با راه های تشریحی بالا برده.
موفق باشید.

• لایک
امتیازات: MePeR
Back
بالا