- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- مدال المپیاد
- یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم
پاسخ : مشکلات ِ شما کنکوری ها
من تصحیح و بررسی تستام خیلی طول میکشه مثلا برای شیمی دو برابر زمانی که تست میزنم تصحیحش طول میکشه یا گسسته یک ساعت که تست میزنم یه ساعت هم تصحیح میکنم
خیـــــــلی وقت گیره اینطوری
یه درسی مثل شیمی رو هی میگم شاید جواب تشریحی هاش نکته داشته باشه ( مثلا اینکه چرا بقیه گزینه ها نشده ) یا تو دیفرانسیل و گسسته میگم شاید راه اون کتابه بهتر باشه اونایی که درست زدمو هم چک میکنم
پاسخ تشریحی ها رو نخونم؟
من تصحیح و بررسی تستام خیلی طول میکشه مثلا برای شیمی دو برابر زمانی که تست میزنم تصحیحش طول میکشه یا گسسته یک ساعت که تست میزنم یه ساعت هم تصحیح میکنم
خیـــــــلی وقت گیره اینطورییه درسی مثل شیمی رو هی میگم شاید جواب تشریحی هاش نکته داشته باشه ( مثلا اینکه چرا بقیه گزینه ها نشده ) یا تو دیفرانسیل و گسسته میگم شاید راه اون کتابه بهتر باشه اونایی که درست زدمو هم چک میکنم
پاسخ تشریحی ها رو نخونم؟

به خدا من هی میگم درسنامه هاش 70 درصدش ( حالا 70 نه 80 ) بیخودی و الکیه به هیچ درده کنکور نمیخوره شما ها میگین کتابش رو کامل بخون. من میشینم تمامه درسنامه هاش رو میخونم بعد تمام تست ها رو میزنم بعد که میرم سراغ تست های کنکور 86 تا 89 میبینم کلاً چند تا نکته خاص هستش که تو تموم کنکور ها اومده و اون همه فرمولی که الکی حفظ کردم به هیچ دردی نمیخوره. مشکل این جاست با این حجم تست و درسنامه و.. کلی از وقتم و انرژیم گرفته میشه. یه کتاب دیگه باسه تحلیلی میشه معرفی کنین ؟ لااقل تا الان که وقتمون الکی پا این کتاب هدر رفت از این به بعد هدر نره.