مشکلات ِ شما کنکوری ها

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390
پاسخ : مشکلات ِ شما کنکوری ها

به نقل از !!!Mr. Nik :
يه سوال فايل آزموناى گزينه 2 رو سايتش نمياد؟

آزموناى سنجش رو (به جز جامع هاش) بخوايم بديم خيلى كار گره ميخوره؟ آخه يكم برنامش يه حالى بود تو يه نگاه كوتاه! كيا پارسال كنار كانون يا گزينه 2 سنجش دادن؟ (به جز 3 تا آزمون جامعش) راضى بودين؟

فايل سوالاى سنجش كه ديگه عمرا بياد رو سايت فكر كنم :دى
نکنید این کارو!!!!!
به خصوص با برنامه قلمچی که ره دو هفته هست اصلا نکنید اینکارو!!!
حتی آزمونهای جامع سنجش هم زیاد توصیه نمیشه با اون سوالات احمقانه و آب خوردن و غلطش!!!!
اصلا رزش نداره که به خاطرش ذهنتون رو به هم بریزید

robo94

عــلــــی (مهندس سابق)
نام مرکز سمپاد
دبيرستان شهيد اژه اى
شهر
اصفهان/تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
تـــهـــران (دانشکده فنـے )
رشته دانشگاه
مهندسی بــرق

نه اينجوريم نگين ديگه اونقدرا هم كه بد نيست ، آخه اين سوالات كانون عمومياش اصن جديد نداره (منظور دينى و ادبياتشه) البته اختصاصياش انگار كه خوب شده يعنى 2هفته پيشش كه خوب بود

بالاخره بايد تا كنكور يه سرى آزمون با سوالات جديد التاليف بديم يا نه؟

• شروع کننده موضوع

negine-raz

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
شیمی

به نقل از !!!Mr. Nik :
نه اينجوريم نگين ديگه اونقدرا هم كه بد نيست ، آخه اين سوالات كانون عمومياش اصن جديد نداره (منظور دينى و ادبياتشه) البته اختصاصياش انگار كه خوب شده يعنى 2هفته پيشش كه خوب بود

سوالای دینیش سال پیش حدود 90 درصد سوالای کنکور های سال پیش بوده ... ادبیاتشم یه بار خیلی آسون بود ، یه بار خیلی سخت ، عمدتن هم توش اشتباه زیاد داشت ، ادبیات سنجش ببخشید مزخرف ترین ادبیاتی بود که من میدیدم !!...

سوالای ریاضی سال پیش واسه تجربیا خصوصن 3 تا آزمون جامعش واقعن خوب بود ... من به شخصه نمیخوام اغراق کنم ، اما به عنوان کسی که ریاضیم خوب بوده اینو میگم که اگه کسی از بچه های تجربی روی سوالای سنجش ریاضی سال پیش کار میکرد در کنار تستای دیگه اش ، حتمن تو کنکور روال سوالای ریاضی براش عادی و اسون بوده ( بر خلاف بقیه که همه میگفتن خیلی سخت بوده و اینجور چرت و پرتا) ....

ولی کلن ارزش نداره که تو طول سال امتحانای سنجشو بدید ! ولی اگه با روال سوالاش آشنا بشید خیلی خوبه ... یه چیزایی دستتون میاد و یاد میگیرد ...

و در مورد سوالات جدید التالیف هم بگیم که سوالای سنجش عمدتن جدیدالتالیف نیستن آخه ... خیلیاش تکراریه ... اما خب بالاخره باید وقتی که روی تستای جدید التالیف میزارید هم حساب شده باشه ... به شخصه آزمون سنجش رو به عنوان جدیدالتالیف پیشنهاد نمیکنم ...

robo94

عــلــــی (مهندس سابق)
نام مرکز سمپاد
دبيرستان شهيد اژه اى
شهر
اصفهان/تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
رشته دانشگاه
مهندسی بــرق

خب بهترين كار پس اينه كه همون كانونو بچسبيم، سوالاى گزينه 2 رو هم بگيريم ولى ديگه اون 3 تا جامع سنجشم بديم (بقيه آزموناشم نميديم) اون 3 تا جامع رو حداقل براى جامعه آماريش ميديم ديگه.

يه مشكل من نميدونم چرا تعادل نداره درس خوندنم يعنى حس ميكنم دارم خيلى به عموميا بها ميدم تا جايى كه مثلا نه براى اين آزمون نه براى آزمون قبلى تست هندسه 1 نزدم! يا بقيه دروس اختصاصى رو خيلى كم تست زدم يا اصن طرز خوندن دروس اختصاصى به دلم نمي چسبه!

كلا اختصاصيام رو احساس ميكنم نتيجه نميگيرم نسبت به خوندنم :(

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

به نقل از !!!Mr. Nik :

من برای ریاضیشو دادم جامع هارو،پر از غلط بود و غیر استاندارد بود و سوالات واقعا مسخره ای بود!!!
خود دانید به هرحال!

kavir

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از !!!Mr. Nik :
نه اينجوريم نگين ديگه اونقدرا هم كه بد نيست
بد نیست افتضاحه
تا اونجایی که من یادمه سوالای ریاضیش اصن ترکونده بود دو سه تا سوالش اصن جزو هیچ کدوم از سرفصلای ریاضی کنکور نبود یه جورایی بازی و ریاضی بود
شیمی که هزار ماشاله 90 بزنی میشی جزو ان درصد برتر
نمیدونم ادبیات جامع سومش بود یا دومش قرابت شاید 5 تا داشت
بعد یه چیز دیگش که اصن باید خودت ببینی
تخمین قبولی :)) که میگه مثلا دکتری:زیاد
.
.
از نظر من وقت ازمون سنجشو بشینی تو خونه درس بخونی خیلی واست بهتره ..

robo94

عــلــــی (مهندس سابق)
نام مرکز سمپاد
دبيرستان شهيد اژه اى
شهر
اصفهان/تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
رشته دانشگاه
مهندسی بــرق

اصن حالا كه فكرشو ميكنم ميبينم حالشم نيست برم آزمون بدم! با اين اوصاف ديگه هيچى :دى ممنون هر سه ى دوستان

unique777

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
F a r z a n e g a n
شهر
NeY SHaboUr
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
داروسازی

من بخش 1 شیمی پیش + بخش 1 فیزیک پیش رو اصن نمیفهمم!!!!
دبیرمون دبیر خوبیه و درسشو میفهمم ولی برای حل سوال خیلی مشکل دارم. اصلا نمیتونم بفهمم باید از کجا حساب کنم اونیو که سوال میخواد!
بعضی وقتا حتی راه حل رو هم میخونم نمیفهمم.

آمار و مدل سازی قلم چی این آزمونش به نظرم خیلی سخت بود!
واسه آمار باید چیکار کنم؟ دفعه قبل تونستم 70% سوالارو حل کنم ولی این دفعه 70% رو اصلا نمیفهمیدم!!!!!!!!

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

به نقل از ~DREAM~ :
دبیرمون دبیر خوبیه و درسشو میفهمم ولی برای حل سوال خیلی مشکل دارم. اصلا نمیتونم بفهمم باید از کجا حساب کنم اونیو که سوال میخواد!

واسه آمار باید چیکار کنم؟ دفعه قبل تونستم 70% سوالارو حل کنم ولی این دفعه 70% رو اصلا نمیفهمیدم!!!!!!!!
واللا نمیدونم چی بگم!!آخه اصولا فصل1 شیمی پیش آسون ترین فصل شیمی کل دبیرستانه!!
به هرحال حل تستهای مبتکران قاعدتا باید بتونه کمک کنه.بارها و بارها تستهاشو حل کنید.
برایف صل اول فیزیک1 هم راهی به جز تمرین زیاد نیست.البته یه راه خیلی خوبی هم هست که نمیشه اینجوریت وضیح داد!یعنی توضیحش خیلی خیلی سخته و نمیتونم اینجوری بگم.
برای آمر هم من ایده ای ندارم :D کلا تست نزدم به جز تستای جزوه گام اول!!!وتو کنکور هم از 2سوال یکیشو جواب نددم :D

جیران

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان خرم آباد
مدال المپیاد
المپیاد شیمی و زبان

به نقل از ~DREAM~ :

کاملا موافقم
با تک تک اینا که گفتی
منم آزمون قبل آمار و 85 زدم این آزمون ... :O
شیمی پیش فصل 1 و فیزیک پیش فصل 1 واقعا مشکل دارم هرکی راه حل مناسب داره بگه
مهسا جان راه حل برا فیزیکتو یه جوری بهمون برسون من واقعا اینجوریم ~X(

unique777

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
F a r z a n e g a n
شهر
NeY SHaboUr
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
داروسازی

من میدونم که همه شما میگین اصلا نباید به فکر نتیجه آزمونتون باشین و بد شدنش انگیزه تونو بگیره
ولی من بابتِ خراب کردنِ ازمونِ دیروزم واقعا ناراحتم
نمیدونم باید چیکار کنم. نمیدونم اشکال ِ کارم کجا بوده
فصل 1 و 2 زیست پیش رو 10 بار خوندم ولی بازم زیستمو 60 زدم.
فصل 1 شیمی پیش که میگین خیلی آسونه!!!!!!!!

+
من جدیدا خیلی زود عصبی میشم. درسایِ پیشمون سخت شده و مدام امتحان داریم. پایه هم نمیتونم زیاد بخونم
همه فازِ منفی میدن...مخصوصا آزمونام! میگن آزمونای کانون راحته... ولی با وجودِ این خیلی از سوالاشو من اصن نمیفهمم!!!

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

آزمونای کانون راحته رو همه میگن :D اما واقعا اینجوری نیست!اصلا توجه نکنین بشون!
عصبی هم نشین الکی!! :D آخه چه جوری بگم اینا مهم نیست؟!وقتی خودمم واسه م مهم بود!!

haniiii

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رفسنجان
رشته دانشگاه
پزشکی

این مهم نیست که 10 بار فصلی رو بخونی این مهمه که مطلب رو بفهمی
اگه نمرات پیش مثل زمان ما تو کنکور موثر نیست,فصلی رو که قبلا خوندی و تستاش رو زدی دیگه برای امتحان کلاسی خیلی وقت نذار.
هدفت نه فقط فهمیدن مطلب باشه و نه کانون.هر دو هدف رو بخون
برای این ازمون هم واقعا با تمام وجودت به 100در100ازمون دادنت فکر کن
با بازدهی maxبخون.چندروز اخر همه رو مرور کن.اینکه میبینی همه مطالبی که خوندی تو هفته قبل بلدی کلی اعتماد به نفس میگیری.کلاسور ارزیابیت رو بخون
یه دور دیگه ازمون قبلت رو مرور کن.کمکت می کنه
نگران بودن از نتیجه فقط توانتو برای بهتر شدن تو ازمون بعد می گیره

موفق باشی

ail73

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی بیرجند
شهر
بیرجینیا(بیرجند)
مدال المپیاد
به قول بچه ها راهو باسه بقیه باز گذاشتیم
دانشگاه
شریف(ارشد)-شیراز(کارشناسی)
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی-طراحی فرآیند

به نقل از ~DREAM~ :
فصل 1 شیمی پیش که میگین خیلی آسونه!!!!!!!!
+
من جدیدا خیلی زود عصبی میشم. درسایِ پیشمون سخت شده و مدام امتحان داریم. پایه هم نمیتونم زیاد بخونم
همه فازِ منفی میدن...مخصوصا آزمونام! میگن آزمونای کانون راحته... ولی با وجودِ این خیلی از سوالاشو من اصن نمیفهمم!!!
فصل 1 شیمی پیش واقعاً راحته ، اگه کسی خراب کنه باید بره بهتر بخونه چون هیچی نداره .
منم همین جوریم خیلی زود عصبانی میشم اصلاً حوصله ی جر و بحث کردن با کسی ندارم شاید از تاثیراته کنکوره ، رومون فشار آورده.
من خودم فک میکردم آزمون های کانون راحته ولی دیدم راحت نیست شاید یکم غیر استاندارد باشه بعضی از درس هاش یعنی یه سوال هایی میارن که اصلاً تا حالا شبیهش رو هیچ جا ندیدی به همین خاطر به نظر من طبیعیه یکم خراب کنیم غصه ی اون رو نباید خورد .

unique777

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
F a r z a n e g a n
شهر
NeY SHaboUr
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
داروسازی

واسه پیش دانشگاهی هنوز هم مبتکران شیمی رو پیشنهاد می کنین؟

مشکلِ من تو فهمش نیست. گیج میشم سر محاسباتش!!!

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

اون شیمی تست مبتکران بازرگان واقعا اعصاب آدم رو خورد می‌کنه ! خیلی سنگین کرده مطالب رو و کلی توضیح اضافی داده و طراحیش هم افتضاحه.

من شیمی آبی قلم‌چی خریدم و واقعا اعصابم راحت شد و خیلی هم به خودم امیدوارتر شدم. چون تست‌هاش دید خوبی به آدم میده نسبت به کنکور واقعی و پاسخ‌نامه‌ش هم خوبه.

unique777

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
F a r z a n e g a n
شهر
NeY SHaboUr
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
داروسازی

من شیمی مبتکران خریدم
چند تستش به نظر من غلطِ
دبیرمونم که خودش گفت بخرین خوبه
امروز ی سوال امتحانش عینِ اون بود
بعد من جواب مبتکرانو زدم میگه جوابت غلطه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(( :(( :((
تست شماره 61، 403، و تست 417
بچه هایی که مبتکران به انضمامِ 90 دارن لطفا چک کنن ببینن من اشتباه فکر می کنم یا واقعا غلطِ!

به نقل از محمّد :
اون شیمی تست مبتکران بازرگان واقعا اعصاب آدم رو خورد می‌کنه ! خیلی سنگین کرده مطالب رو و کلی توضیح اضافی داده و طراحیش هم افتضاحه.

من شیمی آبی قلم‌چی خریدم و واقعا اعصابم راحت شد و خیلی هم به خودم امیدوارتر شدم. چون تست‌هاش دید خوبی به آدم میده نسبت به کنکور واقعی و پاسخ‌نامه‌ش هم خوبه.
دبیرمون میگه کانونِ آبی آسونه!!!!!!
واسه همین منم طبق گفته شون مبتکران خریدم.
اگه می دونین کانونِ آبی کفایت میکنه برای کنکور لطفا بگین که برم جلد 2 شو بدم حداقل!!!!!!!!

ail73

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی بیرجند
شهر
بیرجینیا(بیرجند)
مدال المپیاد
به قول بچه ها راهو باسه بقیه باز گذاشتیم
دانشگاه
شریف(ارشد)-شیراز(کارشناسی)
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی-طراحی فرآیند

به نقل از ~DREAM~ :
واسه پیش دانشگاهی هنوز هم مبتکران شیمی رو پیشنهاد می کنین؟

مشکلِ من تو فهمش نیست. گیج میشم سر محاسباتش!!!
شیمی مبتکران واقعاً حرف نداره خیلی خوبه قشنگ توضیح داده و مطلب رو میرسونه من به شخصه خیلی راضیم. من با همین کتاب تو آزمون ها شیمی بالای 80 میزنم

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

به نقل از ~DREAM~ :
من شیمی مبتکران خریدم
چند تستش به نظر من غلطِ
دبیرمونم که خودش گفت بخرین خوبه
امروز ی سوال امتحانش عینِ اون بود
بعد من جواب مبتکرانو زدم میگه جوابت غلطه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(( :(( :((
تست شماره 61، 403، و تست 417
بچه هایی که مبتکران به انضمامِ 90 دارن لطفا چک کنن ببینن من اشتباه فکر می کنم یا واقعا غلطِ!
دبیرمون میگه کانونِ آبی آسونه!!!!!!
واسه همین منم طبق گفته شون مبتکران خریدم.
اگه می دونین کانونِ آبی کفایت میکنه برای کنکور لطفا بگین که برم جلد 2 شو بدم حداقل!!!!!!!!
مبتکران واقعا بی نظیره.منتها شما توقع دارین یه شبه یاد بگیرین درسو!!!!
من فصل 3 پیش رو 77 بار از روی مبتکران خوندم تا اینکه در بار هفتم یاد گرفتم!!!!ولی واقعا خوب یاد گرفتمش دیگه!!همه زوایا رو به آدم نشون میده مبتکران!
به هرحال هیچ کتابی هم خالی نیست از اشکال!!وحی منزل نیست که!!!

من آبی کانونو توصیه نمیکنم.یا مبتکران یا خیلی سبز.

• شروع کننده موضوع

negine-raz

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
شیمی

به نقل از ~DREAM~ :

شیمی پیش 1 یه جاهایی یه قلق هایی می خواد ، و اگه هم توی سوالای خیلی خیلی وقت گیر و سخت مبتکران هم (از اون محاسباتیاش ) گیر کردید ، معمولن جواب گزینه 1 میشه :D ( به داوطلب کمک کرده با دیدن اولین گزینه بزنتش :D)،حالا جدا از شوخی ، این سوالای وقت گیرو سختش رو معمولن اگه حدود 10 تا باشه رو بزارید کنار ... فصل پیش آسون ترین فصل توی کل شیمی هاست !!

بخش 1 فیزیک پیش رو هم حتمن از پایه شروع به خوندن نکردی ، یه سری فرمول رو حفظ کردی و انتظار داری با فرمولایی که بلدی همه ی سوالا رو حل کنی ، درسته یا نه ؟؟؟ خب بگو ببینیم مشکلت از چی هست ؟

آمار واسه تجربیا فقط تستای کنکورهای سال پیش رو حل کنید ( از کتاب خیلی سبز یا قلم چی آبی) ...اکیدا توصیه نمیکنم کسایی که وقت کم دارید بشینید آمار گاج رو باز کنید از اول شروع کنید به خوندنش ، نمیخواد واسه آمار هم یه کتاب دیگه به کار ببرید ...
از من میشنوید آمار رو خلاصه کنید با تمام تعاریف و فرمولاش و تستای بسیار بسیار مهمش توی 4 صفحه ( کاری که من کردم ) ، و برای هر امتحانتون که میخواید آمار بخونید همون 4 صفحه آماری که خودتون درست کردید رو بخونید ... آمار هم براتون آسون میشه ....

بالا