unique777
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- F a r z a n e g a n
- شهر
- NeY SHaboUr
- دانشگاه
- علوم پزشکی مشهد
- رشته دانشگاه
- داروسازی
پاسخ : مشکلات ِ شما کنکوری ها
ی چیزی هم اضافه کنم
بچه ها من تو ریاضیم خیلی مشکل پیدا کردم. دبیر امسالمون خیلی سختگیره و سخت توضیح میده. من حتی نمیتونم نمودارهای که میکشه بفهمم!
مجبور شدم امروز برم جزء صحیح رو از رو مبتکرانِ دوم بخونم تا یکم بفهمم. چیکار کنم؟
دبیرمون میگه ما پایه مون ضعیفه چون دبیرای دوسال پیشمون از پایه آسون توضیح دادن و شکلای مختلف مسئله رو نگفتن ما ریاضیمون ناقص خونده شده
حالا نه پیش و میفهمیم نه پایه مونو!
واسه ریاضی ی راهکار بدین لطفا
به نقل از نـِــگـیــنــــِ - راز :شیمی پیش 1 یه جاهایی یه قلق هایی می خواد ، و اگه هم توی سوالای خیلی خیلی وقت گیر و سخت مبتکران هم (از اون محاسباتیاش ) گیر کردید ، معمولن جواب گزینه 1 میشه ( به داوطلب کمک کرده با دیدن اولین گزینه بزنتش )،حالا جدا از شوخی ، این سوالای وقت گیرو سختش رو معمولن اگه حدود 10 تا باشه رو بزارید کنار ... فصل پیش آسون ترین فصل توی کل شیمی هاست !!
قبول دارم که فصلِ سختی نیس. همش محاسباتیه. هنوز مبتکرانو کامل نخوندم شاید مشکلم حل شه...
بخش 1 فیزیک پیش رو هم حتمن از پایه شروع به خوندن نکردی ، یه سری فرمول رو حفظ کردی و انتظار داری با فرمولایی که بلدی همه ی سوالا رو حل کنی ، درسته یا نه ؟؟؟ خب بگو ببینیم مشکلت از چی هست ؟
دبیر سال دوم ما فوق لیسانس داشت انقدر برامون سخت توضیح داده که هنوزم جزوه شو میخونم نمیفهمم! واسه همین این که میگی پایه رو... نمیدونم چه جوری حل کنم!!! اصن نمیفهمم اینجور مسائلو. فعلا گاج سفید گرفتم... کامل نخوندمش. شاید بهتر شه....
آمار واسه تجربیا فقط تستای کنکورهای سال پیش رو حل کنید ( از کتاب خیلی سبز یا قلم چی آبی) ...اکیدا توصیه نمیکنم کسایی که وقت کم دارید بشینید آمار گاج رو باز کنید از اول شروع کنید به خوندنش ، نمیخواد واسه آمار هم یه کتاب دیگه به کار ببرید ...
از من میشنوید آمار رو خلاصه کنید با تمام تعاریف و فرمولاش و تستای بسیار بسیار مهمش توی 4 صفحه ( کاری که من کردم ) ، و برای هر امتحانتون که میخواید آمار بخونید همون 4 صفحه آماری که خودتون درست کردید رو بخونید ... آمار هم براتون آسون میشه ....
من حفظیات و فرمولای آمارو خلاصه کردم. آمار درسِ سختی نیس قبول دارم ولی چون اطلاعاتی که مسئله میده زیاده راه حل طولانیه و وقت گیر
ی چیزی هم اضافه کنم
بچه ها من تو ریاضیم خیلی مشکل پیدا کردم. دبیر امسالمون خیلی سختگیره و سخت توضیح میده. من حتی نمیتونم نمودارهای که میکشه بفهمم!
مجبور شدم امروز برم جزء صحیح رو از رو مبتکرانِ دوم بخونم تا یکم بفهمم. چیکار کنم؟
دبیرمون میگه ما پایه مون ضعیفه چون دبیرای دوسال پیشمون از پایه آسون توضیح دادن و شکلای مختلف مسئله رو نگفتن ما ریاضیمون ناقص خونده شده
حالا نه پیش و میفهمیم نه پایه مونو!
واسه ریاضی ی راهکار بدین لطفا