• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشکلات ِ شما کنکوری ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع negine-raz
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات ِ شما کنکوری ها

به نقل از ail73 :
یه مشکل!!
من باسه هر آزمون کانون یه درس یا 2 درس رو نمیرسم بخونم به همین خاطر اون یکی یا 2 درس رو خراب میزنم و باعث میشه رتبم خراب بشه . علتش هم اینه که تو هر درسی که میخونم باید تمام تست های کتاب های کمک آموزشی رو بزنم . ممکنه به عنوان مثال تو درس فیزیک بخش 1 تو تابستون 500 تا تست زده باشم ، ولی الانم که دوباره دارم میخونم هر 500 تا رو از اول میزنم. نمیدونم کارم درسته یا نه ؟ با خودم میگم من این ها رو یه بار حل کردم الان لازم نیست از اول همه رو حل کنم بیام 5 تا در میون حل کنم ولی همش فک میکنم بین اون سوال هایی که حل نکردم شاید یه نکته باشه که این جوری از قلم بیفته به همین خاطر همه رو حل میکنم و همین باعث میشه نتونم تمام درس هارو باسه آزمونام بخونم ، وقت کم میارم . بگین چه کار کنم؟
با تشکر از مریم جون بابت راهنماییش
حالا من یه راه دیگه هم میگم
ببین وقتی واسه بار اول تست هارو میزنی تست هایی که به نطرت خوبن و قشنگن وبار دیگه بخونیش نکته ش یادت میاد رو علامت بزن کنارش
بقیه تست ها بی علامت
بار دوم که میری سراغشون همون علامت دار هارو بخون تا مطلب درسی برات مرور بشه
این یه چیزیه شبیه تیپ بندی های قلم چی
البته با نکاتی که خودت حس میکنی مهمتره :)

به نقل از minaaaaa :
ببین وقتی واسه بار اول تست هارو میزنی تست هایی که به نطرت خوبن و قشنگن وبار دیگه بخونیش نکته ش یادت میاد رو علامت بزن کنارش
بقیه تست ها بی علامت
بار دوم که میری سراغشون همون علامت دار هارو بخون تا مطلب درسی برات مرور بشه

این دقیقن همون مارک دار کردن داوطلبا به روش های متفاوته ..این کارو که همه توی تستاتون باید انجام بدید حتمن ..
اما مینا جان آخه ایشون میگن میخوام دوباره همه ی تستارو بزنم ;D ...
که البته منم راه مارک دار کردنو به اینکه دوباره بشینید 500 تا تستو از اول حل کنید ترجیح میدم ..باز شما هر طور خودتون میدونید عمل کنید !!

من خودم سوال ها رو علامت دار کردم ولی دلم نمیاد فقط اون ها رو دوباره حل کنم . زیاد اعتماد ندارم . میترسم نکات جا بیفته . میخوام بدونم اون سوال هایی که علامت دار کردم اگه دفعه دوم بخونم بسه یا نه ؟ همون کفایت میکنه یا نه ؟

به نقل از ail73 :
من خودم سوال ها رو علامت دار کردم ولی دلم نمیاد فقط اون ها رو دوباره حل کنم . زیاد اعتماد ندارم . میترسم نکات جا بیفته . میخوام بدونم اون سوال هایی که علامت دار کردم اگه دفعه دوم بخونم بسه یا نه ؟ همون کفایت میکنه یا نه ؟

اگه واقعن فکر میکنی که لازمه برات یه دفعه دیگه دوباره تستارو کامل بزنی و دلت نمیاد فقط مارکدارارو حل کنی ، پس فقط یه بار دیگه تستارو( اونم همونطوری که گفتم تقسیم کن و سر هر آمون یه قسمتو ) کامل بزن ...
ولی جوری نشه که بخوای یه بار دوم تستای یه مبحثو بزنی و از تستای سایر مباحثی که یه بار هم تا حالا نزدی جا بمونی و به قولی به برنامه های دیگه ات نرسی ...

اینقد وسواس نداشته باشید دوستان سر تست ها ... توی آزموناتون به اندازه ی کافی دوره هم میکنید بابا ...

من واسه عمومیام خیلی وقت کم میارم... آزمون امروزم کلی از ادبیات و چند تا از سوالای عربی رو وقت نکردم بزنم...
باید چی کار کنم؟؟؟ الان لازمه تست زمان دار بزنم؟؟

ضبدر میزنم سوالای وقت گیرو دیگه برنمی گردم
اصلا ضربدر زدن برام کابوس شده
خواب می بینم برگشتم سوالایی که ضربدر زدمو حل کنم نمیتونم هیچ کدومو حل کنم
اصلا رد شدن از سوالی که بلدم خیلی تو روحیه م تاثیر میذاره

به نقل از Enas :
من واسه عمومیام خیلی وقت کم میارم... آزمون امروزم کلی از ادبیات و چند تا از سوالای عربی رو وقت نکردم بزنم...
باید چی کار کنم؟؟؟ الان لازمه تست زمان دار بزنم؟؟

توی عمومی ها به نظر من از اون درسی شروع کنید که قوی ترید ...
اگه ادبیاتتون خیلی خوبه از ادبیات شروع کنید ، وگرنه به نظر من اشتباه ترین کار شروع کردن دفترچه ی عمومی از درس ادبیاته ...
بعد هم توی عربی ، یه متن درک مطلب دارید با یه سری سوال از توش و یه تستای اعراب و تحلیل صرفیش ، توی عربی اول همه ی تستا رو به جز تستای متن بزنید ، بعد برید سراغ تستای اعراب و تحلیل صرفی ( تجزیه و ترکیب هاش) و با توجه به اون فعل یا اسم یا حرفی که ازش سوال پرسیده شده جوابشون بدید ، که معمولن همه میگن و میدونن که نیازی نیست برای جواب دادن به این تستای اعراب و تحلیل متن ، خود متنو خونده باشید ، و بعدش اگه دیدید هنوز هم وقت واسه عربیتون مونده ( که قاعدتن باید مونده باشه ;D) برید شروع کنید متن رو بخونید و به سوالای خود متن جواب بدید ...

واسه دینی که حرفی ندارم بزنم ;;) ...

واسه زبان هم ، توی کلوز اول یه بار سریع بخونیدش و یه نگاه به گزینه ها بندازید ، بعد شروع کنید انتخاب کنید گزینه ها رو .... توی درک مطلبش هم ، بعضیا یه بار تند تند روزنامه وار اول یه نگاه به سوالا میندازن و بعد شروع میکنن متنو خوندن ، این هم کار خیلی خوبیه ، فقط وقتی متنو دارید میخونید ، زیر چیزای مهمش ( با توجه به سوالایی که خونده بودید ) حتمن خط بکشید و نشه برید سوالو بخونید و هی بیاید بالا دوباره بگردید کجا بود و چی بود ;D ...

1. نمیتونم تاریخ ادبیاتو خلاصه نویسی کنم :(

2. ی چیزِ خیلی عجیب :P
من از اول سال تا الان هفتهه ای اول آزمونمو خیلی خوب خوندم هفته های دومشم بد نبود
این هفته خیلی خوب شروع نکردم. مشکلی برای خوندن درس ندارم. ولی نمیدونم چرا بعد 2-3 ساعت خوندن تازه با استراحت بینش، هم افت فشارخون دارم هم سرگیجه
خیلی منو نگران کرده برای درسام.
خیلی راه امتحان کردم که برطرف شه کمتر شده ولی بهتر نشده. بعد 2-3 ساعت اصلا نمیتونم بخونم. خیلی وضعیت بدیه...
چیکار کنم؟
کسی با این مشکل مواجه نشده؟ :(

به نقل از ~DREAM~ :
1. نمیتونم تاریخ ادبیاتو خلاصه نویسی کنم :(

من از اول سال تا الان هفتهه ای اول آزمونمو خیلی خوب خوندم هفته های دومشم بد نبود
این هفته خیلی خوب شروع نکردم. مشکلی برای خوندن درس ندارم. ولی نمیدونم چرا بعد 2-3 ساعت خوندن تازه با استراحت بینش، هم افت فشارخون دارم هم سرگیجه
خیلی راه امتحان کردم که برطرف شه کمتر شده ولی بهتر نشده. بعد 2-3 ساعت اصلا نمیتونم بخونم. خیلی وضعیت بدیه...
چیکار کنم؟
برای تاریخ ادبیات میتونی از کتاب تاریخ ادبیات کلک معلم استفاده کنی.منبع خوبیه.

در مورد چیزهای دیگه که گفتی شاید استراحت مطلق 1یا نهایتا 2 روز برات خوب باشه.برای من که همینطور بود.

به نقل از ~DREAM~ :
چیکار کنم؟
من خودم روز هاییکه مدرسه میرم اگه ظهر استراحت نکنم نهایتاً 4 ساعت میخونم ولی اگه 1 ساعت استراحت کنم حدود نیم ساعت بیشتر میخونم ولی اگه قشنگ 3 ساعت ظهر بخوابم مثلاً تا 5:30 اون وقت تا نصف شب بیدارم که ساعت مطالعم به 6 ساعت میرسه . هر چند زیاد شاید بخوابم ولی از اون طرف خیلی بیشتر میخونم.
به نقل از مهســـــــــــــا :
در مورد چیزهای دیگه که گفتی شاید استراحت مطلق 1یا نهایتا 2 روز برات خوب باشه.برای من که همینطور بود.
من اگه 2 روز مطلق استراحت کنم و هیچی نخونم دیوانه میشم . چون فکر این که الان دوستام دارن میخونن و من استراحت میکنم رو مغزم راه میره و همش فک میکنم الان کلی از رقبام عقب افتادم . خلاصه کلاً اون استراحت بهم نمیچسبه که هیچ کلی حالم بدتر میشه .

Back
بالا