پاسخ : مشکلات ِ شما کنکوری ها
به نقل از Suffix :
سارا خانم شما درست میگید البته که کنکور کل کتاب ها رو پوشش میده ولی من منظورم این بود که ممکنه نکته ای رو خونده باشیم ولی سر جلسه کنکور یادمون بره و بعد دقیقا از همون سوال بدن !! این یعنی بد شانسی !! شما که نمیتونید انکار کنید تمام نکته های درس ها (مخصوصا عمومی و شیمی ها ) رو هیچ وقت از یاد نمی برید،
اینا فک کنم از ویژگی های دم کنکوره
چون قبلا" اصلا به این چیزا فکر نمیشد
مثلا من خودم تقریبا هر روز فکر می کنم که شکلات چی چی واسه کنکور ببرم
یا اینکه خیلی وقتا کلی تو فکر اینم که اون بندگان خدایی که دور و ورمم از اینا نباشن که میرن رو اعصاب بقیه و اینا اگه بریدن پاشن برن نمونن هی سر و صدا کنن
وضعیت من نسبت به کولر چه جوریه؟!
خودم حالم چه جوریه؟
شب قبل کنکور یعنی 10 خوابم میبره که 6 صبح پاشم؟
مراقبا وخت رو درست بگیرن چون این آزمونای سنجش که گند زدن با این وخت گرفتنشون
سارا (
) خانوم منظورشون اینه که الان تو این مدت تمرکز رو بذاریم رو اون مواردی که خودمون میتونیم تغییرشون بدیم نه این که انرژی و وقت رو سر این چیزا صرف کنیم(که آخرش هر طور خودش بخواد میشه)
البته خب نمیشه هم، آدم شاید به خاطر استرس یا هر چیز دیگه به این فکرا هم میفته مثه خودم
اما موضوع اینه که اگر شرایط خوب باشه دیگه فقط خودمونیم که دیگه تعیین کننده ی نتیجه آزمونیم
اینکه یه نکته یادمون بیاد یا نه هم بستگی به تسلطمون داره و این که فکرمون آزاد و راحت باشه و استرس نداشته باشیم که اینم بازم به خودمون ربط داره
شانس هم معنی داره ولی نه اونقدر که یه تاثیر گنده بذاره تو نتیجه
.......
من خودم واسه نکته ها چیزایی که توی دوره ها یادم رفته رو با مداد رو دیوار اتاقم نوشتم که همین جور مدام جلو چشمم باشن بعد کنکور هم پاکشون می کنم البته یکم کثیف کاریه ولی خیلی موثره (مخصوصا بعضی واکنش های شیمی 3 و فرمول های کوچولویی که تو فیزیک آدم یادش میره) و همین طور بعضی کلمه های ته ادبیات که به نظر میرسه ربطی به معنیشون ندارن مثلا: اجرا کردن : جیره مقرر کردن برای کسی (!) آخر کتاب پیش واژه نامه
-------
واسه شرایط آزمون هم فقط باید به خدا توکل کنیم و راه کارآمد تر از توکل هم نیست