- نام مرکز سمپاد
- ...........
- شهر
- ساری
- رشته دانشگاه
- حقوق
پاسخ : سوم دبیرستانی های تجربی
امتحاناتونو چطور دادین؟ :-\ :-\ :-\
امتحاناتونو چطور دادین؟ :-\ :-\ :-\

با اینکه ترازم بدتر شده بود رتبه کشوریم بهتر بودبه نقل از Hossein9021 :خوب بود، ولي قلم چيم بعد امتحانا پسرفت كرده![]()

شركت كننده ها كمتر شركت كردن، مثلا همين مدرسه ي ما اخرين امتحان رسميش ( به جز امار) روز شنبه بود خيليا نيومدن.آزمون بعدي ولي همه احتمالا با تمام توانشون ميان #به نقل از خوشحال :با اینکه ترازم بدتر شده بود رتبه کشوریم بهتر بود![]()

من واسه آزمون فردا اصلا آماده نیستم.شاید نرم میانگین ترازمو میاره پایین.ترازاتون حدودا چنده؟به نقل از Hossein9021 :شركت كننده ها كمتر شركت كردن، مثلا همين مدرسه ي ما اخرين امتحان رسميش ( به جز امار) روز شنبه بود خيليا نيومدن.آزمون بعدي ولي همه احتمالا با تمام توانشون ميان #![]()
به من امروز چون مراقب حوصله نداشت کمتر وقت دادن
اصلا یه وضعیه.
نه چون عادت می کنی سر کنکور به مشکل بر میخوریبه نقل از Soofia :اول اختصاصیا بزنم بهتر نیست؟؟!![]()

مشهد شهر بزرگی نیست؟اینجا خیلی بی نظمه.من وقتی از اختصاصیا شروع میکنم بالای 7500میشم ولی فایده نداره.به نقل از twinkle :ما حتا حق اعتراض به پشتیبانو نداریم. مثلا تو نظرسنجیا همش باید بزنیم راضی هستیمیه بار که زده بودم راضی نیستم از پشتیبان،دفع بعدش اونم واسه من زده بود بهش امیدی ندارم
بعدش این پشتیبان هیچی سرش نمیشه .زنگ میزنه فقطروز برگزاری آزمونو میگه
کانون فقط تو شهرای بزرگ با برنامه کار میکنه.