- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- نیشابور
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : سوم دبیرستانی های تجربی
عربی کامل گاج و فوت و فن خیلی سبز خوبه
عربی کامل گاج و فوت و فن خیلی سبز خوبه
فوت و فن یکم پیچیده گفته آدم خیلی وقتا گیج میشه ولی عربی کامل خیلی خوبهبه نقل از Prince Amir :عربی کامل گاج و فوت و فن خیلی سبز خوبه
ببینید ب نظر من شما باید شرو کنین اول تشریحی بخونین جزوه دبیرتون با کتاب درسی بعدش یکم سوالات امتحان نهایی حل کنید بعدش تست بزنیدبه نقل از nils :اقا یکی بیاد به من جواب بده ببینم چجوری باید سال سوم رو تو همون نه ماه هم نهایی خوند هم کنکوری
اخه نهایی و کنکوری کاملا با هم پارادوکس دارن
ما میایم کنکوری بخونیم معلما میگن نههههههههههه [ به حالت جیغ] باید نهایی بخونین
میایم نهایی میخونیم معلمامون میگن : اوا خاک به سرم کنکورتون چی؟
چرا گاج خوب نیست؟به نقل از eng.um.mahdie :گاج که نه...
اول سنجش بعدم کانون
کانون از نظر برنامه ریزی خوبه
البته الان که دیگه دیره
از الان هرکی بخواد بره بهترین گزینه سنجشه
نصف وقت تو پر كردن دفترچه؟؟؟؟؟ والا ما كه هر دو هفته سرمونو ميندازيم پايين ميريم يه آزمون ميديم از اين سوسول بازيا هم نداريم ، من الان كانونم ولي اگه به خودم بود مي گفتم زوده،ولي معلمامون اكثرا ملاكشون كانونهبه نقل از زﮩرا :کانون فقط خوبیش جامعه اماری بالاشه...
وگرنه از نظر سطح سوالات زیاد جالب نیست
برنامه ریزیشم خیلی مسخرس...شما نصف وقتتون تو پر کردن دفترچه هاش میگذره که با همین وقت میتونید چقدر تست بزنید
بعدشم اینکه دوهفته ای یباره...زیاد وقت جمعه هامون هدر میره
منم سنجش میدم ، هنوز اولین آزمونش شروع نشده که بخوایم با گزینه دو مقایسه کنیم.به نقل از hadise :کیا سنجش میدن؟؟؟
به نقل از Hossein9021 :نصف وقت تو پر كردن دفترچه؟؟؟؟؟ والا ما كه هر دو هفته سرمونو ميندازيم پايين ميريم يه آزمون ميديم از اين سوسول بازيا هم نداريم ، من الان كانونم ولي اگه به خودم بود مي گفتم زوده،ولي معلمامون اكثرا ملاكشون كانونه