نصف وقت تو پر كردن دفترچه؟؟؟؟؟ والا ما كه هر دو هفته سرمونو ميندازيم پايين ميريم يه آزمون ميديم از اين سوسول بازيا هم نداريمبه نقل از زﮩرا :کانون فقط خوبیش جامعه اماری بالاشه...
وگرنه از نظر سطح سوالات زیاد جالب نیست
برنامه ریزیشم خیلی مسخرس...شما نصف وقتتون تو پر کردن دفترچه هاش میگذره که با همین وقت میتونید چقدر تست بزنید
بعدشم اینکه دوهفته ای یباره...زیاد وقت جمعه هامون هدر میره
، من الان كانونم ولي اگه به خودم بود مي گفتم زوده،ولي معلمامون اكثرا ملاكشون كانونه 

منم سنجش میدم ، هنوز اولین آزمونش شروع نشده که بخوایم با گزینه دو مقایسه کنیم.به نقل از hadise :کیا سنجش میدن؟؟؟![]()

به نقل از Hossein9021 :نصف وقت تو پر كردن دفترچه؟؟؟؟؟ والا ما كه هر دو هفته سرمونو ميندازيم پايين ميريم يه آزمون ميديم از اين سوسول بازيا هم نداريم، من الان كانونم ولي اگه به خودم بود مي گفتم زوده،ولي معلمامون اكثرا ملاكشون كانونه
![]()

راهنمایی پلیز
آزمون های قلمچی به سوالات خیلی سبز شباهت زیادی دارن و حتی بعضیاشون کپی پیست از خیلی سبزند. این کتاب خیلی کمک میکنه.به نقل از M.A.M :سلام بچه ها
برای اینکه توی زیست شناسی آزمون های قلمچی درصد خوبی بیارم چی کار کنم؟ چون به نظرم تسلط کافی دارم منتهی سوالات کانون رو نمی تونم خوب جواب بدمراهنمایی پلیز

ممنونبه نقل از خ شین الف ی الف ر :آزمون های قلمچی به سوالات خیلی سبز شباهت زیادی دارن و حتی بعضیاشون کپی پیست از خیلی سبزند. این کتاب خیلی کمک میکنه.
اول ب نظر من باید کتابو حفظه حفظ باشید جوری که کتابو بذاری کنار از حفظ کل فصلو بگی برا خودت بعدش بری نشرالگو اول درسنامشو بخون بعد تستاشو بزن بعدش گاج جامع بخون بعد هرنکته ای بود بنویس تو کتابت و هر روز سه ساعت زیست بخون اینطوری بخونی درصدت خیلی میره بالابه نقل از M.A.M :ممنون
کلا نحوه خوندن زیست رو برام می گین
که دقیقا چیکار کنم جز به جز و مرحله به مرحله
ممنونم

ممنون نازنین جانبه نقل از نازنـیــــــــــــن128 :اول ب نظر من باید کتابو حفظه حفظ باشید جوری که کتابو بذاری کنار از حفظ کل فصلو بگی برا خودت بعدش بری نشرالگو اول درسنامشو بخون بعد تستاشو بزن بعدش گاج جامع بخون بعد هرنکته ای بود بنویس تو کتابت و هر روز سه ساعت زیست بخون اینطوری بخونی درصدت خیلی میره بالا
خیلی سبز قدیمی شده

اول کتاب درسی رو میخورید و استفاده از ماژیک فسفری رو فراموش نکنید. بعد دوباره میخونید. بعد دوباره میخونید. بعد دوباره میخونید. بعد 3 یا 4 دور خوندن میرید سراغ سبز و بعد الگو. من با این کار زیستو همش بالای نود میزنمبه نقل از M.A.M :ممنون
کلا نحوه خوندن زیست رو برام می گین
که دقیقا چیکار کنم جز به جز و مرحله به مرحله
ممنونم

صد میزنین ؟ |:به نقل از خ شین الف ی الف ر :اول کتاب درسی رو میخورید و استفاده از ماژیک فسفری رو فراموش نکنید. بعد دوباره میخونید. بعد دوباره میخونید. بعد دوباره میخونید. بعد 3 یا 4 دور خوندن میرید سراغ سبز و بعد الگو. من با این کار زیستو همش دارم صد میزنم

قلمچی متاسفانه نع ولی گزینه 2 بلهبه نقل از Shery :صد میزنین ؟ |:
صد ؟؟؟