پاسخ : حقیقت vs کاربرد (اثبات .... (فلسفه) خودکشی)
ببین تو غذا میخوری تا بری دنبال حقیقت(زنده بمونی تا بری دنبالش)یعنی کاربرد تا جایی که وقت ما رو تلف نکنه(که میشه مانع ما شدن برای رفتن دنبال حقیقت)خوبه.چون نیازمونه.ولی وقتی بیشتر از نیاز میخوریم دیگه مارمون کاربردی میشه
تو شاهکاری!داری دقیقا به ترتیبی که من به نظریم شک کردم به نظریم شک میکنی!!!!!!!! ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???من قبلا اینارو بت گفتم؟؟ ???به نقل از Mohammad Shirazi :یه موقع یه چیزی رو میشه با دلیل رد کرد که بخشیش غلط باشه من میگم نه اصلا" همچین روندی که هرچی یه چیزی به حقیقتش نزدیک میشه کاربردش کم میشه وجود نداره شاید در مورد درس یکم اوم در مورد بعضی چیزا درست باشه ولی اصلا این یه چیز کلی و اثبات شده نیست چرا غذا میخوری؟؟ تا زنده بمونی این میشه کاربرد حالا میای یه غذای خیلی خوشمزه صرفا" واسه خوشمزگی و لذتش میخوری میشه حقیقت ولی آیا زنده نگهت نمیداره؟؟ حتی در اکثر مواقع خیلی کاربردش بیشتر از غذاییه که صرفا" واسه زنده موندن میخوری!!
ببین تو غذا میخوری تا بری دنبال حقیقت(زنده بمونی تا بری دنبالش)یعنی کاربرد تا جایی که وقت ما رو تلف نکنه(که میشه مانع ما شدن برای رفتن دنبال حقیقت)خوبه.چون نیازمونه.ولی وقتی بیشتر از نیاز میخوریم دیگه مارمون کاربردی میشه